- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.461
snekkkimmmmmm kıssss gelmesss belkii kırmısılarrr bu bebişlerr süprüssssssssssss yapmayı seviiyooo benden dimesiii tatlımmm sen dikkat et kendine yinedeeee okişş bebişimm? arkadan geliyorumm hemencikkk 26 sında benimkiii gelmessdee kutlama yaparısssKızlaarrrr 2 gündür nette sorun var giremiyorumm, şimdi bi geldi girdim hemen ama gidebilir. Herkes iyimi, ben daha iyiyim bugün. Bat a da son 2 kaldı bakalım hayırlısı ama bugün karnım ve belim ağrımaya başladı, pek ümitli değilimm ondan dolayı.
kıssss madamımmm kısımıııı nasıll döktüreyiimmmm kıyamasss annesi onaaahiiiçç belli olmass tatlımm bekleyip görelim inşşallahh hayırlı sonuçlarla gelirsin bizleree
ayyy ilahii suuuuuuuuuu alemsin hee tamam tamam o benim aklıma gelmemişti afedersin tatlişşş
iyi geldi cucum bugün iyiyim ama işte benim sağım solum belli olmuyor aniden geliyor baş dönmeleri..
sen nasılsın reçelimm...
bu saatteee mısır yiyorumm ne biçim bişeyimm ben yaaaaaa ne miğde var uykum gelmedi canımda sıkıldı bende yiyim dedimm
tabeee sizzz koçişlerlesinizzzz ohhh ne güsellllllbeni anlamassınıssssssssss
berreeeeemmmm nasılsın tatlımm kaç gün daha izinlisin bebişimm sen?sana geçmiş olsuna geldimm yoksunn ama bakkkkkkkkkk
günaydınnnnnnnnn dostlarrrr :119::119::119::119::119::119:
bebeğim canım sağol bugünde iyiyim çok şükür anım anımı tutmasada ...,
5 gün izinliyim bebekim pazartesi iş başı yapıcam...
sen gelmiyosun ki ben hep evdeyim çok uzun süre oturmuyorum pc başında çıkıyorum sonra giriyorum şu aralar iyi değil bana dok söyledi...
günaydın koleram naber canım...:82:
iyilik meleğim çalışıyoz işte napam. sende yat evde bi güzel dinlen. dün semradan aldım haberlerini
günaydın kızlar ne zamandır giremedim foruma bu arada koleracım kırmızılarım geldi benim kuşum kaldırabilirsin beni cnm
hee evet semralar dün geldiler ....:)
evde olmak çok güzel yaa...
tabi iyi olunca evde durmak başka olur...
evet tatlım yaa bende çok seviyorum evde durmayı. ama hep evde olsak sıkılırız belkide
günaydınnnnn meleklerimmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızz bugünnn??? hepinizee çiçeekkk aldımmm anne olanlara bebiştennn geliyor olmayanlara daa bendeenn
günaydınn haticemmm koçiş ankarada çiçeğimmmm eğitimdeee 46 günümüs kaldııı yakında geliyor tamamennn tabeee senin pargalınn yanındaaa yazdıklarımı hatırlamassınn tabeeeeeeeeee :82:günaydın canın.canım kocişin nerelerde yazmıssındır ama ben o yazıyı kaçırmışım sanırım bebekim......
günaydınnnnnnnnn dostlarrrr :119::119::119::119::119::119:
amannn iyi ol berremmmmm yat,dinlenn ohh misss gibi yorma kendinideee akşam geldimm yine yoktunn bebişimmmmmmm kurabiyelerr,pastalarrr ohhh dedimm belki banada verir berremmm ama yokkk :78:bebeğim canım sağol bugünde iyiyim çok şükür anım anımı tutmasada ...,
5 gün izinliyim bebekim pazartesi iş başı yapıcam...
sen gelmiyosun ki ben hep evdeyim çok uzun süre oturmuyorum pc başında çıkıyorum sonra giriyorum şu aralar iyi değil bana dok söyledi...
günaydın kızlar ne zamandır giremedim foruma bu arada koleracım kırmızılarım geldi benim kuşum kaldırabilirsin beni cnm
amannn iyi ol berremmmmm yat,dinlenn ohh misss gibi yorma kendinideee akşam geldimm yine yoktunn bebişimmmmmmm kurabiyelerr,pastalarrr ohhh dedimm belki banada verir berremmm ama yokkk :78:
valla canımm ben yumurtlamanın hemen öncesinde akıntı kaygan ve oldukça esnektir, salgının çektikçede uzayann bişiyyy yaneiiiİyi geceler arkadaşlar bilmiyorum cevap veren olur mu bişey soracaktım bizde mayıs ayında bebek için karar verdik ama ilk ay olmadı bu ay bekliyoruz inşallah Allah isteyen herkese verir.Sizlere şunu soracaktım bayağı araştırdım.Şu yumurtlama ve yumurtanın çatlaması olayı kafamı karıştırdı.Hadi yumurtladığında kasıklarda sancı ve akıntının artması oluyor burdan anlıyoruz.Peki şu yumurta çatlama zamanı nasıl anlaşılıyor.Akıntı arttığı zaman çatlama olmuştur diyebilir miyiz?
günaydınnn kolerammmmmmm nasılsın tatlım işleri yoluna koyabildinmii??? ösletiyosun kendini amma hadii artıkk bitsinn şu işlerrrr patronuna bende selam söyleee tatlımmm sana bu kaaa iş vermesin artıkkkkkkkkk yoksaa kısar sana deeeeeegünaydınnnnnnnnn dostlarrrr :119::119::119::119::119::119:
strestendirr canımmcımm strestennnnnnngünaydın kızlar bat yaklaşıyor heryerımı 1 hafta önceden sivilce bastı
günaydın bebekimm...
akşam burdaydım ama sen gelene kadar çıkmışım bileydim geleceğini beklerdim sanada kurabiye verirdim bebeğimm...
küsme bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?