Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ağustos 2009 şeker evlilik tarihi ama bu ikinci ayımız bebek isteğimizin:) bu günlerde yumurtlama zamanı anlayacağın.... doğru söylüyosun bilgemadam kafama göre takılıcam bu ay bi de böyle deneyelim:)
tamam iştee ilkayım benimde 2.ay valla benim koçiş burda olsa 2 günde bir severdik birbirimisi ama yok geldiğinde nefes almak yok diyorumm koyver gitsin canım hiççç kafana takmaaaaaaa 2 günde bir unutmaaaaaa
ay inşallah meleğim yaa nasıl yakışır sana annelik canım benimmm
madamım sende durumlar nasıl meleğim
hicran nerelerde diğer hamişleride pek göremiyom:26

ayy kolerammmmmmmm inşallahhh bakalımmmmmm burda kocaman yazmak istiyorummmmmmmmm bangıra bangıra yırtınmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlısı inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

bişey diyim mi kızlar bu çalışma saatleri ve günün verdigi yorgunluk insanların cinsel hayatını etkiliyor. ya eşim 8de geliyo eve yemek falan 9 oluyo. ee sabah erken kalkacak erken yatmak lazım. bırak bebek için çalışmayı iki sohbet ediyoz bi bakıyom uyuya kalmış kıyamıyorumda. ya şöyle gezmeli tozmalı ,bol sohbetli, eee birazda sevmeli boşşş zamanlar istorum ya............

öle valla ilk ay senin eşinde bayağı gec geliomusss bu devirde herseyiii etkilediği gibii insanların cinsel hayatını bitirme noktasına getiryolaarrr su calışma saatleri herkesin aynı olsa en gec akşam 6 da herkes evinde olsa ama yok onda bile standartımız yok kimisi 5 te evinde kimisi gelemiyoo bile evine ortası yok valla ne desen haklısın hayat cok zorrrr bu arada hayatı en ii sekilde yasamayaaa calışıyoss olduğu kadarrr:96:

var aslında bebekim var ama bilmiyor henüz hamiş olduğunu
hayddiiii yeni hamiş haberi alakta haftaya güzel başlayak yaw yokmu yeni haber kısnaaaaaaaaaaarrrrr

bende hiiiiiiiçç bi durum yok koleram herşeyim bundan bir ay öncem gibi hamişmiim dilmiyim belli değil vucudumda
ay inşallah meleğim yaa nasıl yakışır sana annelik canım benimmm
madamım sende durumlar nasıl meleğim
hicran nerelerde diğer hamişleride pek göremiyom:26

canım ben de iyyiim çok şükür. inşallahh hemen ve hayırlı şekilde alırız güzel güzel haberleriiii:)

bilgemadamcığım 5 hafta oldu mu senin. öyleyse çok erken bi kaç hafta sonra belli eder miniğin:) gerçi hamile gibi hissetmeyip rahat geçirenlerde var keşke öle olsak.. sen keyfini çıkar canım

bilgemadamcığım 5 hafta oldu mu senin. öyleyse çok erken bi kaç hafta sonra belli eder miniğin:) gerçi hamile gibi hissetmeyip rahat geçirenlerde var keşke öle olsak.. sen keyfini çıkar canım

benim arkadaşın 9. haftada gebeliği,hiç bir belirti yok,ilk başlarda adet olucakmış gibi karnı ağrımış,şimdi o da geçti,ne göğüslerde bi ağrı,şişkinlik var ne de midesi bulanıyo,normal hayatına hiç bişi yokmuş gibi devam ediyo,geçen hafta bebeğin kalp atışını da duydu,Allah bize de öyle rahat bi hamilelik yaşatsın valla...

bak işte bu kon uda sana katılıyorummmmm iş temposu yoruyor yani sevsende sıkıntı olabiliyor stresten uzak durmak lazım ama mümkün olmuyooo ama n'pıyorussssssss yinede pes etmiyorusssssssssssssssssssssssss geçte olsaa koçişleri seviyorusss
bebiş olunca n'pıcaksınızzzzzzzzzz???????????????? o zaman belkide hiç uyku yokkk

bende hiiiiiiiçç bi durum yok koleram herşeyim bundan bir ay öncem gibi hamişmiim dilmiyim belli değil vucudumda
evet evettttttttttt ben varımmm bennnnnnnnnnnn su bebeğimizzz geliyoooooooooooooooooo
bebeklerim ben çıkıom kocişle buluşup alışverişe gidicezzzzzzzzzz öperimm

tamam madamımmm ne alışverişi kız bu hamiş kıyafetlerimi,bebiş kıyafetlerimi??????:82:

bebüşşş geldinmiii kısss yine gittin biyerlereee seni cadı seniii
ayyy bilmiorum neden ama hamişsin gibiii içime cok fina doğuyooo ama değilsendeee benim cıldırık hatunum asla pes etmesss bebişimm benimmm

sen bi hamiş kal hayırnısıynan hep beraber anırcaz burda

ay aynı bizi annattın sanki bacım yaaa

Bende hiiiiiiiçç bi durum yok koleram herşeyim bundan bir ay öncem gibi hamişmiim dilmiyim belli değil vucudumda

bebeklerim ben çıkıom kocişle buluşup alışverişe gidicezzzzzzzzzz öperimm

güzel anneeeeeee daha erken tam belirti içün şöööle bi geçsin 1 kaç kafta daha daha bi belli olcak hamişliğin

Iyi gezmeler

işte migicim böylelerini de görünce neden olmasın diye insanın aklı çeliniyoo dimi birde senin durum böyle oluncaaa
kızlar bu test için 14. gün fazlası ile erken dimi eşim alayım diyo da halimi görünce :)))

luckcumm idrar testinden bahsediyorsannn evet çok erken bebişimmm kan testi yaptırabilirsin ama içiniz rahatlasın hemde heyecan olurrr

bebi sen nerdesin yaaaaa

:)))) tamam canım çok sağol bence de sen hamişsin Allahın izni ileeeeeeeeee ben de hapı bıraktım mayıs başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…