- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.501
valla oldu bilemm yaaaaaaaaeee nasıl bakalım bugün fasülyemmmm?
kıss yalanmı söylüyosunn dedimmmmmmmm ayy ben bebiş çok istiyorumm ama çokta korkuyorumm yaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:kıss sana yada size yalan borcum mu var tövbe tövbe ben tabıkıne spontan normal dogumu önerrım bır ebenın savunucusu normal dogumdur ama aması var eger gıttıgınız yerdekı hastanenın ebesını begenmıyor ılgı gormuyosanız rıske atmak yerıne epidural önerrim genel anestezıden daha iidir
maşallahı var teyzesi, sütünü içti, peynirini domatesini yedi. birazdan da yoğurdunu yiyecek.
sabah annesini biraz salladı şööle bi sarstı ama iyi iyi bomba gibi
kıss yalanmı söylüyosunn dedimmmmmmmm ayy ben bebiş çok istiyorumm ama çokta korkuyorumm yaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
e sen düşünmüyor musun hamiş kalmayı?ben eger gebeysem mayıs ayında kalmış olacam bu topıke yaraşır
kıss yalanmı söylüyosunn dedimmmmmmmm ayy ben bebiş çok istiyorumm ama çokta korkuyorumm yaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
e sen düşünmüyor musun hamiş kalmayı?ben eger gebeysem mayıs ayında kalmış olacam bu topıke yaraşır
eee tabisiiiii htcgl01 cimmm ayy nerden buluyosunuss böyle zor isimleriii EBEMMMM BENİMMMMM
valla çok seviyosss koçişle birbirimisiiiii azimliyimmm bakalım hayırlısııı bisss mayıstaaa olamadıkkk burdanda kopamayızz tatlımmmmm belki bu ay hayırlısıylaa süprüüüüüüüüsssssssssssss yapıp gelir bebişşimmmm
eee tabisiiiii htcgl01 cimmm ayy nerden buluyosunuss böyle zor isimleriii EBEMMMM BENİMMMMM
valla çok seviyosss koçişle birbirimisiiiii azimliyimmm bakalım hayırlısııı bisss mayıstaaa olamadıkkk burdanda kopamayızz tatlımmmmm belki bu ay hayırlısıylaa süprüüüüüüüüsssssssssssss yapıp gelir bebişşimmmm
zor degıl yaa acılımı şu hatice gül 01 adana yaneazmin sonu bebiş olur inş. cnm bat neydi
nikimmmm napıyosunn bebeimmmmmmmm???
BEN BİLMEM EBEMMSİN ARTIK O KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAzor degıl yaa acılımı şu hatice gül 01 adana yaneazmin sonu bebiş olur inş. cnm bat neydi
gunaydin canim, tsk.ler iyiyim, calisiyorum ..
sen nasilsin ?
kolay gelsinnn nikimmm napıyımmm akşam soslu mısırları götürdüm yaa midemm yanıyoooo
canim, yarin askin geliyormus?
hadi gözün aydin , senin icin icine sigmiyordur simdi
insallah canim, yollari acik olsun , tez vakitte kavusun insallah .evet nikimmmmmm valla hayırlısıyla kazasız belasııı gelicek yarınn cumaaa mübarek günnn anlıyosunn beni bebemmm vallaaaaçok öslüyorummmm n'pimmmm
insallah canim, yollari acik olsun , tez vakitte kavusun insallah .
ne demek n'pim?
tabi özleyeceksin akillim...
öslüyommm niikimm öslüyomm annemmmmmm sen kısmaaaaaaaaa
ayy nikimmm şeker gibisinn sen bebemmmmmmmm niden öyle diyosunnnn? öslüyorummm öslüyooorum kısmaaa kıskınn hatunummmmAgresifimmmm, gompleksliiyiiiimmm, ama perdelerimi kaldirdigimda coh yumusah bir gariyiiimmm
kisdirma beniiii, özle kocaniiii
nerde herkes...??
artik bizde gelmiyelim kizlar....baksaniza bizden kalan kimsecik yok
ayy nikimmm şeker gibisinn sen bebemmmmmmmm niden öyle diyosunnnn? öslüyorummm öslüyooorum kısmaaa kıskınn hatunummmm
subebisim, hic kizabilirmiyim tontisim??
beni artik cözmüs olmaniz gerekmiyomu??
artik ,saka yaptim dedirtmeyin bana....
ben geldimm yine nikimm kimsecikler yokken alttaki bankaya kadan gittimm paracıkları verdim geldiimmmm
iyi ettin, bugun topik bize calissin gaari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?