Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlarr ben geldim biri bana acil cvp versinnnnn 15 de adet olmam gerekiyordu ama hala gelen giden yok bide çok uykum ve halsizliğim var kasıklarımda ağrı var ben hamileyimdirrr....:82:

azıcık bilirim ankarayı tüm akrabalar orda hemen her sene geliriz ama bi yerden bi yere gitmeye kalkıyosun saatlerin yollarda geçiyo o yüzden sevmiyorum tabi buna bide yağmur eklenince Allah yardımcızın olsun vallaaa

ya kızlar ben dünden beri adaçayı içiyorum,kasıklarımda baskı hissi mi desem hafiften batma mı kramp mı desem onun gibi bişiler var,ama regl oldum diye tuvalete gidiyorum,şeffaf su gibi akıntı geliyo ya,zaten bende 10-12 gündür falan bu akıntı vardı hatta gebelikte olur diyolardı ben de acaba hamile miyim diye düşünkümştüm geçtiğimz haftalarda hatırlarsanız.Dün adaçayı içmeye başladığımdan beri arttı sanki,şeffaf yumurta akı gibi,ovulasyon akıntısına benziyor ve çamaşımırımı su damlamış gibi ıslatıyor,renk ve koku yok,anlamadım gitti,adeti gecikenlerde böyle bi durum yaşayan var mı?Dün adaçayı içmeden özellikle test yaptım negatif çıktı yani artık eminim hamile olmadığımdan,çünkü kan tahlili yaptrdığım günden bugüne eğer hamile olsam değerin 1000 e yaklaşması gerekirdi ve idrar testinde belli olurdu diye düşünüyorum.Hiç böyle bir durum yaşadığımı hatırlamıyorum kızlar yaaa :26:

ayy cücücüüümmm kocişsiz mi kaldın annem sen yaaa üsülmee bebiş gelir koçişş

şehitliğin her yerii bambaşkaaa çok farklı duygu yüklü bir yer
ağlamam ben diyenleri gördüm oraya gidince çok farklı oluyorsunuz.benimde dayımın oğlu şehitt 94 diyarbakır şehiti
ben en çok böyle siper yeri vardııı kazılmış tahtalarlaaa siper yapılmış bi yerr ordaa anlatııklarında;
çalıların arkasında bütün askerler temzi iç çamaşırı giyip öyle oraya iniyorlarmış bölüm bölüm gidiyorlarmış giden gerii gelemiyormuşşş..... En çok orda etkilenmiştimmm benn tutamamıştı kimse beniiii çok ağlamıştımmmm
izmire görmedim ben ama cok istiyomm görmeyiii
ama canakkale cok güselll bebüşümm yaaa ne canlar gitmişşş ne duygulu hüzünlü bi yanı varr

azıcık bilirim ankarayı tüm akrabalar orda hemen her sene geliriz ama bi yerden bi yere gitmeye kalkıyosun saatlerin yollarda geçiyo o yüzden sevmiyorum tabi buna bide yağmur eklenince Allah yardımcızın olsun vallaaa

öle valla zuyalll sağolll canım benimmm gelir kocişimdeee gec mi gelir ne zman gelir bilinmezz:84:

e hadi inşalllahh çilekimm e neden bi idrar tsti yapmıyosun annnemm sennn yaaa bak dünden beri gelen giden yokmuş mademm
kızlarr ben geldim biri bana acil cvp versinnnnn 15 de adet olmam gerekiyordu ama hala gelen giden yok bide çok uykum ve halsizliğim var kasıklarımda ağrı var ben hamileyimdirrr....:82:

ama su bebekimmmmmmmmmmmm sende kızının adını ne güsel koymuşsun öle tam içilesi bi güzellik elde değil napim çok seviom senin kızınıı bennn
[/QUOTE][/QUOTE]
kıss madamımmmm n'apıyımmm anacım koçiş koyduuu illede su olcak diye de diretiyorrr ben onu yaşam kaynağım diye sevicemmm diyooo sev benimm kızımmıı ama çok bitirmeee tamammıı madamıımm kardaşine yararlı benimm kısımmmmm bebiş içsinn diyooo banaa:26:

kısss ne diyosunnnnn o kaaa mı yaneeee ayy benimm koçişimm gelemicekmii yoksaaa mahsur kalırmıı yarın gelicek cucummmmmmmmmmm ben onsuzzzzzzzzzzz hafta sonuu istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

e hadi inşalllahh çilekimm e neden bi idrar tsti yapmıyosun annnemm sennn yaaa bak dünden beri gelen giden yokmuş mademm

ay canım ne bilim cesaret edemiyorum herhalde bi hafta geçmesi gerekmezmi adetinden sonra bende tam 1 ay bitsin öyle test yapayım dedim yani 19 dan sonra yapsam daha iyi olmazmı?

[/QUOTE]
kıss madamımmmm n'apıyımmm anacım koçiş koyduuu illede su olcak diye de diretiyorrr ben onu yaşam kaynağım diye sevicemmm diyooo sev benimm kızımmıı ama çok bitirmeee tamammıı madamıımm kardaşine yararlı benimm kısımmmmm bebiş içsinn diyooo banaa:26:

kısss ne diyosunnnnn o kaaa mı yaneeee ayy benimm koçişimm gelemicekmii yoksaaa mahsur kalırmıı yarın gelicek cucummmmmmmmmmm ben onsuzzzzzzzzzzz hafta sonuu istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:[/QUOTE]

GELİR KISSS GELİRRR CILDIRIK HATUNNANAYOLLARDA BİŞİY YOKK MİNNOŞ KOKMAA BENİMM KOCİŞİN OKULU İNCİKTEEE SEHRE 22 KM UZAK BİRASS YOLLARIDAAA KÖTÜÜÜ ASICIK ONDAN PANİK YAPTIM YOKSAA Bİ SORUN YOK YANİİ KOKMA SEN GELİİRR KOCİŞİNNNNNN BEBÜŞÜMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…