Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım neden folik asit kullanıyorsun her hamilelik düşünen kullanmalı mı? eğer öyleyse doktorum bana neden vermedi?

canım neden folik asit kullanıyorsun her hamilelik düşünen kullanmalı mı? eğer öyleyse doktorum bana neden vermedi?

Arkadaşım folik asit hamilelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanıyor.Doktoruma hamilelik düşünüyorum dediğimde hemen folik asit yazalım dedi.Hemşire arkadaşlarımda kullanmamı tavsiye etti.Bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için çok faydalı nette araştır.Doktorunada sor yazar zaten.

bebek için gerekli yani bende kolay hamile kalabilmek için mi diye düşünmüştüm..ama doktoruma neden bana önermediğini sorcam mutlaka.teşekkürler canım

yok fazla yazan yaa:97:bazen ne güzel oluyo arka arkaya cevaplar takip edemiyosun

sihirliada
off kımse yokmu

kızlar hoşgeldiniz maalesef akşamları herkes kendi aleminde oluyor... bana doktorum solgarın bitkisel içerikli folik asidini yazdı. günde 4mg almalısın solgar reçetesizde satılıyor. ben çok alerjik bir bünyeye sahibim ama bende hiç bir yan etki yapmadı

iyi akşamlar kızlar..

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...
yarın sizi kolera arkadaşımız listeye ekler...

[/QUOTE]

ağlama tatlım..
ayrılmayız tabiikide bebişlerimiz olucak beraber burda büyütücez Allahın izniyle..
midemiz bulanıcak iştahımız olmıcak göbeğimiz çıkıcak..
ohooo

bende burda okuyunca ve adetim gecikince yaptım ama hiç köpürmedi direk dibe çöktü

Bn kullanıyorum canım bana sorabilirsin

ağlama tatlım..
ayrılmayız tabiikide bebişlerimiz olucak beraber burda büyütücez Allahın izniyle..
midemiz bulanıcak iştahımız olmıcak göbeğimiz çıkıcak..
ohooo
[/QUOTE]

ayyy inşallah berrecimm yaaa bi hamişş kalalım bak neler yaparısss göbişşlerimizi yarıştırırızzayy heyecan basıoo böle düşününcee

mrb kızlarr ii gecelerr nasılsız bakimmm hürremi izledim sinir oldum yinee bacım yine hamile catır catır doğuruyooo vallaa:84:

mrb kızlarr ii gecelerr nasılsız bakimmm hürremi izledim sinir oldum yinee bacım yine hamile catır catır doğuruyooo vallaa:84:

Mrb bende izledim ve cok sınır oldum ve cok kıskandım eskiden herkes cok çabuk dogruuyolarmis simdi ise cok zor nedennnnnnnnn bende hamile olmak istiyorummmmm

Mrb bende izledim ve cok sınır oldum ve cok kıskandım eskiden herkes cok çabuk dogruuyolarmis simdi ise cok zor nedennnnnnnnn bende hamile olmak istiyorummmmm

bende bende cok sinir oldum yaaa neyse inancım var hayırlısıyla bizde anne olucaz inşallahhşimdi zor cünküü eskiden hersey doğalmışş simdii bakarmısın hersey hormonlu katkılıı insanlar bile hormonlu sekerimmm:84:

Ewet haklisin ama olmadikcada stres yapıyor insan sanki hiç olmucakmis gibi geliyor eltilerimin ikiside hamile okadar cok üzülüyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…