Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

iyi geldi cucum bugün iyiyim ama işte benim sağım solum belli olmuyor aniden geliyor baş dönmeleri..
sen nasılsın reçelimm...

evdeyimmm berrem yemek yaptım kocişimi bekliyommm napimmm ballı kaymağımmm dinlenn canımın içi iiceee ani kalkışlar yapmaaa dikkat et kendine

ohhh bende kocişimi bekliyom bende yemek hazirliim diyorum ama üff kalkamıom tembellik ediyomm kociş bana işten çıkınca mesaj atıyor bende o zaman vınloıyom mutfağaa

bendee öle cok önemli bi yemek yapmadım zeytinyağlı taze fasulye ,makarna bide salataa yeter valla cok sefiomm fasulyee yaaa sizde ne var madamcımmmmm sekerimm

snekim annem ya ben seni umutlandırmak istemiyorum ama bana hamişmişsin gibi geliyor, tüm kalbimle söylüyorum bunu, inşallah allahım beni yanıltmaz, benim de karnım ağrıyodu, belim zaten hiç ağrımaz, o yüzden belim ağrımıyodu, yani onu kafana takma bebeğim, ya o kadar çok istiyorum ki bu ay hamiş olmanı, ama her şeyin bir doğru zamanı var, inşallah o zaman bu aydır fıstıkım

evdeyimmm berrem yemek yaptım kocişimi bekliyommm napimmm ballı kaymağımmm dinlenn canımın içi iiceee ani kalkışlar yapmaaa dikkat et kendine

cucum benim yaa...
ne güzel bekle koçişinle yemek yiyin benim koçiş geç geliyo mesaide...
tek başıma canım sıkılıyo...

oyyy tatlişim çok tikat et kendine ben bugün doktora gittim de keseyi görmedik doktorda dedi zaten çok küçük daha bakalım dedi ama göremedi yarın kan tahlili yaptırcam yine bakalım değerim yükselmiş mi diye
bak şimdi kaçmıyom madamım sabahdan geldim biraz kötüydüm çıktım hemen...
özledim sizide...
napıyosun anniş gittinmi doktora...?

ohhh vazgeçilmez ikili çok severim ikisinide bende valla bişi yok aklımdada bişi yok bulurus bişiler
bendee öle cok önemli bi yemek yapmadım zeytinyağlı taze fasulye ,makarna bide salataa yeter valla cok sefiomm fasulyee yaaa sizde ne var madamcımmmmm sekerimm

oyy yakın olsan yollardımm bitanemeee neysee yaparsın bişiyler minnoşşş

yükselmiştir bebeğimmm...
yarın gelirim inşallah...
görüşürz tatlım kolay gelsin sana afiyet olsun...

ayyy ama senin kocişinn cok kıskanc yaaa gelmezsin sen simdiii bizee bende sacından sürükleyippp götürcem bizeee yemeğiniii yiiii sonraa yine evine götürcemm sözz

bu aralar koçiş kıskanç değil cucum...
hastayım ya üstüme düşüyo....
böyle iyi yani gelsem bişi demez..
ne yemeği yaptın bakem...
karnım tok ama ....

bu aralar koçiş kıskanç değil cucum...
hastayım ya üstüme düşüyo....
böyle iyi yani gelsem bişi demez..
ne yemeği yaptın bakem...
karnım tok ama ....

ayy ölee cok önemlii bi yemek diilll zeytinyağlı taze fasulye makarna bide göbek salata okadarr severmisinnn cilek recelidee varrr :87:

ayy ölee cok önemlii bi yemek diilll zeytinyağlı taze fasulye makarna bide göbek salata okadarr severmisinnn cilek recelidee varrr :87:

ahh ben yedim bugün çok reçel cucum da...göbek salata ney..?:44:
aa bak ben bide bugün patates top yaptım çok güzel oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…