- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.101
İyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.Ben 27 yaşında 20 aylık evliyim.Artık bebek istiyoruz.İlk denemeyi bu ay yapmayı düşünüyoruz.Doktora gittim.2 haftadır folik asit kullanıyorum günde 2 defa ve demir oranım düşük olduğu için demir hapı kullanıyorum.İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.Sanki ilk denemede hamile kalacakmış gibi düşünüyo insan bakalım ne zaman olur.
canım neden folik asit kullanıyorsun her hamilelik düşünen kullanmalı mı? eğer öyleyse doktorum bana neden vermedi?
Arkadaşım folik asit hamilelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanıyor.Doktoruma hamilelik düşünüyorum dediğimde hemen folik asit yazalım dedi.Hemşire arkadaşlarımda kullanmamı tavsiye etti.Bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için çok faydalı nette araştır.Doktorunada sor yazar zaten.
yok fazla yazan yaa:97:bazen ne güzel oluyo arka arkaya cevaplar takip edemiyosun
sihirliada
off kımse yokmu
ay çok romantikinşallah hamile kalırsın bu ay berree ne güzel olur ikiniz içinde
[/QUOTE]ASLINDA MAYIS GEÇTİKTEN SONRA DA KOPMAYALIM BURDAN HAZIR BİRBİRİMİZİ BULMUŞKENE
valla bebüşler birbirimizi bulmusken bu ay hamiş kalamazsak kopmayalım sakınnnnnn aglarım vallaa
SELAM CANIMCIMM. BEBE ASPİRİNİNE KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ BAYILIRIMİÇELİM GÜZELLEŞELİM
ne bilem bacım halim yok hiç yemekten sonra ağırlaştım
aramıza hoşgeldin canımmListeye ekliyorum hemen YAŞINIDA YAZARMISIN TATLIM
tatlım o çok yanlış bence karbonatın üstüne asitli ne dökersen dök köpürecektir zaten...
burda bir formda okumuştum ben yaptım eşimde yaptı ikimizinde köpürdü eşimdemi hamile yazmıştı..
sonuçta idrarımızda asitli öyle değilmi..:26:
kadriyecim bi dahaki ay inşallah arka arkaya vericez güzel haberleri... :)) aslında anneler günüde toplu olarak dua edelim bence kendimiz ve topikteki dostlarımız için:))
bu arada aranızda preseed kullanan var mı bişey sormam gerek*
yakınlarda dr kontrolü olan biri var mı ki bizim topikte? hepimizin adına sorsun bakalım...
mrb kızlarr ii gecelerr nasılsız bakimmm hürremi izledim sinir oldum yinee bacım yine hamile catır catır doğuruyooo vallaa:84:
Mrb bende izledim ve cok sınır oldum ve cok kıskandım eskiden herkes cok çabuk dogruuyolarmis simdi ise cok zor nedennnnnnnnn bende hamile olmak istiyorummmmm
Ewet haklisin ama olmadikcada stres yapıyor insan sanki hiç olmucakmis gibi geliyor eltilerimin ikiside hamile okadar cok üzülüyorum kibende bende cok sinir oldum yaaa neyse inancım var hayırlısıyla bizde anne olucaz inşallahhşimdi zor cünküü eskiden hersey doğalmışş simdii bakarmısın hersey hormonlu katkılıı insanlar bile hormonlu sekerimmm:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?