- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.581
ayyy nıkım alemsinnn vallakıs zaten cok uzun süren bi sahne diildiii kocişinii yıkadııı nolcakkk
evet ya bende esimle bişiyler islemeyi cok seviommm o genelde tartışma programııı islemeyiii sever bende bazen eslikkk ediyomm üsülmesin diyeee tarihi programlar falannn sefiyoruzzz yanii .....
öleee canımm o verdiği mesajlarrr dünkiii yazdığııı mektuptaaa söyledikleriii höttttt valla süperdiii ayyy halit ergenç cok ii oyuncuu cok yakışmış bu rolee kesinlikle budur yaniii
ayyy mihrimaha eşimde bayılıooo cidden cok tatlı masallahh ya boncukkk yaaa cok sekerrrrrr
ankara yine yağmurlu gökgürültülüüü şimsekliiii offf offf yaz gelmediii bu seneee:82:
nikitam şiki şikitam napıyoooosunnn şekerimmm
calisiyorum , sen napiyosun?? cikmak uzereydim kimse yok diye....niye topiginin basinda degilsin gülom?
aaaa, basi bos birakmissin....cibil hissettim walla
iyi canım bende napim nikitam kıs başındayım da fırsat buldukça yazıom. ahhh ah yoksam hepinizden çok yazcam emme elimden bu kaa geli
nasılsınız minik kuşlarrrrrr
cucummmmmmmmm canımmmmm sen nasılsın
selam güzel anneler ve anne adayları nassınız bakalım nasıl gidiyor iş güç ev
kızlar ben feyste sizin sizin resminizi görmek istiyorum abiminkisinden katıldım ama onaylanmadı galiba bana yardımcı olsanız
bebeğimm sen nasılsın asıl nasıl gidiii hamişnik. dadlum abişinin adı ne 2 tane erkek talep var almadım yabancı dia söle de ekliyem
bana ne arkadasim, onlarinda herkes gibi yikandigini , herkes biliyor, fakat bunlar birbirlerini ''sevdilerde'' illa yaladilarmi demem gerekiyor, benim kizdigim nokta o , sirf reyting olsun diye o insanlari bu sekilde gostermelerine kiziyorum ben, bir kadinin kocasini yikamasinin nesi acaip olabilirki? onun pesi sira yapilanlari gostermeleri bence olmamasi lazim.
kimse bilmiormu ,bu insanlarinda birbirleriyle yaptiklarini? illa yani oynamalarimi gerekiyor? bence cok ayip!
biri beni tutsun
mihrimahhh , hade cucu ..kizimiz olursa adini mihrimah koyalim
iyi canım bende napim nikitam kıs başındayım da fırsat buldukça yazıom. ahhh ah yoksam hepinizden çok yazcam emme elimden bu kaa geli
cucummmmmmmmm canımmmmm sen nasılsın
iyiyimm koleramm kahvemi yudumluyummm bi yandan da sizinle sohbet ediyommm hava cok finaaa yağmurluuuu ölee iştee bitanemm
sen nasılsınnnn canımın içiiiiiii
off cüccümm offfff istanbulda aynı böyle bulutlu ve sağanak yağmurlu hastaneden gelirkene bi başladı döktürüyor attım kendimi otobüse ohh mis mis geldimm
ve dedi, ve gittiii..nikitam...
bebeğimm..
cucumm..
bernardomm
zuyalım..
sinekim..
madamım..
nasılsınız ...?
bebeğim ben kaçmadım kardeşim almaya geldide annemlerdeyin..:26:
ayyy durdurun nıkımııı yine cok kızdııı
nıkım yaa olurdu ama benim kızım olursa adı hazır bitanemmm ayyy sankim hamişimdee
ÖNCE HAMİŞŞŞ KALIYIMMM SONRAMM ALLAHIM İNŞALLAH NASİP EDER NIKIMMMMMMMM
nikitam...
bebeğimm..
cucumm..
bernardomm
zuyalım..
sinekim..
madamım..
nasılsınız ...?
bebeğim ben kaçmadım kardeşim almaya geldide annemlerdeyin..:26:
ve dedi, ve gittiii..
bir berre gecti
napim kizim, illa dicem...demezsem bi tarafim siser, siskin bir nikita dahada tehlikeli hal alir, bilmiosun sen. espritüel nikitadan iz kalmaz heee aman aman ,o nikitayi cagirmayalim ,
eee ne imis ismi kizinin?? merak ettiiiimmmm
Yok canım bildiğim kadarı majezik en ağır ağrı kesicilerden, ameliyat sonrası falan verilen cinsten, bence hamişlik durumu olabilcekler içmesin kesinliklee...
valla ben içiliyo diye biliyorumm amaaaa:44:
Canım benim benim internetim de sorun var genelde yok yakaladığım zamanlarda girmeye çalışıoum, geçmişi biras okumaya çalıştım. Kaç gündür ttnet ile konuştuğum kaDAR eşimle konuşmadım valla.Şİmdi de çıkıcam sölemesi ayıptır havuza gidicem biraz kafa dağıtim çok bunaldım şu aralar, biras da güneşlenimm amaaaa şansıma tam yazarken güneş kaçtı Allah sizi inandırsın hem de daha cümlemi bitirmeden kaçtı valla töbe töbee yaaaa. Yani regl belirtileri var gibi ama olmassam yarın bi test yaparım ya da sonraki gün. Özlediimm valaa şekerim sizlerii, ama dediğim gibi hep kopuk netim. Başka haber yok bende bebekim, öpüyorum hepinizi kocamaann
kıss nikimmm al beni cebineee saklaaa benii annem senn koru benii öcülerdeeennnnn nede olsa sen annesin yaaakücücüksün daha sen canimmm...cebimde yer var, alayim su tarafa,sakliyayim seni
insallah olur hayatim, kizimiz olsun,saglikli,sihhatli tontis minnos ,saclari bukle bukle insallah
sagol Zuyalim, hic bir eksigimiz yok Allah sukur, onca yildir beraberiz,askla sevgiyle mutlulukla yaslandik, daim olur insallah , kalbimden gecen bir evlat sadece, onuda Rabbim dilerse ...ha kismetimiz yoksa ,eywallah, basim gozum ustune, ama olursada baska olurum beaa
madamımm bende didimmm bu bisee küstüüüüü alttann bakıyooo pas vermiyoo didimmmBebkim yoktum annem burda benn bi işim çıktıydı acilen hemen halledip geldimmm alttan bakıyormu gözüküyordum oysaki kapatmıştım sayfayı bebişim hımmm bu kk aldatii insanlarıı
ankara yine yağmurlu gökgürültülüüü şimsekliiii offf offf yaz gelmediii bu seneee:82:
kıss nikimmm al beni cebineee saklaaa benii annem senn koru benii öcülerdeeennnnn nede olsa sen annesin yaaa
madamımm bende didimmm bu bisee küstüüüüü alttann bakıyooo pas vermiyoo didimmm
oyyy koçişimmm yağmırlaarr rahat bırakmadı bi türlüüü ne zaman arasam hep yağmırrrrrrrrrrrrrrrrgel koçişimm izmirimisss çok güsellll :92:
kıss toplanıpp gelinn izmireeee :82: hadi bekliyommm bennnnnnnnnoff cüccümm offfff istanbulda aynı böyle bulutlu ve sağanak yağmurlu hastaneden gelirkene bi başladı döktürüyor attım kendimi otobüse ohh mis mis geldimm
nirdesinnn yineee kıss nerelere gittinnn bakımmm sennn olaylarınnn gülüü
ben size küsermiyim hiç güzellerimmmmmmmmmm ben şimdi arıycam bakalım sonucumu unuttular herhalde ben arim bareee dualar edin bana kuzularımmm
kıss toplanıpp gelinn izmireeee :82: hadi bekliyommm bennnnnnnnn
kıss burdayımmm kk ya kıstımmm biras başından kalkınca atmışş beniiiiiiiiii oysaki cam kenarında kahve içtim geldimm hemenn bi baktımmmatmış beniii öyle olsunn bakalımmmmmmmmmmmmmm
merak etme cucummm gitmedim adliyeye falannnişim olmass oralarda
kurtartıcammm cucumm meraklanmaaa koçişimmm geliyorumm seni evinin erkeeee yapıcammmmmmmmmmmmmsorma bebüşşş ankara cok finaaa kocişineeee söleee kacsın kurtarsın kendiniii vallla:84:
ben size küsermiyim hiç güzellerimmmmmmmmmm ben şimdi arıycam bakalım sonucumu unuttular herhalde ben arim bareee dualar edin bana kuzularımmm
kurtartıcammm cucumm meraklanmaaa koçişimmm geliyorumm seni evinin erkeeee yapıcammmmmmmmmmmmm
küsmeeeeeeee biseee madamımmmmmmm hadii ara sende bisede haber verrr bebişiminn değerlerii tavan yaptııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?