Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayy o olabilir aslındaa bi düşünelim ozaman bebüşümmmm[/QUOTE]

gelinn cucummm gelinnnnn yenidenn balayııı yaptırayımm sizeee

ama nasıll etmeyiissss ona cucummm tabeee edicezz meleğimeee o bizim minnakların ablası olucakkk

oyyy bizimmm minnakların ablasııı kulağa ne hos gelioooo inşallahh meleimmmmm yaa dualarımız hep melekler içinnnn
ayyy benim kırmızılarda gidemediiii normalde bugün bitmesiii lasımmm halennn az da olsa geliooooo tadını cıkarıoooo inşallah önümzdekii ay görmem sizi kırmızılarr

ayy o olabilir aslındaa bi düşünelim ozaman bebüşümmmm

gelinn cucummm gelinnnnn yenidenn balayııı yaptırayımm sizeee [/QUOTE]

ayyy valla bebüşüm bu yaz tatil yapabilcesmii ondan bile süpheliyimm ama hafta sonlarııı gideriss yakın yerlere ben annişimin yanına giderim bi ara erdek sahillerineee ösledimmm valla ascıkk kafa dinliyimm denize giriyimmm akşamlarıı balkonda okey partisi yapalımmm cok ösledimmm annişi babişiiii abişiii herkesleriii işte öleee:97:

cucummm güsell gelmesmii konu bebişler olurdaa güsel olmasmıı
ossunnn son kess geliceği içinn iyice temisleneyim diyoo kıss benim 8 gün sürdüyaaa bidaha gelmicek ama ondan kısmıyorummm

yok tatlım ben unutmuşum bile öyle duurmlarda ben genelde namaz kılar kuran okur yada dua ederim çünkü hep bi felaket oluyor böyle tabiat şeysileri ardından a bakımdan yane ben bakmadım tontişşşş
dün gece ayın tutulmasınıı gören oldumuu ben göremedimm yafff bakındım bakındımmm hic bişiy göremedimmm

cucummm güsell gelmesmii konu bebişler olurdaa güsel olmasmıı
ossunnn son kess geliceği içinn iyice temisleneyim diyoo kıss benim 8 gün sürdüyaaa bidaha gelmicek ama ondan kısmıyorummm

valla gelsinn bu ay gelceğiii kadar öbür ay kapılarııı kapatcam cünkümm ayyy Allahım inşallah hayırlısııı bebüşümmm ne diyelimmm kii başkaaa:97:

gelinn cucummm gelinnnnn yenidenn balayııı yaptırayımm sizeee

ayyy valla bebüşüm bu yaz tatil yapabilcesmii ondan bile süpheliyimm ama hafta sonlarııı gideriss yakın yerlere ben annişimin yanına giderim bi ara erdek sahillerineee ösledimmm valla ascıkk kafa dinliyimm denize giriyimmm akşamlarıı balkonda okey partisi yapalımmm cok ösledimmm annişi babişiiii abişiii herkesleriii işte öleee:97:[/QUOTE]
valla cucumm benimde aynı sorun varrr koçiş ramazanda gelmiş olcakkk ee ozaman nasıl gidilirrr denisee girilmeskiii :26:
internet koptu yaa.
kociş daha iyi. fena sayılmaz. bugün kontrolü vardı. doktor dedi biraz zamana ihtiyacın var. daha yeni.
zeytinimmm 1 hafta daha tatill yapıcakkk sonraaaa
bişey duymak istemiyorummmm ona göreeee bahane yokkk
dün gece ayın tutulmasınıı gören oldumuu ben göremedimm yafff bakındım bakındımmm hic bişiy göremedimmm

bende görmedimmmm hürremi seyrederken malumm ütü yapıyorummm

yok tatlım ben unutmuşum bile öyle duurmlarda ben genelde namaz kılar kuran okur yada dua ederim çünkü hep bi felaket oluyor böyle tabiat şeysileri ardından a bakımdan yane ben bakmadım tontişşşş

doğruuu diyosunnn bendede bi ağırlık vardı dünn zatenn basım ağrıdı birden bire gecenin bi yarısııı yeri gök dua bitanemmm zatenn dualar olmasaa napardıkk Allahım bizi korusunnn tüm felaketlerdennn

valla cucumm benimde aynı sorun varrr koçiş ramazanda gelmiş olcakkk ee ozaman nasıl gidilirrr denisee girilmeskiii :26:

zeytinimmm 1 hafta daha tatill yapıcakkk sonraaaa
bişey duymak istemiyorummmm ona göreeee bahane yokkk

bende görmedimmmm hürremi seyrederken malumm ütü yapıyorummm [/QUOTE]

doğru diyosunn ramazanda tatil olmaz kiii biz gecen ramazan full evdeydikk öğlene kadar uyudum ben sonra yemeğimi yaptımmm öğleden sonra yine uyudum öle gecirdim ramazanııı cok sıcaktııı cünküüü
doğru dün senin ütü günündüüü ayyy bi yandan hürremmm nerde vakit bulcanda ay tutulmasına bakıcannn

dinmek durmak bilmeyen baş ağrımla birlikte sizi takip etmeye çalışıyorum öyle kötüyüm ki ama sizden de kopamıyorumm bugün beni böle idare edin olma mı

oyy kıyamam yaaa cok fenadır bas ağrısı yaaa bendede cok oluyoo sinüzit var bide bende cok sık basım ağrırrrr senii anlıyomm bitanemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…