- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.521
Benim güzellerim günaydın yaptırdığım tüm tahliler temis sadece demir eksikliği var bir hap verdi onu kullanıcakmışım alttan baktırmadım o zaman doktor haftaya gel bidaha bakalım karından dedi kan verdim öğlende öğrenicem değerlerim bakalım yükselmişmi diye haberllerimi veririm sizlere fıstıklar napıyorsunuz hepiniz iisiniz inşallah
iyi etmişsinn madamımmm aferinn benimm bebişimeee baktırma annem sen benim içim gitti vallaaaa :26:
Benim güzellerim günaydın yaptırdığım tüm tahliler temis sadece demir eksikliği var bir hap verdi onu kullanıcakmışım alttan baktırmadım o zaman doktor haftaya gel bidaha bakalım karından dedi kan verdim öğlende öğrenicem değerlerim bakalım yükselmişmi diye haberllerimi veririm sizlere fıstıklar napıyorsunuz hepiniz iisiniz inşallah
nerde herkes...??
Artik bizde gelmiyelim kizlar....baksaniza bizden kalan kimsecik yok
benim güzellerim günaydın yaptırdığım tüm tahliler temis sadece demir eksikliği var bir hap verdi onu kullanıcakmışım alttan baktırmadım o zaman doktor haftaya gel bidaha bakalım karından dedi kan verdim öğlende öğrenicem değerlerim bakalım yükselmişmi diye haberllerimi veririm sizlere fıstıklar napıyorsunuz hepiniz iisiniz inşallah
günaydın kızlarrrr ayy bu saatte günaydını mı kalır dimeeeee
bana bi çaree başım çatlıyo ne yaptıysam geçmedi yardım edin yaaa çok kötüyüm
valla onay beklemeden yaptımm gittiiiiiii çok tatlı minnoş,tontişş bişi bu yaaa benim kısımmda böyle ossunnnnnnnnnn allahhımmm duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiii kısss kıısssssssss istiyorumm hayırlısıylaaaaaaaaaaa
nikitam şiki şikitam napıyoooosunnn şekerimmm
calisiyorum , sen napiyosun?? cikmak uzereydim kimse yok diye....niye topiginin basinda degilsin gülom?
aaaa, basi bos birakmissin....cibil hissettim walla
çoook geçmiş olsun berrem yeni gördümm bi güzel dinlen tatlımmbebeğim canım sağol bugünde iyiyim çok şükür anım anımı tutmasada ...,
5 gün izinliyim bebekim pazartesi iş başı yapıcam...
sen gelmiyosun ki ben hep evdeyim çok uzun süre oturmuyorum pc başında çıkıyorum sonra giriyorum şu aralar iyi değil bana dok söyledi...
zuyalimmm kıss bu saatte kalkılırmı didim bilem. Ondan başın arıyodur kuzum
hosgeldin cucu, nassin yavyum?nasılsınız minik kuşlarrrrrr
hosgeldin cucu, nassin yavyum?
aksam kim muhtesem yuzyili izledi?
selam güzel anneler ve anne adayları nassınız bakalım nasıl gidiyor iş güç ev
ayy bak büyük sözüüü dinleee anacığınııı tamam bebeimmm benimde bağlantım gitti şimdi geldimmmGitmesin annem gitmesin ben de pek niyetli değildim zaten annemle akşam konuştum o da sakın baktırma kızım evladım dedi zaten bu arada geçmişe bakim da bi gelmmmm
tünaydınn zuyalimm hoşgeldinnn neden ağrıyoo bebeişimm yaaa??? havalardandır belkii kasvetttt kasvettttttttttgünaydın kızlarrrr ayy bu saatte günaydını mı kalır dimeeeee
bana bi çaree başım çatlıyo ne yaptıysam geçmedi yardım edin yaaa çok kötüyüm
cucummmmmm inşallahh ama çok tatlııı bu yaaaaaa yiriimmmmmmm onu bennnnnnnnnnnnayyy ne demek bitanemmmm ayy inşallahh bizimde olur bebüşümm yaaa inşallahhhh böle minik burunlu fındığımızzzz
nasılsınız minik kuşlarrrrrr
canım tahlilerinin temiz çıkmasına sevindim valla hiç bişeyi kafana takma emi
hade bakalim madamim, cok sevindim, demir eksikligi kadinlarin %85 inde var zaten...
Bendede vardi, hap veriyorlar....(ben ona bile ilac diyorum bazen)
hergun vitanim b12 alirsin, toparlanirsin canimmm
Ee, anlat bakalim ...nasilsin?
oyyyy yirim ben seniii cok cok cok sevindim hersey yolunda cok sükür madamımmm minik fındıkkkk annişini hiç üsmessss sen merak etme minnoşummmmm demir eksikliğidee güsel güselll ilaçlarını al demir yapan yicekler tüket bol bol bitanemmmmm
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhosgeldin cucu, nassin yavyum?
aksam kim muhtesem yuzyili izledi?
hicranım iyiyiss yavrumm sen nasılsın nasıl bebişimiz????selam güzel anneler ve anne adayları nassınız bakalım nasıl gidiyor iş güç ev
kızlar ben feyste sizin sizin resminizi görmek istiyorum abiminkisinden katıldım ama onaylanmadı galiba bana yardımcı olsanız
ayy bak büyük sözüüü dinleee anacığınııı tamam bebeimmm benimde bağlantım gitti şimdi geldimmm
tünaydınn zuyalimm hoşgeldinnn neden ağrıyoo bebeişimm yaaa??? havalardandır belkii kasvetttt kasvetttttttttt
cucummmmmm inşallahh ama çok tatlııı bu yaaaaaa yiriimmmmmmm onu bennnnnnnnnnnn
cucumm hoşgeldinnn iyiyisss sen nasılsın bakiimm akşam kekleri,kurabiyeleri götüren sensin heeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?