- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.141
cucummm olsunn inşallahh kime yakışmazkiii annelikkkkkkkkkkkkoyyy yirim seniii minnak burunnn annelik ne cok yakışıcak benim bebüşümeee inşallah meleğim hamilesin bence ya içime öle doğuyoooooo
evet madamımmm baksanaaaaaaaa:2: burnumu çekiyorumm sürekliiiii boğazlar o biçimmaaaaaaaa sen hastacık mı oldun annem ben orayı atlamışım bak gördünmü bebeişim bu havalara aldanma sakın üşütür hasta eder çook dikkatli ol çok yorma kendini çok kaptırmada tabi herşeyi oluruna bırak ilaç içme faideli bitkiler iç sıcak tut kendini ılık sılar iç belkim bebiş vardır tikatli ol kısaca
biliyorummm ama kısmaaa dikkat ediyorum artıkk o bikere olduumadam bu mesajı beğenmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
olsunn annemm sen annişi görüceksinnnnn tatil değilki o ziyaret ziyarettttttttyapıyom öle bebüşüm ama kocişkom belki gelemicek almaya gelirim haftasonu seni dediiiiben annişimin yanına gidicemmmm erdeğe abimlerle birlikte sonrada kocişim gelir 2 günde onunla tatil yaparım napimmmm annemleri çok ösledim baska biyere tatile gitmicemmm
basim agirmaya basladi .....karnim ac!
ve ben evden bisey getirmedim, kantine gidecek ne mecalim,nede zamanim var...hele ordan bana bi simit ativerin
tsk.ler canim, ben iyiyim, sen nasilsin??
Gecmisi okumadim, hersey yolundami? Subebek teselli ediyordu seni?
Ben cok yogunum , hemen yazamam....
cucummm olsunn inşallahh kime yakışmazkiii annelikkkkkkkkkkkk
evet madamımmm baksanaaaaaaaa:2: burnumu çekiyorumm sürekliiiii boğazlar o biçimm
içiyorum annem ben kolay kolay ilaç içmem zaten meraklanma sennn kaptırmıyorum kendimiiii herşeyin hayırlısı inşallahhh madamımm tabii gönül istiyor ama kaptırmak yokkk
biliyorummm ama kısmaaa dikkat ediyorum artıkk o bikere olduu
olsunn annemm sen annişi görüceksinnnnn tatil değilki o ziyaret ziyaretttttttt
simit miiiiiiii ayyyyyyyyyy nası canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uffffff ufffffff avucumu yalim en iisimi ben:18::18::18:
iyiyim bende. Yolunda yolunda canım. Biraz içimi döktüm bi yazı yazdım onun için o teselliler
kıss acıktıysann bi simitle olurmu gel ben sana iskender ısmarlıyımm nikimmmmmm çek biirrrrrrrrr iskenderrrr bol tereyağlı ve soslu oh mis gibibasim agirmaya basladi .....karnim ac!
ve ben evden bisey getirmedim, kantine gidecek ne mecalim,nede zamanim var...hele ordan bana bi simit ativerin
inşallah hepimizz annelikkk lezzetini tadarızzz birgün ama ogün cok gec olmadannn inşallah hayırlsııylaaaa
öle tabi hem ziyaret hem tatil olcek bizimkiii ama ben orları cok sefiommm denizi cok güsellll akşamlarııı ailemle balkon sohbetleriiii herseye değerrrr
amanın madamım aşerioooominnoş bul birinide aldırrr bi simittt ye canımcımm
kahvaltiya iskender? iskenderi cok severim ama, simit alayim ben yinedekıss acıktıysann bi simitle olurmu gel ben sana iskender ısmarlıyımm nikimmmmmm çek biirrrrrrrrr iskenderrrr bol tereyağlı ve soslu oh mis gibi
cucumm allah şimdiden içine sindirsin inşallahhhhhne zaman gidiyosun? olmucakmısın yaniii yanımıstaaaaaaaaaaaaa:26:
ohhhh madamımm istanbulun simidi yenmezmiii beyaaaaaaaaaaaa yanında da izmir boyosuuuuuuu yumurta ve tulum peynir hımmmmmmmmm
amanın madamım aşerioooominnoş bul birinide aldırrr bi simittt ye canımcımm
ohhhh madamımm istanbulun simidi yenmezmiii beyaaaaaaaaaaaa yanında da izmir boyosuuuuuuu yumurta ve tulum peynir hımmmmmmmmm
kıs ne bileyim sen erken mesaiye başlıyosun yaaa öğle yemeği sandımdıı bennnnnnnnnnkahvaltiya iskender? iskenderi cok severim ama, simit alayim ben yinedesagol canim ,yimis kadan oldum
sus susss, hepten aciktim simdi!
kandiil simitim vardı dolabımda onu gördüm yidim ohhh
boyo ne nen bebek bilmediğim şeyleri aşettirmesene bana
kıss acıktıysann bi simitle olurmu gel ben sana iskender ısmarlıyımm nikimmmmmm çek biirrrrrrrrr iskenderrrr bol tereyağlı ve soslu oh mis gibi
cucumm allah şimdiden içine sindirsin inşallahhhhhne zaman gidiyosun? olmucakmısın yaniii yanımıstaaaaaaaaaaaaa:26:
kandiil simitim vardı dolabımda onu gördüm yidim ohhh
boyo ne nen bebek bilmediğim şeyleri aşettirmesene bana
canım 1 haftaya kadar giderim sanırım abimlerle konuşmam lasım önce temmuz 15 te misafirlerim olcakkkk ankarada ozamana kadar dönmem lasımmm işte 15 gün kadar yokummm ama sizi cok öslicemmm ayy napcam ben sizsizz okadar alıştımkiiiiiiii sizin varlğınızaaainşallah bebüşümğ müjdeli haberinle giderim tatile inşallah müjdeli haberlerle dönerimmm tatiledennn :97:
kıs ne bileyim sen erken mesaiye başlıyosun yaaa öğle yemeği sandımdıı bennnnnnnnnn
boyozz madamımmm ama çok çikinn sen hiç merak etme izmire gel ben sana yedircem sözzzzzzzzzz
canım 1 haftaya kadar giderim sanırım abimlerle konuşmam lasım önce temmuz 15 te misafirlerim olcakkkk ankarada ozamana kadar dönmem lasımmm işte 15 gün kadar yokummm ama sizi cok öslicemmm ayy napcam ben sizsizz okadar alıştımkiiiiiiii sizin varlğınızaaainşallah bebüşümğ müjdeli haberinle giderim tatile inşallah müjdeli haberlerle dönerimmm tatiledennn :97:
hımm 15 günn biss sensiz n'apcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
müjdeli haberlerrrrrrrrrrrrrinşallah cucummmm ne güsell olur gebiş gebişşş ohhhhhhhhhhhhh
burda hamiş mi var yok mu belli değil sanırım ne anlatıyonus be öle yok tulumlar yok kars kaşarları ben nerden bulucam onları heeee
cucum tatilemi gidiosun sen? canimmm, tadini cikar, dinlen guzel guzelll tatlisim.
gez bolca, bebissiz rahat gezersin, bebegin olunca artik okadar özgürce gezilmiyor .....
simdiden iyi tatiller canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?