Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

üzülme canım yaa
mayısta olur belki kaç aydır deniyosunuz

Canım biz korunmayı bıraktık ben 8. ayda hamile kaldım. Ama karnımda kalbi durdu 10 haftalıkken kürtaj oldum. Ocak 14 te. 3 ay korunma süresi verdi doktor işte nisanda o süre bitti hemen başladık çalışmalara ama olmadı. Bir 8 ay daha nasıl dayanırım ben (

canımmm üzülme ama Allah herşeyi kararlamıştır. belkide senin sınavın bu. umursama bide dua et yeter. kafaya takınca olmuyomuş. gerçi hepimiz takıyoruz kafaya ama nasıl bi 8 ay daha beklerim dersen beynini 8 aya yönlendirmiş olursun. emi tatlım. bizler yanında oluruz dertleşiriz

Son düzenleme:

Çok saolun :)) Ben şeyi düşünüyorum ya aşılama. Bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorum. Sizin bilginiz varsa paylaşırmısınız lütfen.

canım üzülme ...
sevin çünkü bebeğin olabiliyo yaa...
rabbim zamın gelince verir sen ferah tut gönlünü strest yapma..

nurum üzülme tatlım bende aynı şeyleri yaşadım. dua et en azından hamile kalabildiğini biliyıorsun

canım üzülme ...
sevin çünkü bebeğin olabiliyo yaa...
rabbim zamın gelince verir sen ferah tut gönlünü strest yapma..

Evet doktorda öyle söylüyor cnm. Ama artık olsun istiyorum ya. Ben evleneli 4 yıl oldu. 3 senemiz doldugunda istemeye başladık. Böyle olacagını bilseydim hiç korunmazdım vallahi.

Evet doktorda öyle söylüyor cnm. Ama artık olsun istiyorum ya. Ben evleneli 4 yıl oldu. 3 senemiz doldugunda istemeye başladık. Böyle olacagını bilseydim hiç korunmazdım vallahi.

vardır bundada bi hayır canım. evet en azından hamiş olabiliyosun. tez zamanda olacağına inanıyorum ben

şükret haline tatlım benim..
10 yıl olmayanlar var rabbim aratmasın...
strestden uzak durmamız lazım unutma...
hiç üzülme anlaştıkmı...

şükret haline tatlım benim..
10 yıl olmayanlar var rabbim aratmasın...
strestden uzak durmamız lazım unutma...
hiç üzülme anlaştıkmı...

İnşallah çalışacagım şekerim. Ben Aşılama yöntemini araştırmaya başladım arkadaşlar. Bizim burda bir hastane var belki bilirsiniz istanbul bahçelievlerde medical park hastanesi var.Orda istediğin bir doktorddan randevu alıyorsun ücretsiz sorularını soruyorsun işte sana ne yapman gerektiğini söylüyor. Ben yarın gidicem. Nasıl bir yol izlememiz gerek ögrenicem. Belki boşuna zaman kaybediyorumdur.

o hastaneyi biliorum. iyi bir hastane. için rahat etsin bari git bakalım ne diyecekler

kaç yaşındasın canım sen..:26:

canım sen 3 şubat die yazdın heralde mart ayında 2 sefer adet oldum 3 mart ve 31 mart ben baktım 8 ile 13 mayıs tarihleri gösterior. bence benm yumurtlamam daha geçıslak günler daha geç oluor çünkü

canım ben bir ay test kullandımo ay kimyasal gebelik yaşadım..
sonra üstüne düşmedim iki ay şimdi tekrar test aldım kullanıcam bu ay...
çok güzel birşey bence çünkü hangi gün yumurtladığını biliyosun ve o günlerde çalışma daha sık olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…