Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

pıt pıtlar için erken ama keseyiii görcennn madamımmmmm merak yokk annemmmmmmmm ben tüm kalbimle inanıyorummm bebişimizzz ordaaa ve çokta dirençliii anası gibiimmmmmm bi çılgınn daha geliyooooooooooooooooo

günaydınnn cncncn tatlımm nasılsınnnnnnn? ya nerdenn buluyosunusss şu zor isimleriiiiiiiiiiiiiiiii yanlış yasdıysammm affet beniii

[ı]evet uzun süre kalsak sıkılırız...
Senin nasıl yoğunmu işler..?[/ı]

belli olmuyoki bi bakıyosun işim başımdan aşmış bi bakıyosun hiç iş yok.

günaydın kızlar bat yaklaşıyor heryerımı 1 hafta önceden sivilce bastı

inşallah hamilelik sivilcesidir unnar

ah bebeğim sen dur ben yakında kafayı gömcem onun suratına yoruyo beni böle

günaydııınnnn

günaydın dadlum

valla onay beklemeden yaptımm gittiiiiiii çok tatlı minnoş,tontişş bişi bu yaaa benim kısımmda böyle ossunnnnnnnnnn allahhımmm duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiii kısss kıısssssssss istiyorumm hayırlısıylaaaaaaaaaaa

gömmm bebeimm göömm bisdee gömelimm olmasmıııııııııııı daha etkili olurrr şiddeti tahminn bile edemiyorummm artık
kendimi tıptan ihraç edip alternatıf tıpa atlayasım var bıtkılere hucüm edecem artıkın

doktorumm civanımmm doktor doktor civanımmmmmmmmmmm napıyosunn annemmmm sen????nasılsınn bakiimm?

nolsun işte hayatım yaa terzi kendi söküğünü dikemiyor dıyelım yeridir yane senden ne haber gelişme var mı?hayde hamiş kalın da sızıde dogurtup 100ü tamamlayayım

nolsun işte hayatım yaa terzi kendi söküğünü dikemiyor dıyelım yeridir yane senden ne haber gelişme var mı?hayde hamiş kalın da sızıde dogurtup 100ü tamamlayayım

kısssıımm sen ne diyosunn yaaaa gerçektenn nerde çalışıyosunn bakiimmm bebemm sen?
kıss sen gerçekten doğumlarıı gördünnn yaneee nasıl cesaret ediyosunnn bebeimmm yaaaaaaaaaaa valla benim koçiş yasakladı girememe kısıyooo öyle görüntülereee rüyalarıma giriyooo doğururken ölüyorumm falann böyle manyamışş bir hal alıyorummmm seyredinceee

cnm ne seyretmesi ben biizzat 3 ayda 87 normal dogum yaptırdım gecen yıllarda erzurumda calıştıgım için gecn sene tayın çıkmadıgı için ıstıfa ettım şimdi atamayı beklıyorum cnm

cnm ne seyretmesi ben biizzat 3 ayda 87 normal dogum yaptırdım gecen yıllarda erzurumda calıştıgım için gecn sene tayın çıkmadıgı için ıstıfa ettım şimdi atamayı beklıyorum cnm

kısss sen çakma falan değill harbimmm ebemmsinnnnnnnnnn
doğum hakkında bise verebileceğin öneriler varmı??? normal mi? sezaryenmiii?? epidurall ayyy bebeimmm ne diceğimi bilemedimmm yaaa hangısııııııııııııııııı?????????????:18:

kıss sana yada size yalan borcum mu var tövbe tövbe ben tabıkıne spontan normal dogumu önerrım bır ebenın savunucusu normal dogumdur ama aması var eger gıttıgınız yerdekı hastanenın ebesını begenmıyor ılgı gormuyosanız rıske atmak yerıne epidural önerrim genel anestezıden daha iidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…