- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.541
nıkım nasılsınnn tatlışşşşş
bence inci ölür bu bölümdeee veda mektubu yazmışşş cünkümmm
ohhh benimkilerde yarınnnn malummm hürrem varrr ütü güzelll gidiyoo dene dicem ama yarın son günnn ben ne yapıcam ütü yaparkennn yaaaaaaaaaaa
kolerammmm sen yeterkiii isteeee ve sabrettt olucak inşallahhhh hemde çok hayırlı ve güsel bir bebiş olucakkkk
migicim adaçayı düşüğe neden oluyormuşşş ilk dönemlerde haberin olsunn içme sakın belki vardırrr
evet bende 40 uçurcamm işteee ama belkide....Hoşgelmişsen cücüşşşşşşş iyiyiz bebeiş seni sormalı nirdeydin bakem sen
evet canım bizim buralarda öle derler bebek mesela doğunca 40 günlük olduğunda onu bi yere gezmeye götürürler bi komşuya akrabaya filan işte orda yerler içerler eğlenirler buna 40 uçurmak denir
Valla inşallah hamilesindir sende haticemm gibide bize süprüz yaparsın tatlımm bu kadar gecikmesi hayırlara çıksın dilerimki
hobuldummm minnoşummmm ütü yaptım tatlışşş yaaa sabahtan beriiii
sen napıyosunnn bakımmmmm taze annişşşş
amin canım,hayırsız bi haber olmasın da,inan ki hamişlik 2. Planda kaldı benim,sadece kendiliğinden gecikmiş olmasına bile sevinicem.
haklisin, ölecek gibi fragman hazirlamislar.
Bende inci'ciyim , coook tatli kiz masallah. Rol'ün hakkini veriyor.
Onun yerini kim dolduracak acaba??
ohhh benimkilerde yarınnnn malummm hürrem varrr ütü güzelll gidiyoo dene dicem ama yarın son günnn ben ne yapıcam ütü yaparkennn yaaaaaaaaaaa
kolerammmm sen yeterkiii isteeee ve sabrettt olucak inşallahhhh hemde çok hayırlı ve güsel bir bebiş olucakkkk
migicim adaçayı düşüğe neden oluyormuşşş ilk dönemlerde haberin olsunn içme sakın belki vardırrr
evet bende 40 uçurcamm işteee ama belkide.................
Valla ben hiç olmaz diye düşünmedimmmm
Kızım annem sana gelen yabancımı sanki taşıınıcaz diye yıkamaya verdim dersin evi yavaş yavaş topluyorum de sonra hepsi birikmesin diye bunu anlamayacak olan insanlada lütfen geliş gidişi kessssSen bana gel annem evdeyim ben hımmm mamalarda yaparım sana yerik mis mis hem buarada 36 bedenim ama zayıfta diilimki etli kemikliyim maşallah tam kıvamında yane hem üsülme sen bebekim yakında 44 olucam heeeee çok uyanıksın bide kamilimi vermem sana
valla bebüşümmmm kendineee yeni bi program bulman lasımmmm hürreminnnn yerinideee hic bişiy tutmassss amaaa
'sen nasilsin tontisim??
izin hazirligini yapmaya basladinmi? ne vakit gidiyordunuz??
Heheyytttttttt ütüler akşam yapılır diziler eşliğğinde sen ters yapmışsın tontişiyilik güzellik alacağım pantolonun 36 sının düğmesini kapatamamak çok acı geldi onun vurgunluğunu yaşıyorum şuan taze anniş ii yane şişiyooooooo
ayy du bakalım yarın olsun hayr olsun
kimseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
içmeiçmiyorum canım,doktora gidene kadar da hiç bişi içmicem zaten
Dimi dimi bak sende ben gibisin ii düşünüp ii çıkanlardan olsun inşallahhh
kız ben gidiyorum yarın görüşmek üzere, hepinizi çoooook öpüyorum
Heheyytttttttt ütüler akşam yapılır diziler eşliğğinde sen ters yapmışsın tontişiyilik güzellik alacağım pantolonun 36 sının düğmesini kapatamamak çok acı geldi onun vurgunluğunu yaşıyorum şuan taze anniş ii yane şişiyooooooo
ayy du bakalım yarın olsun hayr olsun
kimseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
öylemi dersinnnn dur kayınvalidemlerde gelsin gitsinnn yemeye gelceklermişşş onlar gidince veririm artık olmazmı??
ben gelicem ama kamişşşiii vermiyosunnn sen banaaaaaaaaaaaaaabari banada başka kamişşş alll olmammııı????????
**** ayrıca çok kilo alma tabeeeeeeeee canımm o kaaa değil yaneeee
ayy naparımm ben benim dağı tepeye anca indirebiliyorummmm eyvahlarım olsunnnnnnnnnnnnnn
kız ben gidiyorum yarın görüşmek üzere, hepinizi çoooook öpüyorum
madamım gerçektennn değişiklik varmıııı???????????????????????????????
içmeiçme migiciimm bellimi olur ya varsaa???????
evet canımmm ayrıca hişçbişey imkansız değildir allahın işine karışılmasssssssssssss
napımmm minnoşum yaaaa yapımm bitsin dedimmm
36 bedennnn miniciksin zatennnnn bosverrrr doğumdan sonra atarsınnnnn kilolarıııbıldırcınnnnn
ii hade kayınvalidelere saygım sonsuzdur onlara hürmeytten verme ama onlar gidince ver gitsin canımmm ben sana en güsell kamili alırım ama sen benim kamilimi sadece sev evine götürme ağlarım çokayrıcada umarım çok kilo almam
güle güle sultanımmmm
çok azda olsa minnacıkta oolsa hissediyorum aslında kilo değil bu içimde midemde şşişlik var gaz gibi böle sabahları o çok rahatsız ediyor mesela beni ama kendi pantolonlarıma sığıyorum hala normal yani sadece düğme kısmı işte biras problemli olii işe elince açıom zate hemen
ii hade kayınvalidelere saygım sonsuzdur onlara hürmeytten verme ama onlar gidince ver gitsin canımmm ben sana en güsell kamili alırım ama sen benim kamilimi sadece sev evine götürme ağlarım çokayrıcada umarım çok kilo almam
güle güle sultanımmmm
çok azda olsa minnacıkta oolsa hissediyorum aslında kilo değil bu içimde midemde şşişlik var gaz gibi böle sabahları o çok rahatsız ediyor mesela beni ama kendi pantolonlarıma sığıyorum hala normal yani sadece düğme kısmı işte biras problemli olii işe elince açıom zate hemen
oyyy minişş seyy yaaa tekmeleriniii hissediceğin günler gelicekkk ayyy süper bi duyguuu olmalııı canım benimmmm herladee kilo almanın en güsel haliii bu hamişlikkkk
kamiliiii sevcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonradaaaaa alıcam benim olcakkkkkkkkkk ama ağlıcaksan almam senin olsun kamişşş :26:
kısss fındığımııı sıkıştırmaaa sakınn oralardaaa annemmmmmmmmmmm kıyamam ben sanaaaaa
oyyy minişş seyy yaaa tekmeleriniii hissediceğin günler gelicekkk ayyy süper bi duyguuu olmalııı canım benimmmm herladee kilo almanın en güsel haliii bu hamişlikkkk
evet cucumm katılıyorumm yoksa normalde düşünsenee benim kuzen mesela 22 kilo almıştı
9 ayda 22 kilo aldığını düşünnnnnnnnnnnnnnnnçok çekici değilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hani eskiden sezercikin bi türk filmi vardıı eşeği vardı zengin çocuk açık artırmada almaya çalışıyordu diyordu ya ""o eşşek benim olucak binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı"""seninkide o misal oldu o benim olcak ben sağa yenisini alırım hemde aynıından
bencede cücümmm valla insanlar herhalde bi buna mana bulmazlar herhaldeayyy bugün metrobüse binicem yanımda bi kadıncık hamile bayada var 7-8 aylık vardır bindi metrobüse erkekler öküz ya kimsede kalkıp yer vermedi bi sinir oldumm ama sorma hemen eşime dedim böle böle die sen üsülme ben sana bi vosvos alırım onunla gelir gidersin dedi
hani eskiden sezercikin bi türk filmi vardıı eşeği vardı zengin çocuk açık artırmada almaya çalışıyordu diyordu ya ""o eşşek benim olucak binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı"""seninkide o misal oldu o benim olcak ben sağa yenisini alırım hemde aynıından
bencede cücümmm valla insanlar herhalde bi buna mana bulmazlar herhaldeayyy bugün metrobüse binicem yanımda bi kadıncık hamile bayada var 7-8 aylık vardır bindi metrobüse erkekler öküz ya kimsede kalkıp yer vermedi bi sinir oldumm ama sorma hemen eşime dedim böle böle die sen üsülme ben sana bi vosvos alırım onunla gelir gidersin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?