- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.161
evet nıkım hem tatil hem aileee ziyaretiii
son tatilimm olur bebişsizz inşallah nıkım en büyük hayalim eşim bebeğim ve ben tatile cıkmakkk umarım son olur bu yalnız tatilimmmmbol bol gezicemmmm ,eğlenicem ve inşallah müjdeli haberlerle dönücemmmm hayırlsıylaa :97:
madamimm, suan avatarinla o kadar uyum icerisinde olmuski yazdiklarin
ben garfieldi cok severim biliomusun ....miskin sey seniiiyerim göbegini senin! tatlisim.
haklisin, aclik kafama vurdu...hakkatten aseriyomusun canim sen?
canin cektiyse, kafami duvara vurcammm
evet nıkım hem tatil hem aileee ziyaretiii
son tatilimm olur bebişsizz inşallah nıkım en büyük hayalim eşim bebeğim ve ben tatile cıkmakkk umarım son olur bu yalnız tatilimmmmbol bol gezicemmmm ,eğlenicem ve inşallah müjdeli haberlerle dönücemmmm hayırlsıylaa :97:
[SUP][SUP][/SUP][/SUP]
tamam güzelimmm,insallah en kisa zamanda hayalin gerceklesirde, sende anneligi tadarsin...
ama unutma, bebissiz yinede ayni olmuyor,sen simdi esinle bol bol vakit gecir ,bas basa gezin , gitmek isteyipte henuz gidemedigin yer varsa mutlaka gidin, yoksa bu niyetinizi gerceklestirmesi bebekle biraz zor olur...benden demesi tontisim.
müjdeli haberini 4gözle bekliyor olacagiz biz.
ayyyyy bende çok seviyom şu miskini yaa televizyon seyredişine hastayım onun göbişini kaşıya kaşıya ohhh şişkooo yaaa olsada yisemmmyok nikitam yaa valla bende onu araştırıyordum baktım benim gibisi çokmuş bu hayatta ne aşerme ne bulanma hatta hamişliği bile unutuyor insan böle olunca neyse tütütütütü maşallah diimde bişi olmasın böle devam etsinn
cücücüüüümmmmm benim içinde tatil yap tontişimm bizde inşallah temmuz ortasında kaçıoss giresuna eşimin memleketine gidicem ilk kez düşünnsene hamiş bide ne dağ çıkabilcem ne tepe üffffffffff
inşallah nıkım yaa hayırlısı yinedeee bazennn kendimii cok kaptırdığımı düşünüyorummm sonuctaa rabbim herseyin hayırlısını versinnn...... cok kafama takmıcam diyorummmm ama olmuyooo her an aklımdaaa ya nekadar düşünmek istemesemdeeee aklımdan cıkmıoooo tek dileğimmmm Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin herkese canlarımmm
erkenmi? anacim 9 erkenmi??
gerci farketmez...suan burda 11.28, ogle yemegide yenebilir,ama bebisim ben kahvalti yapmadimki , simit olaydi ,tulum peryniriyle ,(boyoz ? beyaz demek istedin zahar)
demli cay, kars kasari....ay kars kasariiiiii , en sevdigim peynir!!! yok yok, tulumla esdeger benim icin.evet ,peynirsever'im ben
kıss niiye boyoz diyince şaşırıyosunuzkiiiiiii
boyoz evet boyoz izmirlilere soorun bakem ne dicek?
madamımmmmmm çok pardınnnn annemmm yaaa hakkını helal etburda hamiş mi var yok mu belli değil sanırım ne anlatıyonus be öle yok tulumlar yok kars kaşarları ben nerden bulucam onları heeee
beni ösleyinnn anacımm cünküm ben sizi cok öslicemmmmm minnoşlarrrr
ayyy inşallahyaaa ne süper olurrr kocişimede ne güsellll bi süprizzzz olurrr offf yaaa inşallahh canlarım inşallahh bebüşümmmmkoparızzz ozzamannn valla bebüşşş
bilmemmi hayatim....demesi kolay oluyor tabi, oluruna birakmak lazim, bunu herkes biliyor, fakat yinede insanin icinde tabi bir kemirme hasil oluyor ....icgudusel sanirim..
olsun, görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler :97:
olsunn kısss temiz havası yeter oralarınn bol bol findukk yiiii yiyiinn gariiiiiiiiiiiiiayyyyy bende çok seviyom şu miskini yaa televizyon seyredişine hastayım onun göbişini kaşıya kaşıya ohhh şişkooo yaaa olsada yisemmmyok nikitam yaa valla bende onu araştırıyordum baktım benim gibisi çokmuş bu hayatta ne aşerme ne bulanma hatta hamişliği bile unutuyor insan böle olunca neyse tütütütütü maşallah diimde bişi olmasın böle devam etsinn
amannn madamımm söyleye söyleye nazar değdircennnnnnnnnn bırakk ne güzell benim fındık usluu annişiiii
cücücüüüümmmmm benim içinde tatil yap tontişimm bizde inşallah temmuz ortasında kaçıoss giresuna eşimin memleketine gidicem ilk kez düşünnsene hamiş bide ne dağ çıkabilcem ne tepe üffffffffff
ben de izmirliyim.bilmem mi boyozu.sabah kahvaltıda çayla süper oluyo özledim valla izmiri de herşeyini de
madamımmmmmm çok pardınnnn annemmm yaaa hakkını helal etSöyle sen ben sana kargo yapayım ama soğuyunca güsel olmass yeme daha iyi
ohhhhhhhh cucummmmmmmmm sen gidinceye kadar çalışmalar tam gaz devam et riske atmaaaaaa
kizlaauurr, muhtesem yuzyila bilin bakalim kim giriyor !
giritti'nin bacisi rolunde (dul bacisi, hani gecen bolum yuzunu gostermedikleri hatun) berguzar korel
veeee sehzade mistifa (yetiskin mustafa ) ;MEHMET GÜNSUR...en cokta ona sevindimya
madamımmmmmm çok pardınnnn annemmm yaaa hakkını helal etsöyle sen ben sana kargo yapayım ama soğuyunca güsel olmass yeme daha iyi
ohhhhhhhh cucummmmmmmmm sen gidinceye kadar çalışmalar tam gaz devam et riske atmaaaaaa
kizlaauurr, muhtesem yuzyila bilin bakalim kim giriyor !
Giritti'nin bacisi rolunde (dul bacisi, hani gecen bolum yuzunu gostermedikleri hatun) berguzar korel
Veeee sehzade mistifa (yetiskin mustafa ) ;mehmet günsur...en cokta ona sevindimya
ölee valla takvimi aşkıtooo tutuoooo artıkkayyy ayın 23 yumurtlama günüm gerci cok takılmıyom ogünlere ama gün aşırıııı seviyosss birbirimiziiii O konuda sorun yok cok sükürr bakalımmmm canımın içiii bekleyelimmm görelimmm
hilal olsun annem ne hakkı şaka diom şuan bişi çekmio canım çektiği vakit olursa ki inşallah olmass böle devam edim inşallah
aferinn cucumaaaaaaa çok çok sevvv hep sev bebiş oluncada çok çok sevin birbirinisiiiiiiiiiiiiAşkınıs sevginiz daim olsunnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh
aaaa bergüzarı biliodummm onu beyazda cıtlatmışlardııı ....
Ama mehmet günsur bilmiyodummm ayyy cok severimmm o adamıııı beyaz gelincikten yakısır yaniii bende sevindim nıkımmm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?