- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.081
hayırlısı canım kırmısılar gelicekkiii bebişte gelsinn sağlıkkk zuyalim sağlıkk onların gelmesi sağlıkkkkkkkk
ayy bebüşümmmmmmmm sağollll aminn tatlımm aminnnnnnnnnn
zatennn dün kesinleşti 16 ağustostaaa tayiğnimiz belli olucakkkkkkkkkkkhemde benim doğum günümmmmmmmmmm tamamen duygu seli içerisindeyimm anlıcağınızzzzzz zırlıyorumm sürekliiiiiiiiii
aaa geçmiş olsun meleğim yaa. Dinlen güzelce. Ilaç alma istersen bide hamiş olmayasın kıs
iyiyim bebeğim asıl sen nasılsın iyileştinmi iyice
cucummmmm bende seni özledimmm annemmm koçiş sizlere emanet oralardaaanapıyosunuzzz canlarım ösledimmmm hepinizi nasıl gecti haftasonuu
benim can dostlarım hepinize mutlu haftalar dilerim hepinizi çok özledim siz beni özledinizmi acepgeçmişi okuyordum malumunuz yazamadım leaderım hamişmiş çokmsevindim snekim takma annem kafana bir gün olacak elbette sen kendine kocişine dikkat et yeter ...subebekim Allah sizi en yakın zamanda kavuştursun inşallahh sen kocişi bebkle karşıla inşallah 16 ağustostada tayin istanbula çıksın inşallah
benimkisi biraz sıkıcııydı aslında çok gezdim misaifirlerim vardı onlara istanbulu gezdirdim ama kocişim iki gün mesai yaptı o yanımda olmayınca hiçbişeyin tadı tuzu yok cücümmmmmmmmsen naptın anlet hele iyimisinn
cucummmmm bende seni özledimmm annemmm koçiş sizlere emanet oralardaaa
cumartesi akşam üstüne kadar herşey güzeldiii sonra ben grip gibimm bişii oldummmmmmm :2:
ben çok özledimmm madamımmm n'pıyo bakiimm teyzesinin fındığııııııallah razı olsunn madamımmmmm aminnnnnnnnnn inşallahhhhhhh İstanbul daha sonraki zamanlarda olsun annemmm kıss madamımmm benim belimm çok ağrıyoooo
cucummmmm bende seni özledimmm annemmm koçiş sizlere emanet oralardaaa
cumartesi akşam üstüne kadar herşey güzeldiii sonra ben grip gibimm bişii oldummmmmmm :2:
ben çok özledimmm madamımmm n'pıyo bakiimm teyzesinin fındığııııııallah razı olsunn madamımmmmm aminnnnnnnnnn inşallahhhhhhh İstanbul daha sonraki zamanlarda olsun annemmm kıss madamımmm benim belimm çok ağrıyoooo
napimmm canım benim genelde gezdim bayağııı kocişle akşamlarııı evdeydikk güsel gectiii haftasonum cumartesi günü cam sildimmm şimdiii heryerim cürük gibi agrıoooo onun dısında süperim cok sükür......
sen naptın fındık nasıllll annişiiiii sen onaaa istanbulumuu gezdirdinnnnn oyyy simdidennn görsünnn sevsinnn yaşayacağııı sehriiii
fındıkın varlığı yokluğu belli değil hiç hamile gibi değilim bişey hissetmiom kısacası bu hafta sonu doktora gidebilirm tekrar hemen gitmek istemiom varsa vardır zaten minikim
ayy zuyalimm tutamıyoumkiiiiiiiiiii bana bişiyler oliiiiiooyyy kıyamam bebekiimm ağlama bol bol dua et rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin
ayyy madamımmmmmmmmmmdimeee öyle kısssssssssssannnemmm sen hamilesinnnn yaaaaaaaaaaaaa yaşasınnnnnnnnnnnnnnn ben çooooooook mutluyum senin için sen ağlama olar mı sakın bak gör hamilesin içime doğiiiiiii
ayy cucummmm yaa alışverişe gitmiştik çok sıcak izmir o kadar bunaldımki eve gelince buzlu su içtimm normalde hiçbişey olmaz bana ama oldu işteee:2:bebekimm bak sana ne yazdım yukarda ben yaaabende sizleri çook özledim bebekimm senin fındık napıo hiç bilmiyom hiç bi belirti yok bende sanırım yok oldu içimde fındık kabukları kaldı:44::44::44: bu hafta gidicem gene ama şuan onu hiç düşünmüyom valla varsa var zate yoksada bi şekilde yerine gelir yine rahatım yaniii
oyyy yirimmm ben seniii sen merak etme kocişini canım benimmmm ALLAHA EMANET senideee tez zamanda kocişineeee kavuştursunnn Rabbimmmmcanım benim niden hasta oldun sennn kıyamam dikkat et kendineee bebüşüümmm ilaç falan alma minnak burun hamiş olma olasılığın yüksekkk az kaldıııı ayy cok heyecanlıyımmmmıhlamur falan iç bitanemmm:2:
valla koleramm benim bildiğim kürtaj sonrası kanama oluyor ama çokluğu ve günü konusunda bilgim yok doktorun u arasana bebişim? çokmu geliyo
saol canım, aslında bu ay kendimi hazırlamıştım, üzülmeyecektim beklemiyordum bile, sonra son iki gün bende hiç bi regl belirtisi olmadı birden göğsümde büyüme oldu allah allah noluyor dedim bi ümit geldi, üstüne üstlük inanmazsınız ama gözüm kararmaya falan başladı kimseye de diyemedim, test sonucunu alınca tabi, telefonda öğrendim birden sesim gitti, hatta kız ilk aradı sonucu söyledi 1,5 diye eee dedim ne oluyor ben de bileedim dedi, birazdan arayim dedi, bayılacam zannettim sonra tekrar arayıp negatif diyince yıkım oldu tabi. Her işte bi hayır vardır, kısmet bugüne diilmiş diyorum.
napıyosunuzzz canlarım ösledimmmm hepinizi nasıl gecti haftasonuu
benim can dostlarım hepinize mutlu haftalar dilerim hepinizi çok özledim siz beni özledinizmi acepgeçmişi okuyordum malumunuz yazamadım leaderım hamişmiş çokmsevindim snekim takma annem kafana bir gün olacak elbette sen kendine kocişine dikkat et yeter ...subebekim allah sizi en yakın zamanda kavuştursun inşallahh sen kocişi bebkle karşıla inşallah 16 ağustostada tayin istanbula çıksın inşallah
hoşgeldinn hürremx ben çok istiyorumm hürremminm benim bat 26 hazirannn sanırım önce ben varım sıradaaa arkamdan sizi alıp götürcemmm inşallahhhhhuzun suredır siteye giremiyordum ne guzel hamiş haberleri var liste dolmuş :)) allah ısteyen arkadaslarımızada tez vkıtte nasıp etsın ınsaallah...bızlerınınıde saglıklı bır sekılde daım eylesın ...herkes nasıl ? keyıfler nasıl ?
oyyy neden böle konusuyosunnn madamım tabiki orda allahın izniyle sen olumlu düşün hersey güselllllllll hayat güsellll ne güselll bebüşün olucakkkk ALLAHIN İZNİYLEEE sağlıkı sıhhatlıı kucişine alırsın inşallahhh
çok gelmiyo canım az az gelio ama gelio işte bi kaç gün daha bakayım duruma ararım dr u bakalım
snekim bebeğim hiç üzülme. Ilk hamile olduğumu duyunca nasıl sevinmiştim elim ayağıma dolaşmıştı. O kadar sevinmiştimki bağıra bağıra hamileyim demek istiyodum. Herkese söledim haber verdim. Coştuk. Patikler örülmeye başladı yelekler örüldü bile. Kımıldamaya korkuyodum. Gece yatarken bile uyanıp yatak pozisyonumu ayarlıyodum. Anneliğe ilk adımı attığımı düşünüyodum. Artık bebeğim benimleydi. Sonra doktor ikiz dedi. Sevincim ikiye katlandı. Ikiz bebek fotolarına baktım. Bebeklerime mektuplar yazdım. Nasıl değişik hislere kapıldım bi bilsen. Hamileydim. Sonra ne dediler biliyomusun bebeklerin yaşamıyo. Dünya insanın başına nasıl yıkılırmış orda anladım. Ne yapacağımı şaşırdım. Güçlü olmalıydım. çünkü bizi yaratan allah tı nasıl isyan ederdim ki. Sonra o hiç sevmediğim kürtaj masasına yatırdılar. Artık bebeklerim yoktu. Yoktu yoktu. Bebeklerimi aldılar benden. Ve şunu dedim. Kan pıhtısı bu kadar etkiliyoken bi anneyi. Evlat acısını canlı canlı yaşayan anneler. Nasıl dayanıyordu ? Bu soruyu hala soruyorum kendime biliyomusun. çaresizlik nasıl bişeydi. Insan oğlu her yaşadığı acı ile yeni bi deneyim kazanıyor snekim. O yüzden hiç üzülme. Allah versin ama sağlıklı uzun ömürlü evlat versin. Geç olsun belki ama senin olsun.
cucummm bizde seni özledik meleğimmmmm
madamımmmm bebeğim nasılsın kuzummmm özledim seni
çok gelmiyo canım az az gelio ama gelio işte bi kaç gün daha bakayım duruma ararım dr u bakalım
snekim bebeğim hiç üzülme. Ilk hamile olduğumu duyunca nasıl sevinmiştim elim ayağıma dolaşmıştı. O kadar sevinmiştimki bağıra bağıra hamileyim demek istiyodum. Herkese söledim haber verdim. Coştuk. Patikler örülmeye başladı yelekler örüldü bile. Kımıldamaya korkuyodum. Gece yatarken bile uyanıp yatak pozisyonumu ayarlıyodum. Anneliğe ilk adımı attığımı düşünüyodum. Artık bebeğim benimleydi. Sonra doktor ikiz dedi. Sevincim ikiye katlandı. Ikiz bebek fotolarına baktım. Bebeklerime mektuplar yazdım. Nasıl değişik hislere kapıldım bi bilsen. Hamileydim. Sonra ne dediler biliyomusun bebeklerin yaşamıyo. Dünya insanın başına nasıl yıkılırmış orda anladım. Ne yapacağımı şaşırdım. Güçlü olmalıydım. çünkü bizi yaratan allah tı nasıl isyan ederdim ki. Sonra o hiç sevmediğim kürtaj masasına yatırdılar. Artık bebeklerim yoktu. Yoktu yoktu. Bebeklerimi aldılar benden. Ve şunu dedim. Kan pıhtısı bu kadar etkiliyoken bi anneyi. Evlat acısını canlı canlı yaşayan anneler. Nasıl dayanıyordu ? Bu soruyu hala soruyorum kendime biliyomusun. çaresizlik nasıl bişeydi. Insan oğlu her yaşadığı acı ile yeni bi deneyim kazanıyor snekim. O yüzden hiç üzülme. Allah versin ama sağlıklı uzun ömürlü evlat versin. Geç olsun belki ama senin olsun.
cucummm bizde seni özledik meleğimmmmm
madamımmmm bebeğim nasılsın kuzummmm özledim seni
ayy zuyalimm tutamıyoumkiiiiiiiiiii bana bişiyler oliiiii
ayyy madamımmmmmmmmmmdimeee öyle kısssssssssss
madamımm öyle düşünme yok olurmu annem yaaa fındığım kaybolurmu hiççç hem nereye gidiyoomuşş bakimmmmmmmmmm o benim kısımınnn arkadaşı olcakkk hiçte öyle değillllllllllorda duruyooo bak görceksin bu hafta kesesinii madamımmmm
benimmmm belimmde çok ağrıyoooooooooo :44:
ayy cucummmm yaa alışverişe gitmiştik çok sıcak izmir o kadar bunaldımki eve gelince buzlu su içtimm normalde hiçbişey olmaz bana ama oldu işteee:2:
ilaç içmiyorumm cucumm merak etme sennn evet az kaldııı cucumm pazar günüüü ama benim belimm çok ağrıyoo normalde bukadar önce böyle ağrımazz hasta olduğumda ağrımaya başlarrrr :44:
nasılsın canım benimmmm baş mimarımmmmm
canım ya yazdıklarını okudum yıne şimdi hep aklımdasın biliyormusun,düşündükçe içim sızlıyor..diyorumki hayırlısını versın Rabbim hepimize..mutlaka bir hayrı vardır biz bilemeyiz anlayamayız her hükmüne Yaradanın biliyorsun sen de..dualarım seninle ve tüm anne olmak ısteyen anne adaylarıyla..
bu arada benim batım 2 Temmuz,eşim ve ben koç burcuyuz eşim kesin bu ay olcak diyor ama "3.Koç gelcek aileye"dıyor aa bir de yenı esprisi "3 koçtan daha kötüsü nedır" dıye sorup sonrada" 4 koç "diyor:)deli mannak kocişim ikiz olsun ıstıyor birazcık sanırım..doğrusu ben çok da umut dolu değilim..bir yandan da korkuyorum doğrusu doktor bu ay da olmazsa rahim filmi çekelim dedi ve benı korkutuyor bu rahım fılmı olayı sonra olmazsa aşılama falan deneriz dedi doktor..anlayacağın ben bu uzun süreci yaşamaktan endişeliyim ama yaşayacağımıda hissediyorum..hakkımızda hayırlısı arkadaşlar...
kolerammm nasıl yazmışsınn annem sen yaaaaAllahım dayanma gücü versin inşallahhhhh sana
tez zamanda da sağlıklı,uzun ömürlü bebişler versin arka arkayaa o yelekler nekii daha çok yapalım daha güzelleri olsunnn yeterki sağlıklı,sıhhatli kucağına al kolareammm ama üzülmee en azında hamile kalabildiğini biliyorsunnnn oda güzelllllll
canım ya yazdıklarını okudum yıne şimdi hep aklımdasın biliyormusun,düşündükçe içim sızlıyor..diyorumki hayırlısını versın rabbim hepimize..mutlaka bir hayrı vardır biz bilemeyiz anlayamayız her hükmüne yaradanın biliyorsun sen de..dualarım seninle ve tüm anne olmak ısteyen anne adaylarıyla..
Bu arada benim batım 2 temmuz,eşim ve ben koç burcuyuz eşim kesin bu ay olcak diyor ama "3.koç gelcek aileye"dıyor aa bir de yenı esprisi "3 koçtan daha kötüsü nedır" dıye sorup sonrada" 4 koç "diyor:)deli mannak kocişim ikiz olsun ıstıyor birazcık sanırım..doğrusu ben çok da umut dolu değilim..bir yandan da korkuyorum doğrusu doktor bu ay da olmazsa rahim filmi çekelim dedi ve benı korkutuyor bu rahım fılmı olayı sonra olmazsa aşılama falan deneriz dedi doktor..anlayacağın ben bu uzun süreci yaşamaktan endişeliyim ama yaşayacağımıda hissediyorum..hakkımızda hayırlısı arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?