Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bilmiyourm ilk defa gidicem ama eminim çok güzeldir içimi rahatlattın tatlım sağolasınnn bende diyorum küçücük zaten benim minikm
ne güsellll benim tam tersi iştahım kapalı hep tokum ben zorla yiyorum buda hoş değil ama emin ol hele rüyamda bi ekmekarası gördüm onu asla görüp yemek istemiom
kızlarrrrrrrrrr
biri bana dur desin.asırı dercede yemek yiyorum ben bu gidişle 9 ayda 100 kilo olurum.ağzım hiç boş durmuyor:86::86::86:

ayyy cücümm yaaa inşallah bakalım bu yaz ilk kez gidicektik zaten onun memleketine şansa bak bebişle gidicez artık ohh onun ciğerleri bayram etsin tabi yaaa annesi yer onu

canım ben orjinalinde ingilizce öğretmeni olmakla beraber hiiiç öğretmenlik yapmamışonun yerine özel şirketlerde sürünen akıllının biriyim
pişmanım ama iş işten geçti[/QUOTE]
AYY CANIMMM YAA BU ZAMANDAA ÖĞRETMENLİKTEN GÜSELL BAYAN MESLEĞİİ VARMI YAAAAAAAAAA ANNEDE OLUCAKSIN SEN BİDEEEE :97:
MADAMIMMM ANNEMMM SEN BİLİRSİN DOĞRUSUNUUU DOKTORMU YAPIVERDİİİ İNTERNETMİ YAPIVERDİİİİ DİMİİ BEBİŞİMMMMM

ayyy yasık bebüşümeee ne ütüymüşşş beee bitmek bilmemişşş [/QUOTE]

VALLA CUCUMMM KOÇİŞ ORDA HERGÜN GÖLEK PANTOLONNN GECE YATMAYA DIŞARI ÇIKMAYA AYRIII BİNA İÇERİSİNDE GEZMEYE AYRII
EEE BENİMDE HERGÜN Bİ BADİ Bİ PANTOLONN EVDEE GİYDİKLERİMM OHOOOOOOOO BİZDE ÜTÜ HİÇ BİTMESSSS KOCİŞİİİN DIŞARIDA OLSUNDA GÖREYİMMMM NASIL ÜTÜ BİTİYORMU BİTMİYORMUUU ZATEN HİÇ SEVMİYORUM ÜTÜ YAPMAYIII İŞKENCE İŞTEEE

sana dur demek yokkk canımm ye tabiiii annişim hep hamişlere der sen iki canlısın minnoşşş ye gitsinnn bosverrr fasulyeninn ihtiyacıı var ama vitaminli seylerr ye okişşş

evet ya artık kendimi geçtim sadece bebişi düşünüyorum.ona birşey olacak diye çok korkuyorum.....

dükkandayım kimse yok kocişi bekliycem mecburen ama o da saat 7 den önce gelmezzzz

karadeniz turu bende istiyomm bursa çanakkale ve boluyu birdee

ayyy canakkele mükemmel biyer yaa ama ağlamaktannn bi hal oldum ordaaa kesinlikle görmek lasımmm acayip bi sehirrr duygu yüklüüü her yanııı cokkk mikemmelll bi yerr zuyalll yaa mutlaka gittt

kızlarrrrrrrrrr
Biri bana dur desin.asırı dercede yemek yiyorum ben bu gidişle 9 ayda 100 kilo olurum.ağzım hiç boş durmuyor:86::86::86:
bişey olmass haticemm biraass meyve takviyesi yap o daha az kilo aldırıırr kaç kilosunkii?

bi olsunnn bebüşümmmm teyzesiii yersinnn onuuu ayyy misler gibii
Inşallahh bitanemmmm inşallahhhh :97:

yerimm kıss yimemmii hiçç? Olsuunn bak nasıl çıldırcassssssssssss

yaa suuu seni ısırabilirmiyim annem yaaa sonrada lıkır lıkır içicem üstüne ne doğru dedin ama yaa ben biliom kendimi onlar ne bilicekkk aferim kıssss hamiş ol inşallah
canım ben orjinalinde ingilizce öğretmeni olmakla beraber hiiiç öğretmenlik yapmamışonun yerine özel şirketlerde sürünen akıllının biriyim
pişmanım ama iş işten geçti
AYY CANIMMM YAA BU ZAMANDAA ÖĞRETMENLİKTEN GÜSELL BAYAN MESLEĞİİ VARMI YAAAAAAAAAA ANNEDE OLUCAKSIN SEN BİDEEEE :97:

MADAMIMMM ANNEMMM SEN BİLİRSİN DOĞRUSUNUUU DOKTORMU YAPIVERDİİİ İNTERNETMİ YAPIVERDİİİİ DİMİİ BEBİŞİMMMMM

ayyy yasık bebüşümeee ne ütüymüşşş beee bitmek bilmemişşş [/QUOTE]

VALLA CUCUMMM KOÇİŞ ORDA HERGÜN GÖLEK PANTOLONNN GECE YATMAYA DIŞARI ÇIKMAYA AYRIII BİNA İÇERİSİNDE GEZMEYE AYRII
EEE BENİMDE HERGÜN Bİ BADİ Bİ PANTOLONN EVDEE GİYDİKLERİMM OHOOOOOOOO BİZDE ÜTÜ HİÇ BİTMESSSS KOCİŞİİİN DIŞARIDA OLSUNDA GÖREYİMMMM NASIL ÜTÜ BİTİYORMU BİTMİYORMUUU ZATEN HİÇ SEVMİYORUM ÜTÜ YAPMAYIII İŞKENCE İŞTEEE[/QUOTE]

etsinnn tabii onun minnak ciğerleriiii ayyy ne güselll babişinin memleketine gidioooo bol bol gez oralardaaa madamımmm bol bol temiz havayı cek içineee

sana dur demek yokkk canımm ye tabiiii annişim hep hamişlere der sen iki canlısın minnoşşş ye gitsinnn bosverrr fasulyeninn ihtiyacıı var ama vitaminli seylerr ye okişşş
haticemm cucummm haklıııı yiceksinn ama vitaminlii şeylerdennn kilo alıcam diyede korkmaa doktor kontrolündee olucaksın nasılsaaa o kötü bir durumdaa sana dur der zateeenn Ona göreee diyet uygulamasıyla yaparsınnn
bebişler ve sağlıkları herşeyden önemliiiiiiiiiii bunu sakın unutmaaa kafanıda çok kurcalamasınn allahın izniyle hiçö bişey olmass siz bilinçli annelersiniz güselce besleninn hareketlerinise dikkat edin yeter canımmm
evet ya artık kendimi geçtim sadece bebişi düşünüyorum.ona birşey olacak diye çok korkuyorum.....

ayyy canakkele mükemmel biyer yaa ama ağlamaktannn bi hal oldum ordaaa kesinlikle görmek lasımmm acayip bi sehirrr duygu yüklüüü her yanııı cokkk mikemmelll bi yerr zuyalll yaa mutlaka gittt

cucummm ben çanakkaleye küçük ismir diyorummm :82:

ne güsellll benim tam tersi iştahım kapalı hep tokum ben zorla yiyorum buda hoş değil ama emin ol hele rüyamda bi ekmekarası gördüm onu asla görüp yemek istemiom

belki 1 kaç ay sonra düzelirsin canım.bende mide bulantısı oluyor ama istifra edecek kadar değil.
yememde sorun yok.biraz önce kocabir tabak meyve yedim dairede görenler bana gülüyor.biraz öncede pogaca yedim.5 kadar dairedeki herşeyi silip süpürecegim bu gidişle:)))

doğru valla haklısın canım benimdeee ütüm hiç bitmezz hele yazın daha cok oluyoooo haklısın minnoşşş bende ütü yapmaktan nefret ederimmm bide camasır katlamaktannn ıyyyyyyyyyyy o daa bizde cok oluyoooo herkes gibiii

Kısııımm tabe sen bilcennn ben tarihleri bilem yazıyorummmm takip amaçlıı sanki hafta sonu hariç oluyooo takip yapıcam yaaa günlerii şaşırırımm mazalaahhhhhhhhhh
Madamımmmmmmmmmmm sen benim kısı bi döktünn bi içtinnn bana bişi kalmadıı nasıl olcam ben hamişşş??????????

valla cucummm koçiş orda hergün gölek pantolonnn gece yatmaya dışarı çıkmaya ayrııı bina içerisinde gezmeye ayrıı
eee benimde hergün bi badi bi pantolonn evdee giydiklerimm ohoooooooo bizde ütü hiç bitmessss kocişiiin dışarıda olsunda göreyimmmm nasıl ütü bitiyormu bitmiyormuuu Zaten hiç sevmiyorum ütü yapmayııı işkence işteee[/quote][/quote]

giden herkes aynı şeyi söylüyo hatta yarı kabe diyenler bile varr kesinlikle görülmesi gereken bi yer bizim listeninde en başında zaten düşün ablamın ufaklık birinci sınıfa gidiyo tatil planları yaparken antalyayı konuşmuşlar bizim ufaklık oraya gittik zaten siz çanakkalyi gördünüz mü bir sürü asker ölmüş kocaman mezarlık var neden oraya gitmiyoruz demiş bizimkiler höönnk kalmış tmm gidelim demişler keşke bizde bi fırsatını bulsakta onlarla kaçamak yapsak

izmire görmedim ben ama cok istiyomm görmeyiii
ama canakkale cok güselll bebüşümm yaaa ne canlar gitmişşş ne duygulu hüzünlü bi yanı varr

baklım canım hayırlısı artık aman çokta açılmasın iştahım valla durduramam kendimi şuan mide bulantım filan yok arada kasıklarıma bişi batıyo geçiyo hemen o kadar işyerindekiler biliyormu hamile olduğunu ben daha kimseye söylemedimmm

dükkandayım kimse yok kocişi bekliycem mecburen ama o da saat 7 den önce gelmezzzz

karadeniz turu bende istiyomm bursa çanakkale ve boluyu birdee

çanakkale şahane, mutlaka görülmeli.tarih dersinde bize masal gibi gelen olayları yerinde anmak insanın tüylerini diken diken ediyo.
bolu da mükemmeldir. ah o göller
bursayı görmedim ama orayı ben de çok merak ediyorum, belki gideriz bigün kociş ve fasulyeyle

cocuklar daha bilinclii canım yaa hele simdikilerrr cok fenaa herseyii biliyolarr her sasıtabiliyoooo seniiii cok zekilerrr
evet mutlaka gidin ve görünnn ilk durağımızzz canakkele

ama su bebekimmmmmmmmmmmm sende kızının adını ne güsel koymuşsun öle tam içilesi bi güzellik elde değil napim çok seviom senin kızınıı bennn [/quote][/QUOTE]

ankaranın yağmuru buraya geldiiiii kışşş kışşş diyom gitmiyiiii, ohh ama ne güzel koktu misss gibi

ayyy sorma zuyalll yaa ankara cok finaa kocişkom okulda mahsur kalmışşş valla şimdii aradııı yollar cok finaaa diooo merak etme beni diooo ayy kocişkom eve gelll yaa merak ediyommm:18: okul biras sehirdısındaa okulun yoluu cok finaaa ayyy kocişimmm mahsurr kaldııı oralardaaa:18:

etsinnn tabii onun minnak ciğerleriiii ayyy ne güselll babişinin memleketine gidioooo bol bol gez oralardaaa madamımmm bol bol temiz havayı cek içineee
KISS MADAMIMMM FOTODA ÇEKİVERR SONRA KISINA GÖSTERİRSİNN SEN BAK GÖBİŞTEYDİNN İŞTE BURDAAAAA
KISLARR BEN BİŞİ DİYİMM Mİİ BENİM APT KISLIK ARKADAŞIM VARDI 72 KİLOYDU GUATIR VARDI KISTAAA O KİLOYLA HAMİLE KALIP 68 KİLOYLA DOĞUMA GİRDİİİ ENTERESAN AMA GERÇEKKKK

doğru valla haklısın canım benimdeee ütüm hiç bitmezz hele yazın daha cok oluyoooo haklısın minnoşşş bende ütü yapmaktan nefret ederimmm bide camasır katlamaktannn ıyyyyyyyyyyy o daa bizde cok oluyoooo herkes gibiii[/QUOTE]

EVET CANIMM YAZINN Bİ KERE GİYİP ATIYOSUNN OHH MAŞALLAHHH ÇAMAŞIRINDA ÜTÜNÜNDE SÜRÜSÜNE BEREKET:119::119::119::119::119::119::119::119:
BEN KATLAMAYI ÇOK SEVERİM YERLLEŞTİRMEYİDEEE AMA ÜTÜ DEMESİN KİMSE BANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…