- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.821
bugün ki dayanılacak gibi değil valla sanki sağ tarafımı kazıyolar daha önce hiç böyle olmamıştım kahvaltı yapıyorum şimdi ilaç alıcam birazdan
ayyy akşam olmaz şimdi sana rabbim bi an önce temeelliii kavuştursun sizi bebekiimmmm
tatlımmm maşallah değerinnn uçmuşşş nurummcumm neden kafana takıyosun anlamadımki tatlımmm sen kendine stres yapma bebeğimm herşey yolundaa stress yokkkkkkkkkkkkkkk
ayy annemmm sennn ne güselll şeylerree aminnn dedinnnn evet bebişimmm bugünn geliyoorrr hemde 23:30 da değil 21:00-21:30 gibi gökyüsüne bakınn anacımm pırıltıyı görüceksinisssssssssssss
zuyalimm günaydınn canım yaaa halamı ağrıyoooo nedir bu yaaaa?? Bak tontişimm araştır istersenn majeziki hamişlere veriyorlar yaaa
bebişlee akşam ananedeee n'aptınıss bakiimm????
canım ilk gebeliğimde kalbi durmuştu ya suan herşeyden korkar durumdayım. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
ayyy madamımmmm valla koçişe ayrı okutuyorummm görende senelerdir çocuğumus olmuyor sanıcakk 2.deneme ayımıs daha ama ben artık koçişi çok bekledim yaa beklemeye sabrım yok galiba ondannn böylleeee sürekli okuyorummm işteeCanım ilk gebeliğimde kalbi durmuştu ya suan herşeyden korkar durumdayım. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Ben derimmm sen böyle inançlı bir şekilde olduktan sonra bende seni gördükten sonra ben isterim herkesin dileği gerçek olsun şu hayatta hiiç rabbim onlara üzüntü sıkıntı vermesin diye hepp dua ederim cuma dualrını paylaşmışsın yine arkadaşlarla çook duygulandım aferim kız sana bebekim valla çook takdir ediyorum seni herşeyin hayırlısını versşiin sanaallah ennn yakında inşallahh beraber olalım hadi artık hamişşş tat sende beraber çıldıralımmm
yaa bu benim zuyalim hamiş olmasın
valla gittim 5,5 ta oturduk biraz muhabbet anlatırkene oturup annem babam ben bezelye ayıkladık annem kış için bilmem kaç killo almnış imece usulu ile masanın etrafında hem oturduk hem muhabbet hemde iş yaptık eşimde arıyor o an işten çıkmış ayyy diyo yormasınlar seni annemde duyuyorr ay ay ay diyoo hiçte yormasmışş çok komiklerr yaaaaaaaaaatat bu duyguyu tat bebekimmmmmmmm
valla tatlımm kullananlar varmış ama doktorlar ilk 3 ay hiçbişey önermiyor içme senn bebişş falan vardır boşverrr biras daha dayan zuyalimmmm
valla uyuyamadım bile kıssımmm yaaaa n'olcak benim halimmmmmm böyleee aminnnnnn tatlımmmmm aminnnnn hayırlısıyla,kazasız belasızz inşallah
Ben derimmm sen böyle inançlı bir şekilde olduktan sonra bende seni gördükten sonra ben isterim herkesin dileği gerçek olsun şu hayatta hiiç rabbim onlara üzüntü sıkıntı vermesin diye hepp dua ederim cuma dualrını paylaşmışsın yine arkadaşlarla çook duygulandım aferim kız sana bebekim valla çook takdir ediyorum seni herşeyin hayırlısını versşiin sanaallah ennn yakında inşallahh beraber olalım hadi artık hamişşş tat sende beraber çıldıralımmm
yaa bu benim zuyalim hamiş olmasın
valla gittim 5,5 ta oturduk biraz muhabbet anlatırkene oturup annem babam ben bezelye ayıkladık annem kış için bilmem kaç killo almnış imece usulu ile masanın etrafında hem oturduk hem muhabbet hemde iş yaptık eşimde arıyor o an işten çıkmış ayyy diyo yormasınlar seni annemde duyuyorr ay ay ay diyoo hiçte yormasmışş çok komiklerr yaaaaaaaaaatat bu duyguyu tat bebekimmmmmmmm
Bişey olmaz bu sefer inşallah nurummm benimde yükselmiş ama çok diil geçen hafta 146ydı dün 550 çıktı bakalım benim ne olacak durumumseninki çok iyi yükselmiş maşallah yaaaa
canım ben 6+1 oldum artık normal yükselmesi. Ama değer normal mi onu bilmiyorum.
Değerin 2 günde bir ikiye katlanması gerek ona göre hesaplayabilirsin cnm.
merhaba arkadaşlar uzun süre net olmadığından takip edemedim yazıları yeni bebişler varmı ????????
Bu arada ben hamileyim.... Yaşasınnnn... Allah herkese nasip etsin
madamımmm ben anlamam geç döllenme,değer artışı gibi şeylerden bana kısss gibii geliii dedimmm ben bilmemmmmDün servis arkadaşım bu laborant olan kan sonucumu getirdi dediki benim içime doğuyor senin kız olabilir dedi bunca yıl hiç yanılmadık ama bakalım dedi ne olacak bu kan testlerinde geç döllenmede bide artışlardaki değerler çok artmıyorsa hemen kız oluyormuş geç döllenincede kız oluyormuş valla snin kız gibi gelioo bana dedi hehhhe dedim olursa bizede kız olcekmiş gibi dedik
valla sende öyle dediğin için çok fazla yorum yapmak istemiyorum ama hiçtee belli olmass canımmm bi bakmışşşsınnnnnnnhamiş olma ihtimalim yok ki canlarım yaaa keşke olsa ama yokkkk yani belli olmaz tabisi ama hiç öle hissetmiyorum
rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah madamımmm sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün bebişinizi
merhaba arkadaşlar uzun süre net olmadığından takip edemedim yazıları yeni bebişler varmı ????????
bu arada ben hamileyim.... yaşasınnnn... ALLAH HERKESE NASİP ETSİN
Hoşgeldin yeni annemisss bem madam bende hamileyimmm yaşasınnn
valla tatlımm kullananlar varmış ama doktorlar ilk 3 ay hiçbişey önermiyor içme senn bebişş falan vardır boşverrr biras daha dayan zuyalimmmm
valla uyuyamadım bile kıssımmm yaaaa n'olcak benim halimmmmmm böyleee aminnnnnn tatlımmmmm aminnnnn hayırlısıyla,kazasız belasızz inşallah
aaaaayyyyy bak şu yaramazların yaptıklarına bunlar bebişi duyup kıskançlık krizine girmiş olmasınYaaa benim ördekler dün çitlerini aşıp kaçmışlar terasta tam bi savaş alanı vardı kocişimin kavununu yemişler benim güllerimin kafalarını yemişler heryer toprak olmuş bide yağmur yağmış ya çamur olmuş sonram tavşanım kamilimide kaçırmışlar hep beraber birlik olup bizim teras savaş alnına dönmüş akşam yorgun argın dönmüştük taze bide ne gördükkiii gördükkev tam bi curcuna üstüne kuzenlerim aradı bu akşam bize geliceklermiş ilk defada geliyorlar ben mıştımmm
hayırlısı olsun tatlımmmNe kadarlık hamişsinn? rabbim bislerede göstersinn inşallahhhhh
kolera hoşgeldin benim batımı 4 temmuz olarak yazarmısın
HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR....
hepinizeee günaydınn şekerlerrr güsell bir gün diliyorummm hepinizee
Kızlar ben geldim. Nasılsınız. Daha önce söylemiştim ben iki tane doktora gidiyorum diye. Biri çapa tıp fakültesinde prof diğeri özel hastane.
Prof ilk gebeliğim karnımda kalbi durdu diye sana beta hcg takibi yapıcam dedi.
Geçen hafta cuma günü yaptırdığım beta hcg sonucu : 2378.0
Dün yaptırdığım beta hcg sonucum : 10987.0
Sonucumu pazartesi günü göstericem ama meraktan çatlıyorum herşey normal mi sizce?
Tatlişlerrrrrrrrr günaydın ben geldimmmm geçmişime bakıp bi geri gelicemm hepinizi özledim bilesinizz
günaydın dünyaaaa güzelleriii
sabah itibariyle sağ gözümün üstüne yerleşen ve ara ara çok feci şekilde sancı yapan başağrım ve ben burdayızzzzzz kurtulamıycak mıyım gidiinnn gidiinnnn
Dün servis arkadaşım bu laborant olan kan sonucumu getirdi dediki benim içime doğuyor senin kız olabilir dedi bunca yıl hiç yanılmadık ama bakalım dedi ne olacak bu kan testlerinde geç döllenmede bide artışlardaki değerler çok artmıyorsa hemen kız oluyormuş geç döllenincede kız oluyormuş valla snin kız gibi gelioo bana dedi hehhhe dedim olursa bizede kız olcekmiş gibi dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?