- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.281
ayyyy inşallah haftaya pazartesiii anıralımm kolerammmmmmmmmmmmmmmmmbebüşşş geldinmiii kısss yine gittin biyerlereee seni cadı seniii
ayyy bilmiorum neden ama hamişsin gibiii içime cok fina doğuyooo ama değilsendeee benim cıldırık hatunum asla pes etmesss bebişimm benimmm
sen bi hamiş kal hayırnısıynan hep beraber anırcaz burda
ay aynı bizi annattın sanki bacım yaaa
güzel anneeeeeee daha erken tam belirti içün şöööle bi geçsin 1 kaç kafta daha daha bi belli olcak hamişliğin
Iyi gezmeler
zeytinimm sana yazıcaktım yoktunnn ptt ye gittimm annem bak burdayım artıkkk :92: gördünmüü beniiikızlar merhaba;
nasılsınız?
bebi sen nerdesin yaaaaa
:)))) tamam canım çok sağolbence de sen hamişsin Allahın izni ileeeeeeeeee ben de hapı bıraktım mayıs başında
kızlar merhaba;
nasılsınız?
kolera aynı şehirdeyiz bacım. Ben yıldırımdayım
geldimm cucummm geldimm kıs ptt ye kadan gittimmm benim arkidişler var ordaaa meraklandım bişi varmı diye hemde bi tane tebligat vardı onları atıp geldimmm
ayyy cucummmmmmmm doğsunn anam doğsunnn benim bişey doğmuyoo ama size doğsunn bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pes etmek kimmben kimmmm allahın izniyle pes etmek yok bizdeeeeeeeeee cucummmmmm iyi tanı bebüşşünüüü
ayyyy inşallah haftaya pazartesiii anıralımm kolerammmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar merhaba;
nasılsınız?
ne olcakkk cılıdırk hatunnn olaymıı olsun istiyonnolayların hatunu yaaaa:84:
doğuyoo vallaaa güneş gibiii doğuyooo inşallah bebüşümmm inşallahhh anırmaya az kaldı doktorum nirdeee
iyiyizz zeytincimmmm sen nasılsın minnoşşşş bebüşünnn hamişliğini kutlamaya hazırlanıyosss inşallahhh
zeytüni fıstıkım iyiyiz sen nasılsın
kıss napıyımmm ben atraksiyonu severimmm ama koçişede anlattımmm kızdı bana ne işim varmış benim adliyedee bidaha duymucam dedii
kıs o güneş gib doğan bizim koçişle buluşmamısın pırıltısı olmasın hani malum hafta sonu cumartesiye kadannnnnnnnnnnnnn iyiydimmm
aaaa kıs haberlerrr bendennn kaçırmazsınn merak etmeeee doğru,trafsız,yalandn uzak,... gazete reklamı gibi oldu sankimiyiyim bende bitanem. yoğunum bu aralar biraz. burayada fazla gelemiyorum ama aklım sizde. subebekimle haberleşiyoruz ondan alıyorum haberlerinizi
yaaa ben sana didimmm gitme dieee böleee kocişin kızar sana işteeebi daha gitmeee kuzucummmm tımammmm olaylara karışmaaaaaa
ayy ben bilmennnn neyin doğuşu pırıltısııı ama benim içime bebişşşş doğuyoooo
işte migicim böylelerini de görünce neden olmasın diye insanın aklı çeliniyoo dimi birde senin durum böyle oluncaaa
luckcumm idrar testinden bahsediyorsannn evet çok erken bebişimmm kan testi yaptırabilirsin amaiçiniz rahatlasın hemde heyecan olurrr
kısssssss valla siz beni moda sokmaya çalışıyosunuz ama girmicemmmmmmmmmmm ya yoksaaa? zaten akıntıda gelmeye başladı şeffaf şeffafff ptt de korktum dedim acep kırmısılarmı geldiii bi topuk geldim büroyaa meğer bişiyoookkkkkkk ıslatmışımm altımı birass allahtan kırmızılar olmamış peyaz pantolonlaa offf o biçim olurdum artık
iyiyizz zeytincimmmm sen nasılsın minnoşşşş bebüşünnn hamişliğini kutlamaya hazırlanıyosss inşallahhh
migicimm ama şöylede bi söz vargeçen haftaki idrar testi de negatif çıkınca artık hamile olduğumu düşünmem saçma olur diye düşünüyoum,çarşabma doktora gidicem işte bakalım,ne dicek.bu kadare negatif teste rağmen hamile çıkarsam tıp literatürüne damdan düşer gibi ilk sıradan girerim heralde
kısss moda sokmaya calışmıyosss valla içime doğanı söylüyommm hayırlısı bebüşümmmmsen yorma o güselll kafanııı hersey olacağına varır
inşallah canım inşallah. hayırlısıysa olsunda kutlayalım beraberce
aaaa kıs haberlerrr bendennn kaçırmazsınn merak etmeeee doğru,trafsız,yalandn uzak,... gazete reklamı gibi oldu sankim
kısssssssss ne diyosun yaaaaaa valla şimdi nerisonamda yazmış yaa 6 gün önceden çıktı diyeee eve gidip test yapasım varrr:44:
biras daha bekle minnoşşş belkim simdiii cıkmaz nerisonanın öle cıkmışşşş belkimm senin cıkmaz hemennn biras daha bekle bitanemmmm beklemek zor biliorum ama net bi sonuc alamazsın bence yinede sen bilirsin tabii:13:
migicimm ama şöylede bi söz var
'' hiçbişey imkansız değildir! '' bellide olmas canımmmmmmmmmm
valla içine doğan çok var hamiş olmassam hepinizi nihat doğan yapıcammmmmmmmmmm haberiniz olaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?