Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

yok minnoşşş cok yormuyommm ama ben yapmasam kim yapcak ben temizlikçi almayıda sevmiommm haftasonu kocişle camları sildikkk zaten baska işimde kalmadı yiter bukadarrr

ben de çıkıyorum kıslarrr, uyku saatim geldi
hepinizi öpüyorum, görüşmek üzereeeee
hadi nerisonam sen uyu annem yumoşunu da al yanınaaaa artık o yumoş değil ama olsunnnnnnn :95:
migicim hakkaten tatlım seninki bi acayip yorum yapamaz oldum sana canımmmm
benim bi arkadas ilacı bırakmış bi daha regl olmamış, yani olabilir bebekim, hayırlısı olsun di ama canımmm
valla benimde arkadaşın arkadaşı ilk denemede bakalım hayırlısı inşallahhh

evet canım hayatta sokmam ben hamiş kalayım doğsun yine dönücem ilaca en iyisi ohh mis gibi

ayyy migi yaa tam yılan hikayesiii oldu valla senin kiii git bakalımm canım yaa nolcekk inşallah müjdeli haberlerle dönersin doktordann

yorma kendini cucum ne olur ne olmaz yavaş yavaş yaparsın..
reçelim benim..
ben daha iyiyim bugün iş başı yaptım am auykum çok var...
valla bilmiyorum ki cucumm 1 hafta önce yaptırdım negatif çıktı ama o zaman daha günüme vardı...

ben sana hala hamişsin diyorum bebem ama olduda olmadı sen üüzülürsen daha çok üzülürüm o yüzden az geri çekiim dedim kendimi ama baktım sen iisin sorun yok

yok yokk yaptım yavas yavas bitti zaten artıkkk ballı kaymağımm...
ilaçlar belkim uyku yapıodurr..
ayy nasıl duruyosunnn yapsana bi test daha berremmm cok mirak ettimmm şimdiii inşallah hamişsindirrr meleğimmmm

tabikide önce hayırlısı olmalı zate tatlımmm keşke sağlıklı olsunda öle olsunn
evet bebimm önce hayırlısı hep dua ediyorum zaten biliyosunuzzzz
hayırlısı cucumm hayırlısı rabbim ne isterse onu yaşıcaz hiç bilemeyizzz hem sen yorma bakımmm yeter temizlik hem bebiş istiyorsun hemde yoruyosunnn olmazzz ama dikkatli yavaş yavaş yap hepsini birden yapmaaa
yok minnoşşş cok yormuyommm ama ben yapmasam kim yapcak ben temizlikçi almayıda sevmiommm haftasonu kocişle camları sildikkk zaten baska işimde kalmadı yiter bukadarrr

herkese hayırlı günler kızlar. herkesin keyfi yerinde inşallah. kolera beni de eklermisin listeye (yaş 27 bat 6 temmuz)

kızlar bi arkadaşım daha yeni balayında hamile kalmış. 5 günlük zamanda farklı şehirdeler iş dolayısyla. şimdi düşünüyom 2 günde bir seviyos ama balayında kim bilir kaç kez olmustur. sperm kalitesi falan filan deniyo ama, galiba fazla planlı olmasak mı ne baksanıza.

ilkayımm sen ne kadarlık evlisin bebim? ne zamandır bebiş istiyor ve çalışmalar başladı?

valla bence dilediğinizi yaşayın bizim ev hergün balayı misali bence zaman önemlii zamanı gelmişse oluii merak etme ben ilk kez bu ay uyduk eşimle bişilere ve oldu gariptir ama nedendir bilmem ama oldu hayatın tadını çıkarınn kızlar bebiş gelirse gelecektirrrrkasılmaya gerenkk yok

iyiyiz cok sükürr canım sen nasılsın ....
hiç bellii olmaz kii canım benimde bi tanıdığımmm balayında hamile kaldııı hersey nasip biz sevelim kocişlerii gerisii Rabbimin takdirine kalmışşş canım inş. tez zamandaa anne olurusss isteyen herkesss:97:

evet önce sevceniss sonra bebişi düşüncenissss doğru diyosunn madamımm hergün balayı tadında yaşanmalı bencedeee işte bizzzzzzzzz buyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kimse o ozamanda klamış bu buzamanda diye strese girmesinn kuzucuklarr herkes bir doğuramasssssssss dimi ama tıkayın kulaklarıııı bakınn koçişlerinizle olan muhabbetinizeee
hahahaaa neden öyle diyonn madamımmmm bakıcas kaç günde bir dimi ama
Alllahhhhh düşmüşsen su bebekin eline kaç annem başladı ahanda sorularına
kolerammmm sabret annem sennnnn 6 günnnnnnnnnnnnn sonraa müjdelerle gelicemmmmmmmmmm allahın izniyleeeeeeeeeeee
hayddiiii yeni hamiş haberi alakta haftaya güzel başlayak yaw yokmu yeni haber kısnaaaaaaaaaaarrrrr

ağustos 2009 şeker evlilik tarihi ama bu ikinci ayımız bebek isteğimizin:) bu günlerde yumurtlama zamanı anlayacağın.... doğru söylüyosun bilgemadam kafama göre takılıcam bu ay bi de böyle deneyelim:)

ay inşallah meleğim yaa nasıl yakışır sana annelik canım benimmm
madamım sende durumlar nasıl meleğim
hicran nerelerde diğer hamişleride pek göremiyom:26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…