Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Kızlar şimdik öğrendim sonucumu 550 çıkmış bugün geçen hafta 146ydı hadi bakim doktorlarım yorum yapın bana bilirsiniz az çokk sanki az mı geldi bana neeee

op.dr. cucu
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID) HCG in mIU/ml
(Quest)
3 hafta 5 – 50 9 – 130
4 hafta 3 – 426 75 – 2,600
5 hafta 19 – 7,340 850 – 20,800
6 hafta 1,080 – 56,500 4,000 – 100,200
7 – 12 hafta 7,650 – 288,000 11,500 – 289,000
13 – 16 hafta 13,300 – 254,000 18,300 – 137,000
17 – 24 hafta 4,060 – 165,400 1,400 – 53,000
25 – 40 hafta 3,640 – 117,000 940 – 60,000
normal bitanem cok iii cıkmışşşş

öleee valla bebüşşş cok finaaaaa dur bakalım nolcek bu ankaranın durumuuu
ayy kıss korkma bişiyy olmaasss olursa atla gel benim yanımmaaaa
hıımmmm bilemedim madamımmm ama nerdeyse 4 katına çıkmış sanki iyi gibi :44::44::44:

hiçç bişicik yokk madamımmmm meraklaaannmaa seeeeeeeeeeeennnnnnnnnn tatişkooo ordaa duruyoo anişiiiiii bak ilk hediyennn annişimm üsülmeee ben burdayım meraklancak bişi yookkk içindee çok darr yerleşmeye çalışıyoommm ben arada sırada sıkıntı yapabilirim sana korkmaaa emii güsell anişimmmm 8 ay sonraa kucağındayımm bennnnn seni çok seviyorummmm kısınnnn

gözdelerim zuyal, madam,koleram,cucum,subebisim...sizi bu fani öper ,koklamis gibi yapar, vede Allaha emanet eder ,ve gider....
hadiin canlar, sizi yarin burada bekliciimm, hepiniz yine burda olunuz....sizleri seviyorum canlarim...

byeeee byeee :80::80:

Ayyy eşim uçtu havalara telefonda söledim onada ohh diyoo içimdeki huzurzuzluk gitti dedi kırk tembihte bulunuo şunu ye iç aldın mı ettin mi alalım edelim offf dedim kapa işine bakk
ayyy bende deminden beri bunlara bakıyorum op doc cücü hanımmm bencede normal giib görünüyor tatlimm
he yaaa doğru diin annem haftaya göstersin artık kendini de zora sokmasın bizi
madamımmm bak boşuna elletmemiş oldunnnn Koçişten başkası görmicekkk

oyyyy nireyeee nıkım yaaa .....
bende seni kokulu kokuluuu öpüyommm kendine ii bakkk minik kuşşş yarın seni aynı yirde bekliyooo olucassss seni özlicemmmmm

Benim ilk gözdem nikimm sensin seni kucaklar sımsıkı sarar öperim gönderiririmm yarın gene beklerimmm

normalll tabiii kısıımmmmmm koskoca op.konusuuyoooo burdaaa ayyy minnoşummm saka bi yanaaa cok sevindirikk oldummm ben sanaa demedimmiii minişşş fındıkk annişinii babasını üzmessss diee .... teyzoşlarıııı ona hep dua ederrrrr

nikimm annemm sen çabıkkk gidiyosunnn ne iş bu böyleeee? saatt 2 -3 lerdee paydosss ohhhhh ne güselllllllllllllllll git bebişler evdee büyük bebiş,küçük bebişşşşş hadiii görüşürükkk byeeeeee bekleee bisiii anacımmmmmmmmmm

ama nasıll etmeyiissss ona cucummm tabeee edicezz meleğimeee o bizim minnakların ablası olucakkk

ben varya ben o çiçeği en yakın zamanda sana iade ediceğime inanıyorum bebekimm iyiki varsınız bu arada benim kadar rahat insanı bulamazsınnn çok takmam öle kafaya aslında çok ince düşünürüm ama bu tür durumlarda soğuk kanlıyımdır çünkü benden önce rabbim var ona güveniyorum o dilerse o ne isterse ona karşı gelemem o bakımdan içim her durumda huzurluuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…