- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.201
görmek istiyorum sadece görmek
yok kızzz nikimm kaşar değil hürremmm
sen dizinin ilk bölümlerini seyretmedinmiii hürrem leoyu çok sevmiş onun öldüğünü zannediyorduuu o açıdan yaneee
yooo, izledim.
biliyorum o kismida,
fakat isin ilginci Hünkara duydugu ask, yandim bittim öldüm askindan diyordu...-ki cokta inandirici idi, mektuplari hala saklaniliyor tatlisim,bunuda herkes biliyor, vede izlemistir. ahanda yeni tartisma cikti
yani nasil oluyorda bu denle DERÜN bir ask oluyor? Leo'ya teselli armagini verdi zahar ... (of, bunuda konduramiyorum!!!, ecdadin büyükannesi sonucta)
demekki , biraz kasarlanmis .....(ay hala konduramiyorum!!)
ayyyyyyyyyy hadiiii görelim o zaman madamımmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah bebekim görücezzz bakalımm arkamızdasınız bebişinle hissediyoruz sizi
bebekim ne zaman test yapıyosun? o test leaderındı. emin degilim ama daha önce fortel ya da predictorle test yapacagını söylemişti, fortel en erken sonuç veren testmiş ama ben hem fortelle hem normal uyduruk testle aynı anda yaptım, uyduruk olan daha belliydi, bana sorarsan boşa verilmiş para ama sen bilirsin yine de cicimgeçen gün kim koymuştuu yaaa yeni hamişlerdennnn :26:
onun böylee çıbıkkk gibim bişidiii benim aldıklarım öyle değil ben ondan istiyorummm kırmısı çizgiyi göreyim bendeeee
kıslarrrr napıyosunuz bakem? yine geçmişi okuyamadım, ama size merhaba demek istedim, güzel haberler var mı?
haftasonu giriyorum hiçbiriniz yoksunuz, bi tek bu topic hafasonu kuruyor
neyse 1 temmuzda tatilim başlıyo, o zaman her sabah burda olucam inşallah
ayy madamımmm iyice gaza geliyorumm annemmmmm ben böyle dimee ya çıkmazsaaa?
kıslarrrr napıyosunuz bakem? yine geçmişi okuyamadım, ama size merhaba demek istedim, güzel haberler var mı?
haftasonu giriyorum hiçbiriniz yoksunuz, bi tek bu topic hafasonu kuruyor
neyse 1 temmuzda tatilim başlıyo, o zaman her sabah burda olucam inşallah
nerisonam gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşşşş
hafta sonu koçiş oluyoo nerisonammm:26:
canım çok sagolll, valla göbişim azcık çıktı, zaten hep çıkıktır kendileriama bak ben sana ne diyorum bi yanını kaptır gitsin tadını çıkar ama diğer yanın boşversin böyle bir bünyeye sahipmisin önce bunu sor kendine bebekim şahsen ben hala bak hamileyim ama olurda bişi olursa çok fazla üzüleceğimi sanmıyorum diğeri için dualr etmeye başlarım bu aradada tatilimi güzelce yaparım ha derimki şükürler olsun hamile kalabiliyorum hiç değilse o yüzden şimdi sen karar ver bakalım hem sen daha çok yenisin daha 2. ayın inssanlar senelerce bekliyor hatta bu ay olursa diğer arkadaşlara çok ayıp olacak unutmaben çok istiyorum olsun seninde ama dediğim gibi olmazsa da ben üzülmem nasıl olsa kısmeti değilmiş sağlıklı olmıcakmış e kısmetsiz ve sağlıksız bir bebğide rabbim benden uzak tutmuş diye şükreder dururum şimdiii çıldırıyoruz ama bişi olmazsa iki kat çıldırıyoruz buna hazırmısın düşün taşın kararını ver ona göre yorumlar yapıcem sana annemmmm
bebeişim sana şimdiden çoook güzel bi tatil dilerimmm göbişin çıktımı göbşinn ayy merak ettim bak
geçen gün kim koymuştuu yaaa yeni hamişlerdennnn :26:
onun böylee çıbıkkk gibim bişidiii benim aldıklarım öyle değil ben ondan istiyorummm kırmısı çizgiyi göreyim bendeeee
bebekim ne zaman test yapıyosun? o test leaderındı. emin degilim ama daha önce fortel ya da predictorle test yapacagını söylemişti, fortel en erken sonuç veren testmiş ama ben hem fortelle hem normal uyduruk testle aynı anda yaptım, uyduruk olan daha belliydi, bana sorarsan boşa verilmiş para ama sen bilirsin yine de cicim
cucummm...nikimm.. madamım... ..bebeğim... koleram... veee diğer kıslarr.
canım çok sagolll, valla göbişim azcık çıktı, zaten hep çıkıktır kendilerionun için bebiş mi göbiş mi anlayamıyorum
senin nasıl gidiyo hamişlik madamım, bulantı falan yoktur inşallah?
bebeimm yaa daha bat 26 haziran erken yaneee ama belim ağrıyoo nerisonammmmmm şimdi şimdide kasıklarım ağrımaya başladı
berrreeeeeeeeeemmmmmmmmm hoşgeldin bitanemmmm
yok bendede azcık vardı hala o kaa başkada bi belirti yok açlık hissi yok ağrı mağrı yok aşerme yok kusma yok Acaba diyom bebiş mi yok
berrreeeeeeeeeemmmmmmmmm hoşgeldin bitanemmmm
yok bendede azcık vardı hala o kaa başkada bi belirti yok açlık hissi yok ağrı mağrı yok aşerme yok kusma yok Acaba diyom bebiş mi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?