Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

amin canım benimm allah razı olsun. Içimi döktüm öle bi

canım benim benimde dualrım hepimize. Inşallah bunların hiç birine gerek kalmazda. Hamişliğini kutlarız burda

ama çok güzel dile getirmişsin canımm yaşadıklarını kıyamam ben sanaaa

HERŞEY DAHA GÜZEL OLUCAK KOERAMMMMMM SEN HİÇ MERAK ETMEEE

inşallah canım hayırlısı bakalım umutsuz değililm yaa sadece bişi hissetmediğim için diyorum
bende çooook özledim koleramı düşünme dicem artık eskiyi ama insanın içinde hep vardır bir köşede sen umudunu yitirmeyen asil insanlardansın bunu unutma olacakk olacakk daha güzel olacakkkkkk

Hemmmm madamımmlaa cucummmmmm daaaa öyleee diyooooooooooooooo
Zaten koçişle dün 16 ağustosta tayin olucağını öğrendikkk o gün benim doğum günümmmm
o zaman konferans salonunda kürsiye çıkınca tercih içinn orda dicekmişşşş ''geleceğimizle ilgili kararı almakta çekirdek ailem olan sevgili eşim ve canımm kızımla birlikte geldikkk''
bencede olabilirsinnnn hemde yüksek ihtimalleeeee hadi cıldıralımmmmmmmmm

:))) komıkdır benim kociş..
canım benım bizim başlayalı 4.ay oldu ama eşimın yaşı 37 ben 33,evlendiğimiz ilk sene de benım onemli bır hastalığım oldu onunla geçti bir sene.. o yüzden çok beklemek ıstemıyoruz..dr da bu yönde bızı yönlendırıyor..
yalnız şu rahım filmine takıldım yaptıran varmı aranızda çok mu zor ve acılı söyledniği gibi?

hissetmemen cok normal bitanemmmm o daha minnacık bi kan pıhtısı annişiii o büyücekkk içinde ve sende onun büyüyüşünüüü adım adım gözlerinle görüceksinnnn

ayyyyy çook duygusalll bebekimm düşünsene hele aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi inşallahh çığlık atasım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oyy meleğimmmm süper bişiy bu inşallah bitanemmmm sana en güselll doğumgünü hediyesiii bebişin ve kocişinin geleceğiniz hakkındakiiii tayin olucakkkk herseyin hayırlısı olsun bitanem benimmm oyyy yaa inşallahhhhh

luck cum günaydınn ebemmmmmmmmmm
kısss bel ağrısı hamilelik belirtisinde nasıl oluyooo?

canım merhaba...ben öğretmenim canım bu konuda hiçbi fikrim yok..

Ben kasık ağrısı baş dönmesi ile uğraşıyorum ama 7 haziranda regl oldum bat 4 temmuz sanırım sıcaktan ve yumurtlamadan... ay bi de bugün dokunsalar ağlayacağm

canım benimmm hiçbişey için geç değil yaşı çok takma kafana bak daha 4 ay olmuş zaten olucaktır gülcümmm sen merak etme tatlımm anne olmak öyle kolaymııı dimi amaa
ayyyyy çook duygusalll bebekimm düşünsene hele aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi inşallahh çığlık atasım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyy madamımmmmmmm evet adamınnn hayalerrinin ardı arkası yok bi olsun şöyle yapıcam bi olsun böyle yapıcam bugün uçak biletlerini bile hazırlıyoo karcığım yollarda gidemez şimdi diyeee hahahaaaa

bencede öle bşi cücümm valla bişiciğim yoık turp gibiyim yani inşallah büyüdüğünü de görürüzz
MAŞALLAHH BİŞİYCİĞİNN YOK TABEEE MADAMIMMM ALLAH ALLAHHH TURPPPPPP GİBİSİN MAŞALLAHHHHHHHHHH FINDIĞIMDA ÖYLEE TABİSİİİ
kizlar, nasilsiniz....
haliniz keyfiniz nasil..?
gecmisi okumadim, onemli bisey oldumu?
NİKİMM GÜNAYDIN ANNEMMM HOŞGELDİNN BEN HASTAYIMM GRİP OLDUMMMM YAAZIN ORTASINDAAA :2:

EVET CUCUMMMMMMMMMMMMMMMMM SÜPERRRRRRRRRRRRRRR İNŞALLAH BEBİŞİM GELMİŞTİRDEE BABAŞKOMUZUN HAYALİ GERÇEK OLURRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…