Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bana ne arkadasim, onlarinda herkes gibi yikandigini , herkes biliyor, fakat bunlar birbirlerini ''sevdilerde'' illa yaladilarmi demem gerekiyor, benim kizdigim nokta o , sirf reyting olsun diye o insanlari bu sekilde gostermelerine kiziyorum ben, bir kadinin kocasini yikamasinin nesi acaip olabilirki? onun pesi sira yapilanlari gostermeleri bence olmamasi lazim.
kimse bilmiormu ,bu insanlarinda birbirleriyle yaptiklarini? illa yani oynamalarimi gerekiyor? bence cok ayip!
biri beni tutsun

mihrimahhh , hade cucu ..kizimiz olursa adini mihrimah koyalim

ayyy durdurun nıkımııı yine cok kızdııı
nıkım yaa olurdu ama benim kızım olursa adı hazır bitanemmm ayyy sankim hamişimdee
ÖNCE HAMİŞŞŞ KALIYIMMM SONRAMM ALLAHIM İNŞALLAH NASİP EDER NIKIMMMMMMMM

bebişim dün gittim karnımdan görünmedi kese küçük daha zaten dedi doktor görünmeyebilir alttan istedi bakalım diye bugün için ben istemedim biraz daha beklicem bir hafta kadar testlerim yapıldı herşey normal bi demir ekksikliği var ilaç kullanıyom bugünde kan verdim gene bakalım değerim yükselmişmi daha öğrenmedim ama sonucumu beklemedeyimmm tatlımmmm

nikitam...
bebeğimm..
cucumm..
bernardomm
zuyalım..
sinekim..

madamım..

nasılsınız ...?

bebeğim ben kaçmadım kardeşim almaya geldide annemlerdeyin..:26:
ve dedi, ve gittiii..
bir berre gecti

napim kizim, illa dicem...demezsem bi tarafim siser, siskin bir nikita dahada tehlikeli hal alir, bilmiosun sen. espritüel nikitadan iz kalmaz heee aman aman ,o nikitayi cagirmayalim ,
eee ne imis ismi kizinin?? merak ettiiiimmmm

aman ne geliosaaa içinden onu de sen nıkımmmm
ayyy kızım olursa begüm olsun istiyorum bennn inşallah nıkımm

havusmuuuuuuuuuuuuuuu? hımmmmm kırmısılar yok tabiii ohhhh ne ala memleket snekimmmm
ama sanırsamm güneşin gitmişş?:82: ismirde akşam üstü öyle oldu birden bi yağmur yağdııı offf şimdi bişicik yokkk size geldiler heralde yağmurlar

kıss nikimmm al beni cebineee saklaaa benii annem senn koru benii öcülerdeeennnnn nede olsa sen annesin yaaa
Bebkim yoktum annem burda benn bi işim çıktıydı acilen hemen halledip geldimmm alttan bakıyormu gözüküyordum oysaki kapatmıştım sayfayı bebişim hımmm bu kk aldatii insanlarıı
madamımm bende didimmm bu bisee küstüüüüü alttann bakıyooo pas vermiyoo didimmm
ankara yine yağmurlu gökgürültülüüü şimsekliiii offf offf yaz gelmediii bu seneee:82:

oyyy koçişimmm yağmırlaarr rahat bırakmadı bi türlüüü ne zaman arasam hep yağmırrrrrrrrrrrrrrrr gel koçişimm izmirimisss çok güsellll :92:

sorma bebüşşş ankara cok finaaa kocişineeee söleee kacsın kurtarsın kendiniii vallla :84:

off cüccümm offfff istanbulda aynı böyle bulutlu ve sağanak yağmurlu hastaneden gelirkene bi başladı döktürüyor attım kendimi otobüse ohh mis mis geldimm
kıss toplanıpp gelinn izmireeee :82: hadi bekliyommm bennnnnnnnn
nirdesinnn yineee kıss nerelere gittinnn bakımmm sennn olaylarınnn gülüü

kıss burdayımmm kk ya kıstımmm biras başından kalkınca atmışş beniiiiiiiiii oysaki cam kenarında kahve içtim geldimm hemenn bi baktımmm atmış beniii öyle olsunn bakalımmmmmmmmmmmmmm
merak etme cucummm gitmedim adliyeye falannn işim olmass oralarda

kk hep ölee valla kocişlerr gibi ilgii bekliooo

ayy gitmeee annem sennn kayfeni iç güsell güselll bebüşümmm bak bende içiyommm birlikte hüpletelimmm

sorma bebüşşş ankara cok finaaa kocişineeee söleee kacsın kurtarsın kendiniii vallla :84:
kurtartıcammm cucumm meraklanmaaa koçişimmm geliyorumm seni evinin erkeeee yapıcammmmmmmmmmmmm
ben size küsermiyim hiç güzellerimmmmmmmmmm ben şimdi arıycam bakalım sonucumu unuttular herhalde ben arim bareee dualar edin bana kuzularımmm

küsmeeeeeeee biseee madamımmmmmmm hadii ara sende bisede haber verrr bebişiminn değerlerii tavan yaptııııııııııı

ayyyy yağmırrr şiddetini arttıdı valla cok ürküyommmm amannn bi gök gürültüsüüü cok finnaaaa yaa:96::96::96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…