Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

vay vay vay dizidaha da heycanlı olcak he
Ama sülüman kesin belgüzara aşık olur vay haline hürremin

evet nıkım sempatikkk memooo bi dee cok ii oyuncuuu ii olmuss hayırlı olsun mehmet günsur

vay vay vay dizidaha da heycanlı olcak he
Ama sülüman kesin belgüzara aşık olur vay haline hürremin

sorma kolerammm kesin kavga cıkarrr hürrem bergüzarı yolarrr
Ama fragmanlardaaa iboooo cok finaaa bakıoduuuu bergüzaraaa haticedee böle bi yakaladıı bakışını sankimmm ayyy cok fina seyler olcekkkk:18:

Ama fragmanlardaaa iboooo cok finaaa bakıoduuuu bergüzaraaa haticedee böle bi yakaladıı bakışını sankimmm ayyy cok fina seyler olcekkkk:18:

ibraam bence eni sonunda nigardan hoslanmaya baslayacak..... malesef sezon finali bu hafta
özlicem hepsini
hürrem kimseyi yolmasin bence, leo'ya gitmeyi biliyor sinsi
gebe kalcakya, süklüm tebrik ederken Hünkari, hunkar sasirdi ....bilmem farkettinizmi? hurremde hic sevinmedi gebelige.....acaba niye??

aaaaa me hastasıı kıssımmmmmmmmmm hadi hayırlısı luckcummmm
dinle yoksa sana kısarımmmmmmmmmmmmmmmmm aminn cucummmmmm aminnn sevgiden güsel bişivarmı şu fani dünyadaa?
ben söz dinlerim bebüşümmmm sev dedin seviyosss bizdeee
Ayyy hepimizinn aşkıııı sevgisi daim olsunnnn prensesss
hahahaaa buzluk muhabbetimi bende geçen sene öylee olmadık bi zamanda bi meyve diyim ben şimdi canın çekmesinn istemiştimde kayınvalidem sağolsun her meyveden komposto yapmış olmadık bi zamanda isterimmm mazallah her bişi hazır
tamam bebişim sölerimmmm bu gidişle benim kocişin çaktırmadan buzluğa yerleştirdiği meyvelerde boşa gidicek ona yanarım

ayyy ivitt cok olaylı bi sezon finaliii olcakkkk yanii bizi catlatıcaklar meraktannnnn

niyemii nikimm has bahçede hahahahaaaaaaaaaaaa
ama benim bildiğim 4.çocuk özürlü olucak oda leodanmı yoksam ???

inşallah hayırlı haberle gelirim bu ay sonuuu tabi şu an çok erken daha 14.gün

abbboowww kız ben izlemedim fragmanı hemen bakim
Bu yıl en sevdiğim dizi bu muhteşem yüzyıl :)))

kimi tarihciler bunu tasdikler...(güya Hürrem o cocukla gercekten .........,) ay hic konduramiyorum!!! inanasin gelmiyor!!!

ama leo onun gerçek sevdiği nikimmmmm
baksana sülüman herkesleee akraba olduuu yakıştırsakta yakıştırmasaktaaa olan olmuş demekkiii bence oldu çünkümmm hürrem hamiş olduğuna ağlıyooooooooo düşünsenizeeeeeeeee

az önce okudum bebem yeni hamilelik belirtilerinde yani yaklaşık 3-4 haftalarda bir hafta öncesinden diyo adet olacakmışsınız gibi belirtiler verir diyo veeeeeeeee bel ağrısı kasık ağrısı vedeeeeeeeeeeeeee hassasiyet duygusallıkkkkmışş hadi bakalımmmmmmmmmmm gelsin su bebeğimiz artıkkkkk
n'oluyoooooooooooo yaaaaaaaaaaaaaa :92:

[SUB][/SUB] kizzz , oylemi dersin? yoksam kasarlanmismiydi o donem hurrremimiz?
naparsin ...hunkar yetisememistir kimbilir? capkin kanuni....hurrem elini dogramasini bilior, leoyada pusu atiyor....(biraz kasar var canim , gercek askmis, yersen)
evet canim, ayyyyy cok kotu ama Leo'dan hamile

kıssssss beni çıldırtmakmı istiyosunnn sennnnnnnnnnn

yok kızzz nikimm kaşar değil hürremmm
sen dizinin ilk bölümlerini seyretmedinmiii hürrem leoyu çok sevmiş onun öldüğünü zannediyorduuu o açıdan yaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…