Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Hımmm dimi haftasonları geliyodu senin koçiş unutmuşum cnm ya kusura bakma.

zaten şu 10 gündür yaşadığım kafa karışıklığından kafayı yicem artık adaçayı içmeyeyim bari,pazartesiye kadar bekleyeyim de nasılsa okullar tatile giriyo,pazartesi doktora gideyim regl olmazsam,bu ne yaaaaaa

Hımmm dimi haftasonları geliyodu senin koçiş unutmuşum cnm ya kusura bakma.
evet nurumcummmm geliyooo her haftaaa sağ olsunnn öslettiriyoo ama affetirmeyide biliyoooo koçişimmmmm
herkese iyi akşamlar kızlaarrrrrr hepiniz öpüldünüz
zuyalimm bacım bende çıkıcam şimdiii öptüm tatlımm hadii çok çlaışş bu akşam ağzı kesicin koçiş olsunnn
git migicim valla kafa karışmıcak gibi değilkiiii ama şu yumurta akı muhabbetiii beni kıllandırdı canımmm ben zaten sana hep dedim git diye ama inşallah hayırlı haberlerle dönersinn seviniriss hepimizzzzzz

ya canım paranoyaklar gibi oldum resmen yaa,az önce yine lavaboya gittim sanki bildiğimiz su gibi bi akıntı var,hiç böle bişi yaşadığımı hatırlamıyorum,pazartesi gidicem doktora ,haklısın sanırım,ama dünkü test negatif işte,hiç mi belli olmaz hamişlik olsa,mantıksız değil mi o zaman negatif testler yaa,ooof oooofffffff

kızlaaar merhaba naslsınız?? Akıl vermenize ihtiyacım varr... Şimdiii benim bugün reglimden beri 10. gün...Öğleden beri falan çok fena kasıklarım ağrıyor ve demin mide bulantım başladı aynı zamanda belim ağrıyor.Kızlar benim bugün yumurta çatlama günüm mü gelişme günü mü oluşum günü mü sizce? Eğer çatlama günüm ise erken değil mi henüz?? biz 10 hazirandan beri çift sayılarda çalıştık eşimle ve bugün de çalışma var..bugün çatlama günümse artık çalışmanın bi anlamı yok mu??Kafam çok karıştı (( İlk deneme bu ay biizm

ben geldim siz gitmişsiniz yaaa...
sinek kıss ben seni yerim hee çok tatlısın bacım sen...

Napıosun bebeğimmmmmm

iyiyim bebeğim sen nasılsın..?
çok sevindim değerin çok güzel mercimek bebiş napıyo ...

iyiyizzz ballı kaymağımmm sen nasılsınnn yaptın kurubişleriniii akşam yerkendeee beni andınmııı tarifi istiyommm berrem mutlakaaaa

cucum nerdesin san atarif vereceğdim...:82:

olduu o zaamaaan hemen geri barıştım bebişimmm

kıss sineğim sana maşallah diyorum..
ve sana bir öpücük konduruyorum

ve dedi, ve gittiii..
bir berre gecti

nikitam annem çok özledim sizi beni mağzur görün taammı annmlerde giremedim fazla pc çok ağırdı...
yarın inş burdayım...

pikii berreemmm öyle olsunnnnn kurabiye vermedin ama sen banaaaaaaaaa

bebeğim sen bana küsmezsin ki..
yarın veririm istersen akşam buluşursakda veririm..
bana gelirseniz size daha çok şeyler yaparım hemm ben...

geldim berrem geldimmmayyy minoşşş yas bana kurubiş tarifiniiii zatennn yineee dizilere az kaldıııı abur cubur saatimmm yaklasıooo

geldim berrem geldimmmayyy minoşşş yas bana kurubiş tarifiniiii zatennn yineee dizilere az kaldıııı abur cubur saatimmm yaklasıooo

cucumm...
bak şimdi öncelikle şuan ağlamaklıyım kına videomu izledim ordan bi resim kopyaladım göstermek isterdim sana ama nasıl..?
ikincisi tarifi veriyorum...

1. 1 paket margarin.
2. 1 çay bardağı pudra şekeri
3. 1 paket kabartma tozu
4. yarım su bardağı fındık
5 alabildiğine un...
6. yarım çay bardağı sıvı yağ

üzeri içinde pudra şekeriyle tarçını karıştırıp piştikten sonra serpiyoruz...

afiyet olsun..

oyyyy kıyamam duygusalamııı bağladınn sennn pıtırcıkkk seniii ağlama ballııı kaymağımmm ..... sen banaa yolla mail adresimee olmasmııı var sendeee minnoşummmm bende seninkisiii var cünkümmmm

cucum ben çok duygusalım zati...
gönderdim bak bakalım her ne kadar yüzüm çok belli olmasada..

ben geldim siz gitmişsiniz yaaa...

sinek kıss ben seni yerim hee çok tatlısın bacım sen...

Canım burdayım geçmişi okuyordummm, teşekkür ederim şekerimm yaa, görmedim ama senin de çok tatlı olduğuna eminiimmm bana da mail at, soora bakarım şimdi çıkıyorumm.

Cucucummmm, resmine bayıldımm. Bu arada babam bana hep cücü der, oyle sever duygulandım birden 20 gündür görmüyorum da.

Kısllaarr valla, güneş geldi, havuzda yanmışım bayağı yarın da gitcem kara kız olacaamm :)) kırmızılardan ses yok henüüz bakalımm.

kızlar bende bu akşam inanılmaz bir akıntı var,resmen ara ara su gibi geliyo,şeffaf,kasıklarımda kramp da var,regl mi olucam yoksa başka bişi mi ?Adaçayı içmeyi bıraktım ,o mu yaptı acaba?

gönderirim tabi sineğim ama fazla yüzüm gözükmüyor orda..
pazartesi iş başı yaptığımdada gönderirim olur demi..
öpüyorum çook..hoşçakal

ayy tşk ederimmm snek bende cok beğendinn ayyy annişimde baba cucu der ordan kaldıı zatennn kocişimde bazen söylerrr sen 20 gündür görmüyonnn benim ailem yanımda bile diil ayrı sehirlerdeyizzhaline sükret minnoşşş:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…