Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

oyyy yirim seniii minnak burunnn annelik ne cok yakışıcak benim bebüşümeee inşallah meleğim hamilesin bence ya içime öle doğuyoooooo
cucummm olsunn inşallahh kime yakışmazkiii annelikkkkkkkkkkkk
evet madamımmm baksanaaaaaaaa:2: burnumu çekiyorumm sürekliiiii boğazlar o biçimm
içiyorum annem ben kolay kolay ilaç içmem zaten meraklanma sennn kaptırmıyorum kendimiiii herşeyin hayırlısı inşallahhh madamımm tabii gönül istiyor ama kaptırmak yokkk
madam bu mesajı beğenmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biliyorummm ama kısmaaa dikkat ediyorum artıkk o bikere olduu
olsunn annemm sen annişi görüceksinnnnn tatil değilki o ziyaret ziyaretttttttt

inşallah hepimizz annelikkk lezzetini tadarızzz birgün ama ogün cok gec olmadannn inşallah hayırlsııylaaaa
öle tabi hem ziyaret hem tatil olcek bizimkiii ama ben orları cok sefiommm denizi cok güsellll akşamlarııı ailemle balkon sohbetleriiii herseye değerrrr

basim agirmaya basladi .....karnim ac!
ve ben evden bisey getirmedim, kantine gidecek ne mecalim,nede zamanim var...hele ordan bana bi simit ativerin
kıss acıktıysann bi simitle olurmu gel ben sana iskender ısmarlıyımm nikimmmmmm çek biirrrrrrrrr iskenderrrr bol tereyağlı ve soslu oh mis gibi

cucumm allah şimdiden içine sindirsin inşallahhhhh ne zaman gidiyosun? olmucakmısın yaniii yanımıstaaaaaaaaaaaaa:26:

kahvaltiya iskender? iskenderi cok severim ama, simit alayim ben yinede sagol canim ,yimis kadan oldum
ohhhh madamımm istanbulun simidi yenmezmiii beyaaaaaaaaaaaa yanında da izmir boyosuuuuuuu yumurta ve tulum peynir hımmmmmmmmm

sus susss, hepten aciktim simdi!

kandiil simitim vardı dolabımda onu gördüm yidim ohhh
amanın madamım aşerioooo minnoş bul birinide aldırrr bi simittt ye canımcımm

boyo ne nen bebek bilmediğim şeyleri aşettirmesene bana
ohhhh madamımm istanbulun simidi yenmezmiii beyaaaaaaaaaaaa yanında da izmir boyosuuuuuuu yumurta ve tulum peynir hımmmmmmmmm

kahvaltiya iskender? iskenderi cok severim ama, simit alayim ben yinede sagol canim ,yimis kadan oldum

sus susss, hepten aciktim simdi!
kıs ne bileyim sen erken mesaiye başlıyosun yaaa öğle yemeği sandımdıı bennnnnnnnnn
kandiil simitim vardı dolabımda onu gördüm yidim ohhh

boyo ne nen bebek bilmediğim şeyleri aşettirmesene bana

boyozz madamımmm ama çok çikinn sen hiç merak etme izmire gel ben sana yedircem sözzzzzzzzzz

canım 1 haftaya kadar giderim sanırım abimlerle konuşmam lasım önce temmuz 15 te misafirlerim olcakkkk ankarada ozamana kadar dönmem lasımmm işte 15 gün kadar yokummm ama sizi cok öslicemmm ayy napcam ben sizsizz okadar alıştımkiiiiiiii sizin varlğınızaaainşallah bebüşümğ müjdeli haberinle giderim tatile inşallah müjdeli haberlerle dönerimmm tatiledennn:97:

hımm 15 günn biss sensiz n'apcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
müjdeli haberlerrrrrrrrrrrrr inşallah cucummmm ne güsell olur gebiş gebişşş ohhhhhhhhhhhhh

kıs ne bileyim sen erken mesaiye başlıyosun yaaa öğle yemeği sandımdıı bennnnnnnnnn

boyozz madamımmm ama çok çikinn sen hiç merak etme izmire gel ben sana yedircem sözzzzzzzzzz

erkenmi? anacim 9 erkenmi??
gerci farketmez...suan burda 11.28, ogle yemegide yenebilir,ama bebisim ben kahvalti yapmadimki , simit olaydi ,tulum peryniriyle ,(boyoz ? beyaz demek istedin zahar)
demli cay, kars kasari....ay kars kasariiiiii , en sevdigim peynir!!! yok yok, tulumla esdeger benim icin. evet ,peynirsever'im ben

cucum tatilemi gidiosun sen? canimmm, tadini cikar, dinlen guzel guzelll tatlisim.
gez bolca, bebissiz rahat gezersin, bebegin olunca artik okadar özgürce gezilmiyor .....
simdiden iyi tatiller canimmm

hımm 15 günn biss sensiz n'apcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
müjdeli haberlerrrrrrrrrrrrr inşallah cucummmm ne güsell olur gebiş gebişşş ohhhhhhhhhhhhh

beni ösleyinnn anacımm cünküm ben sizi cok öslicemmmmm minnoşlarrrr
ayyy inşallahyaaa ne süper olurrr kocişimede ne güsellll bi süprizzzz olurrr offf yaaa inşallahh canlarım inşallahh bebüşümmmmkoparızzz ozzamannn valla bebüşşş

burda hamiş mi var yok mu belli değil sanırım ne anlatıyonus be öle yok tulumlar yok kars kaşarları ben nerden bulucam onları heeee

madamimm, suan avatarinla o kadar uyum icerisinde olmuski yazdiklarin
ben garfieldi cok severim biliomusun ....miskin sey seniii yerim göbegini senin! tatlisim.
haklisin, aclik kafama vurdu...hakkatten aseriyomusun canim sen?
canin cektiyse, kafami duvara vurcammm

cucum tatilemi gidiosun sen? canimmm, tadini cikar, dinlen guzel guzelll tatlisim.
gez bolca, bebissiz rahat gezersin, bebegin olunca artik okadar özgürce gezilmiyor .....
simdiden iyi tatiller canimmm

evet nıkım hem tatil hem aileee ziyaretiii
son tatilimm olur bebişsizz inşallah nıkım en büyük hayalim eşim bebeğim ve ben tatile cıkmakkk umarım son olur bu yalnız tatilimmmm bol bol gezicemmmm ,eğlenicem ve inşallah müjdeli haberlerle dönücemmmm hayırlsıylaa :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…