Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

valla tatlımm kullananlar varmış ama doktorlar ilk 3 ay hiçbişey önermiyor içme senn bebişş falan vardır boşverrr biras daha dayan zuyalimmmm
valla uyuyamadım bile kıssımmm yaaaa n'olcak benim halimmmmmm böyleee aminnnnnn tatlımmmmm aminnnnn hayırlısıyla,kazasız belasızz inşallah

tatlımmm maşallah değerinnn uçmuşşş nurummcumm neden kafana takıyosun anlamadımki tatlımmm sen kendine stres yapma bebeğimm herşey yolundaa stress yokkkkkkkkkkkkkkk

Canım ilk gebeliğimde kalbi durmuştu ya suan herşeyden korkar durumdayım. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Ben derimmm sen böyle inançlı bir şekilde olduktan sonra bende seni gördükten sonra ben isterim herkesin dileği gerçek olsun şu hayatta hiiç rabbim onlara üzüntü sıkıntı vermesin diye hepp dua ederim cuma dualrını paylaşmışsın yine arkadaşlarla çook duygulandım aferim kız sana bebekim valla çook takdir ediyorum seni herşeyin hayırlısını versşiin sanaallah ennn yakında inşallahh beraber olalım hadi artık hamişşş tat sende beraber çıldıralımmm
ayy annemmm sennn ne güselll şeylerree aminnn dedinnnn evet bebişimmm bugünn geliyoorrr hemde 23:30 da değil 21:00-21:30 gibi gökyüsüne bakınn anacımm pırıltıyı görüceksinisssssssssssss

yaa bu benim zuyalim hamiş olmasın
zuyalimm günaydınn canım yaaa halamı ağrıyoooo nedir bu yaaaa?? Bak tontişimm araştır istersenn majeziki hamişlere veriyorlar yaaa

valla gittim 5,5 ta oturduk biraz muhabbet anlatırkene oturup annem babam ben bezelye ayıkladık annem kış için bilmem kaç killo almnış imece usulu ile masanın etrafında hem oturduk hem muhabbet hemde iş yaptık eşimde arıyor o an işten çıkmış ayyy diyo yormasınlar seni annemde duyuyorr ay ay ay diyoo hiçte yormasmışş çok komiklerr yaaaaaaaaaatat bu duyguyu tat bebekimmmmmmmm
bebişlee akşam ananedeee n'aptınıss bakiimm????

nurummcumm haklısın tatlım ama stres hamilelik için hiç iyi değil canımm.iyi düşünn herşey iyi olsunn tatlımmm korkmaaa bak herşey gayet iyi gidiyoor
Canım ilk gebeliğimde kalbi durmuştu ya suan herşeyden korkar durumdayım. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
ayyy madamımmmm valla koçişe ayrı okutuyorummm görende senelerdir çocuğumus olmuyor sanıcakk 2.deneme ayımıs daha ama ben artık koçişi çok bekledim yaa beklemeye sabrım yok galiba ondannn böylleeee sürekli okuyorummm iştee
paylaşıcass tabiii madamımmm sadece kendimis içinnmi yapıcass herkes bildiğini,duyduğunu paylaşıyor.paylaşalımkii belki birimize olmassa birimizde olur.hem duanın ne zararı varkiii dimii ama
kısss bilmemkiii 2 gündür çok fecii baş ağrısı çekiyooo valla baş ağrısıda hamişlikkk belirtilerindenn olabiliyooo hadi hayırlısııı ZUYALİMMM İLAÇ İÇME ANNEMMM SENNNNNNNNNN BELKİİMM VARDIRRRRRRRRRRR

ananeee bebişeee hazırlık yapıyoo vitaminden eksik kalmasınn diyee madamımmm çakmıyosunn sendee allah allahhh oyy ailecekkk dede,anane,torun,annişşş bezelyeleri ayıkladınıss yanii ne güsell kıss bak hamarat olcak senin kıssınnnn

Dün servis arkadaşım bu laborant olan kan sonucumu getirdi dediki benim içime doğuyor senin kız olabilir dedi bunca yıl hiç yanılmadık ama bakalım dedi ne olacak bu kan testlerinde geç döllenmede bide artışlardaki değerler çok artmıyorsa hemen kız oluyormuş geç döllenincede kız oluyormuş valla snin kız gibi gelioo bana dedi hehhhe dedim olursa bizede kız olcekmiş gibi dedik

hamiş olma ihtimalim yok ki canlarım yaaa keşke olsa ama yokkkk yani belli olmaz tabisi ama hiç öle hissetmiyorum
rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah madamımmm sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün bebişinizi

Bişey olmaz bu sefer inşallah nurummm benimde yükselmiş ama çok diil geçen hafta 146ydı dün 550 çıktı bakalım benim ne olacak durumumseninki çok iyi yükselmiş maşallah yaaaa

Canım ben 6+1 oldum artık normal yükselmesi. Ama değer normal mi onu bilmiyorum.
Değerin 2 günde bir ikiye katlanması gerek ona göre hesaplayabilirsin cnm.

Yaaa benim ördekler dün çitlerini aşıp kaçmışlar terasta tam bi savaş alanı vardı kocişimin kavununu yemişler benim güllerimin kafalarını yemişler heryer toprak olmuş bide yağmur yağmış ya çamur olmuş sonram tavşanım kamilimide kaçırmışlar hep beraber birlik olup bizim teras savaş alnına dönmüş akşam yorgun argın dönmüştük taze bide ne gördükkiii gördükkev tam bi curcuna üstüne kuzenlerim aradı bu akşam bize geliceklermiş ilk defada geliyorlar ben mıştımmm

merhaba arkadaşlar uzun süre net olmadığından takip edemedim yazıları yeni bebişler varmı ????????
bu arada ben hamileyim.... yaşasınnnn... ALLAH HERKESE NASİP ETSİN

Dün benim arkadaş laborant o baktı banada dediki kız bebeklerin değerleri normalde daha az katlar ama erkekler çok katlar dedi senin kızın olabilir dedi bana yıllanmış tecrübemle konuşuyorum bak dedi bide
canım ben 6+1 oldum artık normal yükselmesi. Ama değer normal mi onu bilmiyorum.
Değerin 2 günde bir ikiye katlanması gerek ona göre hesaplayabilirsin cnm.

madamımmm ben anlamam geç döllenme,değer artışı gibi şeylerden bana kısss gibii geliii dedimmm ben bilmemmmm
hamişşinn dedimmmm çıktı boşuna çıldırmıyosss heraldeee
kısss olcak dedimmm oda çıkarsaaa bu 3.kişi olucaksınnn
benim çok samimi kardeşten öte 2 arkadaşım var birisi daha hamilelik planı yokken dedim sen hamişş olcannn oda yokk beeee nerdeee dedii hiç öylee planımıs bile yokdedi 1 hafta sonra aradı kısss nerden bildinnn??? sonraa erkek olcak deidm ogünn valla tosuncuk geldiii pipiliii
diğer arkadaşımdaa daha önce düşüğü vardıı olmas dedi doktorlar bidaha senin çocuğunnn
üzerinden 15 gün geçtii kıs dedimm bak görcen olucak 10 gün sonra öğrendik hamişmişş onunda erkekk daha doğmadı ama ultrasondaaa açmışşş gösteriyoo işte böylee madamımm inşallah dediğimm olurrr hayırlısıylaa olduktan sonra kimseye yorum yapmadımm yanii denemedimdee ama olursaa 3.kişi olucaksınnn :82:
valla sende öyle dediğin için çok fazla yorum yapmak istemiyorum ama hiçtee belli olmass canımmm bi bakmışşşsınnnnnnn

Dün akşam benim yeni heves kocam beni bi aktarcıya soktu benimde arada başım ağrır onun için bitkisel bişiler istedi şaştıım kaldım dedim dur daha ağrıdığı filan yok olsun biz tedbirimizi alalım dedi aktarcıda valla abi eşiniz hamileyse ben bişey gösteremem şuan bebeğin nasıl bi gelişimi var bilemeyiz dedi bitane yağ varmış bak bunu kullanabilirsin dedibaşına şakaklarına ve kulak arna sürüyorsun en şiddetli ağrı için maks 3 dk veriyoroum size dedi adam kendi kullandığını gösterdi zaten bize ben bunu sürekli kullanıyorum dedi ama ne yağıydı unuttum bide onu karıştıryormuş bişilerle mecbur kalırsam ki inşallah kalmam öle bişi kullanabilirm

aaaaayyyyy bak şu yaramazların yaptıklarına bunlar bebişi duyup kıskançlık krizine girmiş olmasın
merhaba arkadaşlar uzun süre net olmadığından takip edemedim yazıları yeni bebişler varmı ????????

gözünaydın canımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ne kadarlık hamişsin

kolera hoşgeldin benim batımı 4 temmuz olarak yazarmısın

ecrinim yaptım bebeğim haydi hayırlısı

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....

günaydın canımcımmm

hepinizeee günaydınn şekerlerrr güsell bir gün diliyorummm hepinizee

bebeğimmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnn

kalbini ruhunu ferah tut nurum hiç bişi olmucak maşallahınız var ikinizinde

Tatlişlerrrrrrrrr günaydın ben geldimmmm geçmişime bakıp bi geri gelicemm hepinizi özledim bilesinizz

bebeğimmmm günaydınnnnnnn

günaydın dünyaaaa güzelleriii

sabah itibariyle sağ gözümün üstüne yerleşen ve ara ara çok feci şekilde sancı yapan başağrım ve ben burdayızzzzzz kurtulamıycak mıyım gidiinnn gidiinnnn

zuyalim günaydınnn geçmişner ossunnnn

ayyy madamımmm tontoş bi kızımız olcek oleyyyyyyyyyyyyy

canım çok sevindim yaa Allah tamına erdirsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…