- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.521
valla canım benimmm benimde geçen ay su gibi bir akıntıydı ilk defa yaşadım böyle bişey hatta gerçekten varlığı konusunda düşüncelerim artmıştı ama çıkmamıştı herkeste farklı şeyler yaşanıyor canımmm yani kötü bişey demek istemiyorum doktora gitmemiş olsaydıon bir sorun vardır derdim ama.... işte içinin şişmesini çok ii anlayamabiliyorum canım kim olsa şişerdiii emin ol
yarın git bakalım doktoruna ama güvendiğin bi doktora gitte ii ce baksınn ne var ne yokk
yarın sana gelicektimm kırk uçurmayaaaaaaaaaaa
hoşgeldinnn cucummmm öğle olduuuu nerdesinn bebeimm sen ???
kırk uçurcasss nikimmm yarın kaldı 40 günnnn
hastanede çalışna bir arkadaşım var,aynı zamanda hamile,onun doktoruna gidicem,çok memnun.Ben zaten gebelikten şüphelenmiyorum bile,öyle bi umudum yok,olsaydı çoktan çıkardı testlerde,BAT tan günler öncesi silik çizgi falan çıkıyo sonuçta.Ben niye regl olamadığımın derdindeyim,yarın doktora giderken 2 ay önceki muayene sonuçlarını da götürücem yanımda,kıyaslasın bakalım.Kötü bişi çıkmasın da,sadece gecikeceği tutumuştur umarım.
:26:
Bu olayın şöyle iki iyi tarafı oldu
1)kuruluk problemi hiiç olmuyo 1 haftadır,sebil gibi ıslak maşallah
2) göğüslerim şişti biraz,1 beden büyüdüler sanki
hımmm ben isimleri şaşırmışımmm kamilllllllllllllllllllllllllllllllllllllHeyyyyyy kamilimmmmmmmmmmmmm nassınnnnn cicişşş çok tatlıısn annem sen yaaa aynı nerisonanın kaplanı gibi yumoş yumoşşşşşşşşşş
Pikiiii
Madamımmmm çok bekletmeeee eeee bana ne alıcaksınnn malum yarın 40 uçurcasssssss
valla ben hep yannısımmm canım yaaa ama bu aralarda hiç iş yapasım gelmiyor halılar yıkamaya verilmesi lazım ama şu tayin olayı yüzünden beklemedeyimm evde iş yapasım yok yaa taşınırsak diyeee herşeyi sona bırakıyorummmm sonra iiice telaş yapıcam biliyorum ama n'apıyımmmmmmmmm bunalımdayımm hem bennnnnnnnnnnnnnnnn
Evet günah berremmm sen küsme kimseye bi daha tamammı bebişim?
uzun bi süre çocuk düşünmem diyodum ama artık istiyorum yaa şu korunma işi bitsede başlasak gaaari :82:
Kocişimide sevemiyom. Bacı kardeş olduk iyice :26:
valla canım gel bi de bana sor,çok daraldım çook,eşim de endişelenmeye başladı neden regl olamıyorum diye.hani testler negatif çıkmasa gebelikten şüphelenirsin,o kadar benziyo belirtiler..benim regl tarihimde sadece 1 kere 15 gün gecikmişti,onun dışında 3 aşağı 5 yukarı düzenlidir.en fazla 4-5 gün attığı olmuştur tarihin,ama böyle 20 günlük gecikme ve bu su gibi akıntı olayı ilk kez oluyo.daha 2 ay oldu kontrole gittim gebelik planım var diye,her şey normal çıktı,daha önce de hiç jinekolojik bir sorun yaşamadım,o nedenle anlam veremiyorum zaten.yarın bi olsa da gitsem doktora,içim şişti vallahi
yarın sana gelicektimm kırk uçurmayaaaaaaaaaaa
hoşgeldinnn cucummmm öğle olduuuu nerdesinn bebeimm sen ???
kırk uçurcasss nikimmm yarın kaldı 40 günnnn
taaam taaam , bugun 41 , yarin 40.masallah
(geeel kocasiii gell)
maşallah sen çok tevekkül ettin rbbimde yaralarını sardı bak yeniden istiyosun ne güzel. Ama olacak ben inanıyorum, bu ilkmiydi canım senin?
aslında dayak haketmiştin ama neyseeeeHadi bakem benim öpmemle olmasss kırmısılar bitince kocişin öpsünde sen bi kendine gel
Düşün düşünn kolerammmm şu korunma süreniz geçsinnn hemen olucak bak görceksinnn
Gülebiliosunya, helal olsun bacimmm.....
ben böyle yazdim ama....simdi dogru yazip yazmadigim konusunda süpheye düstüm
cucuummmmmmmm sen nasılsın bebeğimmmmnapıyosunuzz dünyanın en tatlııı haunlarıııı
nacizane fikrim bende sana katılıyorum canım, koleram güçlü kadın maşallah, sabrını takdir etmemek mümkün değil. En çokta o yüzden ümitliyim, rabbim kendine böyle güvenen teslim olan kulunu mahzun bırakmaz inşallah diyorum
Tamam tamam geldim işteee yok kız düğün var haftasonu ama çok moralim bozuldu 36 beden pantolon cuk oturiii ama göbişten düğpmesi kapanmii çook sinir oldumm uffff 38 de heryerinden büyük:)))
ben senin yerinde olsam nasıl olsa kociş yok evde çok dolaşanda yok herşeyimi yavaş yavaş yıkatır kaldırırım ortalıktan halılara bu yaz sıcağında ne gerek var giy terliğinji otur annnem yaaa
koleram neden sevemion kocişi geçmedimi daha o zaman sende kardeş kardeş sevv o da güsellllll
migicim bak bizim topikte haticeem diye bir arkaşımız var senin gibi regl tarihi gecikti testler yaptı çıkmadı tee iice gelmeyince bidaha gidio bi bakiiler hamiş ççıkıo bide hap içiyordu kırmısılar gelsin diye kız birden bire 8 haftalık hamile olduğunu öğrendii ona göre tikatli ol bebem
bana mı ayyy gel annemmmmm
evet canım ilkti daha deneme de ilkti.
inşallah canım sağlıklı olsunda varsın geç olsun beklerim
gülüyorum tabi nikitam. Tatlı bi anı olmasada tecrübe oldu aslında. Aman hamile kalayım die dua ettim. Belkide bencillikti... Duayı yarım bırakmamak gerekmiş bunu da öğrendim.
cucuummmmmmmm sen nasılsın bebeğimmmm
inşallahh canım benim aminn
napıyosunuzz dünyanın en tatlııı haunlarıııı
kirk ucurmaya? Ben anlamadi?:26:
Siz görüsüyormusunuz ??
eeeee
evet kizlar, bugün öbgzamankinin sezon finali...
(az havamiz degissin)
bu bölüm inci ölürmü? Kalirmi?
eeeee
evet kizlar, bugün ÖbGzamankinin sezon finali...
(az havamiz degissin)
bu bölüm inci ölürmü? kalirmi?
ben gelicektim ama sen bana bişiii almamışsınnnnTamam tamam geldim işteee yok kız düğün var haftasonu ama çok moralim bozuldu 36 beden pantolon cuk oturiii ama göbişten düğpmesi kapanmii çook sinir oldumm uffff 38 de heryerinden büyük:)))
ben senin yerinde olsam nasıl olsa kociş yok evde çok dolaşanda yok herşeyimi yavaş yavaş yıkatır kaldırırım ortalıktan halılara bu yaz sıcağında ne gerek var giy terliğinji otur annnem yaaa
koleram neden sevemion kocişi geçmedimi daha o zaman sende kardeş kardeş sevv o da güsellllll
migicim bak bizim topikte haticeem diye bir arkaşımız var senin gibi regl tarihi gecikti testler yaptı çıkmadı tee iice gelmeyince bidaha gidio bi bakiiler hamiş ççıkıo bide hap içiyordu kırmısılar gelsin diye kız birden bire 8 haftalık hamile olduğunu öğrendii ona göre tikatli ol bebem
bana mı ayyy gel annemmmmm
yok hiç ilaç içmedim canım,hatta geçen hafta adaçayı içmeye kalktım,baktım kasık ağrım fazlalaştı,adaçayı mı yaptı acaba diye :44:tırstım,onu içmeyi de bıraktım valla
Hoşgelmişsen cücüşşşşşşş iyiyiz bebeiş seni sormalı nirdeydin bakem sen
evet canım bizim buralarda öle derler bebek mesela doğunca 40 günlük olduğunda onu bi yere gezmeye götürürler bi komşuya akrabaya filan işte orda yerler içerler eğlenirler buna 40 uçurmak denir
Valla inşallah hamilesindir sende haticemm gibide bize süprüz yaparsın tatlımm bu kadar gecikmesi hayırlara çıksın dilerimki
nıkım nasılsınnn tatlışşşşş
bence inci ölür bu bölümdeee veda mektubu yazmışşş cünkümmm
ohhh benimkilerde yarınnnn malummm hürrem varrr ütü güzelll gidiyoo dene dicem ama yarın son günnn ben ne yapıcam ütü yaparkennn yaaaaaaaaaaahosbulduk bebüşümmmm napım canımın içi ütü yaptımmmm cok birikmiş minnoşumm yaa:97:
kolerammmm sen yeterkiii isteeee ve sabrettt olucak inşallahhhh hemde çok hayırlı ve güsel bir bebiş olucakkkkevet canım ilkti daha deneme de ilkti.
inşallah canım sağlıklı olsunda varsın geç olsun beklerim
gülüyorum tabi nikitam. Tatlı bi anı olmasada tecrübe oldu aslında. Aman hamile kalayım die dua ettim. Belkide bencillikti... Duayı yarım bırakmamak gerekmiş bunu da öğrendim.
cucuummmmmmmm sen nasılsın bebeğimmmm
inşallahh canım benim aminn
migicim adaçayı düşüğe neden oluyormuşşş ilk dönemlerde haberin olsunn içme sakın belki vardırrryok hiç ilaç içmedim canım,hatta geçen hafta adaçayı içmeye kalktım,baktım kasık ağrım fazlalaştı,adaçayı mı yaptı acaba diye :44:tırstım,onu içmeyi de bıraktım valla
kıs 36 bedenmiii giyosunnn senn bide rejim yapsaydımm diyosunnn valla bugün tam dayaklıklar burdaaaa kıs hadi 40 a kızıyorum ama hatun dediğin 38 olucak ele avuca gelicekkkk annemmm sennnnnnnnn
Ama bana gelen giden oluyooo çok sık olmasada mesela bu akşamda gelicekler nasıl halı olmazsa ayıp olmasmıı?
Ben gelicektim ama sen bana bişiii almamışsınnnn
O zaman senin kamili alayım bennn en iyisiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?