- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.241
mamarat cucummm benimm kıs fazla yormaa çalışmalar boşa gidicekkkkkkkkkkk aaaaaaaaaaaa
Nikimm valla görücez bebeim n'olcakk sanırm sonbahara kadann beklememiz gerekicekkk görmek için neyse boşver kafa yormayalım buna şimdilikkk
hadi canımmm oğluşuna gidiyosun yaniii neyse biz seni çok tutmayalım arttıkın yarın görüşürz nikimmm byeee:79:
hadi nerisonam sen uyu annem yumoşunu da al yanınaaaa artık o yumoş değil ama olsunnnnnnn :95:ben de çıkıyorum kıslarrr, uyku saatim geldi
hepinizi öpüyorum, görüşmek üzereeeee
migicim hakkaten tatlım seninki bi acayip yorum yapamaz oldum sana canımmmmkızlar ben hala regl olmadım,kasık ağrılarım biraz azaldı gibi ama yine de normale göre su gibi akıntım var hala,göğüslerde de hafif şişkinlik var hissediyorum,uçlarına dokunamıyorum bugün,sütyen mi tahriş etti yoksa başka bir nedeni mi var bilmiyorum.Çarşambaya randevu aldım,doktor kongreden dönüyormuş, çarşamba gidicem bakalım,önceki tahlil,ultrason ,smear sonucunu da götürücem,her şey normal çıkmıştı,bakalım ne dicek.Dün akşam oturdum Tahlil kağıdını tek tek inceledim bütün bakılan hormonlar,vs normal değerler içinde,anlamadım gitti...:26:
valla benimde arkadaşın arkadaşı ilk denemedebenim bi arkadas ilacı bırakmış bi daha regl olmamış, yani olabilir bebekim, hayırlısı olsun di ama canımmm
biz bebekimle 3. kişileri sokmadığımız için biras gecikmeli olabilii belkide benim 4. ayda oldu mesela zate çokta kullanmadım ben 3kutu filan toplamda sen hiç kullanmadı isen şansın bizlere göre çoooooooook daha yüksek o yüsden ki hemen bebiş gelmeli sana cücüşşşş
kızlar ben hala regl olmadım,kasık ağrılarım biraz azaldı gibi ama yine de normale göre su gibi akıntım var hala,göğüslerde de hafif şişkinlik var hissediyorum,uçlarına dokunamıyorum bugün,sütyen mi tahriş etti yoksa başka bir nedeni mi var bilmiyorum.Çarşambaya randevu aldım,doktor kongreden dönüyormuş, çarşamba gidicem bakalım,önceki tahlil,ultrason ,smear sonucunu da götürücem,her şey normal çıkmıştı,bakalım ne dicek.Dün akşam oturdum Tahlil kağıdını tek tek inceledim bütün bakılan hormonlar,vs normal değerler içinde,anlamadım gitti...:26:
CANIMMMM BALLI KAYMAĞIMMM HALİMİ Bİ GÖRSENNN EVDE Bİ YANDANNN CAMAŞIR ASIYORUM Bİ YANDAN YEMEK BİYANDANDAAAA OKUYORUMMMMAMA CVP VEREMİOMMM ONA YETİŞEMİOMMM AYYY HALILARI FALAN KALDIRDIM HERYERİ SİLDİM SÜPÜRDÜM Bİ GÜSELLLL SERDİM YİNE HALILARIII ŞİMDİİİİ MİS GİBİ OLDU EV AMA COK FİNA YORULDUMMM....
SEN NAPIYONN BERREM NASILSINNN İİMİSİNN YOKSAM HAMİŞMİSİNNNGÜNÜNDE GECMİŞŞŞ HADİİ HAYIRLISI İNŞŞŞ
valla madamımmm öyle diyooo doktorlar benimkide öyle diyoo bide sen ister korunun ister korunmayın zaten 3-4 ay olmaz diyoooo
bende ona istinadennn 3.kişileri çıkarıyorum aamızdan zaten hiç girmedilerkiiiihayırlısı bebişimm dularım hep o yönde sağlıklı,sıhhatli,kazasız,belasız,hayırlısıyla olsun diyeee bakalımm artıkınn görücezz nasipte varsaaa
çıldıralımm boşverrrrrrrrrrrrrrrr üzülmem ben meraklanmaaaaaaaa ama sen bana HAMİŞSİN DEMİŞTİNNNN :44:
kullanmaaa cucummmm ama ben onu sevmiyorummmm
yorma kendini cucum ne olur ne olmaz yavaş yavaş yaparsın..
reçelim benim..
ben daha iyiyim bugün iş başı yaptım am auykum çok var...
valla bilmiyorum ki cucumm 1 hafta önce yaptırdım negatif çıktı ama o zaman daha günüme vardı...
evet bebimm önce hayırlısı hep dua ediyorum zaten biliyosunuzzzztabikide önce hayırlısı olmalı zate tatlımmm keşke sağlıklı olsunda öle olsunn
hayırlısı cucumm hayırlısı rabbim ne isterse onu yaşıcaz hiç bilemeyizzz hem sen yorma bakımmm yeter temizlik hem bebiş istiyorsun hemde yoruyosunnn olmazzz ama dikkatli yavaş yavaş yap hepsini birden yapmaaaayyy bilmiyomkiii bana kullanma demişlerdiii kocişte kullanma dediii o yüzden kullanmadım ama bana geri dönüşüüü olumlu muu olur bilniyom bitanemmm bakıp görcessss hic belli olmaz canım yaaa rabbim nasılll yazmışsa onu yaşıcasss biz elimizden geleni yaparısss gerisi kader kısmett t:97:
yok minnoşşş cok yormuyommm ama ben yapmasam kim yapcak ben temizlikçi almayıda sevmiommm haftasonu kocişle camları sildikkk zaten baska işimde kalmadı yiter bukadarrr
yorma kendini cucum ne olur ne olmaz yavaş yavaş yaparsın..
reçelim benim..
ben daha iyiyim bugün iş başı yaptım am auykum çok var...
valla bilmiyorum ki cucumm 1 hafta önce yaptırdım negatif çıktı ama o zaman daha günüme vardı...
ben sana hala hamişsin diyorum bebem ama olduda olmadı sen üüzülürsen daha çok üzülürüm o yüzden az geri çekiim dedim kendimi ama baktım sen iisin sorun yok
herkese hayırlı günler kızlar. herkesin keyfi yerinde inşallah. kolera beni de eklermisin listeye (yaş 27 bat 6 temmuz)
kızlar bi arkadaşım daha yeni balayında hamile kalmış. 5 günlük zamandafarklı şehirdeler iş dolayısyla. şimdi düşünüyom 2 günde bir seviyos ama balayında kim bilir kaç kez olmustur. sperm kalitesi falan filan deniyo ama, galiba fazla planlı olmasak mı ne baksanıza.
herkese hayırlı günler kızlar. herkesin keyfi yerinde inşallah. kolera beni de eklermisin listeye (yaş 27 bat 6 temmuz)
kızlar bi arkadaşım daha yeni balayında hamile kalmış. 5 günlük zamandafarklı şehirdeler iş dolayısyla. şimdi düşünüyom 2 günde bir seviyos ama balayında kim bilir kaç kez olmustur. sperm kalitesi falan filan deniyo ama, galiba fazla planlı olmasak mı ne baksanıza.
ilkayımm sen ne kadarlık evlisin bebim? ne zamandır bebiş istiyor ve çalışmalar başladı?
ayyy migi yaa tam yılan hikayesiii oldu valla senin kiii git bakalımm canım yaa nolcekk inşallah müjdeli haberlerle dönersin doktordann
bu saatten sonra hamilelik falan olmaz da,bişi çıkmaz inşallah yaaa:44:
evet önce sevceniss sonra bebişi düşüncenissss doğru diyosunn madamımm hergün balayı tadında yaşanmalı bencedeee işte bizzzzzzzzz buyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzvalla bence dilediğinizi yaşayın bizim ev hergün balayı misali bence zaman önemlii zamanı gelmişse oluii merak etme ben ilk kez bu ay uyduk eşimle bişilere ve oldu gariptir ama nedendir bilmem ama oldu hayatın tadını çıkarınn kızlar bebiş gelirse gelecektirrrrkasılmaya gerenkk yok
hahahaaa neden öyle diyonn madamımmmm bakıcas kaç günde bir dimi amaiyiyiz cok sükürr canım sen nasılsın ....
hiç bellii olmaz kii canım benimde bi tanıdığımmm balayında hamile kaldııı hersey nasip biz sevelim kocişlerii gerisii Rabbimin takdirine kalmışşş canım inş. tez zamandaa anne olurusss isteyen herkesss:97:
kolerammmm sabret annem sennnnn 6 günnnnnnnnnnnnn sonraa müjdelerle gelicemmmmmmmmmm allahın izniyleeeeeeeeeeeeAlllahhhhh düşmüşsen su bebekin eline kaç annem başladı ahanda sorularına
hayddiiii yeni hamiş haberi alakta haftaya güzel başlayak yaw yokmu yeni haber kısnaaaaaaaaaaarrrrr
evet önce sevceniss sonra bebişi düşüncenissss doğru diyosunn madamımm hergün balayı tadında yaşanmalı bencedeee işte bizzzzzzzzz buyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkimse o ozamanda klamış bu buzamanda diye strese girmesinn kuzucuklarr herkes bir doğuramasssssssss dimi ama tıkayın kulaklarıııı bakınn koçişlerinizle olan muhabbetinizeee
hahahaaa neden öyle diyonn madamımmmm bakıcas kaç günde bir dimi ama
kolerammmm sabret annem sennnnn 6 günnnnnnnnnnnnn sonraa müjdelerle gelicemmmmmmmmmm allahın izniyleeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?