- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.181
kizlaauurr, muhtesem yuzyila bilin bakalim kim giriyor !
Giritti'nin bacisi rolunde (dul bacisi, hani gecen bolum yuzunu gostermedikleri hatun) berguzar korel
Veeee sehzade mistifa (yetiskin mustafa ) ;mehmet günsur...en cokta ona sevindimya
olsunnn annem çeker meker mazallahh ama sen gerçekten çekerseee söyle ben kargoyla göndereyimm fındıkımm eksiksiz,kusursuzz olsun yeterkiiii
aa, bak beyazdakini kacirmisim,
bende memo'yu cok severimm, beyaz gelinciktede izlerdik, bicak sirtindada ....ailecek memo'ya sempatimiz var .....özellikle gülüsüne
Kocam o guldugunde hep taklidini yapardi , dahada gülerdik
Cok tatli gercekten, sevioh walla...
Eminim sehzade mustafayi güzel oynar
vay vay vay dizidaha da heycanlı olcak he
Ama sülüman kesin belgüzara aşık olur vay haline hürremin
vay vay vay dizidaha da heycanlı olcak he
Ama sülüman kesin belgüzara aşık olur vay haline hürremin
sorma kolerammm kesin kavga cıkarrr hürrem bergüzarı yolarrr
Ama fragmanlardaaa iboooo cok finaaa bakıoduuuu bergüzaraaa haticedee böle bi yakaladıı bakışını sankimmm ayyy cok fina seyler olcekkkk:18:
dinle yoksa sana kısarımmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar ben hasta mı oluyorum noluyo :S baş dönmesi iştahsızlık birkaç gündür kasık ağrısı halsizlik...bugün de neredeyse ağlayacağım ama sebep yok..sıcaktan mı ki...daha 14.günüm bugün
hahahaaa buzluk muhabbetimi bende geçen sene öylee olmadık bi zamanda bi meyve diyim ben şimdi canın çekmesinn istemiştimde kayınvalidem sağolsun her meyveden komposto yapmış olmadık bi zamanda isterimmm mazallah her bişi hazırben söz dinlerim bebüşümmmm sev dedin seviyosss bizdeee
Ayyy hepimizinn aşkıııı sevgisi daim olsunnnn prensesss
tamam bebişim sölerimmmm bu gidişle benim kocişin çaktırmadan buzluğa yerleştirdiği meyvelerde boşa gidicek ona yanarım
ibraam bence eni sonunda nigardan hoslanmaya baslayacak..... Malesef sezon finali bu hafta
özlicem hepsini
Hürrem kimseyi yolmasin bence, leo'ya gitmeyi biliyor sinsi
Gebe kalcakya, süklüm tebrik ederken hünkari, hunkar sasirdi ....bilmem farkettinizmi? Hurremde hic sevinmedi gebelige.....acaba niye??
ibraam bence eni sonunda nigardan hoslanmaya baslayacak..... malesef sezon finali bu hafta
özlicem hepsini
hürrem kimseyi yolmasin bence, leo'ya gitmeyi biliyor sinsi
gebe kalcakya, süklüm tebrik ederken Hünkari, hunkar sasirdi ....bilmem farkettinizmi? hurremde hic sevinmedi gebelige.....acaba niye??
aaaaa me hastasıı kıssımmmmmmmmmm hadi hayırlısı luckcummmm
dinle yoksa sana kısarımmmmmmmmmmmmmmmmmaminn cucummmmmm aminnn sevgiden güsel bişivarmı şu fani dünyadaa?
hahahaaa buzluk muhabbetimi bende geçen sene öylee olmadık bi zamanda bi meyve diyim ben şimdi canın çekmesinn istemiştimde kayınvalidem sağolsun her meyveden komposto yapmış olmadık bi zamanda isterimmm mazallah her bişi hazır
sorma kolerammm kesin kavga cıkarrr hürrem bergüzarı yolarrr
Ama fragmanlardaaa iboooo cok finaaa bakıoduuuu bergüzaraaa haticedee böle bi yakaladıı bakışını sankimmm ayyy cok fina seyler olcekkkk:18:
inşallah canım hayırlısıylaaaainşallah hayırlı haberle gelirim bu ay sonuuutabi şu an çok erken daha 14.gün
abbboowww kız ben izlemedim fragmanı hemen bakim
Bu yıl en sevdiğim dizi bu muhteşem yüzyıl :)))
niyemii nikimm has bahçedehahahahaaaaaaaaaaaa
ama benim bildiğim 4.çocuk özürlü olucak oda leodanmı yoksam ???
kimi tarihciler bunu tasdikler...(güya Hürrem o cocukla gercekten .........,) ay hic konduramiyorum!!! inanasin gelmiyor!!!
n'oluyoooooooooooo yaaaaaaaaaaaaaa :92:
kizzz , oylemi dersin? yoksam kasarlanmismiydi o donem hurrremimiz?ama leo onun gerçek sevdiği nikimmmmm
baksana sülüman herkesleee akraba olduuu yakıştırsakta yakıştırmasaktaaa olan olmuş demekkiiibence oldu çünkümmm hürrem hamiş olduğuna ağlıyooooooooo düşünsenizeeeeeeeee
az önce okudum bebem yeni hamilelik belirtilerinde yani yaklaşık 3-4 haftalarda bir hafta öncesinden diyo adet olacakmışsınız gibi belirtiler verir diyo veeeeeeeee bel ağrısı kasık ağrısı vedeeeeeeeeeeeeee hassasiyet duygusallıkkkkmışş hadi bakalımmmmmmmmmmm gelsin su bebeğimiz artıkkkkk
[sub][/sub]
kizzz , oylemi dersin? Yoksam kasarlanmismiydi o donem hurrremimiz?
Naparsin ...hunkar yetisememistir kimbilir? Capkin kanuni....hurrem elini dogramasini bilior, leoyada pusu atiyor....(biraz kasar var canim, gercek askmis, yersen)
evet canim, ayyyyy cok kotu ama leo'dan hamile
kıssssss beni çıldırtmakmı istiyosunnn sennnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?