Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyy yasık ya süklümeee nasıl basucunda dua etti kıyamammm
ayy bacımmm sorma valla haticedeee cok işvelii hatun bakma sennn öle sessiz olduğunaaa
hürremimmm benimmmm cocuklarımı verin banaaaa... validemmmmm
valla bendeee seniii yasıyom hürremdee bebüşümmmm ama cocuklarına ilgisiiii yokkk o doğruuu o konudaa kınıyorusss hürremiii

evet cucumm yaaa süklümm sırılsıklamm aşıkkk ölücekti üsüntüdennn
haticee eve sessiss sessiss bakıppp bakıpp işi bitiriyooo ama onuda pek tutumuyorum bennnn çok donukkkk
kınıyorusss cucumm evettttt oğlumuuu verinnn banaaaa validemmmmm oğlumuuu getirinn banaaa kıymayınnn almayınn onu bendennnn şehzademmmmmmmmmm memedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sağol bebekimmm alerjik astımım var alerjim olan şeyleri yediğimde yada içtiğimde oluyooo bunların başında da ağrı kesiciler

oyyy zuyalimm dikkat et kendine annemmm zor yaaa öff

hatice sultanin hamamdaki sahnelerini hemen kapattim, esimede homurdandim'' niye boyle yapiyorlar, neden bu kadar saygisizca cekebiliyorlar '' diye esimde guluyor . (tabi,o sahne gectikten himen sonra actiiim )
bende illaki biseyler izlerim canim ,dizim yoksa....eger isim bittiyse, muhakkak izlerim tv, hele esim evdeyse beraber izlemek kadar zevkli bisey yok benim icin, Sultan Suleymani calisirken goruyoruz artik canim, aaaa hakkini yeme , masabasinda yumrugum kadar taktigi yuzuklerle guzel guzel yazilar yaziyor ya ,,,, küffar devletlerine ne guzel mesajlar yolluyor...bayiliyorum wallaaa.... ecdad nasil titretmis avrupayi ,hayran kalmamak elde degil
mihrimaha bayiliyorummmm !!!
cook ttaatliiiii ,masallah.

evet yaaa bak benim topikteki resme bakkkk nikimmm

nikitam...
bebeğimm..
cucumm..
bernardomm
zuyalım..
sinekim..

madamım..

nasılsınız ...?

bebeğim ben kaçmadım kardeşim almaya geldide annemlerdeyin..:26:

Son düzenleme:
canımm yaaa majezik içç istersen çok yoğun ağrıyorsaa hamişlerede veriliyor nasılsaa bebiş varsada zararı olmas diye düşünüyorummm
Yok canım bildiğim kadarı majezik en ağır ağrı kesicilerden, ameliyat sonrası falan verilen cinsten, bence hamişlik durumu olabilcekler içmesin kesinliklee...

nerelerdesin kusumm senn yaaaa göremiyoss seniiii hep kaışş vallaaaaaaaa

Canım benim benim internetim de sorun var genelde yok yakaladığım zamanlarda girmeye çalışıoum, geçmişi biras okumaya çalıştım. Kaç gündür ttnet ile konuştuğum kaDAR eşimle konuşmadım valla. Şİmdi de çıkıcam sölemesi ayıptır havuza gidicem biraz kafa dağıtim çok bunaldım şu aralar, biras da güneşlenimm amaaaa şansıma tam yazarken güneş kaçtı Allah sizi inandırsın hem de daha cümlemi bitirmeden kaçtı valla töbe töbee yaaaa. Yani regl belirtileri var gibi ama olmassam yarın bi test yaparım ya da sonraki gün. Özlediimm valaa şekerim sizlerii, ama dediğim gibi hep kopuk netim. Başka haber yok bende bebekim, öpüyorum hepinizi kocamaann

ayyy nıkım alemsinnn vallakıs zaten cok uzun süren bi sahne diildiii kocişinii yıkadııı nolcakkk
evet ya bende esimle bişiyler islemeyi cok seviommm o genelde tartışma programııı islemeyiii sever bende bazen eslikkk ediyomm üsülmesin diyeee tarihi programlar falannn sefiyoruzzz yanii .....
öleee canımm o verdiği mesajlarrr dünkiii yazdığııı mektuptaaa söyledikleriii höttttt valla süperdiii ayyy halit ergenç cok ii oyuncuu cok yakışmış bu rolee kesinlikle budur yaniii
ayyy mihrimaha eşimde bayılıooo cidden cok tatlı masallahh ya boncukkk yaaa cok sekerrrrrr

önce sağlık tabii nikimm ama allah gönlümüseee göre hayırlısını versinnn bende kısss delisiyimmmm annemmmmmmm benimmmm
bende 27 pucukkk o zaman :97:
kücücüksün daha sen canimmm...cebimde yer var, alayim su tarafa,sakliyayim seni
insallah olur hayatim, kizimiz olsun,saglikli,sihhatli tontis minnos ,saclari bukle bukle insallah

sagol Zuyalim, hic bir eksigimiz yok Allah sukur, onca yildir beraberiz,askla sevgiyle mutlulukla yaslandik, daim olur insallah , kalbimden gecen bir evlat sadece, onuda Rabbim dilerse ...ha kismetimiz yoksa ,eywallah, basim gozum ustune, ama olursada baska olurum beaa

,

berreciiimm ben sanaaa küstüümm, yazdım dün didim ki resmimi gönderdim sana sen de gönder didim sallamadıınn

aa bebeğim sen banamıküstün amaben hastayım küsme bana vallahi görmedim dur hemen bakayım canımcım..
annemlerdeyim bakayım bu pcde varsa bende sana gönderirim tabi bebişim..

nikitam...
bebeğimm..
cucumm..
bernardomm
zuyalım..
sinekim..

madamım..

nasılsınız ...?

bebeğim ben kaçmadım kardeşim almaya geldide annemlerdeyin..:26:

iyiyizzz ballı kaymağımmm sen nasılsınnn yaptın kurubişleriniii akşam yerkendeee beni andınmııı tarifi istiyommm berrem mutlakaaaa

bu pc çok ağır yaa.
yazamıyorum bile..
eve gidince açarım kızlar.

seviyom sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…