- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.481
ayy ben kafayı yedimmmmmmmmmmmm sanırsammmmmmmmmm
azcik yemis olabilirsin? o kadar olsun ama subebegim, bence herkes azicik ucunden kafasini yimis olmasi gerek, yoksa hayat nasil cekilir bea?
hem tadi cikmaz be, biraz yemek lazimda bence
sen bana bakma, ben tersinden söylemeye bayilirim, birde karsimdakininde bunu anladigini sanarim iyimi?
eeee, ne yapmistin sen haftasonu...hic anlatmiyosun heee, üzülüyorum
azcik yemis olabilirsin? o kadar olsun ama subebegim, bence herkes azicik ucunden kafasini yimis olmasi gerek, yoksa hayat nasil cekilir bea?
hem tadi cikmaz be, biraz yemek lazimda bence
sen bana bakma, ben tersinden söylemeye bayilirim, birde karsimdakininde bunu anladigini sanarim iyimi?
eeee, ne yapmistin sen haftasonu...hic anlatmiyosun heee, üzülüyorum
ben birass fazla yemiş olabilirimmmm koçiş gittiğinden berisıyırdım sanırsammmmmmmm
valla nikimm cumartesi akşam üstüne kadan herşey iii di markete gittik çok sıcak izmir bunaldık gelir gelmezz buzlu suya dayandımmmm hopppp akşama kalmadı ben finaaa oldummmmm:2: öyle geçti işteee
valla canımcımmm evet halloluyoo tabisii ama böyle kalıp gitmek arasında kalınca insanı b işi yapası gelmiyor mesela benim herşey yıkanıcak herkes diyoo şimdi yıkama 1 ay sonra yıkarsın temiz temiz götürürsünnnn millet takmış bizi göndericekkkkk yaaaanasıl bunalım takılmıyımmm
kızlar benim de canım hiç bişi yapmak istemiyo,regl olamadım sanırım ondan artık iyice sıkmaya başladı beni,öyle ot gibi oturuyorum,yarın bi olsa da doktora gidip sorsam
migicim ayy seni düşündükçe içim daralıyoo valla nasıl bişi bu canım yaaasenin normalde en çok kaç gün gecikir????kızlar benim de canım hiç bişi yapmak istemiyo,regl olamadım sanırım ondan artık iyice sıkmaya başladı beni,öyle ot gibi oturuyorum,yarın bi olsa da doktora gidip sorsam
ayyyyyyyyyyyy berremmmmmm bunlar çok tatlılarrr annem yaaaaaaaaaaabaştaki senin olmalı hemen arkasındakide benimmkiiiprofildeki bebişler bizim bebişlerimiz kardeş kardeş emekliyolar..
ben yemeğe kaçıyorum gelince görüşürüz...
bişey diyemiyorum o konudahakkınızda hayırlısı neyse o olsun ve o duruma çabuk alış inşallah
migim kaç gün gecikti canım?
ben birass fazla yemiş olabilirimmmm koçiş gittiğinden berisıyırdım sanırsammmmmmmm
valla nikimm cumartesi akşam üstüne kadan herşey iii di markete gittik çok sıcak izmir bunaldık gelir gelmezz buzlu suya dayandımmmm hopppp akşama kalmadı ben finaaa oldummmmm:2: öyle geçti işteee
tamaam, hatirladim simdi canim, hastamisin hala?
tekrar gelmis gecmis olsun tatlisim.
tamaam, hatirladim simdi canim, hastamisin hala?
tekrar gelmis gecmis olsun tatlisim.
evet burnum akıyooo birass :2: bide başım ağrıyooo hafifindennn sağol çiçekimmmm
aminn canım hayırlısı diyorummm hayatım beklemekle geçiyor anasını satayım yaaaaaaaaaaaa
ay hangimizin hayatı öyle değilki yavrum ya :) çocukken büyümeyi bekle okulun bitmesini bekle iyi bi iş için bekle eş bekle çocuk bekle öyle düşünürsen hep bekliyoz. ama hayat bi şekilde devam ediyo bak ama regl öncesi gerginliğindeyim şuan valla depresyona gircem bee ne bu böyle bi silkin kendine gel bacım ya
26 haziran kırmızızzz geçsinnn bak değişimi sennnnnnnnnnn
kırmızısız geçsinmi demek istedin :) he o zaman yerinde duramazsına böyle zıp zıp zıplarsın inşallah canım
az kaldı yaw 5 güncük :)
ama bişey diyeyimm heyecan var ama hiç olucak gibi gelmiyor vallaaa içimde çıtt yokkk
Merhabaaaa kızlaarrr,,, geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallaahhhh. Güzel haberler vardır, benim haberlerimi bastırsın bari, benimkiler malum güzel diil. Ben perişanı oynuyorum bugün resmen, regl oldum böyle bi ağrı yok 2 ağrı kesiciyi de aç karnına içince fenalaştım, daha yeni kendime geldim sayılııırrr, bu seferde midem ağrımaya başladı ayyyy deli olacam az kaldı yaa, neyse birazdan mide doktoruma gidicem yine.
KOleracım yeni bat tarihi 24 temmuz diyelim çünkü artık 32 değil 36 günde oluyorum bendeki bu sinirsellik durumu olduğu sürece yakında 40 50 günde bi olurum ama yok bundan sonraki mümkünse 9 ay sonra olsunn madem arayı bu kdr uzatıyor oldu olacak 9 ay uzat di mi, size yazınca valla neşem yerine geliyorrr. Şİmdilik bu kdr benden.
canımm benim ne var yanii halindeeeMerhabaaaa kızlaarrr,,, geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallaahhhh. Güzel haberler vardır, benim haberlerimi bastırsın bari, benimkiler malum güzel diil. Ben perişanı oynuyorum bugün resmen, regl oldum böyle bi ağrı yok 2 ağrı kesiciyi de aç karnına içince fenalaştım, daha yeni kendime geldim sayılııırrr, bu seferde midem ağrımaya başladı ayyyy deli olacam az kaldı yaa, neyse birazdan mide doktoruma gidicem yine.
KOleracım yeni bat tarihi 24 temmuz diyelim çünkü artık 32 değil 36 günde oluyorum bendeki bu sinirsellik durumu olduğu sürece yakında 40 50 günde bi olurum ama yok bundan sonraki mümkünse 9 ay sonra olsunn madem arayı bu kdr uzatıyor oldu olacak 9 ay uzat di mi, size yazınca valla neşem yerine geliyorrr. Şİmdilik bu kdr benden.
aman subebem yaw sanki biz müneccimmiyiz olacak gibi gelecekben her ay olacak gibi bekliyorumda oluyomu sanki ay sen çok yaşa hemi
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun... güzel haber yok malesef, ama subebekin beklemediği regline 5 güncük kaldıbende regl belirtileri başladı umutlu değilim. berrem test yaptı negatif ama hemen peşine regl oldu umutlar temmuza kaldı. senin içinde dua ederim canım, inşallah hayırlısıyla tez zamanda gelir bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?