- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.481
ben gidiyorum kızlar hoşçakalın..
[ı]evet uzun süre kalsak sıkılırız...
Senin nasıl yoğunmu işler..?[/ı]
günaydın kızlar bat yaklaşıyor heryerımı 1 hafta önceden sivilce bastı
günaydınnn kolerammmmmmm nasılsın tatlım işleri yoluna koyabildinmii??? ösletiyosun kendini amma hadii artıkk bitsinn şu işlerrrr patronuna bende selam söyleee tatlımmm sana bu kaaa iş vermesin artıkkkkkkkkk yoksaa kısar sana deeeeee
günaydııınnnn
günaydınnn cncncn tatlımm nasılsınnnnnnn? ya nerdenn buluyosunusss şu zor isimleriiiiiiiiiiiiiiiii yanlış yasdıysammm affet beniii
gömmm bebeimm göömm bisdee gömelimm olmasmıııııııııııı daha etkili olurrr şiddeti tahminn bile edemiyorummm artıkbelli olmuyoki bi bakıyosun işim başımdan aşmış bi bakıyosun hiç iş yok.
inşallah hamilelik sivilcesidir unnar
ah bebeğim sen dur ben yakında kafayı gömcem onun suratına yoruyo beni böle
günaydın dadlum
kendimi tıptan ihraç edip alternatıf tıpa atlayasım var bıtkılere hucüm edecem artıkın
uykucu şirin dersin sen de
olsun tatlım bi dahaki aya inşallah. yeni batını sölede yazak seni
evet tatlım yaa bende çok seviyorum evde durmayı. ama hep evde olsak sıkılırız belkide
gömmm bebeimm göömm bisdee gömelimm olmasmıııııııııııı daha etkili olurrr şiddeti tahminn bile edemiyorummm artık
doktorumm civanımmm doktor doktor civanımmmmmmmmmmmnapıyosunn annemmmm sen????nasılsınn bakiimm?
gömmm bebeimm göömm bisdee gömelimm olmasmıııııııııııı daha etkili olurrr şiddeti tahminn bile edemiyorummm artık
Hahaha süper olar vallah bacım
yenisi 7 temmuz cnm
nolsun işte hayatım yaa terzi kendi söküğünü dikemiyor dıyelım yeridir yane senden ne haber gelişme var mı?hayde hamiş kalın da sızıde dogurtup 100ü tamamlayayım
kısssıımm sen ne diyosunn yaaaa gerçektenn nerde çalışıyosunn bakiimmm bebemm sen?
kıss sen gerçekten doğumlarıı gördünnn yaneee nasıl cesaret ediyosunnn bebeimmm yaaaaaaaaaaa valla benim koçiş yasakladı girememe kısıyooo öyle görüntülereee rüyalarıma giriyooo doğururken ölüyorumm falann böyle manyamışş bir hal alıyorummmm seyredinceee
sen benimmm fasülyeminnn annesisinnnnnn :82: bananeeeeeeeeee
cnm ne seyretmesi ben biizzat 3 ayda 87 normal dogum yaptırdım gecen yıllarda erzurumda calıştıgım için gecn sene tayın çıkmadıgı için ıstıfa ettım şimdi atamayı beklıyorum cnm
valla oldu bilemm yaaaaaaaao da olur kuşum, farketmezzz
kısss sen çakma falan değill harbimmm ebemmsinnnnnnnnnn
doğum hakkında bise verebileceğin öneriler varmı??? normal mi? sezaryenmiii?? epidurall ayyy bebeimmm ne diceğimi bilemedimmm yaaa hangısııııııııııııııııı?????????????:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?