- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.661
anladımm canım bende diyom neden sohbete katımoooo tamam sekerimmmm ozamann cok yormasınlar senii
akıllııı bıdığımm benimm allah kabull etsinn annem senn :93:yok tatlım ben unutmuşum bile öyle duurmlarda ben genelde namaz kılar kuran okur yada dua ederim çünkü hep bi felaket oluyor böyle tabiat şeysileri ardından a bakımdan yane ben bakmadım tontişşşş
valla gelsinn bu ay gelceğiii kadar öbür ay kapılarııı kapatcam cünkümm ayyy Allahım inşallah hayırlısııı bebüşümmm ne diyelimmm kii başkaaa:97:
offf yoğun bi gün, yoruldu fasulyem, eve gitmek istiyoooo
naber tontiş anniş nassın bakalımm
ayyy fasulyeyiii cok yormaa annesiii nezaman cıkıcaksın istennn cokmuu var sirinnn
akıllııı bıdığımm benimm allah kabull etsinn annem senn :93:
valla benimkiyle anlaşma yaptımmm gelmicekkk bu ay ve 9 ayy uğramıcak banaaa
bebişiimm gelicek hayırlısıylaa inşallahhh babişş senii çok beklettiii ben seni bekletmicemmm hemen gelicemm canımmm annemm dedii bana
ben de diyorum fasulyemi yormayın diye ama dinleyen yok kiiii
5te çıkıcam canım, daha 2 saat var.
yoruyolar cucum yaa.yabancı misafirler var 2 gündür. koştur koştur mahvoldum. kafam oldu kazan gibi
zuyalimm yatıp dinlensenn annemmmmm??? bisimm için sorun olmass ama seninn ağrılarınn dinsikk artık yaaaadinmek durmak bilmeyen baş ağrımla birlikte sizi takip etmeye çalışıyorum öyle kötüyüm ki ama sizden de kopamıyorumm bugün beni böle idare edin olma mı
valla cucumm benimde aynı sorun varrr koçiş ramazanda gelmiş olcakkk ee ozaman nasıl gidilirrr denisee girilmeskiii :26:
zeytinimmm 1 hafta daha tatill yapıcakkk sonraaaa
bişey duymak istemiyorummmm ona göreeeebahane yokkk
bende görmedimmmm hürremi seyrederken malumm ütü yapıyorummm
fasülyeminn annesiii gelmişşşş bizz iyiyiss tatlımm sen nasılsın??? yormasınlarr söyle canımm fasülyemmm var benim dee onlarraaaselam kızlaaaar, herkes nasıl bakalım
offf yoğun bi gün, yoruldu fasulyem, eve gitmek istiyoooo
valla birde izmiri düşün sennn yanıyooduuu bende evdeydimm o sıcaktaa nasıl kilo vermiştimmm yaaazuyalimm yatıp dinlensenn annemmmmm??? bisimm için sorun olmass ama seninn ağrılarınn dinsikk artık yaaaa
doğru diyosunn ramazanda tatil olmaz kiii biz gecen ramazan full evdeydikk öğlene kadar uyudum ben sonra yemeğimi yaptımmm öğleden sonra yine uyudum öle gecirdim ramazanııı cok sıcaktııı cünküüü
doğru dün senin ütü günündüüü ayyy bi yandan hürremmm nerde vakit bulcanda ay tutulmasına bakıcannn
off yaa çalış çalış, ne olcak sonumuz bilmiyorum valla. yorulduk fasulyemle, artık uzzuuuuuuuun bi tatil istiyoz
senden nbr? var mı bi yaramazlık?
valla birde izmiri düşün sennn yanıyooduuu bende evdeydimm o sıcaktaa nasıl kilo vermiştimmm yaaazuyalimm yatıp dinlensenn annemmmmm??? bisimm için sorun olmass ama seninn ağrılarınn dinsikk artık yaaaa
doğru diyosunn ramazanda tatil olmaz kiii biz gecen ramazan full evdeydikk öğlene kadar uyudum ben sonra yemeğimi yaptımmm öğleden sonra yine uyudum öle gecirdim ramazanııı cok sıcaktııı cünküüü
doğru dün senin ütü günündüüü ayyy bi yandan hürremmm nerde vakit bulcanda ay tutulmasına bakıcannn
ohhh gelsin tatilll ben temmuz 16 da inşallah bişi olmazsa eşimin memleketine gidiyoruz giresuna tam bi karadeniz turu istiyordum bakalım şimdi bebişle ne kadar bi tur olur bilemem bende bi yaramazlık yok bugün kan testi yaptırdım 146 dan 550 e çıkmış ii dediler ama bilmiyom dün kesemde görünmedi bence hesaplamalarıma göre zate 4 haftalık filan dır şimdi internete göre 5 hafta
kara gölümüü çok çalıştırıyorlarrr enerjisi bitmeden gitselerr bariii yaaaa şu misafirlerrr daha çok çalışşcak oyoruyolar cucum yaa.yabancı misafirler var 2 gündür. koştur koştur mahvoldum. kafam oldu kazan gibi
banada bebişimmm dioo annecim ben gelmek istiyommm artıkkk sizinle olmak istiyomm dioo ama kırmızılarr izin vermioo diooo....
valla bende bu ay anlaşma yaptımmm inşallahhh anlaşmaya uyarrr inşallah allahım dualarımızı kabul ettt
ohhh gelsin tatilll ben temmuz 16 da inşallah bişi olmazsa eşimin memleketine gidiyoruz giresuna tam bi karadeniz turu istiyordum bakalım şimdi bebişle ne kadar bi tur olur bilemem bende bi yaramazlık yok bugün kan testi yaptırdım 146 dan 550 e çıkmış ii dediler ama bilmiyom dün kesemde görünmedi bence hesaplamalarıma göre zate 4 haftalık filan dır şimdi internete göre 5 hafta
dükkandayım kimse yok kocişi bekliycem mecburen ama o da saat 7 den önce gelmezzzzzuyalimm yatıp dinlensenn annemmmmm??? bisimm için sorun olmass ama seninn ağrılarınn dinsikk artık yaaaa
kara gölümüü çok çalıştırıyorlarrr enerjisi bitmeden gitselerr bariii yaaaa şu misafirlerrr daha çok çalışşcak o
yerimm ben seninn bebişiniii cucummmm olurrr olurr merak etmeee dua et çok çalışşş
HEPİMİZİNN BİRGÜNN BEBİŞİ OLUCEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
kızlarrrrrrrrrr
biri bana dur desin.asırı dercede yemek yiyorum ben bu gidişle 9 ayda 100 kilo olurum.ağzım hiç boş durmuyor:86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?