- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.121
canım benimmm hiçbişey için geç değil yaşı çok takma kafana bak daha 4 ay olmuş zaten olucaktır gülcümmm sen merak etme tatlımm anne olmak öyle kolaymııı dimi amaa
ayyy madamımmmmmmm evet adamınnn hayalerrinin ardı arkası yok bi olsun şöyle yapıcam bi olsun böyle yapıcam bugün uçak biletlerini bile hazırlıyoo karcığım yollarda gidemez şimdi diyeee hahahaaaa
hosgeldinn nıkımmm cok sükür iyiyizzzz
sen nasılsınnn canımcımmmmmm
canım merhaba...ben öğretmenim canım bu konuda hiçbi fikrim yok..
Ben kasık ağrısı baş dönmesi ile uğraşıyorum ama 7 haziranda regl oldum bat 4 temmuz sanırım sıcaktan ve yumurtlamadan... Ay bi de bugün dokunsalar ağlayacağm
MAŞALLAHH BİŞİYCİĞİNN YOK TABEEE MADAMIMMM ALLAH ALLAHHH TURPPPPPP GİBİSİN MAŞALLAHHHHHHHHHH FINDIĞIMDA ÖYLEE TABİSİİİ
NİKİMM GÜNAYDIN ANNEMMM HOŞGELDİNN BEN HASTAYIMM GRİP OLDUMMMM YAAZIN ORTASINDAAA :2:
EVET CUCUMMMMMMMMMMMMMMMMM SÜPERRRRRRRRRRRRRRR İNŞALLAH BEBİŞİM GELMİŞTİRDEE BABAŞKOMUZUN HAYALİ GERÇEK OLURRRRRRR
ayy luck cumm kusura bakma annemmm sen yaaa ben sanırsamm ebeyii karıştırdımmmEee n'apiyimm canımmmmm alnınızda yazmıyoo yaa mesleklerrr
subebekim sende bebekle ilgili gelişme mi var ben kaçrdım sanırımmmm :))) ?
cok sukur canim, iyiyim...calisiyorum ,cok yogunum ....
sen nasilsin cucu?
ayyy allahımmm gülümm yok anacım bişey yokk bat 26 hazirann bakalım ozaman görücezzz
belim çok ağrıyor iki gündür birde çok zırlıyorummmmm ondannnnn herkesi bi heyecann sardı annem
CUCUMMMM SENİN GÖNLÜNÜN GÜSELLİĞİ ANNEM İNŞALLAHHH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLAAAAinşallah canımmmmmm inşallahhh hayaleriniz gercek olurrrr Allahım senin o güzellll gönlüne göre versin herseyiii
canım benim olsun :))) Ne demek keşke olsam da yardım edebilsem..inş hamişsin cnmm bence de
YAP CUCUMMM YAPPPP BAYANLAR YAPAR ZATEN BU PLANLARI ERKEKLEREE PARAYI ÖDEMEK DÜŞERRRoyyy pazartesi yoğunluğuuu kolay gelsin nıkımmmmmm
bende iyiyim canım tatil planı yapmaya basladımmmkendikendimeee
oyy kıyamammm canım benım inşallahhh gelmiştir minik misafir inşallah mucizeyı yaşamana sayılı gunler kalmıştır..:)))
ama çok güzel dile getirmişsin canımm yaşadıklarınıKıyamam ben sanaaa
Herşey daha güzel olucak koerammmmmm sen hiç merak etmeee
inşallah canım hayırlısı bakalım umutsuz değililm yaa sadece bişi hissetmediğim için diyorum
bende çooook özledim koleramı düşünme dicem artık eskiyi ama insanın içinde hep vardır bir köşede sen umudunu yitirmeyen asil insanlardansın bunu unutma olacakk olacakk daha güzel olacakkkkkk
kizlar, nasilsiniz....
Haliniz keyfiniz nasil..?
Gecmisi okumadim, onemli bisey oldumu?
hosbuldum,gecmis olsun canimm
dikkat et canim, havalara aldanma ...gecen bendede olmustu, ayy sukur atlattim,cok bunaltici :94:
CUCUMMMM SENİN GÖNLÜNÜN GÜSELLİĞİ ANNEM İNŞALLAHHH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLAAAA
AYYY LUCK CUM İNAN UTANDIM VALLAAA OLSUN BEBEİMM BURDA BENİMLE OLMAN BİLEE YARDIM DEĞİLMİİİ?AĞZINIZDAN BAL DAMLIYOO KISLARR VALLAAA HADİİ BAKALIM GÖRÜCEZZZ HADTA BAŞINA KADARRRRR :82:
sağol nikimm valla o sıcakta çok bunaltım 1 lt ye yakın buzlu içmişimdir.Ama ben normalde kışın bile soğuk su içerim hiçbişey olmaz bana
heralde vücut çok sıcaktı birde soğuk yükleme yapınca şoka girdii :2:
YAP CUCUMMM YAPPPP BAYANLAR YAPAR ZATEN BU PLANLARI ERKEKLEREE PARAYI ÖDEMEK DÜŞERRR
GÜLÜMM İNŞALLAHHHHHHH EVET ÇOK MUCİZEVİİİ BİDE BENDE DAHAÇOK MUCİZEVİ OLUCAK İLACI BIRAKALI 2.AYIMM İNŞALLAHHHHHHHHHH
basim agirmaya basladi .....karnim ac!
ve ben evden bisey getirmedim, kantine gidecek ne mecalim,nede zamanim var...hele ordan bana bi simit ativerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?