Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlarr ben geldim biri bana acil cvp versinnnnn 15 de adet olmam gerekiyordu ama hala gelen giden yok bide çok uykum ve halsizliğim var kasıklarımda ağrı var ben hamileyimdirrr....:82:
çilekimm bence bekle bi kaç günnn
migicimm yaaa valla yumurta akı didinn yineee karıştı aklımm git bi doktora tatlım yaaa valla hamiş olabilirsin senn çiçeğiimmmmmmmmmm
uff hepiniz cok SIKICISINIZZ
evett madamıımmmmmmmmmm bak burdaaaaaaaaaaa nedeninisoriimm du ben bekle birasdan öğrenirissssssssss
est cimm nedenn sıkıcıyızzz sorbilirmiyim???
birisi bize çok sıkıcısınız demiş gördünüzmü

kırmızı çilek benimde ayın 6sıydı baktım bişi gelmedi 7 sinde hemen yaptım sabahleyin pozitifi gördüm tatlımm o kadar beklemene gerek yok kan tahlilin için beklersin gerçi bende 3 gün bekledim o da pozitifti bence bu durumu bekletme bak bakalım belki güzel haberlerdirr
ay canım ne bilim cesaret edemiyorum herhalde bi hafta geçmesi gerekmezmi adetinden sonra bende tam 1 ay bitsin öyle test yapayım dedim yani 19 dan sonra yapsam daha iyi olmazmı?

kıss madamımmmm n'apıyımmm anacım koçiş koyduuu illede su olcak diye de diretiyorrr ben onu yaşam kaynağım diye sevicemmm diyooo sev benimm kızımmıı ama çok bitirmeee tamammıı madamıımm kardaşine yararlı benimm kısımmmmm bebiş içsinn diyooo banaa:26:

kısss ne diyosunnnnn o kaaa mı yaneeee ayy benimm koçişimm gelemicekmii yoksaaa mahsur kalırmıı yarın gelicek cucummmmmmmmmmm ben onsuzzzzzzzzzzz hafta sonuu istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:[/QUOTE]

GELİR KISSS GELİRRR CILDIRIK HATUNNANAYOLLARDA BİŞİY YOKK MİNNOŞ KOKMAA BENİMM KOCİŞİN OKULU İNCİKTEEE SEHRE 22 KM UZAK BİRASS YOLLARIDAAA KÖTÜÜÜ ASICIK ONDAN PANİK YAPTIM YOKSAA Bİ SORUN YOK YANİİ KOKMA SEN GELİİRR KOCİŞİNNNNNN BEBÜŞÜMMMM[/QUOTE]
amannn cucummmmmmm aklımı aldınnn valla dimee öyle şeylerrrrrrrrrrrrr
lütfen yorum yokkkkk

zuyalim ben yaptımdıı ama??? niye dedimm sadece :26:

annem arkadaş yeni ya alışamamıştır bize siz en iyisimi cevap verip moralinizi bozmayın o zaten isterse konuşur bizimle olumlu cümleler kurduğunda cevap veririzz şimdi gerek yok

bu aksamda gelmezse yarın kesin yapıcam bilgeadam nasıl belirtilerin oldu senin.

zuyalim ben yaptımdıı ama??? niye dedimm sadece :26:

değmez bebekimm hiiiçç gerek yokk
ayy önce dükkanın yakınında bi koşu teyze var o geldi mevlüt varmış meyve suyu falan getirmiş al kızım şifa niyetine iç diye içtim azıcıkta dua okudum başımın ağrısı hafifledi valla en azından gözümü açabildim birazzzz

gozunu acmıs halın bumuuu

SIZE ADAM GIBI BISI SORUNCA kimse insan niyetine koyup cvp yazmioo..bak nasil herkes cvp verdi simid illa bolemi konusmak gerekioo oohhhhh icimin yaglari eriidiii

doğru diyorsunnn çook haklısınn sıkı ca çabuk çıkmazmış diye duyduk o yüzden hepimiz burdayız tontişşş
Cok sıkıcıyım cok sıkıcısınızz hersey herkes sıkıcııııııııııııı bu hayatttaaaa

ayy bebekim üzülme sen beeee anayoldan gelcek kocişin sabaha bişi kalmaz sende haa sen kocişinle geçireceğin mutlu mesut dk düşün gerisini koyver
GELİR KISSS GELİRRR CILDIRIK HATUNNANAYOLLARDA BİŞİY YOKK MİNNOŞ KOKMAA BENİMM KOCİŞİN OKULU İNCİKTEEE SEHRE 22 KM UZAK BİRASS YOLLARIDAAA KÖTÜÜÜ ASICIK ONDAN PANİK YAPTIM YOKSAA Bİ SORUN YOK YANİİ KOKMA SEN GELİİRR KOCİŞİNNNNNN BEBÜŞÜMMMM[/QUOTE]
amannn cucummmmmmm aklımı aldınnn valla dimee öyle şeylerrrrrrrrrrrrr

zuyalim ben yaptımdıı ama??? niye dedimm sadece :26:[/QUOTE]

bende hiç belirti filan olmadı diyebilirm sadece göğsümün ucunda 2-3 tane kabarcık vardı o yani başka bişi yok
bu aksamda gelmezse yarın kesin yapıcam bilgeadam nasıl belirtilerin oldu senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…