- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.501
[ı]öyle madamım haklısın tabii..
Eşimde aslında çok istiyor ama ben çok belli ettiğim için teselli etmeye çalışıyo canım benim......
Hayırlısı olsun bakalım zamanı gelince gelir...
çok sağol madamım...[/ı]
merhabaaaa kızlaarrr,,, geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallaahhhh. Güzel haberler vardır, benim haberlerimi bastırsın bari, benimkiler malum güzel diil. Ben perişanı oynuyorum bugün resmen, regl oldum böyle bi ağrı yok 2 ağrı kesiciyi de aç karnına içince fenalaştım, daha yeni kendime geldim sayılııırrr, bu seferde midem ağrımaya başladı ayyyy deli olacam az kaldı yaa, neyse birazdan mide doktoruma gidicem yine.
Koleracım yeni bat tarihi 24 temmuz diyelim çünkü artık 32 değil 36 günde oluyorum bendeki bu sinirsellik durumu olduğu sürece yakında 40 50 günde bi olurum ama yok bundan sonraki mümkünse 9 ay sonra olsunn madem arayı bu kdr uzatıyor oldu olacak 9 ay uzat di mi, size yazınca valla neşem yerine geliyorrr. şimdilik bu kdr benden.
canımm benim ne var yanii halindeee
perişanı oynuyorumda ne demek sen çevrene bir baksana senden ne kadar kötü durumda olan insanlar varken sana yakıştımııı bu laf?????
n'apalımmm kırmızıların gelmesini engelleyemeyiz biz engellersek sonra bebişte olmaz allah korusun onlar gelicekki bebişte gelsin snekimm deme öyle bidaha duymucammm hep aç karnına ilaçmı içilir vallaaa bravoo sana senii dövücemm artıkk sen kıvama gelmişsinnnnnnnnnn
işte bu istek nasıl bişeydirrr dimii axnncimm isteyince olumsuzluk düşünmek istemiyoruz hep olucak,var gibi düşünüyoruz çünküü o'nu çok istiyoruzzzz
hayırlısı canımmm varsada yoksada hayırlısııııı inşallahhhhhhhh
Saol canım benim, Allah hepimize hayırlısını versin.
Subebeğiimmmm seninki gelmesin bu ay benimki herkes adına gelsin, siziinkiler gelmesin, önümüzdeki ay da benimki gelmesin, bi daha da hiç gelmesin, ama bana geldiler galibaaasusuyorum ondan dolayı.
Nerisonam' dan haber varmı kızlaaar, geçmişi okuyamadım sanki bi kaç gündür sesi çıkmıyor gibi, bulantıları çoktu nasıl oldu acabaa. Nerisonaaaammm duyarsan ses ver bak gelir evini bulur kapını çalarıımmm
Uzun bi süre çocuk düşünmem diyodum ama artık istiyorum yaa şu korunma işi bitsede başlasak gaaari :82:
Kocişimide sevemiyom. Bacı kardeş olduk iyice :26:
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun... güzel haber yok malesef, ama subebekin beklemediği regline 5 güncük kaldıbende regl belirtileri başladı umutlu değilim. berrem test yaptı negatif ama hemen peşine regl oldu umutlar temmuza kaldı. senin içinde dua ederim canım, inşallah hayırlısıyla tez zamanda gelir bebişin
bişey diyemiyorum o konudahakkınızda hayırlısı neyse o olsun ve o duruma çabuk alış inşallah
migim kaç gün gecikti canım?
snekimmmm senin bu ay çok çok gelicekkkk çünkü bi daha 9 ay gelmicekkkkkkkkkkSaol canım benim, Allah hepimize hayırlısını versin.
Subebeğiimmmm seninki gelmesin bu ay benimki herkes adına gelsin, siziinkiler gelmesin, önümüzdeki ay da benimki gelmesin, bi daha da hiç gelmesin, ama bana geldiler galibaaasusuyorum ondan dolayı.
Nerisonam' dan haber varmı kızlaaar, geçmişi okuyamadım sanki bi kaç gündür sesi çıkmıyor gibi, bulantıları çoktu nasıl oldu acabaa. Nerisonaaaammm duyarsan ses ver bak gelir evini bulur kapını çalarıımmm
ohhhhh koçişlerin kıymetini bilinnn kıslar sizdeeee her kocada öyle davranmazzz haberinis olsunnnnmaşallahta bizim kocalarımız çok iyi yaa. Benim kocamda nasıl teselli ettmi beni. Canım benim yaa. Iyiki evlenmişik.
canımm çok geçmiş olsun. öyle çok ağrı kesici içme ama zararlı olabilir kuzum :18:
Batını değiştiriorum
aslında dayak haketmiştin ama neyseeeeValla doğru diyosun canım ben temiz bi dayağı hakettim belki o zaman kendime gelirim, ama kızzz kıyamazsııın banaaaaa bilirim beeenn.. Öp o zamaaaann
Kaçtım ben yine kızlar, hazırlanıp doktora gideceğim...
Uzun bi süre çocuk düşünmem diyodum ama artık istiyorum yaa şu korunma işi bitsede başlasak gaaari :82:
2-5 haziran arası regl olmayı bekliyodum,bugün ayın 21 i,hala bekliyorum,geçen çarşambadan beri kasıklarım ağrıyo,regl oldum galiba diye lavaboya gidiyorum ıslaklık hissedip,bi bakıyorum,beyaz,bildiğimiz vajina akıntısı.yarın gidicem doktora bakalım
migicim ayy seni düşündükçe içim daralıyoo valla nasıl bişi bu canım yaaasenin normalde en çok kaç gün gecikir????
ayyyyyyyyyyyy berremmmmmm bunlar çok tatlılarrr annem yaaaaaaaaaaabaştaki senin olmalı hemen arkasındakide benimmkiii
aminn canım hayırlısı diyorummm hayatım beklemekle geçiyor anasını satayım yaaaaaaaaaaaa
Hayırlısı tabiki, olupta başımıza bela olacak bi evladı kimse istemez. Rabbimiz bizim için herşeyin en güzelini verir yeterki biz beklemeyi sabretmeyi bilelim. Vermiyosada bu mutlaka bizim için daha hayırlıdır
amin canım hepimiz için hayırlısıyla tez zamanda inşallah. snekim kız sana yenimi geldiler benden hiç gitmiyolar
2-5 haziran arası regl olmayı bekliyodum,bugün ayın 21 i,hala bekliyorum,geçen çarşambadan beri kasıklarım ağrıyo,regl oldum galiba diye lavaboya gidiyorum ıslaklık hissedip,bi bakıyorum,beyaz,bildiğimiz vajina akıntısı.yarın gidicem doktora bakalım
gülebiliosunya, helal olsun bacimmm.....
valla canım gel bi de bana sor,çok daraldım çook,eşim de endişelenmeye başladı neden regl olamıyorum diye.Hani testler negatif çıkmasa gebelikten şüphelenirsin,o kadar benziyo belirtiler..benim regl tarihimde sadece 1 kere 15 gün gecikmişti,onun dışında 3 aşağı 5 yukarı düzenlidir.en fazla 4-5 gün attığı olmuştur tarihin,ama böyle 20 günlük gecikme ve bu su gibi akıntı olayı ilk kez oluyo.daha 2 ay oldu kontrole gittim gebelik planım var diye,her şey normal çıktı,daha önce de hiç jinekolojik bir sorun yaşamadım,o nedenle anlam veremiyorum zaten.yarın bi olsa da gitsem doktora,içim şişti vallahi
yarın sana gelicektimm kırk uçurmayaaaaaaaaaaa
ben böyle yazdim ama....simdi dogru yazip yazmadigim konusunda süpheye düstüm
hoşgeldinnn cucummmm öğle olduuuu nerdesinn bebeimm sen ???napıyosunuzz dünyanın en tatlııı haunlarıııı
kirk ucurmaya? ben anlamadi?:26:
siz görüsüyormusunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?