- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.641
ama nasıll etmeyiissss ona cucummm tabeee edicezz meleğimeee o bizim minnakların ablası olucakkk
ben varya ben o çiçeği en yakın zamanda sana iade ediceğime inanıyorum bebekimm iyiki varsınız bu arada benim kadar rahat insanı bulamazsınnn çok takmam öle kafaya aslında çok ince düşünürüm ama bu tür durumlarda soğuk kanlıyımdır çünkü benden önce rabbim var ona güveniyorum o dilerse o ne isterse ona karşı gelemem o bakımdan içim her durumda huzurluuuu
inşallahhh madamımmmm inşallahhhhhhhhhhh hyaırlısıylaaaaböcekler,kuşlarr bizim olsunnnnnnnnnn
afferinn sana hep öyle olllllll herşeyin hayırlısı için dua ett madamımm içini ferah tut sağlıklı,sıhhatli,hayırlı bir evlat dünyaya getirceksinn canımm eminimm bundannnnn
ayy o olabilir aslındaa bi düşünelim ozaman bebüşümmmm
Kuzucum napıysın nasılsın görüşemiik iileştimi kocişinn bakiim
neden sohbet etmiyonuss yaffff
oyyy bizimmm minnakların ablasııı kulağa ne hos gelioooo inşallahh meleimmmmm yaa dualarımız hep melekler içinnnn
ayyy benim kırmızılarda gidemediiii normalde bugün bitmesiii lasımmm halennn az da olsa geliooooo tadını cıkarıoooo inşallah önümzdekii ay görmem sizi kırmızılarr
ben biraz yoğunum canım o yüzden fazla bakamıyorum. geçmişi de okuyamadım arada bakıyorum sizin konuşmalarınıza o yüzden yani cucucum
dün gece ayın tutulmasınıı gören oldumuu ben göremedimm yafff bakındım bakındımmm hic bişiy göremedimmm
cucummm güsell gelmesmii konu bebişler olurdaa güsel olmasmıı
ossunnn son kess geliceği içinn iyice temisleneyim diyoo kıss benim 8 gün sürdüyaaa bidaha gelmicek ama ondan kısmıyorummm
gelinn cucummm gelinnnnnyenidenn balayııı yaptırayımm sizeee
zeytinimmm 1 hafta daha tatill yapıcakkk sonraaaainternet koptu yaa.
kociş daha iyi. fena sayılmaz. bugün kontrolü vardı. doktor dedi biraz zamana ihtiyacın var. daha yeni.
dün gece ayın tutulmasınıı gören oldumuu ben göremedimm yafff bakındım bakındımmm hic bişiy göremedimmm
yok tatlım ben unutmuşum bile öyle duurmlarda ben genelde namaz kılar kuran okur yada dua ederim çünkü hep bi felaket oluyor böyle tabiat şeysileri ardından a bakımdan yane ben bakmadım tontişşşş
dinmek durmak bilmeyen baş ağrımla birlikte sizi takip etmeye çalışıyorum öyle kötüyüm ki ama sizden de kopamıyorumm bugün beni böle idare edin olma mıneden sohbet etmiyonuss yaffff
valla cucumm benimde aynı sorun varrr koçiş ramazanda gelmiş olcakkk ee ozaman nasıl gidilirrr denisee girilmeskiii :26:ayyy valla bebüşüm bu yaz tatil yapabilcesmii ondan bile süpheliyimm ama hafta sonlarııı gideriss yakın yerlere ben annişimin yanına giderim bi ara erdek sahillerineee ösledimmm valla ascıkk kafa dinliyimm denize giriyimmm akşamlarıı balkonda okey partisi yapalımmm cok ösledimmm annişi babişiiii abişiii herkesleriii işte öleee:97:
dinmek durmak bilmeyen baş ağrımla birlikte sizi takip etmeye çalışıyorum öyle kötüyüm ki ama sizden de kopamıyorumm bugün beni böle idare edin olma mı
selam kızlaaaar, herkes nasıl bakalım
iyiyiz canım sen nasılsınnn bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?