- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.801
canımm lukc cummm valla annem daha erken benceee kafanı hiç bulandırmaaa bat ı bekle tatlımm o zaman belli olur .... ama stresss yokk haberin olsunnnnnkızlaaar merhaba naslsınız?? Akıl vermenize ihtiyacım varr... Şimdiii benim bugün reglimden beri 10. gün...Öğleden beri falan çok fena kasıklarım ağrıyor ve demin mide bulantım başladı aynı zamanda belim ağrıyor.Kızlar benim bugün yumurta çatlama günüm mü gelişme günü mü oluşum günü mü sizce? Eğer çatlama günüm ise erken değil mi henüz?? biz 10 hazirandan beri çift sayılarda çalıştık eşimle ve bugün de çalışma var..bugün çatlama günümse artık çalışmanın bi anlamı yok mu??Kafam çok karıştı(( İlk deneme bu ay biizm
ben küsmemmm berremmm sen merak etmeee bugünn hiç küsmemm hem cumaaa hemde koçişle buluşma günüüü tatlımm ama kurabiyeede aklım kaldııııiyiyim bebeğim sen nasılsın..?
çok sevindim değerin çok güzel mercimek bebiş napıyo ...
cucum nerdesin san atarif vereceğdim...:82:
kıss sineğim sana maşallah diyorum..
ve sana bir öpücük konduruyorum
nikitam annem çok özledim sizi beni mağzur görün taammı annmlerde giremedim fazla pc çok ağırdı...
yarın inş burdayım...
bebeğim sen bana küsmezsin ki..
yarın veririm istersen akşam buluşursakda veririm..
bana gelirseniz size daha çok şeyler yaparım hemm ben...
canımm lukc cummm valla annem daha erken benceee kafanı hiç bulandırmaaa bat ı bekle tatlımm o zaman belli olur .... ama stresss yokk haberin olsunnnnn
ben küsmemmm berremmm sen merak etmeee bugünn hiç küsmemm hem cumaaa hemde koçişle buluşma günüüü tatlımm ama kurabiyeede aklım kaldıııı
sağol canım :))) evet çalışmalara devam gün aşırı regle kadar:))
günaydın herkese ben kahvaltı yapacağım görüşürüz yine :)))
günnayydıııınnnn
Günaydın canlarım
HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....
Kızlar ben geldim. Nasılsınız. Daha önce söylemiştim ben iki tane doktora gidiyorum diye. Biri çapa tıp fakültesinde prof diğeri özel hastane.
Prof ilk gebeliğim karnımda kalbi durdu diye sana beta hcg takibi yapıcam dedi.
Geçen hafta cuma günü yaptırdığım beta hcg sonucu : 2378.0
Dün yaptırdığım beta hcg sonucum : 10987.0
Sonucumu pazartesi günü göstericem ama meraktan çatlıyorum herşey normal mi sizce?
Tatlişlerrrrrrrrr günaydın ben geldimmmm geçmişime bakıp bi geri gelicemm hepinizi özledim bilesinizz
günaydın dünyaaaa güzelleriii
sabah itibariyle sağ gözümün üstüne yerleşen ve ara ara çok feci şekilde sancı yapan başağrım ve ben burdayızzzzzz kurtulamıycak mıyım gidiinnn gidiinnnn
zuyalimm günaydınn canım yaaa halamı ağrıyoooo nedir bu yaaaa?? bak tontişimm araştır istersenn majeziki hamişlere veriyorlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?