Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

gülee güleee canımmm aldığın tiyoları bizede sölersin artık

özlemiş çooooooooooooooooooook özlemiş hemdee teyzesini benim kızımmmm

canım git tabiii annişten taktikkk al bizede söleee yarınnnn..kendine ii bak minnoşummmm bizdee seni cok öslicesssss görüşürüsss yarınnnnn

oohh heyfe bak :) benim annem ve babam bu pazar kardeşimin yanına gidecekler, 1 ay kadar orda kalıp sonra hep birlikte dönecekler o yüzden bu akşam bende oralıyım :) anneye çok selam canım bebişi iyi bak öptük seni

psikolojik sorunun için bi doktora görünmeni tavsiye ederim.hiç normal durmuyorsun çünkü

geçmişi okuyamadım ama hamile olma ihtimalin var sanırım :) ay ne güzel inşallah hamilesindr canım hadi hayırlısıyla güzel haberi ver bize

görüşürüzz meleğiiimmmmm kendine de bebişe de çoookk iyi bak

inşallahh canım..

esenn kalırıss madamımmmmmmmm sen meraklanmaaa bacımmmm sen git annişle ana kısss dertleşinn birasss bu zamanları bulamazsınıs senin fındık gelinceee
ıyyy da ne dimekkk kızımmm o doğal antibiyotikkkkk yiyin gariiii
bak annem bak vardır belkiiidee belli mi olur
ayy madamımmmm ama benim daha öncede söylemiştim yaaaa hep var zateee o kabarcıklarrrdannn unutmuşumm birden heyecan yaptımmm

evet hava yağmurluuu finaa yağıyooo valla canımmm bende cok sıcak sevmem ama budaaa cok fazlaaaa :84:

Subebek senin eşin 47 gün sonra gelmiyormuydu şafak sayıyodun hani ne çavuk geçti 47 gün kız yoksa hasretine dayanamadımı:)))

Subebek senin eşin 47 gün sonra gelmiyormuydu şafak sayıyodun hani ne çavuk geçti 47 gün kız yoksa hasretine dayanamadımı:)))
nurummcummm e hafta sonu yaaa annemmm unuttunmuu yoksaammm??? kocişş geliyooooo yarınnn bebeimmm
hadi yine iyisin :) oohh değme bebişin keyfine maşallah
valla sorma axnn cimmm o gelinceee keyifler o biçimmmm oluyooo :92::92:
fasulyemle ben yavaş yavaş kaçar arkadaşlar, babacık bizi bekler. öptük sizi

fasülyemmmmm gidiyomusunn bebişimmmm hadii babişe gidiyosun diye izin verdikk byeee :80::80::80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…