- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.701
ayyy sorma zuyalll yaa ankara cok finaa kocişkom okulda mahsur kalmışşş valla şimdii aradııı yollar cok finaaa diooo merak etme beni diooo ayy kocişkom eve gelll yaa merak ediyommm:18: okul biras sehirdısındaa okulun yoluu cok finaaa ayyy kocişimmm mahsurr kaldııı oralardaaa:18:
ayyy sorma zuyalll yaa ankara cok finaa kocişkom okulda mahsur kalmışşş valla şimdii aradııı yollar cok finaaa diooo merak etme beni diooo ayy kocişkom eve gelll yaa merak ediyommm:18: okul biras sehirdısındaa okulun yoluu cok finaaa ayyy kocişimmm mahsurr kaldııı oralardaaa:18:
şehitliğin her yerii bambaşkaaa çok farklı duygu yüklü bir yergiden herkes aynı şeyi söylüyo hatta yarı kabe diyenler bile varr kesinlikle görülmesi gereken bi yer bizim listeninde en başında zatenDüşün ablamın ufaklık birinci sınıfa gidiyo tatil planları yaparken antalyayı konuşmuşlar bizim ufaklık oraya gittik zaten siz çanakkalyi gördünüz mü bir sürü asker ölmüş kocaman mezarlık var neden oraya gitmiyoruz demiş bizimkiler höönnk kalmış tmm gidelim demişler keşke bizde bi fırsatını bulsakta onlarla kaçamak yapsak
izmire görmedim ben ama cok istiyomm görmeyiii
ama canakkale cok güselll bebüşümm yaaa ne canlar gitmişşş ne duygulu hüzünlü bi yanı varr
azıcık bilirim ankarayı tüm akrabalar orda hemen her sene geliriz ama bi yerden bi yere gitmeye kalkıyosun saatlerin yollarda geçiyo o yüzden sevmiyorum tabi buna bide yağmur eklenince Allah yardımcızın olsun vallaaa
kızlarr ben geldim biri bana acil cvp versinnnnn15 de adet olmam gerekiyordu ama hala gelen giden yok bide çok uykum ve halsizliğim var kasıklarımda ağrı var ben hamileyimdirrr....:82:
ayy cücücüüümmm kocişsiz mi kaldın annem sen yaaa üsülmee bebiş gelir koçişş
[/QUOTE][/QUOTE]ama su bebekimmmmmmmmmmmm sende kızının adını ne güsel koymuşsun öle tam içilesi bi güzellik elde değil napim çok seviom senin kızınıı bennn
e hadi inşalllahh çilekimm e neden bi idrar tsti yapmıyosun annnemm sennn yaaa bak dünden beri gelen giden yokmuş mademm
uff hepiniz cok sıkıcısınızz
birisi bize çok sıkıcısınız demiş gördünüzmü
birisi bize çok sıkıcısınız demiş gördünüzmü
sıkıcıysak bas gittt alla alla sinir bozmaaa ya sabır yaaa
evet yaaa, ne iş? Sıkıcıysak niye okuyosun kardeş demeli ama neyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?