Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

[SUP][SUP][/SUP][/SUP]
tamam güzelimmm,insallah en kisa zamanda hayalin gerceklesirde, sende anneligi tadarsin...
ama unutma, bebissiz yinede ayni olmuyor,sen simdi esinle bol bol vakit gecir ,bas basa gezin , gitmek isteyipte henuz gidemedigin yer varsa mutlaka gidin, yoksa bu niyetinizi gerceklestirmesi bebekle biraz zor olur...benden demesi tontisim.
müjdeli haberini 4gözle bekliyor olacagiz biz.

ayyyyy bende çok seviyom şu miskini yaa televizyon seyredişine hastayım onun göbişini kaşıya kaşıya ohhh şişkooo yaaa olsada yisemmm yok nikitam yaa valla bende onu araştırıyordum baktım benim gibisi çokmuş bu hayatta ne aşerme ne bulanma hatta hamişliği bile unutuyor insan böle olunca neyse tütütütütü maşallah diimde bişi olmasın böle devam etsinn
cücücüüüümmmmm benim içinde tatil yap tontişimm bizde inşallah temmuz ortasında kaçıoss giresuna eşimin memleketine gidicem ilk kez düşünnsene hamiş bide ne dağ çıkabilcem ne tepe üffffffffff

inşallah nıkım yaa hayırlısı yinedeee bazennn kendimii cok kaptırdığımı düşünüyorummm sonuctaa rabbim herseyin hayırlısını versinnn...... cok kafama takmıcam diyorummmm ama olmuyooo her an aklımdaaa ya nekadar düşünmek istemesemdeeee aklımdan cıkmıoooo tek dileğimmmm Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin herkese canlarımmm

yapmaz olurmuyummm minnoşummm.... sende benim için gezz o misss gibi karadeniziiiii bizler içindeee temiz havayı içine cekkkk tımam mııı güsellikkkk

bilmemmi hayatim....demesi kolay oluyor tabi, oluruna birakmak lazim, bunu herkes biliyor, fakat yinede insanin icinde tabi bir kemirme hasil oluyor ....icgudusel sanirim..
olsun, görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler :97:

kıss niiye boyoz diyince şaşırıyosunuzkiiiiiii
boyoz evet boyoz izmirlilere soorun bakem ne dicek?

kizlaauurr, muhtesem yuzyila bilin bakalim kim giriyor !

giritti'nin bacisi rolunde (dul bacisi, hani gecen bolum yuzunu gostermedikleri hatun) berguzar korel

veeee sehzade mistifa (yetiskin mustafa ) ;MEHMET GÜNSUR...en cokta ona sevindimya

burda hamiş mi var yok mu belli değil sanırım ne anlatıyonus be öle yok tulumlar yok kars kaşarları ben nerden bulucam onları heeee
madamımmmmmm çok pardınnnn annemmm yaaa hakkını helal et söyle sen ben sana kargo yapayım ama soğuyunca güsel olmass yeme daha iyi

ohhhhhhhh cucummmmmmmmm sen gidinceye kadar çalışmalar tam gaz devam et riske atmaaaaaa

bilmemmi hayatim....demesi kolay oluyor tabi, oluruna birakmak lazim, bunu herkes biliyor, fakat yinede insanin icinde tabi bir kemirme hasil oluyor ....icgudusel sanirim..
olsun, görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler :97:

evet o içinnn içiniii yiyorr resmennn yaaa olsunnn ne güsel demiş be nıkım mevlam neyler ,neylerse güsel eylerrr ....
bekleyelim görelim bizim içinnn neleri güsel eylemişşşşş RABBİMM

olsunn kısss temiz havası yeter oralarınn bol bol findukk yiiii yiyiinn gariiiiiiiiiiiii
ben de izmirliyim.bilmem mi boyozu.sabah kahvaltıda çayla süper oluyo özledim valla izmiri de herşeyini de

bakkk bir izmirliden duyy nikimm boyoz neymiş? sesacım sen nerdesinki annemmmm?

ölee valla takvimi aşkıtooo tutuoooo artıkkayyy ayın 23 yumurtlama günüm gerci cok takılmıyom ogünlere ama gün aşırıııı seviyosss birbirimiziiii O konuda sorun yok cok sükürr bakalımmmm canımın içiii bekleyelimmm görelimmm

valllaaa bergüzar bilem dayanamdıı sülümanın yanında olucak yaaa bi şekilde girmiş diziyeee

hilal olsun annem ne hakkı şaka diom şuan bişi çekmio canım çektiği vakit olursa ki inşallah olmass böle devam edim inşallah

aaaa bergüzarı biliodummm onu beyazda cıtlatmışlardııı ....
Ama mehmet günsur bilmiyodummm ayyy cok severimmm o adamıııı beyaz gelincikten yakısır yaniii bende sevindim nıkımmm valla

aferinn cucumaaaaaaa çok çok sevvv hep sev bebiş oluncada çok çok sevin birbirinisiiiiiiiiiiii aşkınıs sevginiz daim olsunnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh

kızlar ben hasta mı oluyorum noluyo :S baş dönmesi iştahsızlık birkaç gündür kasık ağrısı halsizlik...bugün de neredeyse ağlayacağım ama sebep yok..sıcaktan mı ki...daha 14.günüm bugün

aaaa bergüzarı biliodummm onu beyazda cıtlatmışlardııı ....
Ama mehmet günsur bilmiyodummm ayyy cok severimmm o adamıııı beyaz gelincikten yakısır yaniii bende sevindim nıkımmm valla

aa, bak beyazdakini kacirmisim,
bende memo'yu cok severimm, beyaz gelinciktede izlerdik, bicak sirtindada ....ailecek memo'ya sempatimiz var .....özellikle gülüsüne
kocam o guldugunde hep taklidini yapardi , dahada gülerdik
cok tatli gercekten, sevioh walla...
eminim sehzade mustafayi güzel oynar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…