Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

amannn cucummmmmmm aklımı aldınnn valla dimee öyle şeylerrrrrrrrrrrrr

zuyalim ben yaptımdıı ama??? niye dedimm sadece :26:[/QUOTE]

bende hiç belirti filan olmadı diyebilirm sadece göğsümün ucunda 2-3 tane kabarcık vardı o yani başka bişi yok[/QUOTE]
KORKM CANIM KORKMAAA BİŞİY YOKK ANAYOLLAR ACIKKK PANİK YAPMAAA BOSUNAA

zuyalimmm bildiğin duaları oku elineee sonra yüzüne sür ben bazen öyle yapıyorum okutucak bulamayıncaaa ii geliyooo dene istersen?

canım ben tam adet günümde yapmıştım test, silikti ama görmüştüm çift çizgiyi
yani yaparsan göredebilirsin ama, yine de sabırlı olmakda fayda var, negatif çıkarsa moralin bozulur şimdi.

evet moralimin bozulmasını istemiyorum ama sabırsızlanıyorum ikide bi tuvalete gidiyorum acaba adet mi oldum diye akıntı geliyor ben adet sanıyorum çift çizginin resmini çekip gösteririm inşallahhh ssizlereee

evet moralimin bozulmasını istemiyorum ama sabırsızlanıyorum ikide bi tuvalete gidiyorum acaba adet mi oldum diye akıntı geliyor ben adet sanıyorum çift çizginin resmini çekip gösteririm inşallahhh ssizlereee

kesinlikle teste inanma sen hamile fln degilsin aci gercekle yuzles artik

kızlarımm ben birazdan çıkacağım bu akşam anneme gidiyorum yihuuuuuuuu kocişin maçı var bende annişe gidiyimde annemde tiyoları alim şimdi bi ton bilgi verir bana e görmüş geçirmiş kadın nede olsa hepinisi özliycem dikkat edin kendinize yarın görüşmek dileği ile esen kalın....

amannn cucummmmmmm aklımı aldınnn valla dimee öyle şeylerrrrrrrrrrrrr

zuyalim ben yaptımdıı ama??? niye dedimm sadece :26:[/QUOTE]

bende hiç belirti filan olmadı diyebilirm sadece göğsümün ucunda 2-3 tane kabarcık vardı o yani başka bişi yok[/QUOTE]

ayy annemm ne bileyimm cucumm öyle diyinceee korktummmm yağmur bu bellimi olurr allahın işine karışılmasss kii madamımmmm
kıs madamımm ben bbi koşu gidip bakemm seninn bikaçgün kala çıkmıştıı kabarcıklar benim 10 gün var ama belkiii vardırrr

hoşgeldin tatlımmmm bizler iiyiz şükür seni sormalı sen geldin bençıkıcam bugün erken biras anneme gidiyorum da

olsun karşılaştık en azından değilmi? ben iyiyim canım çok şükür herşey yolunda:) bebiş nasıl oda beni özlemişmi sor bakim

seni gidi soğancıı teyseee seniiii

ııyyy

hsogeldinnn canım benimmmm bugünde herkes yoğunnn valla bizde seni ösledikkkkk canımmeee nasılsınnn nasıl gidiooo anlat bakalımm

iyi canım ne olsun aynı işte git gel ömür tüketiyoz, hava yağmurlu yani keyfim yerinde. sıcak havaları çok sevmiyorum ateşim çıkıyo halsiz düşüyorum

slm kızlar napıyosunuz? ben yine yoğundum her zamanki gibi o sebepten ancak gelebildim :) ama özledim sizi
hoşgeldin canımmmmmmm:79:
hoşgeldin tatlımmmm bizler iiyiz şükür seni sormalı sen geldin bençıkıcam bugün erken biras anneme gidiyorum da

ayyy ben bugün 7:30-8:0 e kadar burdayım bende annelerden birine yıkılıversem akşam yemekte yokkk

bak annem bak vardır belkiiidee belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…