- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.221
cucummm...nikimm.. madamım... ..bebeğim... koleram... veee diğer kıslarr.
kısss niye bebiş olmasın, demek ki sen rahat geçireceksin, hadi inşallah, keseyi gördünüz mü?
hoşbuldum madamım nasılsın..?
ne yaptın hafta sonu misafirlerin yordumu seni..
ama bak ben sana ne diyorum bi yanını kaptır gitsin tadını çıkar ama diğer yanın boşversin böyle bir bünyeye sahipmisin önce bunu sor kendine bebekim şahsen ben hala bak hamileyim ama olurda bişi olursa çok fazla üzüleceğimi sanmıyorum diğeri için dualr etmeye başlarım bu aradada tatilimi güzelce yaparım ha derimki şükürler olsun hamile kalabiliyorum hiç değilse o yüzden şimdi sen karar ver bakalım hem sen daha çok yenisin daha 2. ayın inssanlar senelerce bekliyor hatta bu ay olursa diğer arkadaşlara çok ayıp olacak unutmaben çok istiyorum olsun seninde ama dediğim gibi olmazsa da ben üzülmem nasıl olsa kısmeti değilmiş sağlıklı olmıcakmış e kısmetsiz ve sağlıksız bir bebğide rabbim benden uzak tutmuş diye şükreder dururum şimdiii çıldırıyoruz ama bişi olmazsa iki kat çıldırıyoruz buna hazırmısın düşün taşın kararını ver ona göre yorumlar yapıcem sana annemmmm
bebeişim sana şimdiden çoook güzel bi tatil dilerimmm göbişin çıktımı göbşinn ayy merak ettim bak
valla nikimm bilemicemm çarşamba seyredelimm bi ara yine kritiğini yaparıs ne nedenle veriyooo anlamadımmmm
ama şöyle bişey var hani onu öldü diye biliyor sonra seneler geçiyo ve çocukları oluyooo ayy bilmiyorumm zaten hastayımmm kafa basmıyoo şuan
cucummm...nikimm.. madamım... ..bebeğim... koleram... veee diğer kıslarr.
ama bak ben sana ne diyorum bi yanını kaptır gitsin tadını çıkar ama diğer yanın boşversin böyle bir bünyeye sahipmisin önce bunu sor kendine bebekim şahsen ben hala bak hamileyim ama olurda bişi olursa çok fazla üzüleceğimi sanmıyorum diğeri için dualr etmeye başlarım bu aradada tatilimi güzelce yaparım ha derimki şükürler olsun hamile kalabiliyorum hiç değilse o yüzden şimdi sen karar ver bakalım hem sen daha çok yenisin daha 2. ayın inssanlar senelerce bekliyor hatta bu ay olursa diğer arkadaşlara çok ayıp olacak unutmaben çok istiyorum olsun seninde ama dediğim gibi olmazsa da ben üzülmem nasıl olsa kısmeti değilmiş sağlıklı olmıcakmış e kısmetsiz ve sağlıksız bir bebğide rabbim benden uzak tutmuş diye şükreder dururum şimdiii çıldırıyoruz ama bişi olmazsa iki kat çıldırıyoruz buna hazırmısın düşün taşın kararını ver ona göre yorumlar yapıcem sana annemmmm
bebeişim sana şimdiden çoook güzel bi tatil dilerimmm göbişin çıktımı göbşinn ayy merak ettim bak
evet öyle nerisonammmmmmmmhoşbulduk bebekimm, iyi hadi bakalım öyle olsun
bilmiyorumkii berremmmmmmmmmmm belim çok ağrıyooo 2 gündürsu bebekk....
su damlacığımı geleiyo yoksammm....hamişmisin gııı....:119:
bende olmadım hala regl yaa...
ohooooooooo onlar daha nekiiii kocaman olucaklarrrcanım çok sagolll, valla göbişim azcık çıktı, zaten hep çıkıktır kendilerionun için bebiş mi göbiş mi anlayamıyorum
senin nasıl gidiyo hamişlik madamım, bulantı falan yoktur inşallah?
canımmmmcucummm...nikimm.. madamım... ..bebeğim... koleram... veee diğer kıslarr.
madamım rabbim hayırlısını versin ondan gelen herşeye razıyım ben tabii aslında çok istiyorum ama hani şu ilaç için 3-4 ay olmaz düşüncesinide yenemiyorum açıkçası yanii olmazsada tabii üsülür insan ama çok şükür sağlıklıyız,koçişimle birbirimizi seviyoruz hem verdiğin dualarıda layıkıyla yapamadık daha bitmedi dimi ama madamımmmm korkma sen ben çıldırıkımm ama aklımda başımda birisiyimdirrryap yorumları bakemmmmmm???
yok bebişim geçen hafta çarşamba gitmiştim görünmedi vajinadan da çoğu baktırma dedi bende baktırmadım çünkü benim hesaplarıma göre bebişim daha küçücük doktor zaten görünmeyebilir demişti vede öle oldu o zaman alttan istemiyorsan haftaya gel bidaha bakıcaz dedi ben de bu hafta gidicem bakalım neler olucak görücez hakkaten hamilelik böle bişise ben hergün doğurabilirm
iyiyim bitanem valla biras yorulmadım desem yalan olur kuzenimin bir yaşında mükemmel bi kızı var kocişle mıncıkladık mıncıkladık durdur o kaa mı tatlı olur yaaa
yarin erken gel, bizi senden mahrum etme tatlisim..
Ben simdi kacar...opeyrum seni daa ,
entersan
gercekten düsündürücü.....
gercek ask olsa, leo'nun elinden tutar kacar (eee cocuklar nolcek?) anliyacagin bence sadece Hünkari seviyor.
yeterki onursuz olmasin ask, amaan bu konu uzar gider biliomusun....agzi olan bisey dicek simdi .(en basta ben )
ya bunu yazdim, süpervizörüm bitti tepemde, bitiremedim yazacaklarimi,unuttum aklimdakilerihaziran degerlendirmesi yaptik, sukur bitti.
kizlar , canlar bana müsade...ben eve gidiyorum, mesai bittiii
yarin gorusuruz tontiniler
aslında evet 3-4 ay olmasa daha sağlıklı doktorlarda öle dio ilacı bıraktıktan sonra 3 ay eşiniz korunsun 3. Kişilerle bayan kendini toplasın biraz vücudu yumurtaları eskisi gibi yerine gelsin ayrıca sağlıklı olmazsa vücut bebişte sağlıklı olmaz diiler ben diil valla toktorlar haa diceksin ki yokmu sağlıklısı elbette var tatlım ama rabbim bilir işte aferim iradeni beğendim sen hamişsin hadi çıldıralım dilsende çıldırcam şimdiden söylimm hiç kızma bana sonra bak bak herkes üzülüp teselli ediyo madamım çıldırıii diee
kısss madamımm hatırlamazmıyımmmmm aşkolsunnnnnsubebekimm ben internetten sipariş vermiştim ölesine 3 tane gebelik testi 15 tanede ovulasyon testi ikisii bir aradaydı asıl istediğim ovulasyndu ama hediye olarakta testler vardı ilk ay bitanesini denedim negatif sonuç ikinci testimde negatif rabbim dedim elimde bir tane kaldı lütfen bu son olsun öle bi dua etmişimki demekki son testimde çifti gördüm ovulasyonlarıda son ay yapmıştım zate elimde bişi kalmadı kısacası şuan evde bişi yok olsa benimkileri sana gönderirdim umarım seninde benim gibi olurr sen bir tane al başka ayları düşünmehee bu arada sonra eczaneden 2 tane daha aldım hatırllıyosun inanamadığım için bebiş varsa vardır testin iisi kötüsü bence pek farketmez bebişkooooooooooooo
hmmm evet daha erkenmiş ama benimki 6 gün önce çıkmıştıama sen yapma yine de
o agrıları falan bosver, onlar hem reglde hem hamişlikte olur, bence sen belirti bekleme, ama ben de söyle olmuştu: hani reglden önce tatlı krizine girersin ben girmedim canım ekşi istemişti, midem de hafiften bulanıyodu ama doktor şimdiden bulantı olmaz demişti ama benim cidden bulanıyodu, midem çok hassastır benim, sen ona da takılma, sakince beklemeye çalış kuşum
kısss madamımm hatırlamazmıyımmmmm aşkolsunnnnn
valla benimde evde var geçen ay bikaçtane almıştım 1 tanesi kalıvermişş 2,5 liralık bişiii bakalımmm gecikir inşallahtaaa yapmaya nedenimiz olurrr
kıss nerisonam benimde normalde ağrım olur tabii olmaz diyemem yalan söylemiş olurum ama adetimin 2.günü ağrımaya başlar.daha 6 gün var ağrıyor birde 2 gündür acayip sulugözümmm gerçi oda hani gribim yaaa ben hasta olunca biras böyle çekilmes bişi oluyorummm ağlayıp,zırlayan koçişim yanımdayken bile hep ağladım düşünnnn
ben hamişliğe yormak istemiyorum çünkü hani ilacı bırakalıda2 .ayım olma ihtimali düşük diyee birde haniii ilaç nedeniyle değişiklik yaşıyor olabilirmiyimmm diye düşünüyorum?????????? herşey geliyooo aklıma bebekte dahilll
ben hiç ilaç kullanmadım madamım kocişş korunduuu valla
mamarat cucummm benimm kıs fazla yormaa çalışmalar boşa gidicekkkkkkkkkkk aaaaaaaaaaaaCANIMMMM BALLI KAYMAĞIMMM HALİMİ Bİ GÖRSENNN EVDE Bİ YANDANNN CAMAŞIR ASIYORUM Bİ YANDAN YEMEK BİYANDANDAAAA OKUYORUMMMMAMA CVP VEREMİOMMM ONA YETİŞEMİOMMM AYYY HALILARI FALAN KALDIRDIM HERYERİ SİLDİM SÜPÜRDÜM Bİ GÜSELLLL SERDİM YİNE HALILARIII ŞİMDİİİİ MİS GİBİ OLDU EV AMA COK FİNA YORULDUMMM....
SEN NAPIYONN BERREM NASILSINNN İİMİSİNN YOKSAM HAMİŞMİSİNNNGÜNÜNDE GECMİŞŞŞ HADİİ HAYIRLISI İNŞŞŞ
entersan
gercekten düsündürücü.....
gercek ask olsa, leo'nun elinden tutar kacar (eee cocuklar nolcek?) anliyacagin bence sadece Hünkari seviyor.
yeterki onursuz olmasin ask, amaan bu konu uzar gider biliomusun....agzi olan bisey dicek simdi .(en basta ben )
ya bunu yazdim, süpervizörüm bitti tepemde, bitiremedim yazacaklarimi,unuttum aklimdakilerihaziran degerlendirmesi yaptik, sukur bitti.
kizlar , canlar bana müsade...ben eve gidiyorum, mesai bittiii
yarin gorusuruz tontiniler
benim bi arkadas ilacı bırakmış bi daha regl olmamış, yani olabilir bebekim, hayırlısı olsun di ama canımmm
valla madamımmm öyle diyooo doktorlar benimkide öyle diyoo bide sen ister korunun ister korunmayın zaten 3-4 ay olmaz diyooooaslında evet 3-4 ay olmasa daha sağlıklı doktorlarda öle dio ilacı bıraktıktan sonra 3 ay eşiniz korunsun 3. kişilerle bayan kendini toplasın biraz vücudu yumurtaları eskisi gibi yerine gelsin ayrıca sağlıklı olmazsa vücut bebişte sağlıklı olmaz diiler ben diil valla toktorlar haa diceksin ki yokmu sağlıklısı elbette var tatlım ama rabbim bilir işte aferim iradeni beğendim sen hamişsin hadi çıldıralım dilsende çıldırcam şimdiden söylimm hiç kızma bana sonra bak bak herkes üzülüp teselli ediyo madamım çıldırıii diee
ben hiç ilaç kullanmadım madamım kocişş korunduuu valla
biz bebekimle 3. Kişileri sokmadığımız için biras gecikmeli olabilii belkide benim 4. Ayda oldu mesela zate çokta kullanmadım ben 3kutu filan toplamda sen hiç kullanmadı isen şansın bizlere göre çoooooooook daha yüksek o yüsden ki hemen bebiş gelmeli sana cücüşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?