Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayy madamımm herkesin kendi görüşü annem saygı duyarımm tabiii sonuçta isteniyorsa afedersin ama kimseye konuşmak düşmezzz ama şöyle düşün birdeee mesela evlenen kıs hamiş kaldı hemen anneside istiyor oda hamişşş düşünsene sonra kızıyla yarıştırıyor derlerr

hımmm pekii çalışkan anneee senii çalış çalışşş oğluşun ve yakında olucak kıssınn için çok çalışman lasım nikimm çokkkkk
iyii valla n'olsun koçişş geliyoo bugünnn nasıl olabülürümmmküüüüüüüüüü nikimmmm :92::92::92::92::92:

kısss okull n'olcekkk okulll????????????

bizi zaten okullar bu hale getirdi. Oku oku geç koca geç çıcık

hoşgeldin nikitammmmmm

hosgordum cannimm, naber??

gözün aydin yavrim, senden iyisi yok simdi heee...hade bakalim aksama deprem var
kisss, soyle guzel bir sofra hazirla, mum'da dik ortaniza, bitenede gül yanina oooohhh, nerde geldi bu romantizm birden ? heee bugun cuma, dogruya, ondaaann

ayy mersii nikimmm mersiiiiii heee müsade ettee olsunn annem yaaaa hahahahaaaa depremmmmmmmmmmm 8,9 şiddetiii
kısss koçişime benden alaa çiçekmii olurrr beni koklasınn o

gayet güzel aslında normal yaşlar tatlım aslına bakarsan bu devir için en normali bu ama ahh şu genç olan annelere heveslenmesem benimde mesela doğarsa anasıda babasıda 29 olucekk
ohhh banada kuzenimle eşi gelicek bide bi bebişimiz varki Allahım dillere destan kızı mıncıkla mıncıkla ağlama diye bişi yok bırak sadece gülsün oyy yerimm ebn onu yaaaa
bende isterdim valla koleram okul okul okul iş iş iş dedik ahanda geç kalmışız
yokk kız bebekimmmm nie dedinler hem derlersede desinlerr ama dikkat ederiz canım o zaman bizde baktık kız evlenmek istiyosa ki 20 yaşında evlenmez inşallahh o zaman yapmayıveriririzzz hem benim koca bakmaz öle milletin lafına tıkar kulağını yapar çıcıkklarıı
ya kariyer ya çocuk iikisi birdende olur ama ben dilediğim yerdeyim çok şükür bundan sonra kariyeri bıraktım şimdilik aklımda sadece kocişim ailem ve çocuklarım varrr
bizi zaten okullar bu hale getirdi. Oku oku geç koca geç çıcık

madamımm sen anladınnn benii yavrummm bak çağaa ayak uydurmaya çalışıyosss
kıs şaka bi yana ben kendimi 1 senedir anne olmaya hazır hissediyorummm daha önceee çok finadımmmm şimdi duruldummmm bende o zaman hamişlik olsaydı bebiş mebişş kalmasdııı

vallla kıslarrr siz istedikten sonra ne dinliceksiniz milletii KASIMPAŞA MUHABBETİİİ

n'apçennn kısss kolerammm ossunnn şimdi biss yine geç kalmış değiliss baksanaaa millet 45 yaşına gelmişşş ilk çocuğu doğurayımmı doğurmayımmı diye düşünüyooo

aynen yaw millet geniş harbiden. Ama yaş geçince doğum git gide zorlaşiii korkuom ben valla :78:

ayy mersii nikimmm mersiiiiii heee müsade ettee olsunn annem yaaaa Hahahahaaaa depremmmmmmmmmmm 8,9 şiddetiii
Kısss koçişime benden alaa çiçekmii olurrr beni koklasınn o

hahahah süpersin bebeğim yaaaa

ayy mersii nikimmm mersiiiiii heee müsade ettee olsunn annem yaaaa hahahahaaaa depremmmmmmmmmmm 8,9 şiddetiii
kısss koçişime benden alaa çiçekmii olurrr beni koklasınn o

ee pardon emmee, seni sofraya dikemiyecegimize göre, yinede sen senden daha az güzelinden bir gül al

hic vermemmmi müsade kisss, nasil kiyarimm sana
:90:

ayyy, ben kendimi ondan ayri düsünemiyorummm....Allah etmesin, mecbur kalmayalim hicbir zaman. simdiye dek hic ayri kalmadik, (evlendikten sonra hic ayri kalmadik ) iyyyyhhhh. kisss masallah diyeyim sana ,wallahi zor , helal sana canimm

aynen yaw millet geniş harbiden. Ama yaş geçince doğum git gide zorlaşiii korkuom ben valla :78:

hahahah süpersin bebeğim yaaaa

valla koleram millet orasını düşünmüyoooo vay kilolarımm vay viiicudummm bozulacak diye çocuk yapmayan insanlar tanıyorum bennn zaman kötü şekerimmmmm
ayyy öyleee ama çok şiddetli bir depremmm allahtan alt kat boşşşş

bebişim senin koca iş seyahatindemi af buyur o kısmını kaçırmışım ben

valla nikimm herşey o değil tabiii ama evde yalnıslıkkk çok zor yaşayan bilir ancaaa 3 ay dile kolay bebimm yaa daha 1,5 ayımıs var

valla nikimm herşey o değil tabiii ama evde yalnıslıkkk çok zor yaşayan bilir ancaaa 3 ay dile kolay bebimm yaa daha 1,5 ayımıs var

hersey o degil ,derken canim? anlamadim ben.

zor olmazmi? esin hic kimsenin yerini tutmaz canim , iste mecbur kalmissiniz ayri kalmaya, biraz sabredeceksiniz, benimde basima gelse,napcam?sabredecem tabi, ama kendimi oyle dusunemiyorum, cok agirima gider eminim, onsuz hicbiseyin tadini alamam.....Allahtan simdi teknoloji coook ilerledide sen herturlu haberlesebiliyorsundur.
bu karsilikli olan bisey tatlim, oda seniii cokkkk özlüyorrr eminimmm...neyse gii, bugün geliyor , guzelce hasret giderin tatlimmm, oyyy kiyamam saa

herşey o derkennn herşeyy işte nikimm anlasana
sabrediyorus zaten bisdeee yapıcak bişey olmayıncaaa mecburen sabretmek zorunda kalıyorsunnn hiçbişeyin tadı olmuyor gerçekten ama n'apalım herşey geleceğimiz içinn bebişimizi daha iyi şartlarda yetiştirebilmek içinn
allah yaşatmasında zaten nikim birde senin bebişin var öyle daha zorrrr.evet sürekli netten görüşüyoruss neden bilgisayarın başından kalkmıyoum bennn
onunda beni çok sevdiğinden ve öslediğinden hiç süphem yokkkk

Heee, anladim anladim, ama hersey o degil yazmistinda,sanirim dalginsin olabileerr

bebisim olsun olmasin, farketmez, yine zorlanirdim, o nefesim ,kalbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…