- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.561
ayyy evet cucumm gülnihalin yavuklusu süklümmm ağaa nasıldı akşam??????????
evet o sahne benimdennn gösümden kaçmadı n'aptılar kıs öylee ne güselll bıcı bıcı yaparkene birdennn hoppppp hatice sultan pargalının kucağındaaa
hürremmm de kendimi buluyorum diye boşunamı diyomm kısııımmm ben kocişe sorun beni :78:
seninn astımınnmı var annem yaaaaaaaa :26: geçmişş olsunnnnn
sağol bebekimmm alerjik astımım var alerjim olan şeyleri yediğimde yada içtiğimde oluyooo bunların başında da ağrı kesiciler
evet cucumm yaaa süklümm sırılsıklamm aşıkkk ölücekti üsüntüdennnayyy yasık ya süklümeee nasıl basucunda dua etti kıyamammm
ayy bacımmm sorma valla haticedeee cok işvelii hatun bakma sennn öle sessiz olduğunaaa
hürremimmm benimmmm cocuklarımı verin banaaaa... validemmmmm
valla bendeee seniii yasıyom hürremdee bebüşümmmmama cocuklarına ilgisiiii yokkk o doğruuu o konudaa kınıyorusss hürremiii
sağol bebekimmm alerjik astımım var alerjim olan şeyleri yediğimde yada içtiğimde oluyooo bunların başında da ağrı kesiciler
hatice sultanin hamamdaki sahnelerini hemen kapattim, esimede homurdandim'' niye boyle yapiyorlar, neden bu kadar saygisizca cekebiliyorlar '' diyeayyy sorma bebüşümm yaaa ne uyusss bişiyy o gülşahhh ıyyyyyy zavallı gülnihalll başına gelmeyen gelmediiii kızın yaaaayyyy ibo paşaylaa haticede nasılll hamamdaaa yıkandılarrr ayyyy bacım kocişiniii bi güsellll yıkadı valllaaaaa hürreminnn zatennn konuşmasına bitiyom yaa cok tatlııı bi kadınnn normaldede cok sekerrrr sende benimmmm minişşş hürremimsinnn bebüşümmm işve cilve sendede var yaniiii
bende illaki biseyler izlerim canim ,dizim yoksa....eger isim bittiyse, muhakkak izlerim tv, hele esim evdeyse beraber izlemek kadar zevkli bisey yok benim icin, Sultan Suleymani calisirken goruyoruz artik canim, aaaa hakkini yeme , masabasinda yumrugum kadar taktigi yuzuklerle guzel guzel yazilar yaziyor ya ,,,, küffar devletlerine ne guzel mesajlar yolluyor...bayiliyorum wallaaa.... ecdad nasil titretmis avrupayi ,hayran kalmamak elde degilvalla bende inanımıyorummmm nıkım ya okuduklarımız cok farklıııı bu resmennnn haremde geciiooooo süleymannnn süreklii sarayda sankii adamın tek işi hürremm ayyy ama yinede sefiommm valla
fatmagülüde sefiom ben yani isliyorummmm birasss yavaş ilerliooo amaaa napalımmm fatmagül sezon finaliii zaten bu akşam her gece illa bişiy isliom anlıcağınnn
mihrimaha bayiliyorummmm !!!valla nikimm kadının bir sürü düşmanı vardııı onlarla kapışmaktann nasıl iş yapsınnnn ama doğru söylüyosunnnn o çocuklarla olan sahneleri biras yapmacık geliyoo bana sanırsamm anne diil yaaa daha ondann insann çucuğunaa öylemi sarılır öperrro konuda benden puan alamadı hürremm
hatice sultanin hamamdaki sahnelerini hemen kapattim, esimede homurdandim'' niye boyle yapiyorlar, neden bu kadar saygisizca cekebiliyorlar '' diyeesimde guluyor . (tabi,o sahne gectikten himen sonra actiiim )
kıss bişicikk yapmadılarrrsadeceeeeee ee oda bizimm türk milleti için nikimmm başka türlü nasıl ratingg olcakkk dimi annemm???
bende illaki biseyler izlerim canim ,dizim yoksa....eger isim bittiyse, muhakkak izlerim tv, hele esim evdeyse beraber izlemek kadar zevkli bisey yok benim icin, Sultan Suleymani calisirken goruyoruz artik canim, aaaa hakkini yeme , masabasinda yumrugum kadar taktigi yuzuklerle guzel guzel yazilar yaziyor ya ,,,, küffar devletlerine ne guzel mesajlar yolluyor...bayiliyorum wallaaa.... ecdad nasil titretmis avrupayi ,hayran kalmamak elde degil
evet yaa o nasıl bi yüsüükkkkkkk öyleee saraydaki kadınlarda yok öyleeee :84:
mihrimaha bayiliyorummmm !!!
cook ttaatliiiii ,masallah.
Yok canım bildiğim kadarı majezik en ağır ağrı kesicilerden, ameliyat sonrası falan verilen cinsten, bence hamişlik durumu olabilcekler içmesin kesinliklee...canımm yaaa majezik içç istersen çok yoğun ağrıyorsaa hamişlerede veriliyor nasılsaa bebiş varsada zararı olmas diye düşünüyorummm
nerelerdesin kusumm senn yaaaa göremiyoss seniiii hep kaışş vallaaaaaaaa
hatice sultanin hamamdaki sahnelerini hemen kapattim, esimede homurdandim'' niye boyle yapiyorlar, neden bu kadar saygisizca cekebiliyorlar '' diyeesimde guluyor . (tabi,o sahne gectikten himen sonra actiiim )
bende illaki biseyler izlerim canim ,dizim yoksa....eger isim bittiyse, muhakkak izlerim tv, hele esim evdeyse beraber izlemek kadar zevkli bisey yok benim icin, Sultan Suleymani calisirken goruyoruz artik canim, aaaa hakkini yeme , masabasinda yumrugum kadar taktigi yuzuklerle guzel guzel yazilar yaziyor ya ,,,, küffar devletlerine ne guzel mesajlar yolluyor...bayiliyorum wallaaa.... ecdad nasil titretmis avrupayi ,hayran kalmamak elde degil
mihrimaha bayiliyorummmm !!!
cook ttaatliiiii ,masallah.
,nikitam...
bebeğimm..
cucumm..
bernardomm
zuyalım..
sinekim..
madamım..
nasılsınız ...?
bebeğim ben kaçmadım kardeşim almaya geldide annemlerdeyin..:26:
önce sağlık tabii nikimm ama allah gönlümüseee göre hayırlısını versinnn bende kısss delisiyimmmmannemmmmmmm benimmmm
bende 27 pucukkk o zaman :97:
astımımı tetikliyo canım yaa o ve benzeri ilaçlar inan şuan ki halimden daha kötü olyorum oooof oof
ayyy çoookk yükselmiş kocaman olmuştur inşallah değerin
rabbim mutluluğunuzu kızınla daha da artırsın inşallahh
neyin varrr annemmm seninnnnnnnnnnnNeden alttan bakıyosunn ama gelmiyosunnnnnnnnn
,
berreciiimm ben sanaaa küstüümm, yazdım dün didim ki resmimi gönderdim sana sen de gönder didim sallamadıınn
nikitam...
bebeğimm..
cucumm..
bernardomm
zuyalım..
sinekim..
madamım..
nasılsınız ...?
bebeğim ben kaçmadım kardeşim almaya geldide annemlerdeyin..:26:
aa bebeğim sen banamıküstün amaben hastayım küsme bana vallahi görmedim dur hemen bakayım canımcım..
annemlerdeyim bakayım bu pcde varsa bende sana gönderirim tabi bebişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?