- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.141
üzülme canım yaa
mayısta olur belki kaç aydır deniyosunuz
Canım biz korunmayı bıraktık ben 8. ayda hamile kaldım. Ama karnımda kalbi durdu 10 haftalıkken kürtaj oldum. Ocak 14 te. 3 ay korunma süresi verdi doktor işte nisanda o süre bitti hemen başladık çalışmalara ama olmadı. Bir 8 ay daha nasıl dayanırım ben(
canımmm üzülme ama Allah herşeyi kararlamıştır. belkide senin sınavın bu. umursama bide dua et yeter. kafaya takınca olmuyomuş. gerçi hepimiz takıyoruz kafaya ama nasıl bi 8 ay daha beklerim dersen beynini 8 aya yönlendirmiş olursun. emi tatlım. bizler yanında oluruz dertleşiriz
yaaa hesaplamada çıkmıyo amaaaa
Canım biz korunmayı bıraktık ben 8. ayda hamile kaldım. Ama karnımda kalbi durdu 10 haftalıkken kürtaj oldum. Ocak 14 te. 3 ay korunma süresi verdi doktor işte nisanda o süre bitti hemen başladık çalışmalara ama olmadı. Bir 8 ay daha nasıl dayanırım ben(
canım üzülme ...
sevin çünkü bebeğin olabiliyo yaa...
rabbim zamın gelince verir sen ferah tut gönlünü strest yapma..
şubat adet neydi canım
Evet doktorda öyle söylüyor cnm. Ama artık olsun istiyorum ya. Ben evleneli 4 yıl oldu. 3 senemiz doldugunda istemeye başladık. Böyle olacagını bilseydim hiç korunmazdım vallahi.
Evet doktorda öyle söylüyor cnm. Ama artık olsun istiyorum ya. Ben evleneli 4 yıl oldu. 3 senemiz doldugunda istemeye başladık. Böyle olacagını bilseydim hiç korunmazdım vallahi.
nasıl yani...........
şükret haline tatlım benim..
10 yıl olmayanlar var rabbim aratmasın...
strestden uzak durmamız lazım unutma...
hiç üzülme anlaştıkmı...
canım girdim internetten bu tarihleri kabul etmedi bide sen dene istersen
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
şükret haline tatlım benim..
10 yıl olmayanlar var rabbim aratmasın...
strestden uzak durmamız lazım unutma...
hiç üzülme anlaştıkmı...
İnşallah çalışacagım şekerim. Ben Aşılama yöntemini araştırmaya başladım arkadaşlar. Bizim burda bir hastane var belki bilirsiniz istanbul bahçelievlerde medical park hastanesi var.Orda istediğin bir doktorddan randevu alıyorsun ücretsiz sorularını soruyorsun işte sana ne yapman gerektiğini söylüyor. Ben yarın gidicem. Nasıl bir yol izlememiz gerek ögrenicem. Belki boşuna zaman kaybediyorumdur.
İnşallah çalışacagım şekerim. Ben Aşılama yöntemini araştırmaya başladım arkadaşlar. Bizim burda bir hastane var belki bilirsiniz istanbul bahçelievlerde medical park hastanesi var.Orda istediğin bir doktorddan randevu alıyorsun ücretsiz sorularını soruyorsun işte sana ne yapman gerektiğini söylüyor. Ben yarın gidicem. Nasıl bir yol izlememiz gerek ögrenicem. Belki boşuna zaman kaybediyorumdur.
canım sen 3 şubat die yazdın heralde mart ayında 2 sefer adet oldum 3 mart ve 31 mart ben baktım 8 ile 13 mayıs tarihleri gösterior. bence benm yumurtlamam daha geçıslak günler daha geç oluor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?