- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.761
psikolojik sorunun için bi doktora görünmeni tavsiye ederim.hiç normal durmuyorsun çünkü
kızlarımm ben birazdan çıkacağım bu akşam anneme gidiyorum yihuuuuuuuu kocişin maçı var bende annişe gidiyimde annemde tiyoları alim şimdi bi ton bilgi verir bana e görmüş geçirmiş kadın nede olsa hepinisi özliycem dikkat edin kendinize yarın görüşmek dileği ile esen kalın....
olsun karşılaştık en azından değilmi? ben iyiyim canım çok şükür herşey yolunda:) bebiş nasıl oda beni özlemişmi sor bakim
iyi canım ne olsun aynı işte git gel ömür tüketiyoz, hava yağmurlu yani keyfim yerinde. sıcak havaları çok sevmiyorum ateşim çıkıyo halsiz düşüyorum
kızlarımm ben birazdan çıkacağım bu akşam anneme gidiyorum yihuuuuuuuu kocişin maçı var bende annişe gidiyimde annemde tiyoları alim şimdi bi ton bilgi verir bana e görmüş geçirmiş kadın nede olsa hepinisi özliycem dikkat edin kendinize yarın görüşmek dileği ile esen kalın....
psikolojik sorunun için bi doktora görünmeni tavsiye ederim.hiç normal durmuyorsun çünkü
oohh heyfe bak :) benim annem ve babam bu pazar kardeşimin yanına gidecekler, 1 ay kadar orda kalıp sonra hep birlikte dönecekler o yüzden bu akşam bende oralıyım :) anneye çok selam canım bebişi iyi bak öptük seni
geçmişi okuyamadım ama hamile olma ihtimalin var sanırım :) ay ne güzel inşallah hamilesindr canım hadi hayırlısıyla güzel haberi ver bize
esenn kalırıss madamımmmmmmmm sen meraklanmaaa bacımmmm sen git annişle ana kısss dertleşinn birasss bu zamanları bulamazsınıs senin fındık gelinceeekızlarımm ben birazdan çıkacağım bu akşam anneme gidiyorum yihuuuuuuuu kocişin maçı var bende annişe gidiyimde annemde tiyoları alim şimdi bi ton bilgi verir bana e görmüş geçirmiş kadın nede olsa hepinisi özliycem dikkat edin kendinize yarın görüşmek dileği ile esen kalın....
ıyyy da ne dimekkk kızımmm o doğal antibiyotikkkkk yiyin gariiiiolsun karşılaştık en azından değilmi? ben iyiyim canım çok şükür herşey yolunda:) bebiş nasıl oda beni özlemişmi sor bakim
ııyyy
iyi canım ne olsun aynı işte git gel ömür tüketiyoz, hava yağmurlu yani keyfim yerinde. sıcak havaları çok sevmiyorum ateşim çıkıyo halsiz düşüyorum
ayy madamımmmm ama benim daha öncede söylemiştim yaaaa hep var zateee o kabarcıklarrrdannn unutmuşumm birden heyecan yaptımmmbak annem bak vardır belkiiidee belli mi olur
olsun karşılaştık en azından değilmi? ben iyiyim canım çok şükür herşey yolunda:) bebiş nasıl oda beni özlemişmi sor bakim
ııyyy
ben gidiyommm ama sizi cok sefiommmm minnoşlarr görüşürüsss canlarımm
ben gidiyommm ama sizi cok sefiommmm minnoşlarr görüşürüsss canlarımm
bebişlerimm sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmm iyiki varsınızzzzzzzzzzz
nurummcummm e hafta sonu yaaa annemmm unuttunmuu yoksaammm???Subebek senin eşin 47 gün sonra gelmiyormuydu şafak sayıyodun hani ne çavuk geçti 47 gün kız yoksa hasretine dayanamadımı:)))
valla sorma axnn cimmm o gelinceee keyifler o biçimmmm oluyooo :92:hadi yine iyisin :) oohh değme bebişin keyfinemaşallah
fasulyemle ben yavaş yavaş kaçar arkadaşlar, babacık bizi bekler. öptük sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?