Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

maşallahta bizim kocalarımız çok iyi yaa. Benim kocamda nasıl teselli ettmi beni. Canım benim yaa. Iyiki evlenmişik.

canımm çok geçmiş olsun. öyle çok ağrı kesici içme ama zararlı olabilir kuzum :18:
Batını değiştiriorum

Valla doğru diyosun canım ben temiz bi dayağı hakettim belki o zaman kendime gelirim, ama kızzz kıyamazsııın banaaaaa bilirim beeenn.. Öp o zamaaaann

Kaçtım ben yine kızlar, hazırlanıp doktora gideceğim...

Uzun bi süre çocuk düşünmem diyodum ama artık istiyorum yaa şu korunma işi bitsede başlasak gaaari :82:

Kocişimide sevemiyom. Bacı kardeş olduk iyice :26:

Hayırlısı tabiki, olupta başımıza bela olacak bi evladı kimse istemez. Rabbimiz bizim için herşeyin en güzelini verir yeterki biz beklemeyi sabretmeyi bilelim. Vermiyosada bu mutlaka bizim için daha hayırlıdır

amin canım hepimiz için hayırlısıyla tez zamanda inşallah. snekim kız sana yenimi geldiler benden hiç gitmiyolar

Uzun bi süre çocuk düşünmem diyodum ama artık istiyorum yaa şu korunma işi bitsede başlasak gaaari :82:

Maşallah sen çok tevekkül ettin Rbbimde yaralarını sardı bak yeniden istiyosun ne güzel. Ama olacak ben inanıyorum, bu ilkmiydi canım senin?

Son düzenleme:

bekliyorum ama gelmesini istemiyorummmm bebişşş gelsin istiyorummmmmm

bişey diyemiyorum o konuda hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ve o duruma çabuk alış inşallah

migim kaç gün gecikti canım?

2-5 haziran arası regl olmayı bekliyodum,bugün ayın 21 i,hala bekliyorum,geçen çarşambadan beri kasıklarım ağrıyo,regl oldum galiba diye lavaboya gidiyorum ıslaklık hissedip,bi bakıyorum,beyaz,bildiğimiz vajina akıntısı.yarın gidicem doktora bakalım

snekimmmm senin bu ay çok çok gelicekkkk çünkü bi daha 9 ay gelmicekkkkkkkkkk benimkide geçen ay ortalığı kan ravan götürtmüştüüü bu ay gelmicek inşallahhhhhhhh
nerisonam okulda yaaa gelir birasdann çok duramıyoo uykusu geliyoo hemencikkkk onun bebişşte çok uykucuuu :95::95::95::95:
ohhhhh koçişlerin kıymetini bilinnn kıslar sizdeeee her kocada öyle davranmazzz haberinis olsunnnn

aslında dayak haketmiştin ama neyseeee hadi bakem benim öpmemle olmasss kırmısılar bitince kocişin öpsünde sen bi kendine gel

düşün düşünn kolerammmm şu korunma süreniz geçsinnn hemen olucak bak görceksinnn

benimde geçen ay gecikmişti, dr 7 gün gecikirse gel ilaç verelim çok bekleme demişti gitmeme gerek kalmadı. ihmal etme tamamı canım

valla canım gel bi de bana sor,çok daraldım çook,eşim de endişelenmeye başladı neden regl olamıyorum diye.Hani testler negatif çıkmasa gebelikten şüphelenirsin,o kadar benziyo belirtiler..benim regl tarihimde sadece 1 kere 15 gün gecikmişti,onun dışında 3 aşağı 5 yukarı düzenlidir.en fazla 4-5 gün attığı olmuştur tarihin,ama böyle 20 günlük gecikme ve bu su gibi akıntı olayı ilk kez oluyo.daha 2 ay oldu kontrole gittim gebelik planım var diye,her şey normal çıktı,daha önce de hiç jinekolojik bir sorun yaşamadım,o nedenle anlam veremiyorum zaten.yarın bi olsa da gitsem doktora,içim şişti vallahi

valla canım benim hep dua ediyorum rabbim hayırlısını nasip et diyeee kazasız,belasız,sağlıklı,sıhhatli,hayırlısı olsun diyeee

migicim bak ben yinede senden ümitliyimmm bilmiyorumm annemmmm yarın doktora git görelimmm bakalımmm

valla canım benimmm benimde geçen ay su gibi bir akıntıydı ilk defa yaşadım böyle bişey hatta gerçekten varlığı konusunda düşüncelerim artmıştı ama çıkmamıştı herkeste farklı şeyler yaşanıyor canımmm yani kötü bişey demek istemiyorum doktora gitmemiş olsaydıon bir sorun vardır derdim ama.... işte içinin şişmesini çok ii anlayamabiliyorum canım kim olsa şişerdiii emin ol
yarın git bakalım doktoruna ama güvendiğin bi doktora gitte ii ce baksınn ne var ne yokk

ben böyle yazdim ama....simdi dogru yazip yazmadigim konusunda süpheye düstüm

nacizane fikrim bende sana katılıyorum canım, koleram güçlü kadın maşallah, sabrını takdir etmemek mümkün değil. En çokta o yüzden ümitliyim, Rabbim kendine böyle güvenen teslim olan kulunu mahzun bırakmaz inşallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…