Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

subebekim sende bebekle ilgili gelişme mi var ben kaçrdım sanırımmmm :))) ?

ayy luck cumm kusura bakma annemmm sen yaaa ben sanırsamm ebeyii karıştırdımmm Eee n'apiyimm canımmmmm alnınızda yazmıyoo yaa mesleklerrr

inşallah canımmmmmm inşallahhh hayaleriniz gercek olurrrr Allahım senin o güzellll gönlüne göre versin herseyiii

ayyy allahımmm gülümm yok anacım bişey yokk bat 26 hazirann bakalım ozaman görücezzz
belim çok ağrıyor iki gündür birde çok zırlıyorummmmm ondannnnn herkesi bi heyecann sardı annem

oyy kıyamammm canım benım inşallahhh gelmiştir minik misafir inşallah mucizeyı yaşamana sayılı gunler kalmıştır..:)))

inşallah canımmmmmm inşallahhh hayaleriniz gercek olurrrr Allahım senin o güzellll gönlüne göre versin herseyiii
CUCUMMMM SENİN GÖNLÜNÜN GÜSELLİĞİ ANNEM İNŞALLAHHH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLAAAA
canım benim olsun :))) Ne demek keşke olsam da yardım edebilsem..inş hamişsin cnmm bence de

AYYY LUCK CUM İNAN UTANDIM VALLAAA OLSUN BEBEİMM BURDA BENİMLE OLMAN BİLEE YARDIM DEĞİLMİİİ? AĞZINIZDAN BAL DAMLIYOO KISLARR VALLAAA HADİİ BAKALIM GÖRÜCEZZZ HADTA BAŞINA KADARRRRR :82:

oyyy pazartesi yoğunluğuuu kolay gelsin nıkımmmmmm
bende iyiyim canım tatil planı yapmaya basladımmm kendikendimeee
YAP CUCUMMM YAPPPP BAYANLAR YAPAR ZATEN BU PLANLARI ERKEKLEREE PARAYI ÖDEMEK DÜŞERRR
oyy kıyamammm canım benım inşallahhh gelmiştir minik misafir inşallah mucizeyı yaşamana sayılı gunler kalmıştır..:)))

GÜLÜMM İNŞALLAHHHHHHH EVET ÇOK MUCİZEVİİİ BİDE BENDE DAHAÇOK MUCİZEVİ OLUCAK İLACI BIRAKALI 2.AYIMM İNŞALLAHHHHHHHHHH

ama çok güzel dile getirmişsin canımm yaşadıklarını Kıyamam ben sanaaa

Herşey daha güzel olucak koerammmmmm sen hiç merak etmeee

inşallah canlarım benim

kizlar, nasilsiniz....
Haliniz keyfiniz nasil..?
Gecmisi okumadim, onemli bisey oldumu?

nikitammm hoşgeldinnn iyiyiz sen nassın gurban

tsk.ler canim, ben iyiyim, sen nasilsin??
gecmisi okumadim, hersey yolundami? subebek teselli ediyordu seni?
ben cok yogunum , hemen yazamam....

hosbuldum,gecmis olsun canimm
dikkat et canim, havalara aldanma ...gecen bendede olmustu, ayy sukur atlattim,cok bunaltici :94:

sağol nikimm valla o sıcakta çok bunaltım 1 lt ye yakın buzlu içmişimdir.Ama ben normalde kışın bile soğuk su içerim hiçbişey olmaz bana
heralde vücut çok sıcaktı birde soğuk yükleme yapınca şoka girdii :2:

oyyy yirim seniii minnak burunnn annelik ne cok yakışıcak benim bebüşümeee inşallah meleğim hamilesin bence ya içime öle doğuyoooooo

aaaaaaaa sen hastacık mı oldun annem ben orayı atlamışım bak gördünmü bebeişim bu havalara aldanma sakın üşütür hasta eder çook dikkatli ol çok yorma kendini çok kaptırmada tabi herşeyi oluruna bırak ilaç içme faideli bitkiler iç sıcak tut kendini ılık sılar iç belkim bebiş vardır tikatli ol kısaca

yapıyom öle bebüşüm ama kocişkom belki gelemicek almaya gelirim haftasonu seni dediiii ben annişimin yanına gidicemmmm erdeğe abimlerle birlikte sonrada kocişim gelir 2 günde onunla tatil yaparım napimmmm annemleri çok ösledim baska biyere tatile gitmicemmm

basim agirmaya basladi .....karnim ac!
ve ben evden bisey getirmedim, kantine gidecek ne mecalim,nede zamanim var...hele ordan bana bi simit ativerin

basim agirmaya basladi .....karnim ac!
ve ben evden bisey getirmedim, kantine gidecek ne mecalim,nede zamanim var...hele ordan bana bi simit ativerin

oyyy yazık nıkımee gel ben sana hazırlıyım bişiylerrr
birini göndersen kantineee aç aç durmaaa yaafff yada bi kosu sen allll nolcekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…