Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Hadi bakalım usta valla bende sen gibiyim kime ne dediysem çıktı bugüne kadar bakalım kendimizinki tutçekmi
oalbilir kız zuyalimmmm doğru diysın
içini ferajh tut kötü şeyleri sil at ii düşün ii olsun
çarşamba günü test yaptırdım pozitif çıktı pazartesi dr gideceğim şu an 5 haftanın içindeyim. Ama ailemde çok düşük yapan var korkuyorum bide benimki klomen+ çatlatma iğnesi ile oldu.

kamilee bayıldımmmmmmmmmm Boşverr bıraksaydınnn iş güç yapmak yok şimdiiii kapa terasıı çabıkkk kappaaaaa çabıkkkkkkkkkk bugün hava yağmırlııı sizi evimisinn içinde ağırlıyalım deseydinn

içme bebişimm içmeee zatenn biss ikimistee yasminden başka bişii içmiyoduk dimii bebişimmm???? O yağ ne yağıymış onu öğren ama çok zorda kalırsannkii benim gibi olduğun için inatla dayanmaya çalırsın olmadıı sürersinnn

KIzlaar, bende daha kırmızılar görünmedi ama 2,3 gün gecikmelere alıştım normal oldu artık, bi de arada karın ağrım yokluyor gidiyor. Eşim test yaptır die tutturdu ama bende inat ettim bu sefer gitmicem, beklicem gelecekse gelecek zaten kırmızılar, çok midem ağrıyor bi kaç haftadır pazartesi doktora gidecem, gelmezse zaten orda test yaparlar. Başka bişi yok kuzularım, benden haberler bu kdar.

Canım eminim gurbet olmak çok zordur, Allah yardımcınız olsun, tez zamanda kavuşun inşallahh

Kıss madamımm valla bak ben onu hiç düşünememiştimm kesin senin minnağıı kıskanıyoolar baktılar madamım akşamları tüttürmüyoo artıkk dediler bu hamişşşş öaktılar köfteyi yaneeee
o artık bisiii sevmesss diyeee krize girdilerr yasıkkk

çarşamba günü test yaptırdım pozitif çıktı pazartesi dr gideceğim şu an 5 haftanın içindeyim. Ama ailemde çok düşük yapan var korkuyorum bide benimki klomen+ çatlatma iğnesi ile oldu.

ayy canımm benim hayırlısı inşallahh aklına kötü şeyler getirme canım ailende öyle olması sende de öyle olacağı anlamına gelmeskii pozitif düşün,stres yapmaaa okişş bebişim?

Kamilim süper yaa bide tipini görsen sen yersin onu tosbikim o benim yaa valla onların arayıpta bulamadıkları şey evde yaşamak arkamdan öle bi koşuşlarıo varki eve girebilmek içim Evet bebeişişm sadece onu içiyorduk sen hiç ara verdinmi peki yasmine senin çünkü bildiğim kadarı ile 4 yıl bişi okumuştum 2 yılda bir bi kaç ay ara verin diyordu sen böyle bişi yaptınmı heee bide merakım şu neden 4 yıl bekledinis annem sizz bişilermi vardı beklenmesi gereken

Ayy madamımm senin eline su dökememmm vallaaaa o benimm kıssııımmmmmm ayollllllllllll
şaka bi yanaaa ben çok diretmem bu konularda ama onlara çok direttimmm sanada diretesimm varrrrrrrr

snekimmm bırak kırmısıları düşünmeyi tatlımmm testide at kafandan bak kendinde diyosun 2-3 gün gecikme oluyooo 7-8 gün geçsin öyle yaptır insan üsülüyoo sonra snekimm üsülmeni istemem

Snekimmmmmmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmutlu et bizi annemmmmmmmm

sağol canım

kamilimmmm kamilimmmm valla o yumoşlarla yaşamak güsel oluru ama benim herbişiyee alerjimm varr ondan ben hiçbişii yokkk kuzum yaaaa:26:
Ben hiç ara vermedim canımmm hep 28-29 yaşlarında anne olmayı planlıyordummm ondann madamımmm yoksa koçişe kalsaaa

Dirett dirett senn benim dayımın kızına doğana kadar erkek dediler çocuğun herşeyi mavi yaıpldı haliyle ana bi doğdu kıssssssssbizim mahallede iki arkadaş vardı çok samimi ikiside 40 yaşında birinin iki oğlu diğerinin iki kızı var büyükler üniversiteye gidiyor düşün neyse bunlnar 3. Yapmaya karar vermişler e haliyle ikiside farklı istiyor bana dedilerki söyle bakalım bizim neyimis olur ayy valla dedim siiz üzücem ama senin yine oğlun seninde yine kızınn olacakk niketimde öyle oldu

Aaaa ciddimisin bka bu konuda uyuşmadık ben 27 yaşımda evlendim bundan gayet memnunum istedğim yaştı ama çocuk için emin ol keşke olaydı diyom bazen 22de evlenip 23te anne olmak isterdim şimdi ilerde yaşlı anne olucass üzülüyommmm

diretttiiiyorumm annemm sen meraklanmaaaa kısss olucak allahın izniyle ayıpsız,kusursuz,sağlıklıı inşallahhh
kısss 40 yaşındamı doğurucak bidaha enneeeeeeeeeeeeee ne len buuu

Bende doğururum ne var düşünsene onların hepsi büyücek gidicek kalıcan yalnızz bence çok mantıklı bişi bu bebebikmm bak mesela kızı olan geçen hafta büyük kızını evlendirdi gönderdi taa avusturyaya şimdi kaldı ona iki kız e diğeride büyük zate mantıklı mantıklı hem öyle çok çökük insanlar değiller sağlam ve gençlerr bende onlar gibi olursam yaparımm
diretttiiiyorumm annemm sen meraklanmaaaa kısss olucak allahın izniyle ayıpsız,kusursuz,sağlıklıı inşallahhh
kısss 40 yaşındamı doğurucak bidaha enneeeeeeeeeeeeee ne len buuu

VALLA BİSİMDE 4.SENEYE GİRDİK MADAMIMM AMA NE BİLEYİMM O YAŞTA BAZI ŞEYLERİN FARKINDA DEĞİLDİK DİYE DÜŞÜNÜYORUMMM BELKİ YANLIŞTIRRR KATILMAYAN OLABİLİR ARKİDİŞLERR BU BENİM FİKRİMMM ALINMAYIN SAKINNN MESELA BENİM ARKADAŞIMIN 4 YAŞINDA OĞLU VAR HATTA 4 DOLUYOO Bİ ONA BAKIYORUM Bİ KENDİMEE ÇOK FARKLIYISS BİLMEM BEN HAYATIMDAN MEMNUNUMM ŞUANN
HA ŞÖYLE BİŞEY VARR RABBİM NASİP ETMESSE BU YAŞTADA OLAMAM BELKİİ O ZAMAN ÜSÜLÜRÜMM BEKLEDİĞİMEEE HAYIRLISI MADAMIMMM HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISI ŞİMDİ OLURSA BEN 28 BABİŞŞ 31 YAŞINDA OLUNCA BEBİŞİMİS OLUCAKK

öenmli bişi yok bitanemmm hoşgeldin sefalar getirdin bizlereeee sen nasılsın bizler gördüğün üzre ii gayet
hosgördüm canimmm benimmm, iyi olmaniza cok sevindimmm, aksilikler daima uzaktan bakadursunlar size
ben iyiyim tatlisim, isteyim.. vatandasi walla beklemeye aliyorum, yoksam size yazamiyorum
burda degisen bisey yok, bugun arkadaslarim bendeler, kaynataciyih bi gözel....ama biraz canim SIKKIN diyebilirim, annemi dün röntgene götürdüm (hastaneye yollamis aile hekimi) bugün sonuclari ögrencez....öglenden sonra ariyacagim doktor asistanini.....tedirgin oluyorum walla.
günaydınn nikimmm nerde kaldınn annemm sennn zateenn erkenden gidiveriyosunnn??:82:

napim tatlim, anca acabiliyorum burayi, gelir gelmez hemen iss, bazen firsat olmuyor gercekten.
kismet kisss, napcan
naber subebissh,,,eymisan,nasilsan?? hele agnat baham

snekim hoşgeldin bacımm inşallah hamişsindir yaw

kizlaarr, nasilsiniz bu sabah...baslamissiniz yine sohbete...
Bilmem gereken bir durum varsa, biri aktariversin bi zahmet

eeee

nikimmm iyiyiz sen nasılsın kam

hahahah güzeldi madamımmmm

ben 19 yaşımda anne olmak isterdim. Ne güzel büyüyünce arkadaş gibi olurdu. Vallama geç kaldık yaa ooof of :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…