- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.681
ohh ne güzel, giresun çok güzeldir, severim ben oraları. hayatım kesenin görünmemesi normal. benim de geçen hafta çarşamba beta hcg 741di, dr. bakmayalım şimdi görünmez demişti. gerçi ben ısrar ettim,baktık ve gördük ama biraz daha bekle.
ben de haftaya kalp atışı için gidicem, Allahım inşallah bi sıkıntı olmadan duyarız
kızlarrrrrrrrrr
biri bana dur desin.asırı dercede yemek yiyorum ben bu gidişle 9 ayda 100 kilo olurum.ağzım hiç boş durmuyor:86::86::86:
ayyy ne güseldir simdiii oralar madamımm iii secimmm valla yazın sıcağında gidilicek en güselll yer karadenizzz bol bol temiz hava alırsın oksijen manyaqııı olursunnn bebişine cok ii gelir oralarrrr canımın içiii misss gibi havaaa ayyyy
valla birde izmiri düşün sennn yanıyooduuu bende evdeydimm o sıcaktaa nasıl kilo vermiştimmm yaaaevet ramazan git gide yaza geliyoo tatil planlarını ona göre yapmak lasımmm evet canımm hürremi seyrederken benimm dağ olan ütü yığınını tepeciğeee indiriyorumm valla nasıl oluyoo anlamıyorumm dün saat 18:45 te bi başladımmm gece 23:30 aa kadar ütü halaa bitmedii ben bittim bıraktımmm vallaaa hürremde olmasaaa işim işş doğrusuu
fasülyeminn annesiii gelmişşşş bizz iyiyiss tatlımm sen nasılsın??? yormasınlarr söyle canımm fasülyemmm var benim dee onlarraaa
sen nerde çalışıyosun bebişim?
MADAMIMMM ANNEMMM SEN BİLİRSİN DOĞRUSUNUUU DOKTORMU YAPIVERDİİİ İNTERNETMİ YAPIVERDİİİİ DİMİİ BEBİŞİMMMMMohhh gelsin tatilll ben temmuz 16 da inşallah bişi olmazsa eşimin memleketine gidiyoruz giresuna tam bi karadeniz turu istiyordum bakalım şimdi bebişle ne kadar bi tur olur bilemem bende bi yaramazlık yok bugün kan testi yaptırdım 146 dan 550 e çıkmış ii dediler ama bilmiyom dün kesemde görünmedi bence hesaplamalarıma göre zate 4 haftalık filan dır şimdi internete göre 5 hafta
valla birde izmiri düşün sennn yanıyooduuu bende evdeydimm o sıcaktaa nasıl kilo vermiştimmm yaaaevet ramazan git gide yaza geliyoo tatil planlarını ona göre yapmak lasımmm evet canımm hürremi seyrederken benimm dağ olan ütü yığınını tepeciğeee indiriyorumm valla nasıl oluyoo anlamıyorumm dün saat 18:45 te bi başladımmm gece 23:30 aa kadar ütü halaa bitmedii ben bittim bıraktımmm vallaaa hürremde olmasaaa işim işş doğrusuu
fasülyeminn annesiii gelmişşşş bizz iyiyiss tatlımm sen nasılsın??? yormasınlarr söyle canımm fasülyemmm var benim dee onlarraaa
sen nerde çalışıyosun bebişim?
sana dur demek yokkk canımm ye tabiiii annişim hep hamişlere der sen iki canlısın minnoşşş ye gitsinnn bosverrr fasulyeninn ihtiyacıı var ama vitaminli seylerr ye okişşş
dükkandayım kimse yok kocişi bekliycem mecburen ama o da saat 7 den önce gelmezzzz
karadeniz turu bende istiyommbursa çanakkale ve boluyu birdee
bişey olmass haticemm biraass meyve takviyesi yap o daha az kilo aldırıırr kaç kilosunkii?kızlarrrrrrrrrr
Biri bana dur desin.asırı dercede yemek yiyorum ben bu gidişle 9 ayda 100 kilo olurum.ağzım hiç boş durmuyor:86::86::86:
dükkandayım kimse yok kocişi bekliycem mecburen ama o da saat 7 den önce gelmezzzz
Hımm ama sizin kendi işinizdi dimi zuyalimmm kapı kapattt bi güsell kilitlede ohhh vur kafayı yat :81:
Karadeniz turu bende istiyommBursa çanakkale ve boluyu birdee
bi olsunnn bebüşümmmm teyzesiii yersinnn onuuu ayyy misler gibii
Inşallahh bitanemmmm inşallahhhh :97:
AYY CANIMMM YAA BU ZAMANDAA ÖĞRETMENLİKTEN GÜSELL BAYAN MESLEĞİİ VARMI YAAAAAAAAAA ANNEDE OLUCAKSIN SEN BİDEEEE :97:canım ben orjinalinde ingilizce öğretmeni olmakla beraber hiiiç öğretmenlik yapmamışonun yerine özel şirketlerde sürünen akıllının biriyim
pişmanım ama iş işten geçti
bilmiyourm ilk defa gidicem ama eminim çok güzeldir içimi rahatlattın tatlım sağolasınnn bende diyorum küçücük zaten benim minikm
ne güsellll benim tam tersi iştahım kapalı hep tokum ben zorla yiyorum buda hoş değil ama emin ol hele rüyamda bi ekmekarası gördüm onu asla görüp yemek istemiom
ayyy cücümm yaaa inşallah bakalım bu yaz ilk kez gidicektik zaten onun memleketine şansa bak bebişle gidicez artık ohh onun ciğerleri bayram etsin tabi yaaa annesi yer onu
haticemm cucummm haklıııı yiceksinn ama vitaminlii şeylerdennn kilo alıcam diyede korkmaa doktor kontrolündee olucaksın nasılsaaa o kötü bir durumdaa sana dur der zateeennsana dur demek yokkk canımm ye tabiiii annişim hep hamişlere der sen iki canlısın minnoşşş ye gitsinnn bosverrr fasulyeninn ihtiyacıı var ama vitaminli seylerr ye okişşş
evet ya artık kendimi geçtim sadece bebişi düşünüyorum.ona birşey olacak diye çok korkuyorum.....
ayyy canakkele mükemmel biyer yaa ama ağlamaktannn bi hal oldum ordaaa kesinlikle görmek lasımmm acayip bi sehirrr duygu yüklüüü her yanııı cokkk mikemmelll bi yerr zuyalll yaa mutlaka gittt
yaa suuu seni ısırabilirmiyim annem yaaa sonrada lıkır lıkır içicem üstüne ne doğru dedin ama yaa ben biliom kendimi onlar ne bilicekkk aferim kıssss hamiş ol inşallah
Ayy canımmm yaa bu zamandaa öğretmenlikten güsell bayan mesleğii varmı yaaaaaaaaaa annede olucaksın sen bideeee :97:
Madamımmm annemmm sen bilirsin doğrusunuuu doktormu yapıverdiii internetmi yapıverdiiii dimii bebişimmmmm
Ayyy yasık bebüşümeee ne ütüymüşşş beee bitmek bilmemişşş
ayyy canakkele mükemmel biyer yaa ama ağlamaktannn bi hal oldum ordaaa kesinlikle görmek lasımmm acayip bi sehirrr duygu yüklüüü her yanııı cokkk mikemmelll bi yerr zuyalll yaa mutlaka gittt
haticemm cucummm haklıııı yiceksinn ama vitaminlii şeylerdennn kilo alıcam diyede korkmaa doktor kontrolündee olucaksın nasılsaaa o kötü bir durumdaa sana dur der zateeennOna göreee diyet uygulamasıyla yaparsınnn
bebişler ve sağlıkları herşeyden önemliiiiiiiiiii bunu sakın unutmaaa kafanıda çok kurcalamasınn allahın izniyle hiçö bişey olmass siz bilinçli annelersiniz güselce besleninn hareketlerinise dikkat edin yeter canımmm
cucummm ben çanakkaleye küçük ismir diyorummm :82:
ne güsellll benim tam tersi iştahım kapalı hep tokum ben zorla yiyorum buda hoş değil ama emin ol hele rüyamda bi ekmekarası gördüm onu asla görüp yemek istemiom
belki 1 kaç ay sonra düzelirsin canım.bende mide bulantısı oluyor ama istifra edecek kadar değil.
yememde sorun yok.biraz önce kocabir tabak meyve yedim dairede görenler bana gülüyor.biraz öncede pogaca yedim.5 kadar dairedeki herşeyi silip süpürecegim bu gidişle:)))
karadeniz turu bende istiyommbursa çanakkale ve boluyu birdee
giden herkes aynı şeyi söylüyo hatta yarı kabe diyenler bile varr kesinlikle görülmesi gereken bi yer bizim listeninde en başında zatendüşün ablamın ufaklık birinci sınıfa gidiyo tatil planları yaparken antalyayı konuşmuşlar bizim ufaklık oraya gittik zaten siz çanakkalyi gördünüz mü bir sürü asker ölmüş kocaman mezarlık var neden oraya gitmiyoruz demiş bizimkiler höönnk kalmış tmm gidelim demişler keşke bizde bi fırsatını bulsakta onlarla kaçamak yapsak
[/quote][/QUOTE]Kısııımm tabe sen bilcennnben tarihleri bilem yazıyorummmm takip amaçlıı sanki hafta sonu hariç oluyooo takip yapıcam yaaa günlerii şaşırırımm mazalaahhhhhhhhhh
Madamımmmmmmmmmmm sen benim kısı bi döktünn bi içtinnn bana bişi kalmadıı nasıl olcam ben hamişşş??????????
valla cucummm koçiş orda hergün gölek pantolonnn gece yatmaya dışarı çıkmaya ayrııı bina içerisinde gezmeye ayrıı
eee benimde hergün bi badi bi pantolonn evdee giydiklerimm ohoooooooo bizde ütü hiç bitmessss kocişiiin dışarıda olsunda göreyimmmm nasıl ütü bitiyormu bitmiyormuuuZaten hiç sevmiyorum ütü yapmayııı işkence işteee
ankaranın yağmuru buraya geldiiiii kışşş kışşş diyom gitmiyiiii, ohh ama ne güzel koktu misss gibi
KISS MADAMIMMM FOTODA ÇEKİVERR SONRA KISINA GÖSTERİRSİNN SEN BAK GÖBİŞTEYDİNN İŞTE BURDAAAAAetsinnn tabii onun minnak ciğerleriiii ayyy ne güselll babişinin memleketine gidioooobol bol gez oralardaaa madamımmm bol bol temiz havayı cek içineee
KISLARR BEN BİŞİ DİYİMM Mİİ BENİM APT KISLIK ARKADAŞIM VARDI 72 KİLOYDU GUATIR VARDI KISTAAA O KİLOYLA HAMİLE KALIP 68 KİLOYLA DOĞUMA GİRDİİİne güsellll benim tam tersi iştahım kapalı hep tokum ben zorla yiyorum buda hoş değil ama emin ol hele rüyamda bi ekmekarası gördüm onu asla görüp yemek istemiom
belki 1 kaç ay sonra düzelirsin canım.bende mide bulantısı oluyor ama istifra edecek kadar değil.
yememde sorun yok.biraz önce kocabir tabak meyve yedim dairede görenler bana gülüyor.biraz öncede pogaca yedim.5 kadar dairedeki herşeyi silip süpürecegim bu gidişle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?