Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

cucummm...nikimm..madamım.....bebeğim...koleram...veee diğer kıslarr.

CANIMMMM BALLI KAYMAĞIMMM HALİMİ Bİ GÖRSENNN EVDE Bİ YANDANNN CAMAŞIR ASIYORUM Bİ YANDAN YEMEK BİYANDANDAAAA OKUYORUMMMMAMA CVP VEREMİOMMM ONA YETİŞEMİOMMM AYYY HALILARI FALAN KALDIRDIM HERYERİ SİLDİM SÜPÜRDÜM Bİ GÜSELLLL SERDİM YİNE HALILARIII ŞİMDİİİİ MİS GİBİ OLDU EV AMA COK FİNA YORULDUMMM....
SEN NAPIYONN BERREM NASILSINNN İİMİSİNN YOKSAM HAMİŞMİSİNNNGÜNÜNDE GECMİŞŞŞ HADİİ HAYIRLISI İNŞŞŞ

yok bebişim geçen hafta çarşamba gitmiştim görünmedi vajinadan da çoğu baktırma dedi bende baktırmadım çünkü benim hesaplarıma göre bebişim daha küçücük doktor zaten görünmeyebilir demişti vede öle oldu o zaman alttan istemiyorsan haftaya gel bidaha bakıcaz dedi ben de bu hafta gidicem bakalım neler olucak görücez hakkaten hamilelik böle bişise ben hergün doğurabilirm
kısss niye bebiş olmasın, demek ki sen rahat geçireceksin, hadi inşallah, keseyi gördünüz mü?

iyiyim bitanem valla biras yorulmadım desem yalan olur kuzenimin bir yaşında mükemmel bi kızı var kocişle mıncıkladık mıncıkladık durdur o kaa mı tatlı olur yaaa
hoşbuldum madamım nasılsın..?
ne yaptın hafta sonu misafirlerin yordumu seni..

madamım rabbim hayırlısını versin ondan gelen herşeye razıyım ben tabii aslında çok istiyorum ama hani şu ilaç için 3-4 ay olmaz düşüncesinide yenemiyorum açıkçası yanii olmazsada tabii üsülür insan ama çok şükür sağlıklıyız,koçişimle birbirimizi seviyoruz hem verdiğin dualarıda layıkıyla yapamadık daha bitmedi dimi ama madamımmmm korkma sen ben çıldırıkımm ama aklımda başımda birisiyimdirrr yap yorumları bakemmmmmm???

entersan
gercekten düsündürücü.....
gercek ask olsa, leo'nun elinden tutar kacar (eee cocuklar nolcek?) anliyacagin bence sadece Hünkari seviyor.

yeterki onursuz olmasin ask , amaan bu konu uzar gider biliomusun....agzi olan bisey dicek simdi .(en basta ben )

ya bunu yazdim, süpervizörüm bitti tepemde, bitiremedim yazacaklarimi,unuttum aklimdakileri haziran degerlendirmesi yaptik, sukur bitti.
kizlar , canlar bana müsade...ben eve gidiyorum, mesai bittiii
yarin gorusuruz tontiniler

hoşbulduk bebekimm, iyi hadi bakalım öyle olsun
evet öyle nerisonammmmmmmm
su bebekk....
su damlacığımı geleiyo yoksammm....hamişmisin gııı....:119:

bende olmadım hala regl yaa...
bilmiyorumkii berremmmmmmmmmmm belim çok ağrıyooo 2 gündür
bugünde kasıklarım ağrımaya başladıııı acaba erkenmi gelicek kırmısılarrrrrrrrr
ohooooooooo onlar daha nekiiii kocaman olucaklarrr
cucummm...nikimm..madamım.....bebeğim...koleram...veee diğer kıslarr.
canımmmm berremmmmmmmm nasıl oldun hayatım? işe başladınmı bugün?

aslında evet 3-4 ay olmasa daha sağlıklı doktorlarda öle dio ilacı bıraktıktan sonra 3 ay eşiniz korunsun 3. kişilerle bayan kendini toplasın biraz vücudu yumurtaları eskisi gibi yerine gelsin ayrıca sağlıklı olmazsa vücut bebişte sağlıklı olmaz diiler ben diil valla toktorlar haa diceksin ki yokmu sağlıklısı elbette var tatlım ama rabbim bilir işte aferim iradeni beğendim sen hamişsin hadi çıldıralım dilsende çıldırcam şimdiden söylimm hiç kızma bana sonra bak bak herkes üzülüp teselli ediyo madamım çıldırıii diee

anladım canım, karından geç gorunur tabi, insallah gorursun tontişini, böyle de devam eder, bişicik hissetmeden bitirirsin hamişliği

güle güle nikitam güle güleeee

ben hiç ilaç kullanmadım madamım kocişş korunduuu valla

kısss madamımm hatırlamazmıyımmmmm aşkolsunnnnn
valla benimde evde var geçen ay bikaçtane almıştım 1 tanesi kalıvermişş 2,5 liralık bişiii bakalımmm gecikir inşallahtaaa yapmaya nedenimiz olurrr

kıss nerisonam benimde normalde ağrım olur tabii olmaz diyemem yalan söylemiş olurum ama adetimin 2.günü ağrımaya başlar.daha 6 gün var ağrıyor birde 2 gündür acayip sulugözümmm gerçi oda hani gribim yaaa ben hasta olunca biras böyle çekilmes bişi oluyorummm ağlayıp,zırlayan koçişim yanımdayken bile hep ağladım düşünnnn
ben hamişliğe yormak istemiyorum çünkü hani ilacı bırakalıda2 .ayım olma ihtimali düşük diyee birde haniii ilaç nedeniyle değişiklik yaşıyor olabilirmiyimmm diye düşünüyorum?????????? herşey geliyooo aklıma bebekte dahilll

kızlar ben hala regl olmadım,kasık ağrılarım biraz azaldı gibi ama yine de normale göre su gibi akıntım var hala,göğüslerde de hafif şişkinlik var hissediyorum,uçlarına dokunamıyorum bugün,sütyen mi tahriş etti yoksa başka bir nedeni mi var bilmiyorum.Çarşambaya randevu aldım,doktor kongreden dönüyormuş, çarşamba gidicem bakalım,önceki tahlil,ultrason ,smear sonucunu da götürücem,her şey normal çıkmıştı,bakalım ne dicek.Dün akşam oturdum Tahlil kağıdını tek tek inceledim bütün bakılan hormonlar,vs normal değerler içinde,anlamadım gitti...:26:

benim bi arkadas ilacı bırakmış bi daha regl olmamış, yani olabilir bebekim, hayırlısı olsun di ama canımmm

biz bebekimle 3. kişileri sokmadığımız için biras gecikmeli olabilii belkide benim 4. ayda oldu mesela zate çokta kullanmadım ben 3kutu filan toplamda sen hiç kullanmadı isen şansın bizlere göre çoooooooook daha yüksek o yüsden ki hemen bebiş gelmeli sana cücüşşşş

mamarat cucummm benimm kıs fazla yormaa çalışmalar boşa gidicekkkkkkkkkkk aaaaaaaaaaaa

nikimm valla görücez bebeim n'olcakk sanırm sonbahara kadann beklememiz gerekicekkk görmek için neyse boşver kafa yormayalım buna şimdilikkk
hadi canımmm oğluşuna gidiyosun yaniii neyse biz seni çok tutmayalım arttıkın yarın görüşürz nikimmm byeee:79:

valla madamımmm öyle diyooo doktorlar benimkide öyle diyoo bide sen ister korunun ister korunmayın zaten 3-4 ay olmaz diyoooo
bende ona istinadennn 3.kişileri çıkarıyorum aamızdan zaten hiç girmedilerkiiii hayırlısı bebişimm dularım hep o yönde sağlıklı,sıhhatli,kazasız,belasız,hayırlısıyla olsun diyeee bakalımm artıkınn görücezz nasipte varsaaa
çıldıralımm boşverrrrrrrrrrrrrrrr üzülmem ben meraklanmaaaaaaaa ama sen bana HAMİŞSİN DEMİŞTİNNNN :44:

kullanmaaa cucummmm ama ben onu sevmiyorummmm

ayyy bilmiyomkiii bana kullanma demişlerdiii kocişte kullanma dediii o yüzden kullanmadım ama bana geri dönüşüüü olumlu muu olur bilniyom bitanemmm bakıp görcessss hic belli olmaz canım yaaa rabbim nasılll yazmışsa onu yaşıcasss biz elimizden geleni yaparısss gerisi kader kısmett t:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…