- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.781
çilekimm bence bekle bi kaç günnn
migicimm yaaa valla yumurta akı didinn yineee karıştı aklımm git bi doktora tatlım yaaa valla hamiş olabilirsin senn çiçeğiimmmmmmmmmm
evett madamıımmmmmmmmmm bak burdaaaaaaaaaaa nedeninisoriimm du ben bekle birasdan öğrenirissssssssss
est cimm nedenn sıkıcıyızzz sorbilirmiyim???
evet nurumcummmm geliyooo her haftaaa sağ olsunnn öslettiriyoo ama affetirmeyide biliyoooo koçişimmmmmHımmm dimi haftasonları geliyodu senin koçiş unutmuşum cnm ya kusura bakma.
zuyalimm bacım bende çıkıcam şimdiii öptüm tatlımm hadii çok çlaışş bu akşam ağzı kesicin koçiş olsunnnherkese iyi akşamlar kızlaarrrrrr hepiniz öpüldünüz
git migicim valla kafa karışmıcak gibi değilkiiii ama şu yumurta akı muhabbetiii beni kıllandırdı canımmm ben zaten sana hep dedim git diye ama inşallah hayırlı haberlerle dönersinn seviniriss hepimizzzzzzzaten şu 10 gündür yaşadığım kafa karışıklığından kafayı yicem artıkadaçayı içmeyeyim bari,pazartesiye kadar bekleyeyim de nasılsa okullar tatile giriyo,pazartesi doktora gideyim regl olmazsam,bu ne yaaaaaa
evet nurumcummmm geliyooo her haftaaa sağ olsunnn öslettiriyoo ama affetirmeyide biliyoooo koçişimmmmm
zuyalimm bacım bende çıkıcam şimdiii öptüm tatlımm hadii çok çlaışş bu akşam ağzı kesicin koçiş olsunnn
git migicim valla kafa karışmıcak gibi değilkiiii ama şu yumurta akı muhabbetiii beni kıllandırdı canımmm ben zaten sana hep dedim git diye ama inşallah hayırlı haberlerle dönersinn seviniriss hepimizzzzzz
Napıosun bebeğimmmmmm
iyiyizzz ballı kaymağımmm sen nasılsınnn yaptın kurubişleriniii akşam yerkendeee beni andınmıııtarifi istiyommm berrem mutlakaaaa
olduu o zaamaaan hemen geri barıştım bebişimmm
ve dedi, ve gittiii..
bir berre gecti
pikii berreemmm öyle olsunnnnn kurabiye vermedin ama sen banaaaaaaaaa
iyiyim bebeğim sen nasılsın..?
çok sevindim değerin çok güzel mercimek bebiş napıyo ...
cucum nerdesin san atarif vereceğdim...:82:
kıss sineğim sana maşallah diyorum..
ve sana bir öpücük konduruyorum
nikitam annem çok özledim sizi beni mağzur görün taammı annmlerde giremedim fazla pc çok ağırdı...
yarın inş burdayım...
bebeğim sen bana küsmezsin ki..
yarın veririm istersen akşam buluşursakda veririm..
bana gelirseniz size daha çok şeyler yaparım hemm ben...
geldim berrem geldimmmayyy minoşşş yas bana kurubiş tarifiniiii zatennn yineee dizilere az kaldıııı abur cubur saatimmm yaklasıooo
cucumm...
bak şimdi öncelikle şuan ağlamaklıyım kına videomu izledim ordan bi resim kopyaladım göstermek isterdim sana ama nasıl..?
ikincisi tarifi veriyorum...
1. 1 paket margarin.
2. 1 çay bardağı pudra şekeri
3. 1 paket kabartma tozu
4. yarım su bardağı fındık
5 alabildiğine un...
6. yarım çay bardağı sıvı yağ
üzeri içinde pudra şekeriyle tarçını karıştırıp piştikten sonra serpiyoruz...
afiyet olsun..
oyyyy kıyamam duygusalamııı bağladınn sennn pıtırcıkkk seniii ağlama ballııı kaymağımmm .....sen banaa yolla mail adresimee olmasmııı var sendeee minnoşummmm bende seninkisiii var cünkümmmm
ben geldim siz gitmişsiniz yaaa...
sinek kıss ben seni yerim hee çok tatlısın bacım sen...
Canım burdayım geçmişi okuyordummm, teşekkür ederim şekerimm yaa, görmedim ama senin de çok tatlı olduğuna eminiimmmbana da mail at, soora bakarım şimdi çıkıyorumm.
Cucucummmm, resmine bayıldımm. Bu arada babam bana hep cücü der, oyle sever duygulandım birden 20 gündür görmüyorum da.
Kısllaarr valla, güneş geldi, havuzda yanmışım bayağı yarın da gitcem kara kız olacaamm :)) kırmızılardan ses yok henüüz bakalımm.
Canım burdayım geçmişi okuyordummm, teşekkür ederim şekerimm yaa, görmedim ama senin de çok tatlı olduğuna eminiimmmbana da mail at, soora bakarım şimdi çıkıyorumm.
Cucucummmm, resmine bayıldımm. Bu arada babam bana hep cücü der, oyle sever duygulandım birden 20 gündür görmüyorum da.
Kısllaarr valla, güneş geldi, havuzda yanmışım bayağı yarın da gitcem kara kız olacaamm :)) kırmızılardan ses yok henüüz bakalımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?