- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.101
içme canım benimmmm ıhlamur cayı iç bol bol hamişş olabilirsin bebüşümmmm ayyy inşallah meleğimmmmmmmm
iyiyimmm bebeğimmm sen nasılsın
bence olabilirimmmmmmmmmmmmmm
amin canım benimm allah razı olsun. Içimi döktüm öle bi
canım benim benimde dualrım hepimize. Inşallah bunların hiç birine gerek kalmazda. Hamişliğini kutlarız burda
oyyy neden böle konusuyosunnn madamım tabiki orda allahın izniyle sen olumlu düşün hersey güselllllllll hayat güsellll ne güselll bebüşün olucakkkk ALLAHIN İZNİYLEEE sağlıkı sıhhatlıı kucişine alırsın inşallahhh
çok gelmiyo canım az az gelio ama gelio işte bi kaç gün daha bakayım duruma ararım dr u bakalım
snekim bebeğim hiç üzülme. Ilk hamile olduğumu duyunca nasıl sevinmiştim elim ayağıma dolaşmıştı. O kadar sevinmiştimki bağıra bağıra hamileyim demek istiyodum. Herkese söledim haber verdim. Coştuk. Patikler örülmeye başladı yelekler örüldü bile. Kımıldamaya korkuyodum. Gece yatarken bile uyanıp yatak pozisyonumu ayarlıyodum. Anneliğe ilk adımı attığımı düşünüyodum. Artık bebeğim benimleydi. Sonra doktor ikiz dedi. Sevincim ikiye katlandı. Ikiz bebek fotolarına baktım. Bebeklerime mektuplar yazdım. Nasıl değişik hislere kapıldım bi bilsen. Hamileydim. Sonra ne dediler biliyomusun bebeklerin yaşamıyo. Dünya insanın başına nasıl yıkılırmış orda anladım. Ne yapacağımı şaşırdım. Güçlü olmalıydım. çünkü bizi yaratan allah tı nasıl isyan ederdim ki. Sonra o hiç sevmediğim kürtaj masasına yatırdılar. Artık bebeklerim yoktu. Yoktu yoktu. Bebeklerimi aldılar benden. Ve şunu dedim. Kan pıhtısı bu kadar etkiliyoken bi anneyi. Evlat acısını canlı canlı yaşayan anneler. Nasıl dayanıyordu ? Bu soruyu hala soruyorum kendime biliyomusun. çaresizlik nasıl bişeydi. Insan oğlu her yaşadığı acı ile yeni bi deneyim kazanıyor snekim. O yüzden hiç üzülme. Allah versin ama sağlıklı uzun ömürlü evlat versin. Geç olsun belki ama senin olsun.
cucummm bizde seni özledik meleğimmmmm
madamımmmm bebeğim nasılsın kuzummmm özledim seni
bencede olabilirsinnnn hemde yüksek ihtimalleeeee hadi cıldıralımmmmmmmmm
gülburakım allah hakkınızda hayılı olanı nasip etsin canımm bizimde hep gönlümüzde 3 aslandı ama bizz bekleyemedikkkevet güzel düşünce ama "3 koçtan daha kötüsü nedır" dıye sorup sonrada" 4 koç "diyor:) bu düşünceye bayıldımmm süper yaaa
seninn ne kadar olduki canım aşılama fala diyosun?:44:
inşallah canım hayırlısı bakalım umutsuz değililm yaa sadece bişi hissetmediğim için diyorum
bende çooook özledim koleramı düşünme dicem artık eskiyi ama insanın içinde hep vardır bir köşede sen umudunu yitirmeyen asil insanlardansın bunu unutma olacakk olacakk daha güzel olacakkkkkk
amin canım benimm allah razı olsun. Içimi döktüm öle bi
canım benim benimde dualrım hepimize. Inşallah bunların hiç birine gerek kalmazda. Hamişliğini kutlarız burda
Hemmmm madamımmlaa cucummmmmm daaaa öyleee diyooooooooooooooo
Zaten koçişle dün 16 ağustosta tayin olucağını öğrendikkk o gün benim doğum günümmmm
o zaman konferans salonunda kürsiye çıkınca tercih içinn orda dicekmişşşş ''geleceğimizle ilgili kararı almakta çekirdek ailem olan sevgili eşim ve canımm kızımla birlikte geldikkk''
hissetmemen cok normal bitanemmmm o daha minnacık bi kan pıhtısı annişiii o büyücekkk içinde ve sende onun büyüyüşünüüü adım adım gözlerinle görüceksinnnn
Hemmmm madamımmlaa cucummmmmm daaaa öyleee diyooooooooooooooo
Zaten koçişle dün 16 ağustosta tayin olucağını öğrendikkk o gün benim doğum günümmmm
o zaman konferans salonunda kürsiye çıkınca tercih içinn orda dicekmişşşş ''geleceğimizle ilgili kararı almakta çekirdek ailem olan sevgili eşim ve canımm kızımla birlikte geldikkk''
kizlar, nasilsiniz....
haliniz keyfiniz nasil..?
gecmisi okumadim, onemli bisey oldumu?
luck cum günaydınn ebemmmmmmmmmm
kısss bel ağrısı hamilelik belirtisinde nasıl oluyooo?
bencede öle bşi cücümm valla bişiciğim yoık turp gibiyim yani inşallah büyüdüğünü de görürüzz
canım benimmm hiçbişey için geç değil yaşı çok takma kafana bak daha 4 ay olmuş zaten olucaktır gülcümmm sen merak etme tatlımm anne olmak öyle kolaymııı dimi amaa:))) komıkdır benim kociş..
Canım benım bizim başlayalı 4.ay oldu ama eşimın yaşı 37 ben 33,evlendiğimiz ilk sene de benım onemli bır hastalığım oldu onunla geçti bir sene.. O yüzden çok beklemek ıstemıyoruz..dr da bu yönde bızı yönlendırıyor..
Yalnız şu rahım filmine takıldım yaptıran varmı aranızda çok mu zor ve acılı söyledniği gibi?
ayyyyy çook duygusalll bebekimm düşünsene hele aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi inşallahh çığlık atasım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kizlar, nasilsiniz....
günaydın nikim hoşgeldin annemmm önemli bişi yokk leader arkadaş hamiş o kaaa
MAŞALLAHH BİŞİYCİĞİNN YOK TABEEE MADAMIMMM ALLAH ALLAHHH TURPPPPPP GİBİSİN MAŞALLAHHHHHHHHHH FINDIĞIMDA ÖYLEE TABİSİİİbencede öle bşi cücümm valla bişiciğim yoık turp gibiyim yani inşallah büyüdüğünü de görürüzz
NİKİMM GÜNAYDIN ANNEMMM HOŞGELDİNN BEN HASTAYIMM GRİP OLDUMMMM YAAZIN ORTASINDAAA :2:kizlar, nasilsiniz....
oyy meleğimmmm süper bişiy bu inşallah bitanemmmm sana en güselll doğumgünü hediyesiii bebişin ve kocişinin geleceğiniz hakkındakiiii tayin olucakkkk herseyin hayırlısı olsun bitanem benimmmoyyy yaa inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?