Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

iyi etmişsinn madamımmm aferinn benimm bebişimeee baktırma annem sen benim içim gitti vallaaaa :26:

günaydın kızlarrrr ayy bu saatte günaydını mı kalır dimeeeee
bana bi çaree başım çatlıyo ne yaptıysam geçmedi yardım edin yaaa çok kötüyüm

canım tahlilerinin temiz çıkmasına sevindim valla hiç bişeyi kafana takma emi

nerde herkes...??
Artik bizde gelmiyelim kizlar....baksaniza bizden kalan kimsecik yok

nikitam şiki şikitam napıyoooosunnn şekerimmm

ohhh içim rahatnadı hadi gösümüz aydın olsun meleğimmm. Rabbime şükürler olsun

zuyalimmm kıss bu saatte kalkılırmı didim bilem. Ondan başın arıyodur kuzum

hade bakalim madamim, cok sevindim, demir eksikligi kadinlarin %85 inde var zaten...
bendede vardi, hap veriyorlar....(ben ona bile ilac diyorum bazen )
hergun vitanim b12 alirsin, toparlanirsin canimmm

ee, anlat bakalim ...nasilsin?

ayyy ne demek bitanemmmm ayy inşallahh bizimde olur bebüşümm yaaa inşallahhhh böle minik burunlu fındığımızzzz

oyyyy yirim ben seniii cok cok cok sevindim hersey yolunda cok sükür madamımmm minik fındıkkkk annişini hiç üsmessss sen merak etme minnoşummmmm demir eksikliğidee güsel güselll ilaçlarını al demir yapan yicekler tüket bol bol bitanemmmmm

çoook geçmiş olsun berrem yeni gördümm bi güzel dinlen tatlımm
zuyalimmm kıss bu saatte kalkılırmı didim bilem. Ondan başın arıyodur kuzum

yok annem erkenden kalktım dükkana geldim de bi kaç gün kayınbabb dükkana geliyo sağolsun netin başından kalkmıyo anca girebildim acı kahve yaptım limon damlatınca iyi geliyomuş bakalım görecez

Gitmesin annem gitmesin ben de pek niyetli değildim zaten annemle akşam konuştum o da sakın baktırma kızım evladım dedi zaten bu arada geçmişe bakim da bi gelmmmm
ayy bak büyük sözüüü dinleee anacığınııı tamam bebeimmm benimde bağlantım gitti şimdi geldimmm
tünaydınn zuyalimm hoşgeldinnn neden ağrıyoo bebeişimm yaaa??? havalardandır belkii kasvetttt kasvetttttttttt
ayyy ne demek bitanemmmm ayy inşallahh bizimde olur bebüşümm yaaa inşallahhhh böle minik burunlu fındığımızzzz
cucummmmmm inşallahh ama çok tatlııı bu yaaaaaa yiriimmmmmmm onu bennnnnnnnnnnn
nasılsınız minik kuşlarrrrrr

cucumm hoşgeldinnn iyiyisss sen nasılsın bakiimm akşam kekleri,kurabiyeleri götüren sensin heeeeeeeeeeee

Evet tahlilller tem,isde bakaklım kan değerimis yükselmişmi merak ettiğim o benim
canım tahlilerinin temiz çıkmasına sevindim valla hiç bişeyi kafana takma emi

valla nikitam öğleni bekliyorum annem ya ordaki laborant ablam arıyıp bildircek değerlerimi çok heyecanlıyım üfff yaaa bakalım nolcekk
hade bakalim madamim, cok sevindim, demir eksikligi kadinlarin %85 inde var zaten...
Bendede vardi, hap veriyorlar....(ben ona bile ilac diyorum bazen )
hergun vitanim b12 alirsin, toparlanirsin canimmm

Ee, anlat bakalim ...nasilsin?

inşallah hiç üüzmez beni şu kan değerimide bi alim bakim öğlende görücez neyin ne olduğunu umarım herşey yolundadır sevinelim hep beraber

hosgeldin cucu, nassin yavyum?
aksam kim muhtesem yuzyili izledi?
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nikimmmm bennnn
selam güzel anneler ve anne adayları nassınız bakalım nasıl gidiyor iş güç ev
hicranım iyiyiss yavrumm sen nasılsın nasıl bebişimiz????
kızlar ben feyste sizin sizin resminizi görmek istiyorum abiminkisinden katıldım ama onaylanmadı galiba bana yardımcı olsanız

kısss o böcükk dediğimiss senmiydinnn yoksa?????????? dedik mayıs çiçeklerinde erkekinn ne işi varrr

evet tatlışım yaaa cokkk şirinnnnn yiii valla yenmicek gibiiii diil kiii
canımın içi valla bizde kek vardııı berreede kurubişşş yapcaktıııı iki obur birbirimizi buldukkk ayyy berre bugün tarifini vercek minnoş bizde yaparız cok kolaymışş yarın kocişine yaparsınnnn yersinizzzzz minnoşummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…