- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.881
Heee, anladim anladim, ama hersey o degil yazmistinda,sanirim dalginsinolabileerr
bebisim olsun olmasin, farketmez, yine zorlanirdim, o nefesim ,kalbim...
kıs ben onu bilinçli yazdımm myani koçişimi sadece onun için özlemiyorum anlamında nikimmmm
ben bazen diyorum hani bebiş olsaydı keşke diyee sonra herkes o olasydı daha zor geçerdi diye dedikleri için dedimmm çok zor gerçektennn çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benimm bittii okumamm Allah kabull etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
CUCUMMMMM hoşgeldinn annem sennn? naptınn hava nasııılll oralardaaa??????
Amin amin aminnn, vesselamun alelmurselinnn,velhamdulillahi rabbilalemin, el-fati-ha ....herkes bir fatiha okusun gaari , iyi geler cuma cuma,
arkadaslar, cumaniz mubarek ola .
bacim nasilsin??
hosgeldin
benimm bittii okumamm Allah kabull etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
CUCUMMMMM hoşgeldinn annem sennn? naptınn hava nasııılll oralardaaa??????
hosbuldıkk nıkımmm valla bi gecmişee göz attımmm neler kaynatmışsınız diyeee evdeyim herzamankii gibiii birasdan abdest alıcam kırmızılar bitti cok sükürrr hayırlı cumalar herkeseee
hosbuldukk minnak burunummm napimmm evdeyimm öleee oturuyommm hava suan iii ama hic belli olmazz burası ankaradün izlediysen haberleri görmüşsündüürr ankaranın haliniii bebüşümmmm:18:
tamam tatlim, aklan paklan soyle guzelce, ohh cek ,uzan biraz .
dun bana avatarini sormustun, bir turlu donemedim sana....bayildim avatarina!!! cok cici bir fikir aslinda , yildizli pekiyi
öleeee yapımmm nıkımmm yıkanıyımmmm bi güselllll
ayyy beğendinmiii gercektennn tşk ederimmm minnoşummm:86::86:
iyi yapıyosunn boş oturmaaa o duaları okuu bebişimmm akşamada çok sevinn birbirinis artıkkk sen kendi parıltınıstan beni görmessinn artııkkkkkkkkkk:26:
kıss o neydii öyleee dolu yağmışşş yaaa
geçmiş olsun nikitamm eski bi müşterimiz geldi kapatmak zorunda kaldım slm verip kaçmış gibimm oldumhosgördüm canimmm benimmm, iyi olmaniza cok sevindimmm, aksilikler daima uzaktan bakadursunlar size
ben iyiyim tatlisim, isteyim.. vatandasi walla beklemeye aliyorum, yoksam size yazamiyorum
burda degisen bisey yok, bugun arkadaslarim bendeler, kaynataciyih bi gözel....ama biraz canim SIKKIN diyebilirim, annemi dün röntgene götürdüm (hastaneye yollamis aile hekimi) bugün sonuclari ögrencez....öglenden sonra ariyacagim doktor asistanini.....tedirgin oluyorum walla.
napim tatlim, anca acabiliyorum burayi, gelir gelmez hemen iss, bazen firsat olmuyor gercekten.
kismet kisss, napcan
naber subebissh,,,eymisan,nasilsan?? hele agnat baham
müşterim gittikten sonra da baktım ki sela veriliyo benimde aklıma hemen dualarım geldi hemencik okuyam dedim Allah kabul etsin cümlemizinkini:26:aminn canımmmmm izmirde selalar veriliyor ben şu cumaa saatinde okunacak duamı okuyımmm gelirimm birastannnn
Amin amin aminnn, vesselamun alelmurselinnn,velhamdulillahi rabbilalemin, el-fati-ha ....herkes bir fatiha okusun gaari , iyi geler cuma cuma,
arkadaslar, cumaniz mubarek ola .
saoğlasınn axxnncimm sanada hayırlı cumalar canımmm ben bombaaa gibiyimmmslm kızlar hayırlı cumalar nasılsın bugün? inşallah herkescikler iyidir
ayyy minnak burunnn yıkanıyım okucam sevicesss akşam birbirimiziiiii
ayyy görürümmm ben siziiin pırıltınızııııı odam aydınlanırrrr
cok fenaydı bebüşümmm cok finaaa seller aktııı:18:
begenmemmmi guzelim, cokk begendimm hemde.
hele ortadaki ayaklara bayildim
geçmiş olsun nikitamm eski bi müşterimiz geldi kapatmak zorunda kaldım slm verip kaçmış gibimm oldum
müşterim gittikten sonra da baktım ki sela veriliyo benimde aklıma hemen dualarım geldi hemencik okuyam dedim Allah kabul etsin cümlemizinkini:26:
geçmişlerimizin ruhu için aminnnnnn
slm kızlar hayırlı cumalar nasılsın bugün? inşallah herkescikler iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?