Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar farklı düşünüyor olabilirimde ben hiç anlamadım şu önceden öğrenmeyi ha 5 gün önce öğrenmişsin ha 5 gün sonra 5 gün önce öğrendin diyelim kimyasal bi gebelikse düşükle sonuçlanıyo ondan sonra üzülüyorsun tabiki bizim gibi insanlar biran önce öğrenmek istiyor o ayrı konuda bence herşey zamanında olmalı :26::26::26: özür dilerim ben böle düşünüyorum

ben çıkıyorum paydos...

iyi akşamlar çok öpüyorum hepinizi...

tolsenim bekliyorum tarifleri.
öpüyorum çok..

yok yok iyi düşünüyosun tabi de insan bilmek istiyo işte

ASLINDA MAYIS GEÇTİKTEN SONRA DA KOPMAYALIM BURDAN HAZIR BİRBİRİMİZİ BULMUŞKENE
valla bebüşler birbirimizi bulmusken bu ay hamiş kalamazsak kopmayalım sakınnnnnn aglarım vallaa

SELAM CANIMCIMM. BEBE ASPİRİNİNE KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ BAYILIRIM İÇELİM GÜZELLEŞELİM [/QUOTE]

kimsecikler kalmamışşş valla neyse sonra yine bakabilirsem bakarımmm ama bu gece hürrem var ve yine hamişş off offff görüşürüs minnoşlar

mrb kızlar nasılsınız ben çok sık gelemiyorum aranıza ama elimden geldiğince yazıyorum aslında biraz canım sıkkın mensim 5 gün geçti ağrım var kendisi yok ilk defa oluyor bu eşimde 12 gün sonra burda inş tabi bu bir sonraki batımıda etkileyecek yumurtlamayıda etkiler diye korkuyorum sizinle paylaşmak istedim

şekerim bence acilen test yapmalısın hakkında hayırlısı olsun

yakınlarda dr kontrolü olan biri var mı ki bizim topikte? hepimizin adına sorsun bakalım...

selam kızlar bende mayıs ayına kaldım 5 gün önce kırmızılarım geldi.bu ay 6. ayımız olmadı daha hayırlısı bakalım ama çok istiyoruz

Ay harika olaaaaaarrrr:)) inşallah dilediğin gibi olur bitanem...o anı hepimiz yaşıycaz Allahın izniyle...:79:

bugun bende karbonat testini yapıcam.burda bir arkadasımız söylemişti limon ve karbont gebelik testini.denemekte fayda var bedava sonuçta

tatlım....ben de dayanamayıp karbonatı yapmıştım reglimden önce....kabarıd köpürdü ama sonra kırmızılar geldi ( ama limonu denemedim .... sen gene dene istersen çünkü insan tutamıyo kendini merak ediyo:))

İyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.Ben 27 yaşında 20 aylık evliyim.Artık bebek istiyoruz.İlk denemeyi bu ay yapmayı düşünüyoruz.Doktora gittim.2 haftadır folik asit kullanıyorum günde 2 defa ve demir oranım düşük olduğu için demir hapı kullanıyorum.İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.Sanki ilk denemede hamile kalacakmış gibi düşünüyo insan bakalım ne zaman olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…