- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.261
tamam iştee ilkayım benimde 2.ay valla benim koçiş burda olsa 2 günde bir severdik birbirimisiağustos 2009 şeker evlilik tarihi ama bu ikinci ayımız bebek isteğimizin:) bu günlerde yumurtlama zamanı anlayacağın.... doğru söylüyosun bilgemadam kafama göre takılıcam bu ay bi de böyle deneyelim:)
ay inşallah meleğim yaa nasıl yakışır sana annelik canım benimmm
madamım sende durumlar nasıl meleğim
hicran nerelerde diğer hamişleride pek göremiyom:26
bişey diyim mi kızlar bu çalışma saatleri ve günün verdigi yorgunluk insanların cinsel hayatını etkiliyor. ya eşim 8de geliyo eve yemek falan 9 oluyo. ee sabah erken kalkacak erken yatmak lazım. bırak bebek için çalışmayı iki sohbet ediyoz bi bakıyom uyuya kalmış kıyamıyorumda. ya şöyle gezmeli tozmalı ,bol sohbetli, eee birazda sevmeli boşşş zamanlar istorum ya............
hayddiiii yeni hamiş haberi alakta haftaya güzel başlayak yaw yokmu yeni haber kısnaaaaaaaaaaarrrrr
ay inşallah meleğim yaa nasıl yakışır sana annelik canım benimmm
madamım sende durumlar nasıl meleğim
hicran nerelerde diğer hamişleride pek göremiyom:26
iyiyiz cok sükürr canım sen nasılsın ....
hiç bellii olmaz kii canım benimde bi tanıdığımmm balayında hamile kaldııı hersey nasip biz sevelim kocişlerii gerisii Rabbimin takdirine kalmışşş canım inş. tez zamandaa anne olurusss isteyen herkesss:97:
bebeklerim ben çıkıom kocişle buluşup alışverişe gidicezzzzzzzzzz öperimm
iyi , hade bakalim hayirlisiii..
gözün aydin leadercim....hayirlisiyla kucaginda sevip emzirmekte nasip olur insallah canim
bilgemadamcığım 5 hafta oldu mu senin. öyleyse çok erken bi kaç hafta sonra belli eder miniğin:) gerçi hamile gibi hissetmeyip rahat geçirenlerde var keşke öle olsak.. sen keyfini çıkar canım
amin canım darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına tez zamanda inşallah
bak işte bu kon uda sana katılıyorummmmm iş temposu yoruyor yani sevsende sıkıntı olabiliyor stresten uzak durmak lazım ama mümkün olmuyooo ama n'pıyorussssssss yinede pes etmiyorusssssssssssssssssssssssssbişey diyim mi kızlar bu çalışma saatleri ve günün verdigi yorgunluk insanların cinsel hayatını etkiliyor. ya eşim 8de geliyo eve yemek falan 9 oluyo. ee sabah erken kalkacak erken yatmak lazım. bırak bebek için çalışmayı iki sohbet ediyoz bi bakıyom uyuya kalmış kıyamıyorumda. ya şöyle gezmeli tozmalı ,bol sohbetli, eee birazda sevmeli boşşş zamanlar istorum ya............
evet evettttttttttt ben varımmm bennnnnnnnnnnn su bebeğimizzz geliyoooooooooooooooooovar aslında bebekim var ama bilmiyor henüz hamiş olduğunu
bende hiiiiiiiçç bi durum yok koleram herşeyim bundan bir ay öncem gibi hamişmiim dilmiyim belli değil vucudumda
bak işte bu kon uda sana katılıyorummmmm iş temposu yoruyor yani sevsende sıkıntı olabiliyor stresten uzak durmak lazım ama mümkün olmuyooo ama n'pıyorussssssss yinede pes etmiyorusssssssssssssssssssssssssgeçte olsaa koçişleri seviyorusss
bebiş olunca n'pıcaksınızzzzzzzzzz???????????????? o zaman belkide hiç uyku yokkk
evet evettttttttttt ben varımmm bennnnnnnnnnnn su bebeğimizzz geliyoooooooooooooooooo
tamam madamımmm ne alışverişi kız bu hamiş kıyafetlerimi,bebiş kıyafetlerimi??????:82:
tamam iştee ilkayım benimde 2.ay valla benim koçiş burda olsa 2 günde bir severdik birbirimisiAma yok geldiğinde nefes almak yok diyorumm Koyver gitsin canım hiççç kafana takmaaaaaaa 2 günde bir unutmaaaaaa
Ayy kolerammmmmmmm inşallahhh bakalımmmmmm burda kocaman yazmak istiyorummmmmmmmm bangıra bangıra yırtınmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmHayırlısı inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
bişey diyim mi kızlar bu çalışma saatleri ve günün verdigi yorgunluk insanların cinsel hayatını etkiliyor. Ya eşim 8de geliyo eve yemek falan 9 oluyo. Ee sabah erken kalkacak erken yatmak lazım. Bırak bebek için çalışmayı iki sohbet ediyoz bi bakıyom uyuya kalmış kıyamıyorumda. Ya şöyle gezmeli tozmalı ,bol sohbetli, eee birazda sevmeli boşşş zamanlar istorum ya............
var aslında bebekim var ama bilmiyor henüz hamiş olduğunu
Bende hiiiiiiiçç bi durum yok koleram herşeyim bundan bir ay öncem gibi hamişmiim dilmiyim belli değil vucudumda
işte migicim böylelerini de görünce neden olmasın diye insanın aklı çeliniyoo dimi birde senin durum böyle oluncaaabenim arkadaşın 9. haftada gebeliği,hiç bir belirti yok,ilk başlarda adet olucakmış gibi karnı ağrımış,şimdi o da geçti,ne göğüslerde bi ağrı,şişkinlik var ne de midesi bulanıyo,normal hayatına hiç bişi yokmuş gibi devam ediyo,geçen hafta bebeğin kalp atışını da duydu,Allah bize de öyle rahat bi hamilelik yaşatsın valla...
kızlar bu test için 14. gün fazlası ile erken dimieşim alayım diyo da halimi görünce :)))
işte migicim böylelerini de görünce neden olmasın diye insanın aklı çeliniyoo dimi birde senin durum böyle oluncaaa
luckcumm idrar testinden bahsediyorsannn evet çok erken bebişimmm kan testi yaptırabilirsin amaiçiniz rahatlasın hemde heyecan olurrr
işte migicim böylelerini de görünce neden olmasın diye insanın aklı çeliniyoo dimi birde senin durum böyle oluncaaa
luckcumm idrar testinden bahsediyorsannn evet çok erken bebişimmm kan testi yaptırabilirsin amaiçiniz rahatlasın hemde heyecan olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?