- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.061
ellerine sağlık canım allah isimlerimizin ve isminin karşına hamiş yazacak günleri de göstersin
haticeemm
canım benim düzensiz geliyor sanırım mayısın 10 gelecekşekerim senle aramızda 2 gün filan var bu durumda senin yumurta ya yeni çatladı ya da çatlamak üzere bence daha bişey çıkmaz hem bence karbonata göstereceğin ilgi alaka ve ayıracağın zamanı kocişine ayıraman bu günleri boş geçirme
evet canım ya doğru söylüyorsun sonuçta asit yanı....
ben öyle okudum çok mantıklı geldi..
Ama yinede içine sinicekse yap canım...
Aklında kalmasın..
ne sabırsızız yaw o karbonatnan ben bi güzel kek yapar yirim
ben zaten yapılma taraftarı değilim tatlım....
Karbonatla kek oluyomu kız...ben bilmiyomda..
ben zaten yapılma taraftarı değilim tatlım....
karbonatla kek oluyomu kız...ben bilmiyomda..
kolera_vebasi
ne sabırsızız yaw o karbonatnan ben bi güzel kek yapar yirim
karbonat kabartma tozu diilmi kıs ben karbonat kullanmıyom gerçi kab. Tozu kullanıom. Ama karbonatla kab.tozunun aynı görevi yaptığını okumuştum:82:
kızlar biz çok alemiz kızcağız bişey söyledi biz üç cadı başta ben karışmadan edemedik hevesi de kursağında kaldı garibimin
karbonat kabartma tozu diilmi kıs ben karbonat kullanmıyom gerçi kab. Tozu kullanıom. Ama karbonatla kab.tozunun aynı görevi yaptığını okumuştum:82:
tamam kıs akşam bende yapçam köpürçekmi bakem
değil tabii...
Benden daha iyimi bilcen tolsenim..:82::82:
Kabartma tozu pasta malzemelerinin olduğu reyonda karbonat baharat reyonunda...
Hee bu arada lavabolarınız tıkanırsa karbonat dökün üstünede sirke bak nasıl köpürüp açılıyo..
yarın sabah hepimiz gelip seviniyomuşuz hamileyiz köpürdü diye...
SENAY'IN YEMEK TARİFLERİ
ziyaret edin hadi ne kadar çok giren olursa google da o kadar yükseliyor hamile kalırsam bloğa farklı bir bölüm eklemeyi planlıyorum sizin de varsa bloglarınız yazın kızlar
tolsen tatlım..
güzel şeyler varmış biraz daha eklesene yemekler..
[sıze="3"]kısnaaar iyi akşamlaaar yarın görüşmek üzereeeee [/sıze]
ekliycem şekerim de burda çene çalıp herkese laf yetiştirmeye çalışmaktan vaktim kalmıyo ama bu hafta 6-7 tarif birden ekliycem hazırlamaya başladım 2 gün önce
[sıze="3"]kısnaaar iyi akşamlaaar yarın görüşmek üzereeeee [/sıze]
takip edicem tatlım seni..:82:
bak şimdi çok heveslendim en kısa sürede ekliycem bu arada bereeemm senin bu ay kaçıncı denemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?