Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Heee, anladim anladim, ama hersey o degil yazmistinda,sanirim dalginsin olabileerr

bebisim olsun olmasin, farketmez, yine zorlanirdim, o nefesim ,kalbim...

kıs ben onu bilinçli yazdımm myani koçişimi sadece onun için özlemiyorum anlamında nikimmmm
ben bazen diyorum hani bebiş olsaydı keşke diyee sonra herkes o olasydı daha zor geçerdi diye dedikleri için dedimmm çok zor gerçektennn çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tamam bebegim,seni anliyorum...dogru diosun .
eee, baska ?? ne var ne yok??

benimm bittii okumamm Allah kabull etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

CUCUMMMMM hoşgeldinn annem sennn? naptınn hava nasııılll oralardaaa??????

benimm bittii okumamm Allah kabull etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Amin amin aminnn, vesselamun alelmurselinnn,velhamdulillahi rabbilalemin, el-fati-ha ....herkes bir fatiha okusun gaari , iyi geler cuma cuma,
arkadaslar, cumaniz mubarek ola .

hosbuldukk minnak burunummm napimmm evdeyimm öleee oturuyommm hava suan iii ama hic belli olmazz burası ankaradün izlediysen haberleri görmüşsündüürr ankaranın haliniii bebüşümmmm:18:

hosbuldıkk nıkımmm valla bi gecmişee göz attımmm neler kaynatmışsınız diyeee evdeyim herzamankii gibiii birasdan abdest alıcam kırmızılar bitti cok sükürrr hayırlı cumalar herkeseee

tamam tatlim, aklan paklan soyle guzelce, ohh cek ,uzan biraz .
dun bana avatarini sormustun, bir turlu donemedim sana....bayildim avatarina!!! cok cici bir fikir aslinda , yildizli pekiyi

hosbuldukk minnak burunummm napimmm evdeyimm öleee oturuyommm hava suan iii ama hic belli olmazz burası ankaradün izlediysen haberleri görmüşsündüürr ankaranın haliniii bebüşümmmm:18:

iyi yapıyosunn boş oturmaaa o duaları okuu bebişimmm akşamada çok sevinn birbirinis artıkkk sen kendi parıltınıstan beni görmessinn artııkkkkkkkkkk:26:
kıss o neydii öyleee dolu yağmışşş yaaa

tamam tatlim, aklan paklan soyle guzelce, ohh cek ,uzan biraz .
dun bana avatarini sormustun, bir turlu donemedim sana....bayildim avatarina!!! cok cici bir fikir aslinda , yildizli pekiyi

öleeee yapımmm nıkımmm yıkanıyımmmm bi güselllll
ayyy beğendinmiii gercektennn tşk ederimmm minnoşummm:86::86:

ayyy minnak burunnn yıkanıyım okucam sevicesss akşam birbirimiziiiii
ayyy görürümmm ben siziiin pırıltınızııııı odam aydınlanırrrr
cok fenaydı bebüşümmm cok finaaa seller aktııı:18:

geçmiş olsun nikitamm eski bi müşterimiz geldi kapatmak zorunda kaldım slm verip kaçmış gibimm oldum
aminn canımmmmm izmirde selalar veriliyor ben şu cumaa saatinde okunacak duamı okuyımmm gelirimm birastannnn
müşterim gittikten sonra da baktım ki sela veriliyo benimde aklıma hemen dualarım geldi hemencik okuyam dedim Allah kabul etsin cümlemizinkini:26:
Amin amin aminnn, vesselamun alelmurselinnn,velhamdulillahi rabbilalemin, el-fati-ha ....herkes bir fatiha okusun gaari , iyi geler cuma cuma,
arkadaslar, cumaniz mubarek ola .

geçmişlerimizin ruhu için aminnnnnn

slm kızlar hayırlı cumalar nasılsın bugün? inşallah herkescikler iyidir
saoğlasınn axxnncimm sanada hayırlı cumalar canımmm ben bombaaa gibiyimmm sen nasılsınnn soğancı başıı

ayyy görr cucumm görrr ama göremessende bişi dimem korkma senn koçişinii görsenn yeterr sanaa ohh ohhh bugün cumaaa yarın tatill herkesss sevsinn koçişlerrriiii koçişlerrrrde bisiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…