Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Aradımm ama meşgule verdi sanırım yemektee
oyyyy ara bitanemmmm güsell haberleriniii bekliyossss inş.... Dualarımız seninleeeee minnoşumm

neyse ben kendimi hatırlattım ya birazdan dönerler bana gerii yemek yiyiler herhalde

kk hep ölee valla kocişlerr gibi ilgii bekliooo

ayy gitmeee annem sennn kayfeni iç güsell güselll bebüşümmm bak bende içiyommm birlikte hüpletelimmm

evet canımmm ben hiç öyle olmamıştımmm bi baktımm atmış ben şokkkkkkkkkkkkkkoyyy yarasınnn cucumaaa en köpüklüsündennnnnn fall bamaaa biliyonmuuu cucummm bak bakemm kapattım ben bebişşş varmı bebişş??

dur bakemmm ohooooooo bebüşşş kaynıoooo vallaaa herkesler hamişşşş oyyy misler gibiii ayyy bebüşümmm cok yakındaa hamişsin inşallahhh canımın içiii

ayyyy yağmırrr şiddetini arttıdı valla cok ürküyommmm amannn bi gök gürültüsüüü cok finnaaaa yaa:96::96::96:
korkmaa bebüşümmm korkmaaa gelir geçerrr çok sürmessss kapa kulaklarınıııı:78: hem ben seni korurum bakk

neyse ben kendimi hatırlattım ya birazdan dönerler bana gerii yemek yiyiler herhalde

hımmm arada dürtmek lasımmm onlarıı madamımmm

ii bariii karınları doysundaaa zihinleriii acılsınnnayyyy madamımm cok simsek cakıooo ısıklarrr bölee mavişş mavişş evin içinde tam bi korku filmi yasıyom suannnn cok koktummm:18::18::18::96:

dur bakemmm ohooooooo bebüşşş kaynıoooo vallaaa herkesler hamişşşş oyyy misler gibiii ayyy bebüşümmm cok yakındaa hamişsin inşallahhh canımın içiii

ayyyy cucummmmmmmmmmmmmmmmmmm seninn ağzındann ne akıyoo bilemediimm şimdii bal desemm pek yiyemiyomm tatlı yasak yaa banaaa ama sevdiğimm herşeydennn damliiiyooo işteeeee offf amannnn amannnnnnnnnnn hamişşşşşşşşşş olucakmışımmmmmmmmmmmmmmmmmm heeeyyyyyyyyy kıslarrr duydunusssmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

korkmaa bebüşümmm korkmaaa gelir geçerrr çok sürmessss kapa kulaklarınıııı:78: hem ben seni korurum bakk

hımmm arada dürtmek lasımmm onlarıı madamımmm

koruuu benii bebüşşşşş kocişimdee yokkk zatennn ayyyy muhabbet kuşumda koktuu valla tırstıııı mavişimmm:18:

korkmaaaa cucummm ben senin arkandayımmmm :18::18::18: hani öyle derlerr yaaaa arkandayımm ne saçma şey bu yaaaaaaaaaa önümde olda koru bariii arkamdaymışşş pehhhh
ii bariii karınları doysundaaa zihinleriii acılsınnnayyyy madamımm cok simsek cakıooo ısıklarrr bölee mavişş mavişş evin içinde tam bi korku filmi yasıyom suannnn cok koktummm:18::18::18::96:

Korkma cücüşüm korkma annem yanındayız ya biz neden korkuyorsun tatlım mavişide yanına al korkmasın o da kıyamam hiç ona ben

ben duydum bebebkimmmmmm duymam mı yaaaa senin için çıldırık olucamız günü bekliyorum sabırsızcaa

oyyy yirim seniii güseller güseliiii ...... valla öle bitanemmmm hamişşş gördüm seniii tez zamanda haberiniii alırızzz inşallahhh fal bahanee bitanemmm gönlümden gecen dileklerimmmm bunlarrr olucak inşallah RABBİMMM SANA BU GÜZEL DUYGUYU YASATIR İNŞALLAHHHH hepimizeee isteyen herkesee nerde anne olmak için yanıp tutusan varsa rabbimmmm hepsini evlat sahibiiii yapsınnnnnnnn

aldımmm madamımm mavişşş yanımdaaa ama cok korktuuu ya bitanemm benimmm annesinin kuzusuuu neyse hafifledi yağmırrrrrrr sel gidiooo valla yollardannnn

Kızlar şimdik öğrendim sonucumu 550 çıkmış bugün geçen hafta 146ydı hadi bakim doktorlarım yorum yapın bana bilirsiniz az çokk sanki az mı geldi bana neeee

koruuu benii bebüşşşşş kocişimdee yokkk zatennn ayyyy muhabbet kuşumda koktuu valla tırstıııı mavişimmm:18:

şimdi koçişle konuştummmm cucummmmmmmmmm
oda öyle diyoo 2-3 saattir yağıyormuşşşş bideee korkmmaaaa ben seninn arkandayımm didimm yaaa eee hadii önüne geçeyimdee korkma artıkkk

çıldırcass tabeee madamımmmm
sankimmm bana bişilerr oliiiii hamiş olamdan olucam diye kafayı sıyırdımmmmm sanırsammmm

ben anlamam cucummmm valla dedinnn bikereeeeeeeeee
amiiinnn cuıcummmmm benimde hatta hepimizin gönlünden bunun geçtiğini çok iyi biliyorumm cucummm hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbimm aratmasınn,ellerimisi boş çevirmesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…