Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

valla bebüşümmmm kendineee yeni bi program bulman lasımmmm hürreminnnn yerinideee hic bişiy tutmassss amaaa

evet bende 40 uçurcamm işteee ama belkide.... .............
Valla inşallah hamilesindir sende haticemm gibide bize süprüz yaparsın tatlımm bu kadar gecikmesi hayırlara çıksın dilerimki

valla ben hiç olmaz diye düşünmedimmmm

Heheyytttttttt ütüler akşam yapılır diziler eşliğğinde sen ters yapmışsın tontiş iyilik güzellik alacağım pantolonun 36 sının düğmesini kapatamamak çok acı geldi onun vurgunluğunu yaşıyorum şuantaze anniş ii yane şişiyooooooo
hobuldummm minnoşummmm ütü yaptım tatlışşş yaaa sabahtan beriiii
sen napıyosunnn bakımmmmm taze annişşşş

ayy du bakalım yarın olsun hayr olsun
amin canım,hayırsız bi haber olmasın da,inan ki hamişlik 2. Planda kaldı benim,sadece kendiliğinden gecikmiş olmasına bile sevinicem.

kimseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
haklisin, ölecek gibi fragman hazirlamislar.
Bende inci'ciyim , coook tatli kiz masallah. Rol'ün hakkini veriyor.
Onun yerini kim dolduracak acaba??

içmiyorum canım,doktora gidene kadar da hiç bişi içmicem zaten

öylemi dersinnnn dur kayınvalidemlerde gelsin gitsinnn yemeye gelceklermişşş onlar gidince veririm artık olmazmı??
ben gelicem ama kamişşşiii vermiyosunnn sen banaaaaaaaaaaaaaa bari banada başka kamişşş alll olmammııı????????
**** ayrıca çok kilo alma tabeeeeeeeee canımm o kaaa değil yaneeee

valla bebüşümmmm kendineee yeni bi program bulman lasımmmm hürreminnnn yerinideee hic bişiy tutmassss amaaa

ayy naparımm ben benim dağı tepeye anca indirebiliyorummmm eyvahlarım olsunnnnnnnnnnnnnn

madamım gerçektennn değişiklik varmıııı???????????????????????????????

içmiyorum canım,doktora gidene kadar da hiç bişi içmicem zaten
içme içme migiciimm bellimi olur ya varsaa???????
Dimi dimi bak sende ben gibisin ii düşünüp ii çıkanlardan olsun inşallahhh

evet canımmm ayrıca hişçbişey imkansız değildir allahın işine karışılmasssssssssssss

napımmm minnoşum yaaaa yapımm bitsin dedimmm
36 bedennnn miniciksin zatennnnn bosverrrr doğumdan sonra atarsınnnnn kilolarııı bıldırcınnnnn

ii hade kayınvalidelere saygım sonsuzdur onlara hürmeytten verme ama onlar gidince ver gitsin canımmm ben sana en güsell kamili alırım ama sen benim kamilimi sadece sev evine götürme ağlarım çok ayrıcada umarım çok kilo almam
güle güle sultanımmmm
kız ben gidiyorum yarın görüşmek üzere, hepinizi çoooook öpüyorum

çok azda olsa minnacıkta oolsa hissediyorum aslında kilo değil bu içimde midemde şşişlik var gaz gibi böle sabahları o çok rahatsız ediyor mesela beni ama kendi pantolonlarıma sığıyorum hala normal yani sadece düğme kısmı işte biras problemli olii işe elince açıom zate hemen
napımmm minnoşum yaaaa yapımm bitsin dedimmm
36 bedennnn miniciksin zatennnnn bosverrrr doğumdan sonra atarsınnnnn kilolarııı bıldırcınnnnn

kamiliiii sevcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonradaaaaa alıcam benim olcakkkkkkkkkk ama ağlıcaksan almam senin olsun kamişşş :26:

kısss fındığımııı sıkıştırmaaa sakınn oralardaaa annemmmmmmmmmmm kıyamam ben sanaaaaa

oyyy minişş seyy yaaa tekmeleriniii hissediceğin günler gelicekkk ayyy süper bi duyguuu olmalııı canım benimmmm herladee kilo almanın en güsel haliii bu hamişlikkkk

oyyy minişş seyy yaaa tekmeleriniii hissediceğin günler gelicekkk ayyy süper bi duyguuu olmalııı canım benimmmm herladee kilo almanın en güsel haliii bu hamişlikkkk

evet cucumm katılıyorumm yoksa normalde düşünsenee benim kuzen mesela 22 kilo almıştı
9 ayda 22 kilo aldığını düşünnnnnnnnnnnnnnnn çok çekici değilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hani eskiden sezercikin bi türk filmi vardıı eşeği vardı zengin çocuk açık artırmada almaya çalışıyordu diyordu ya ""o eşşek benim olucak binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı""" seninkide o misal oldu o benim olcakben sağa yenisini alırım hemde aynıından
bencede cücümmm valla insanlar herhalde bi buna mana bulmazlar herhaldeayyy bugün metrobüse binicem yanımda bi kadıncık hamile bayada var 7-8 aylık vardır bindi metrobüse erkekler öküz ya kimsede kalkıp yer vermedi bi sinir oldumm ama sorma hemen eşime dedim böle böle die sen üsülme ben sana bi vosvos alırım onunla gelir gidersin dedi

evet cucumm katılıyorumm yoksa normalde düşünsenee benim kuzen mesela 22 kilo almıştı
9 ayda 22 kilo aldığını düşünnnnnnnnnnnnnnnn çok çekici değilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bilmiyom bebüşümmm ya hamişlikte alıcağımmm kiloları hic kafama takmam napımmm valla sonra veririrmmm yani bi sekilde atarım atamazsamda tontiş olurummm kocişim beni ölede sever

ayyy evet tombişş bişiiiii valla benzetme süperrrrrrrrrrrrr madamımmmm nerden aklına geldiii tamam tamam şaka yaptımdııı ben hem zaten benim alerji durumumdan hayvan bakamamkiiii unuttunmuuu

o insanlaraaa insan diyesim yok benimmm nasıl vicdanenn rahat oluyorlar anlamıyorum yaaaaaa

öle canım yaaa cokkkk öküzzz oluyoooo geneliiii yaaa ben bile yer veriyomm yaslı teyzelere hamilelere bakıyom adamlarınnn hic umuru diilll :84::84:
valla alsınnnn minnoşum sana bi woswosss zaten bitiyorummm o woswos arabalara yaa bukadar mı tatlı bi arabab olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…