Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hastanede çalışna bir arkadaşım var,aynı zamanda hamile,onun doktoruna gidicem,çok memnun.Ben zaten gebelikten şüphelenmiyorum bile,öyle bi umudum yok,olsaydı çoktan çıkardı testlerde,BAT tan günler öncesi silik çizgi falan çıkıyo sonuçta.Ben niye regl olamadığımın derdindeyim,yarın doktora giderken 2 ay önceki muayene sonuçlarını da götürücem yanımda,kıyaslasın bakalım.Kötü bişi çıkmasın da,sadece gecikeceği tutumuştur umarım.
:26:
Bu olayın şöyle iki iyi tarafı oldu
1)kuruluk problemi hiiç olmuyo 1 haftadır,sebil gibi ıslak maşallah
2) göğüslerim şişti biraz,1 beden büyüdüler sanki

ama bende libido yerlerde,o ayrı....

Son düzenleme:

hakkında hayırlıs canım yaaa ama ben yinede ümitliyim yalan söyleyemicemmmm nedendir bilmem??
benim arkadaşımın 12 gün geçtikten sonra çıkmıştı hiçbişey olmazzz değil benceee
bakalım yarın bi git baksın doktor önceki sonuçlarınıdaaa bizede haber ver merak ediyorum bende
kıss ıslaklığın nesi iii afedersin ama işemişimm gibiydiii
yok ben almıyımm canımmm benimkiler zatennn

Tamam tamam geldim işteee yok kız düğün var haftasonu ama çok moralim bozuldu 36 beden pantolon cuk oturiii ama göbişten düğpmesi kapanmii çook sinir oldumm uffff 38 de heryerinden büyük:)))
ben senin yerinde olsam nasıl olsa kociş yok evde çok dolaşanda yok herşeyimi yavaş yavaş yıkatır kaldırırım ortalıktan halılara bu yaz sıcağında ne gerek var giy terliğinji otur annnem yaaa
koleram neden sevemion kocişi geçmedimi daha o zaman sende kardeş kardeş sevv o da güsellllll
uzun bi süre çocuk düşünmem diyodum ama artık istiyorum yaa şu korunma işi bitsede başlasak gaaari :82:

Kocişimide sevemiyom. Bacı kardeş olduk iyice :26:

migicim bak bizim topikte haticeem diye bir arkaşımız var senin gibi regl tarihi gecikti testler yaptı çıkmadı tee iice gelmeyince bidaha gidio bi bakiiler hamiş ççıkıo bide hap içiyordu kırmısılar gelsin diye kız birden bire 8 haftalık hamile olduğunu öğrendii ona göre tikatli ol bebem
bana mı ayyy gel annemmmmm
yarın sana gelicektimm kırk uçurmayaaaaaaaaaaa

maşallah sen çok tevekkül ettin rbbimde yaralarını sardı bak yeniden istiyosun ne güzel. Ama olacak ben inanıyorum, bu ilkmiydi canım senin?

evet canım ilkti daha deneme de ilkti.

inşallah canım sağlıklı olsunda varsın geç olsun beklerim

Gülebiliosunya, helal olsun bacimmm.....

ben böyle yazdim ama....simdi dogru yazip yazmadigim konusunda süpheye düstüm

gülüyorum tabi nikitam. Tatlı bi anı olmasada tecrübe oldu aslında. Aman hamile kalayım die dua ettim. Belkide bencillikti... Duayı yarım bırakmamak gerekmiş bunu da öğrendim.

napıyosunuzz dünyanın en tatlııı haunlarıııı
cucuummmmmmmm sen nasılsın bebeğimmmm

inşallahh canım benim aminn

yok hiç ilaç içmedim canım,hatta geçen hafta adaçayı içmeye kalktım,baktım kasık ağrım fazlalaştı,adaçayı mı yaptı acaba diye :44:tırstım,onu içmeyi de bıraktım valla

iyiyim kolerammm napım evdeyim ütü yaptım bu sıcaktaaa cok finaaa terledimmmm sen nasılsınnnn meleğimmm

Hoşgelmişsen cücüşşşşşşş iyiyiz bebeiş seni sormalı nirdeydin bakem sen
napıyosunuzz dünyanın en tatlııı haunlarıııı

evet canım bizim buralarda öle derler bebek mesela doğunca 40 günlük olduğunda onu bi yere gezmeye götürürler bi komşuya akrabaya filan işte orda yerler içerler eğlenirler buna 40 uçurmak denir
kirk ucurmaya? Ben anlamadi?:26:

Siz görüsüyormusunuz ??

kıs 36 bedenmiii giyosunnn senn bide rejim yapsaydımm diyosunnn valla bugün tam dayaklıklar burdaaaa kıs hadi 40 a kızıyorum ama hatun dediğin 38 olucak ele avuca gelicekkkk annemmm sennnnnnnnn
ama bana gelen giden oluyooo çok sık olmasada mesela bu akşamda gelicekler nasıl halı olmazsa ayıp olmasmıı?
ben gelicektim ama sen bana bişiii almamışsınnnn
o zaman senin kamili alayım bennn en iyisiiii

Valla inşallah hamilesindir sende haticemm gibide bize süprüz yaparsın tatlımm bu kadar gecikmesi hayırlara çıksın dilerimki
yok hiç ilaç içmedim canım,hatta geçen hafta adaçayı içmeye kalktım,baktım kasık ağrım fazlalaştı,adaçayı mı yaptı acaba diye :44:tırstım,onu içmeyi de bıraktım valla

hobuldummm minnoşummmm ütü yaptım tatlışşş yaaa sabahtan beriiii
sen napıyosunnn bakımmmmm taze annişşşş

Valla inşallah hamilesindir sende haticemm gibide bize süprüz yaparsın tatlımm bu kadar gecikmesi hayırlara çıksın dilerimki

amin canım,hayırsız bi haber olmasın da,inan ki hamişlik 2. planda kaldı benim,sadece kendiliğinden gecikmiş olmasına bile sevinicem.

hosbulduk bebüşümmmm napım canımın içi ütü yaptımmmm cok birikmiş minnoşumm yaa:97:
ohhh benimkilerde yarınnnn malummm hürrem varrr ütü güzelll gidiyoo dene dicem ama yarın son günnn ben ne yapıcam ütü yaparkennn yaaaaaaaaaaa
kolerammmm sen yeterkiii isteeee ve sabrettt olucak inşallahhhh hemde çok hayırlı ve güsel bir bebiş olucakkkk
migicim adaçayı düşüğe neden oluyormuşşş ilk dönemlerde haberin olsunn içme sakın belki vardırrr

Kızım annem sana gelen yabancımı sanki taşıınıcaz diye yıkamaya verdim dersin evi yavaş yavaş topluyorum de sonra hepsi birikmesin diye bunu anlamayacak olan insanlada lütfen geliş gidişi kessss Sen bana gel annem evdeyim ben hımmm mamalarda yaparım sana yerik mis mis hem buarada 36 bedenim ama zayıfta diilimki etli kemikliyim maşallah tam kıvamında yane hem üsülme sen bebekim yakında 44 olucamheeeee çok uyanıksın bide kamilimi vermem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…