Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kıss yalanmı söylüyosunn dedimmmmmmmm ayy ben bebiş çok istiyorumm ama çokta korkuyorumm yaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
maşallahı var teyzesi, sütünü içti, peynirini domatesini yedi. birazdan da yoğurdunu yiyecek.
sabah annesini biraz salladı şööle bi sarstı ama iyi iyi bomba gibi

ohhhhh yarasınnn fasülyemeeee :81::81::81::81: ama annesiii arada sırada olcak sen sakın kısmaaa onaaa o daha minnak bişiii orda tutuncak yer arıyorr ,kendine yer açıyoo napsınn iöçerde büyük savaş var sen ne biliyosunnkii çocuk yaşıyooo ordaaa allah allahhh

Agresifimmmm, gompleksliiyiiiimmm, ama perdelerimi kaldirdigimda coh yumusah bir gariyiiimmm

kisdirma beniiii, özle kocaniiii
ayy nikimmm şeker gibisinn sen bebemmmmmmmm niden öyle diyosunnnn? öslüyorummm öslüyooorum kısmaaa kıskınn hatunummmm
nerde herkes...??
artik bizde gelmiyelim kizlar....baksaniza bizden kalan kimsecik yok

ben geldimm yine nikimm kimsecikler yokken alttaki bankaya kadan gittimm paracıkları verdim geldiimmmm

iyi ettin, bugun topik bize calissin gaari

Benim güzellerim günaydın yaptırdığım tüm tahliler temis sadece demir eksikliği var bir hap verdi onu kullanıcakmışım alttan baktırmadım o zaman doktor haftaya gel bidaha bakalım karından dedi kan verdim öğlende öğrenicem değerlerim bakalım yükselmişmi diye haberllerimi veririm sizlere fıstıklar napıyorsunuz hepiniz iisiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…