- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.601
oyyyy ara bitanemmmm güsell haberleriniii bekliyossss inş.... Dualarımız seninleeeee minnoşumm
kurtartıcammm cucumm meraklanmaaa koçişimmm geliyorumm seni evinin erkeeee yapıcammmmmmmmmmmmm
Küsmeeeeeeee biseee madamımmmmmmm hadii ara sende bisede haber verrr bebişiminn değerlerii tavan yaptııııııııııı
kk hep ölee valla kocişlerr gibi ilgii bekliooo
ayy gitmeee annem sennn kayfeni iç güsell güselll bebüşümmm bak bende içiyommm birlikte hüpletelimmm
evet canımmm ben hiç öyle olmamıştımmm bi baktımm atmış ben şokkkkkkkkkkkkkkoyyy yarasınnn cucumaaa en köpüklüsündennnnnn fall bamaaa biliyonmuuu cucummm bak bakemm kapattım ben bebişşş varmı bebişş??
iyi canım bende napim nikitam kıs başındayım da fırsat buldukça yazıom. ahhh ah yoksam hepinizden çok yazcam emme elimden bu kaa geli
cucummmmmmmmm canımmmmm sen nasılsın
iyiyimm koleramm kahvemi yudumluyummm bi yandan da sizinle sohbet ediyommm hava cok finaaa yağmurluuuu ölee iştee bitanemm
sen nasılsınnnn canımın içiiiiiii
napim canım bende tipik bi muhasebeci işi olaraktan milleti taciz ediyom ödeme yapın dia
korkmaa bebüşümmm korkmaaa gelir geçerrr çok sürmessss kapa kulaklarınıııı:78: hem ben seni korurum bakkayyyy yağmırrr şiddetini arttıdı valla cok ürküyommmm amannn bi gök gürültüsüüü cok finnaaaa yaa:96::96::96:
Aradımm ama meşgule verdi sanırım yemektee
neyse ben kendimi hatırlattım ya birazdan dönerler bana gerii yemek yiyiler herhalde
Aradımm ama meşgule verdi sanırım yemektee
neyse ben kendimi hatırlattım ya birazdan dönerler bana gerii yemek yiyiler herhalde
dur bakemmm ohooooooo bebüşşş kaynıoooo vallaaa herkesler hamişşşş oyyy misler gibiii ayyy bebüşümmm cok yakındaa hamişsin inşallahhh canımın içiii
korkmaa bebüşümmm korkmaaa gelir geçerrr çok sürmessss kapa kulaklarınıııı:78: hem ben seni korurum bakk
hımmm arada dürtmek lasımmm onlarıı madamımmm
napim canım bende tipik bi muhasebeci işi olaraktan milleti taciz ediyom ödeme yapın dia
oooyyy ne zor iştir bilirimm 1.5 sene yaptı kociş bende yanında sinir stres bide patron baskısı bitiriyo insanı
ii bariii karınları doysundaaa zihinleriii acılsınnnayyyy madamımm cok simsek cakıooo ısıklarrr bölee mavişş mavişş evin içinde tam bi korku filmi yasıyom suannnn cok koktummm:18::18::18::96:
ii bariii karınları doysundaaa zihinleriii acılsınnnayyyy madamımm cok simsek cakıooo ısıklarrr bölee mavişş mavişş evin içinde tam bi korku filmi yasıyom suannnn cok koktummm:18::18::18::96:
ayyyy cucummmmmmmmmmmmmmmmmmm seninn ağzındann ne akıyoo bilemediimm şimdii bal desemm pek yiyemiyomm tatlı yasak yaa banaaa ama sevdiğimm herşeydennn damliiiyooo işteeeee offf amannnn amannnnnnnnnnn hamişşşşşşşşşş olucakmışımmmmmmmmmmmmmmmmmm heeeyyyyyyyyykıslarrr duydunusssmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ayyyy cucummmmmmmmmmmmmmmmmmm seninn ağzındann ne akıyoo bilemediimm şimdii bal desemm pek yiyemiyomm tatlı yasak yaa banaaa ama sevdiğimm herşeydennn damliiiyooo işteeeee offf amannnn amannnnnnnnnnn hamişşşşşşşşşş olucakmışımmmmmmmmmmmmmmmmmm heeeyyyyyyyyykıslarrr duydunusssmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Korkma cücüşüm korkma annem yanındayız ya biz neden korkuyorsun tatlım mavişide yanına al korkmasın o da kıyamam hiç ona ben
ben duydum bebebkimmmmmm duymam mı yaaaasenin için çıldırık olucamız günü bekliyorum sabırsızcaa
koruuu benii bebüşşşşş kocişimdee yokkk zatennn ayyyy muhabbet kuşumda koktuu valla tırstıııı mavişimmm:18:
şimdi koçişle konuştummmm cucummmmmmmmmm
oda öyle diyoo 2-3 saattir yağıyormuşşşş bideee korkmmaaaa ben seninn arkandayımm didimm yaaa eee hadii önüne geçeyimdee korkma artıkkk
Kızlar şimdik öğrendim sonucumu 550 çıkmış bugün geçen hafta 146ydı hadi bakim doktorlarım yorum yapın bana bilirsiniz az çokk sanki az mı geldi bana neeee
çıldırcass tabeee madamımmmmKorkma cücüşüm korkma annem yanındayız ya biz neden korkuyorsun tatlım mavişide yanına al korkmasın o da kıyamam hiç ona ben
ben duydum bebebkimmmmmm duymam mı yaaaasenin için çıldırık olucamız günü bekliyorum sabırsızcaa
oyyy yirim seniii güseller güseliiii ...... valla öle bitanemmmm hamişşş gördüm seniii tez zamanda haberiniii alırızzz inşallahhh fal bahanee bitanemmm gönlümden gecen dileklerimmmm bunlarrr olucak inşallah RABBİMMM SANA BU GÜZEL DUYGUYU YASATIR İNŞALLAHHHH hepimizeee isteyen herkesee nerde anne olmak için yanıp tutusan varsa rabbimmmm hepsini evlat sahibiiii yapsınnnnnnnn
Annnişkommm mihrimahın annesii napıyonn bu millet gene başınıza mı üşüştü tatlım ya rahat bırakmiiler hiç senii bizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?