- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.741
bu aksamda gelmezse yarın kesin yapıcam bilgeadam nasıl belirtilerin oldu senin.
bu aksamda gelmezse yarın kesin yapıcam bilgeadam nasıl belirtilerin oldu senin.
annem arkadaş yeni ya alışamamıştır bize siz en iyisimi cevap verip moralinizi bozmayın o zaten isterse konuşur bizimle olumlu cümleler kurduğunda cevap veririzz şimdi gerek yok
amannn cucummmmmmm aklımı aldınnn valla dimee öyle şeylerrrrrrrrrrrrrdoğru diyorsunnn çook haklısınn sıkı ca çabuk çıkmazmış diye duyduk o yüzden hepimiz burdayız tontişşş
ayy bebekim üzülme sen beeee anayoldan gelcek kocişin sabaha bişi kalmaz sende haa sen kocişinle geçireceğin mutlu mesut dk düşün gerisini koyver
GELİR KISSS GELİRRR CILDIRIK HATUNNANAYOLLARDA BİŞİY YOKK MİNNOŞ KOKMAA BENİMM KOCİŞİN OKULU İNCİKTEEE SEHRE 22 KM UZAK BİRASS YOLLARIDAAA KÖTÜÜÜ ASICIK ONDAN PANİK YAPTIM YOKSAA Bİ SORUN YOK YANİİ KOKMA SEN GELİİRR KOCİŞİNNNNNN BEBÜŞÜMMMM
değmez bebekimm hiiiçç gerek yokk
ayy önce dükkanın yakınında bi koşu teyze var o geldi mevlüt varmış meyve suyu falan getirmiş al kızım şifa niyetine iç diye içtim azıcıkta dua okudum başımın ağrısı hafifledi valla en azından gözümü açabildim birazzzz
canım ben tam adet günümde yapmıştım test, silikti ama görmüştüm çift çizgiyi
yani yaparsan göredebilirsin ama, yine de sabırlı olmakda fayda var, negatif çıkarsa moralin bozulur şimdi.
slm kızlar napıyosunuz? ben yine yoğundum her zamanki gibi o sebepten ancak gelebildim :) ama özledim sizi
slm kızlar napıyosunuz? ben yine yoğundum her zamanki gibi o sebepten ancak gelebildim :) ama özledim sizi
evet moralimin bozulmasını istemiyorum ama sabırsızlanıyorum ikide bi tuvalete gidiyorum acaba adet mi oldum diye akıntı geliyor ben adet sanıyorumçift çizginin resmini çekip gösteririm inşallahhh ssizlereee
slm kızlar napıyosunuz? Ben yine yoğundum her zamanki gibi o sebepten ancak gelebildim :) ama özledim sizi
kesinlikle teste inanma sen hamile fln degilsin aci gercekle yuzles artik
evet moralimin bozulmasını istemiyorum ama sabırsızlanıyorum ikide bi tuvalete gidiyorum acaba adet mi oldum diye akıntı geliyor ben adet sanıyorumçift çizginin resmini çekip gösteririm inşallahhh ssizlereee
amannn cucummmmmmm aklımı aldınnn valla dimee öyle şeylerrrrrrrrrrrrrdoğru diyorsunnn çook haklısınn sıkı ca çabuk çıkmazmış diye duyduk o yüzden hepimiz burdayız tontişşş
ayy bebekim üzülme sen beeee anayoldan gelcek kocişin sabaha bişi kalmaz sende haa sen kocişinle geçireceğin mutlu mesut dk düşün gerisini koyver
GELİR KISSS GELİRRR CILDIRIK HATUNNANAYOLLARDA BİŞİY YOKK MİNNOŞ KOKMAA BENİMM KOCİŞİN OKULU İNCİKTEEE SEHRE 22 KM UZAK BİRASS YOLLARIDAAA KÖTÜÜÜ ASICIK ONDAN PANİK YAPTIM YOKSAA Bİ SORUN YOK YANİİ KOKMA SEN GELİİRR KOCİŞİNNNNNN BEBÜŞÜMMMM
hoşgeldin tatlımmmm bizler iiyiz şükür seni sormalı sen geldin bençıkıcam bugün erken biras anneme gidiyorum da
seni gidi soğancıı teyseee seniiii
hsogeldinnn canım benimmmm bugünde herkes yoğunnn valla bizde seni ösledikkkkk canımmeee nasılsınnn nasıl gidiooo anlat bakalımm
hoşgeldin canımmmmmmm:79:slm kızlar napıyosunuz? ben yine yoğundum her zamanki gibi o sebepten ancak gelebildim :) ama özledim sizi
hoşgeldin tatlımmmm bizler iiyiz şükür seni sormalı sen geldin bençıkıcam bugün erken biras anneme gidiyorum da
amannn cucummmmmmm aklımı aldınnn valla dimee öyle şeylerrrrrrrrrrrrr
ayy annemm ne bileyimm cucumm öyle diyinceee korktummmm yağmur bu bellimi olurr allahın işine karışılmasss kii madamımmmm
kıs madamımm ben bbi koşu gidip bakemm seninn bikaçgün kala çıkmıştıı kabarcıklar benim 10 gün var ama belkiii vardırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?