- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.421
iyi geldi cucum bugün iyiyim ama işte benim sağım solum belli olmuyor aniden geliyor baş dönmeleri..
sen nasılsın reçelimm...
cööööööö diip kaçıyorsun berremm hani hoşgeldinde nirdesin annem
ohhh bende kocişimi bekliyom bende yemek hazirliim diyorum ama üff kalkamıom tembellik ediyomm kociş bana işten çıkınca mesaj atıyor bende o zaman vınloıyom mutfağaa
Kızlaarrrr 2 gündür nette sorun var giremiyorumm, şimdi bi geldi girdim hemen ama gidebilir. Herkes iyimi, ben daha iyiyim bugün. Bat a da son 2 kaldı bakalım hayırlısı ama bugün karnım ve belim ağrımaya başladı, pek ümitli değilimm ondan dolayı.
evdeyimmm berrem yemek yaptım kocişimi bekliyommm napimmm ballı kaymağımmm dinlenn canımın içi iiceee ani kalkışlar yapmaaa dikkat et kendine
cucum benim yaa...
ne güzel bekle koçişinle yemek yiyin benim koçiş geç geliyo mesaide...
tek başıma canım sıkılıyo...
herkese slmm nasılsınız bakalım güzeller
bak şimdi kaçmıyom madamım sabahdan geldim biraz kötüydüm çıktım hemen...
özledim sizide...
napıyosun anniş gittinmi doktora...?
bendee öle cok önemli bi yemek yapmadım zeytinyağlı taze fasulye ,makarna bide salataa yeter valla cok sefiomm fasulyee yaaa sizde ne var madamcımmmmm sekerimm
herkese slmm nasılsınız bakalım güzeller
oyyy tatlişim çok tikat et kendine ben bugün doktora gittim de keseyi görmedik doktorda dedi zaten çok küçük daha bakalım dedi ama göremedi yarın kan tahlili yaptırcam yine bakalım değerim yükselmiş mi diye
ohhh vazgeçilmez ikili çok severim ikisinide bende valla bişi yok aklımdada bişi yok bulurus bişiler
kocişim çıkmış işten ben mutfağa geçer güsellerrrr herkese selam olsunnn
oyyy tatlişim çok tikat et kendine ben bugün doktora gittim de keseyi görmedik doktorda dedi zaten çok küçük daha bakalım dedi ama göremedi yarın kan tahlili yaptırcam yine bakalım değerim yükselmiş mi diye
oyyy kıyamam ben ballı kaymağımaa bize gell minnoş tek kalma...
ben gelmem cucum...
sen benim saçımı çektin...
ayyy ama senin kocişinn cok kıskanc yaaa gelmezsin sen simdiii bizee bende sacından sürükleyippp götürcem bizeee yemeğiniii yiiii sonraa yine evine götürcemm sözz
bu aralar koçiş kıskanç değil cucum...
hastayım ya üstüme düşüyo....
böyle iyi yani gelsem bişi demez..
ne yemeği yaptın bakem...
karnım tok ama ....
ayy ölee cok önemlii bi yemek diilll zeytinyağlı taze fasulye makarna bide göbek salata okadarr severmisinnn cilek recelidee varrr:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?