- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.121
Ewet haklisin ama olmadikcada stres yapıyor insan sanki hiç olmucakmis gibi geliyor eltilerimin ikiside hamile okadar cok üzülüyorum ki
olurmu öle sey olumsuz düşünme tabikii Allah ne zman ol derse ozaman olucak herseyin hayırlısını iste.... ne zamandır deniyosunuz :97:
8 aydır olmadı iki aydır doktor takibi yapıyorum klomen kullanıyorum preseed kullanıyorum herseyi deniyorum bı sorunumuzda yok
8 aydır olmadı iki aydır doktor takibi yapıyorum klomen kullanıyorum preseed kullanıyorum herseyi deniyorum bı sorunumuzda yok
Saol canım Allah herseyin hayırlısını versin sağlıklı evlatlar nasip etsin iigeceler canımolu inşallah Allahın izniylee cok kafana takma sekerimm inancın yüksek olsunn bi sorun yoksa zamanını bekliodur sadece dua et ve kendine dikkat et sağlıklı beslen mutlu ol ve olumsuz düşünme karamsar düşünme o bile etkilioo ben buna inanıyorum ne kadar olumlu olursan hersey o kadar ii gider ....iyi düşün iyi olsunnneyse canım ben cıkıyorum artık kendine ii bak ii geceler
günaydın kııızzzlaaarrrrr...
dün ne güzel kaynatmışsınız yaaa aramıza yeni katılan arkadaşlarda var HOŞGELDİNİİZZ
ben bi kaç gün giremiycem çook yakın arkadaşımın düğünü var hazırlıktı kuafördü kınaydı düğündü bi güzel oynayıp kurtlarımı dökücem stres atıcamama sizden de ayrı kalıcam pazartesi katılırım aranıza hepiciniz de iyi bakın kendinize öpüldünüz
kızlar farklı düşünüyor olabilirimde ben hiç anlamadım şu önceden öğrenmeyi ha 5 gün önce öğrenmişsin ha 5 gün sonra 5 gün önce öğrendin diyelim kimyasal bi gebelikse düşükle sonuçlanıyo ondan sonra üzülüyorsun tabiki bizim gibi insanlar biran önce öğrenmek istiyor o ayrı konuda bence herşey zamanında olmalı :26::26::26: özür dilerim ben böle düşünüyorum
Ben de listeye eklenmek istiyorum benim yaş 29 bat da 24 mayıs...
kızlar lısteye benı de eklermısınız benım bat 11 mayıs
selam kızlar bende mayıs ayına kaldım 5 gün önce kırmızılarım geldi.bu ay 6. ayımız olmadı daha hayırlısı bakalım ama çok istiyoruz
İyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.Ben 27 yaşında 20 aylık evliyim.Artık bebek istiyoruz.İlk denemeyi bu ay yapmayı düşünüyoruz.Doktora gittim.2 haftadır folik asit kullanıyorum günde 2 defa ve demir oranım düşük olduğu için demir hapı kullanıyorum.İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.Sanki ilk denemede hamile kalacakmış gibi düşünüyo insan bakalım ne zaman olur.
Saol cnm yaşım 27 insallah bu ay hepimiz beklediğimiz mutlu haberi alırız. :)
mrb kızlarr ii gecelerr nasılsız bakimmm hürremi izledim sinir oldum yinee bacım yine hamile catır catır doğuruyooo vallaa:84:
günaydınn...:87::87::87:
GÜNAYDIN TATLIMMMgünaydın hanımlar
günaydın kııızzzlaaarrrrr...
dün ne güzel kaynatmışsınız yaaa aramıza yeni katılan arkadaşlarda var HOŞGELDİNİİZZ
ben bi kaç gün giremiycem çook yakın arkadaşımın düğünü var hazırlıktı kuafördü kınaydı düğündü bi güzel oynayıp kurtlarımı dökücem stres atıcamama sizden de ayrı kalıcam pazartesi katılırım aranıza hepiciniz de iyi bakın kendinize öpüldünüz
benmde bugün adetim başladı gbi. geçen ayda 31 martta adet olmuştum yumurtlama günlerim ne zaman olur kızlar
şubat adet neydi canım
Bende adet oldum dün( bu ayda olmadı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?