- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.081
ben çıkıyorum paydos...
iyi akşamlar çok öpüyorum hepinizi...
tolsenim bekliyorum tarifleri.
öpüyorum çok..
kızlar farklı düşünüyor olabilirimde ben hiç anlamadım şu önceden öğrenmeyi ha 5 gün önce öğrenmişsin ha 5 gün sonra 5 gün önce öğrendin diyelim kimyasal bi gebelikse düşükle sonuçlanıyo ondan sonra üzülüyorsun tabiki bizim gibi insanlar biran önce öğrenmek istiyor o ayrı konuda bence herşey zamanında olmalı :26::26::26: özür dilerim ben böle düşünüyorum
AMA ÇOK GÜZELDİİİİİİİİ
HOŞGELDİN CANOOOOOOOOOOOOOOOOOLSUN BİZİM TOPİKİMİZ ÇOK GÜZEL VE EĞLENCELİ
bende gördüm canım olsun boşver biz yuvamızda mutluyuz...[/B]
mrb kızlar nasılsınız ben çok sık gelemiyorum aranıza ama elimden geldiğince yazıyorum aslında biraz canım sıkkın mensim 5 gün geçti ağrım var kendisi yok ilk defa oluyor bu eşimde 12 gün sonra burda inş tabi bu bir sonraki batımıda etkileyecek yumurtlamayıda etkiler diye korkuyorum sizinle paylaşmak istedim
nerden öğrendiki bebeemm
pinar80 kullanıcısından alıntı
arkadaslar folik asiti duymustum ama bebek aspirini ne için acaba içen varmı gebelikten önce ...dr ada soramadım ilaçlarımı alınca gördümm neden vermiş olabilir ki..folik asitde günde yarım iç dedi siz nasıl içiorsunuzz****
bende içiyorum canım hemde aylardır benim düşük oldu 3 defa testlerde çıkmıyor ama kılcal damarlarda bebeğin beslenmesini engelleyen pıhtılar oluşabiliyormuş bunu engellemek adına bverdiler şu an hamileyim henüz yeni 1 hafta daha devam edicem iğne verecekler sonra ama doktor tavsiyesi üzerine başladım dr dormadan yeme çünki hamile kalmayı engelleyebilir bazı bünyelerde
canım bunu aspirin ile açılmış bir başlıkta buldum.
kızlar çok dua edin olurmu...
eşim bana kız kulesinde evlenme teklifi etmişti...
benim regl tarihim 20 mayıs 22 mayıstada istanbulda düğün var oraya gidicez muhakkak kız kulesinede yemeğe götürür beni gitmişken o zman ona süpriz yapmak istiyorum hamile olduğumu orda söylemek istiyorum...
inşallah kuzum inşallah...
bugun bende karbonat testini yapıcam.burda bir arkadasımız söylemişti limon ve karbont gebelik testini.denemekte fayda var bedava sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?