- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.441
ahh ben yedim bugün çok reçel cucum da...göbek salata ney..?:44:
aa bak ben bide bugün patates top yaptım çok güzel oldu..
ohhh afiyet olsunnnn minnoşumm...ıceberg varya göbek marul onun salatasını yaptım mısır,salatalık ,taze soğan, domates bide göbek marul iştee minnoşumm patatesi haslayıpmı yapıyonn o nasıl oluyoooo berremmm:44:
afiyet olsun cucum bende severim yeşillki salata boş boş yerim...
patatesi ilk defa böyle yaptım güzel oldu..
haşladım sonra ezdim patatesi içine kaşar,nane,pul biber,karabiber ekleyip top yaptım önce un sonra yumurtaya bulayıp kızarttım çok güzel oldu...
ayyy cidden cok güselll olur berrem bende yapımmm kocişimee bende patates cok severimmm her türlüsü severim valla ama işteee cok kilooo aldırıoooo lanet sey cok lezzetlii yafff:84:
aman cucum boşver kiloyu düşünme yiyelim can boğazdan gelir bende çok seviyorum patatesi zaten yaparken yarısını kızartmadan yedim dayanamadım...
kaç kilosun ki cucumm..?
aman cucum boşver kiloyu düşünme yiyelim can boğazdan gelir bende çok seviyorum patatesi zaten yaparken yarısını kızartmadan yedim dayanamadım...
kaç kilosun ki cucumm..?
aman doğru valla can boğazdan gelir aslında şişman diilim ama sankii bu ara iştahım acık korkuyommmm valla alıcam diyeee bi alırsam gerisi gelir cünküüü berrecim yaa aslında bu aralar birass dikkat etmem lasımmm hamişş kalırsammm inşallahhhhhhh tabiii hayırlısı ozaman diyette yapamam ama sağlıklı seyler yerim ekmek cok az yerimm öle dengelerim heraldeee:78:
bende öyle diyorum ama nedense dayanamıyorum cucum yaa..
kısıyorum sonra midem kazınıyo yiyorum da yiyorum...
çok rahat bir bünyem var hemen alabilirim 58 kiloyum şuanda 60 olmaktan korkuyorum bende..
aynen valla yemek yedikten sonra tokum yaaartık az yicemmm diyorummm hatta bazen kocişim takılıoooo yine costun durdur beniii diyorummm tontişşş seniii diyincede kızıyommmm kocişimeee yemicem artık hiç bişeyy diorumm bi afra bi tafraaa bi surat kocişee 2 saat sonraaa yanıma geliooo aşkım dondurma alımmm yermisinnn diooo bennn yemez olurmuyumm hiççç saldırıyorum resmen alimallah ben hamiş kalsammm tank gibi olurum harbii hükümet gibi kadın olurummm ayyy ürkünççç valla yuvarlanırım aartıkkk heryereeee:122:
ayyy cucum aynıyız hee...
bende senin gibiyim...
acaba karpuz alsanmı yada dondurma yok yok kağıt helvada dondurma diyorum sonrada aşkım hani sen rejim yapıyodun deyince küsüyorum iyi alma diyorum...
bakıyorum evden çıkmış eve poşetlerle geliyor hemen kapıya çıkıyorum aa aşkım bakayım ne aldın diyorum...
aaa dayanılırmı hiç cucum yaa böyle şeylerde küslük olmaz...
aynıyızz valla berremmmm akşam aburcubursuzz geciremiyommm:90:aman napımmm diziler boş boş izlenmiioo valla bu akşam hürrem var karpuzu alırım cayımı demlerimmm kek var evde dün yapmıştımm kocişkomada dondurma al dedimmmmyineeee obur cucu iş basındaaa ayyy sefiommm valla yemeyi cok sefiommm ayyy şişko olcasss amanınnn:18:
yoksam sen ben, bende senmiyim nee....
canım yaa bende hastaydım ya yatada bile diyorum ki hasatayım ama aşkım osman var bu akşam gelirken abur cubur almayı unutma midem kötü ama olsun cips yada ne bileyim al işte boş geçmez diyorum...
aman olalım şişko napalım canım...
canımız sağolsun dimi cucumm...
ayy valla bilmiyomkiii berrem bu ne benzerlikkkk :13: ayyy valla napalımmm bos gecmesss bu gecelerrr berremmm yiyelimm valla sankimm kötüü bişiymii yapıyosss yiyosss...minnoşummm ben cıkıyom kocişşkom geliomuss bugün geciktiii zatennn gelsinde hesap sorimmmm sen napıcaksın berrem senide tek bırakıomm ama kocişinnn cokmuuu gec gelicek ballı kaymakkk:44:
10:30da gelcek cucum...
kuzenimin mezuniyeti vardı oraya gidicektim ama salmıyor yolda başın döner aklım sende kalır diyor haklı olarak oturum öle pc ve televizyon..
kalkayımda kurabiye yapayım bari akşama hazırlık...
sen git tatlım sofrayı hazırla afiyet olsun size..
çook öpüyorum...bye
ayyy haklı ama kocişinnnn canımmm ya dinlen boll boll yorma cok kendiniii kurubişlerdee afiyet bal kaymak olsunnn berremeeee canım benimmmm öpüyorumm kokulu kokuluuu hoscakallll bitanemmmm
güle güle bitanem sen beni merak etme ben şimdi kurabiye yapar yerkende seni düşünürüm yarın hatırlatta sana bu kurabiyenin tarifini vereyim yarım saat toplam pişme ve hazırlaması çok güzel oluyor..
bye bye....
ayyy gidemiyoomm bi türlüüümutlaka istiyom tarifiii iki oburr ayyy ben cok yapıyommm zatennn böle kurubiş falan bide böle kısa sürede oluyosaaa senisefiommm ve gidiommm berrem yoksam kociş ac kalcakkkk
ay kızlar ne hızlısınız ya en son bıraktığım yerden sonra 40 sayfa geçmiş ve ben biraz atlaya atlaya sona geldim. bişey dicem subebek çok tatlısın sen ya içimden geldi. inşallah şu hasretliğin biter canım ve sürekli yanında olur eşin. bilgemadam hayırlı olsun bebişin diyorum ve alttan ultrason deneyimim oldu onu paylaşayım senle.ben herşey yolunda mı diye gittim doktora çocuk istiyoz ya hani. oda gel bakalım dedi ben de tabi güle güle giriyom içreri anam bi baktım o uzun şeyi çıkardı ucuna bişey sıktı eee bende kem küm diyene kadar bi baktım içeride o minik şey:) ama inan önceden düşünseydim korkunç gelirdi ama bazen gerçekten bilmemek daha faydalı diye düşünüyorum hiç öyle korkulacak bişey değil inan. şemsiye falanda hiseetmedim bak senden duydum onuda. eğer doktorunun samimiyetine güveniyosan bişeyden kaçınma derim. vardır bi bildikleri. biz burda bence birbirimize korku değil cesareti hissettirmeliyiz. herşey bebek içinse korku yok kızlar. benim uzun süren bi rahatsızlığım vardı ve doktorum ilacı kesti ben yapamam dedim ama şunu görüyorum ki yavrumuz için yapabiliriz. ümitsizliğe kapılmak yok bizim burda ki paylaşımımız amacı bu değil mi. bu arada koleram aynı şehirdeyiz bende bursadan :) ay bak yine destan yazdım ee bir giriyorum pir giriyorum misali. hepinizi öptüm. yarın görüşmek üzere şekerler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?