Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canımm lukc cummm valla annem daha erken benceee kafanı hiç bulandırmaaa bat ı bekle tatlımm o zaman belli olur .... ama stresss yokk haberin olsunnnnn
ben küsmemmm berremmm sen merak etmeee bugünn hiç küsmemm hem cumaaa hemde koçişle buluşma günüüü tatlımm ama kurabiyeede aklım kaldıııı

4 cuma üst üstee 1000 kere ''ya evvel'' -- çocuk sahibi olmak için (cuma saati okunacak)
--------------******************************************************--------------
707 kere ''ya varis'' hayırlı evlat sahibi olmak için
--------------******************************************************-------------
dilek için
''la ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram''

şimdiden allah kabul etsinnn inşallahhhhhhh
hepimizin dileği kabul olurrrr hayırlısıyla anne oluruss inşallahhh bisteeeee

sağol canım :))) evet çalışmalara devam gün aşırı regle kadar:))
günaydın herkese ben kahvaltı yapacağım görüşürüz yine :)))

Kızlar ben geldim. Nasılsınız. Daha önce söylemiştim ben iki tane doktora gidiyorum diye. Biri çapa tıp fakültesinde prof diğeri özel hastane.
Prof ilk gebeliğim karnımda kalbi durdu diye sana beta hcg takibi yapıcam dedi.
Geçen hafta cuma günü yaptırdığım beta hcg sonucu : 2378.0
Dün yaptırdığım beta hcg sonucum : 10987.0

Sonucumu pazartesi günü göstericem ama meraktan çatlıyorum herşey normal mi sizce?

tatlımmm maşallah değerinnn uçmuşşş nurummcumm neden kafana takıyosun anlamadımki tatlımmm sen kendine stres yapma bebeğimm herşey yolundaa stress yokkkkkkkkkkkkkkk

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

günaydın dünyaaaa güzelleriii

sabah itibariyle sağ gözümün üstüne yerleşen ve ara ara çok feci şekilde sancı yapan başağrım ve ben burdayızzzzzz kurtulamıycak mıyım gidiinnn gidiinnnn

Tatlişlerrrrrrrrr günaydın ben geldimmmm geçmişime bakıp bi geri gelicemm hepinizi özledim bilesinizz

ayy annemmm sennn ne güselll şeylerree aminnn dedinnnn evet bebişimmm bugünn geliyoorrr hemde 23:30 da değil 21:00-21:30 gibi gökyüsüne bakınn anacımm pırıltıyı görüceksinisssssssssssss

günaydın dünyaaaa güzelleriii

sabah itibariyle sağ gözümün üstüne yerleşen ve ara ara çok feci şekilde sancı yapan başağrım ve ben burdayızzzzzz kurtulamıycak mıyım gidiinnn gidiinnnn

zuyalimm günaydınn canım yaaa halamı ağrıyoooo nedir bu yaaaa?? bak tontişimm araştır istersenn majeziki hamişlere veriyorlar yaaa

zuyalimm günaydınn canım yaaa halamı ağrıyoooo nedir bu yaaaa?? bak tontişimm araştır istersenn majeziki hamişlere veriyorlar yaaa

bugün ki dayanılacak gibi değil valla sanki sağ tarafımı kazıyolar daha önce hiç böyle olmamıştım kahvaltı yapıyorum şimdi ilaç alıcam birazdan
ayyy akşam olmaz şimdi sana rabbim bi an önce temeelliii kavuştursun sizi bebekiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…