- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.721
nıe ustune alınıosunnnn sana mı dedımm
ben çıkaramadım kim olduğunu,yeni biri galiba???
çilekimm bence bekle bi kaç günnnkızlarr ben geldim biri bana acil cvp versinnnnn15 de adet olmam gerekiyordu ama hala gelen giden yok bide çok uykum ve halsizliğim var kasıklarımda ağrı var ben hamileyimdirrr....:82:
migicimm yaaa valla yumurta akı didinn yineee karıştı aklımm git bi doktora tatlım yaaa valla hamiş olabilirsin senn çiçeğiimmmmmmmmmmya kızlar ben dünden beri adaçayı içiyorum,kasıklarımda baskı hissi mi desem hafiften batma mı kramp mı desem onun gibi bişiler var,ama regl oldum diye tuvalete gidiyorum,şeffaf su gibi akıntı geliyo ya,zaten bende 10-12 gündür falan bu akıntı vardı hatta gebelikte olur diyolardı ben de acaba hamile miyim diye düşünkümştüm geçtiğimz haftalarda hatırlarsanız.Dün adaçayı içmeye başladığımdan beri arttı sanki,şeffaf yumurta akı gibi,ovulasyon akıntısına benziyor ve çamaşımırımı su damlamış gibi ıslatıyor,renk ve koku yok,anlamadım gitti,adeti gecikenlerde böyle bi durum yaşayan var mı?Dün adaçayı içmeden özellikle test yaptım negatif çıktı yani artık eminim hamile olmadığımdan,çünkü kan tahlili yaptrdığım günden bugüne eğer hamile olsam değerin 1000 e yaklaşması gerekirdi ve idrar testinde belli olurdu diye düşünüyorum.Hiç böyle bir durum yaşadığımı hatırlamıyorum kızlar yaaa :26:
evett madamıımmmmmmmmmm bak burdaaaaaaaaaaa nedeninisoriimm du ben bekle birasdan öğrenirissssssssssuff hepiniz cok SIKICISINIZZ
birisi bize çok sıkıcısınız demiş gördünüzmü
ay canım ne bilim cesaret edemiyorum herhalde bi hafta geçmesi gerekmezmi adetinden sonra bende tam 1 ay bitsin öyle test yapayım dedim yani 19 dan sonra yapsam daha iyi olmazmı?
nıe gıdıomusum burada kalıcam sınırın bozulduysa sen bas gıtt
lütfen yorum yokkkkk
uğraşamıcammm seninleee git işineee huzur bozmaaa ayy sabır yaaa beniii delirtmeee saygılı oll komikk duruma düşüyosunnnn
haydaaa, akşam akşam şaka mısın yahu sen?
kırmızı çilek benimde ayın 6sıydı baktım bişi gelmedi 7 sinde hemen yaptım sabahleyin pozitifi gördüm tatlımm o kadar beklemene gerek yok kan tahlilin için beklersin gerçi bende 3 gün bekledim o da pozitifti bence bu durumu bekletme bak bakalım belki güzel haberlerdirr
kızlar böylelerine cevap bile vermeyin bilerek yapılan şeyler bunlar burda çok var bunun gibiler...
bu aksamda gelmezse yarın kesin yapıcam bilgeadam nasıl belirtilerin oldu senin.
şaka şaka sirinimmm bundan olsa olsa saka olurr zatennn bosverinnn
zuyalim ben yaptımdıı ama??? niye dedimm sadece :26:
değmez bebekimm hiiiçç gerek yokk
ayy önce dükkanın yakınında bi koşu teyze var o geldi mevlüt varmış meyve suyu falan getirmiş al kızım şifa niyetine iç diye içtim azıcıkta dua okudum başımın ağrısı hafifledi valla en azından gözümü açabildim birazzzz
Cok sıkıcıyım cok sıkıcısınızz hersey herkes sıkıcııııııııııııı bu hayatttaaaa
kıss madamımmmm n'apıyımmm anacım koçiş koyduuu illede su olcak diye de diretiyorrr ben onu yaşam kaynağım diye sevicemmm diyooo sev benimm kızımmıı ama çok bitirmeee tamammıı madamıımm kardaşine yararlı benimm kısımmmmm bebiş içsinn diyooo banaa:26:
kısss ne diyosunnnnn o kaaa mı yaneeee ayy benimm koçişimm gelemicekmii yoksaaa mahsur kalırmıı yarın gelicek cucummmmmmmmmmm ben onsuzzzzzzzzzzz hafta sonuu istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bu aksamda gelmezse yarın kesin yapıcam bilgeadam nasıl belirtilerin oldu senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?