Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

umarım çok almayıs tabii ama bende çok kafama takıcağımıda düşünmüyorummm sonuçta anne olucaksın ve her ne olursa olsun vücudun eskisi gibi asla olmayacak
onunda bir bedeli olucak yaneee ama bence değerr
bilmiyom bebüşümmm ya hamişlikte alıcağımmm kiloları hic kafama takmam napımmm valla sonra veririrmmm yani bi sekilde atarım atamazsamda tontiş olurummm kocişim beni ölede sever

valla o tosbağğ diye hitap edilen antikalar varyaaa onların yeni son modelini çıkarmışlar gördünüsmüüüü ama ben hiç beğenmedimmm

haklisin, ölecek gibi fragman hazirlamislar.
Bende inci'ciyim , coook tatli kiz masallah. Rol'ün hakkini veriyor.
Onun yerini kim dolduracak acaba??

ay evet yaa katılıyorum inci gitmesin amaaa yaaa

22 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

madamımmm saçmalama o kadar almazsın. O kiloyu alan amaaan hamileyim nasıl olsa diyenler. Mesela faydalı ama az kalorili beslenebilirsin. Hamur işini çok kaçırmazsın. şerbetli tatlılar yerine sütlüleri tercih edersin. Dert etme bide doktorların verdiği vitaminlerde aldırıyo kiloyu. Mesela elevit verdi ya bana doktor. Feci şişirdi beni. Ama kof şişlik tabi. Biliyosun. Korkma yani emi

umarım cok almayısss minnoşş ya söle bi 10 kilo alsakkk süper olurrr ayy sanki hamiş kaldıkktaaa kilo alımı düşünüyosssama olsun hayal kuruyos dimiiii :97:

yok bebişim yaa zaten ben hamur işiyle aram yok şerbetli tatlıyla aram yok çikolata yemem kısacası çok yemek yemeyi sevmem ama bu eski halimdi hamileyken ne olurum bilemedim şimdi inşallah herşeyim eskisi gibi devam eder ben sadece şimdi yoğurt yiyorum süt içiyorum hafif bi kahvaltı yapıyorum normal yemeklerden yiyorum o kaaa

canimcim, okadar kilo almis hatunlar var malesef, veriyorlar tabi sonradan, ama geride kalan kilo-cuk-lar yinede kaliyor .
verebilen arkadaslara selam olsun
veremeyenlere ''ha gayret, az kaldi...vereceksiniz'' diyorum

evet cücüm yokkkk vallahi zate hiç canım bişi istemio ben yiyorum zorla inşallah açılmaz benim kapalı iştahevet 10 kilo alsam ohhh ne ala memlekett
cok zayıfsınnn sennn minnoşummmm okadar alman için deli gibi yemen lasımmm ee sende de o potansiyel yokkk
sen maksimum bence 9-10 kilo alırsınnn

hayaliniz gerçek olsun güzellerimmmmmmmmmmmmmm
umarım cok almayısss minnoşş ya söle bi 10 kilo alsakkk süper olurrr ayy sanki hamiş kaldıkktaaa kilo alımı düşünüyosssama olsun hayal kuruyos dimiiii :97:

evet cücüm yokkkk vallahi zate hiç canım bişi istemio ben yiyorum zorla inşallah açılmaz benim kapalı iştahevet 10 kilo alsam ohhh ne ala memlekett

hayaliniz gerçek olsun güzellerimmmmmmmmmmmmmm

yok canım benimmm almazsınnn zaten doktorun sana beslenme programı verir eğer kilo alımın cok olursa kii sanmıyorummm
ayyy hepimizinnn hayalii bu hayalimiz aynııı Allahım herkesinnn hayaliniii gerceklerstirsinnn inş.....
yaaa minnoş benimm cok akıntımm var günlük ped değiştirmekten anam ağladııı normal mii bu sen de böle bişiy oldumuuu:44:

kolerammm benim kuzennn tığ gibi ve fiziğine inanılmaz özen gösteren bi hatunduu ama rejim yapıcam diyee kansız kalmış vücudu kan ilaçları falan içirdi doktor hep onlardan ister istemez kilo aldı çok yoksa çok yemiyordu

amaaan o zaman hiç dert etme kuzum. Sağlıkve az kilolu hamilelik olcak inşallama. Sen yaşa gör madamım arkandan gelcem inşallama

canimcim, okadar kilo almis hatunlar var malesef, veriyorlar tabi sonradan, ama geride kalan kilo-cuk-lar yinede kaliyor .
Verebilen arkadaslara selam olsun
Veremeyenlere ''ha gayret, az kaldi...vereceksiniz'' diyorum

heheheh :)) haftada 1 kilo verdim nikitam :)) iyi valla. Kahvaltımı normal yapıyorum zaten sabahları çok yiyemem. öğlen ekmek almıyorum hiç. Az yiyorum. Akşam 1 kase çorba. Ve patetes salatası yiyorum. Iyiyki patetes salatası denen bişey var çokta seviorum pul biberli limonlu oooh

yok yaa herşeyden azar azar yemek lazım. O kadarda değil. Ben aslında çok hızlı kilo vermek istemiyorum. Yoksa çabuk alınıyo. Ama oturmuş bi kilom var benim. Ona dönsem yetçek. 58 kiloya bi düşsem

evet bencede en ideal 9-13 kilo tabee yapabilirmiyis bilememmmmmmmm
bende hic beğenmedimmm herseyin ilk yapılanı orjinaliii başka oluyooooo
evet cucummm katyılıyorum sanaaaaaaa
verebilen arkadaslara selam olsun
veremeyenlere ''ha gayret, az kaldi...vereceksiniz'' diyorum

nikimm konuş annem yaaa bazı kiloları istemeden alıyosunnnn nasıl oluyoo bilmiyorum ama ben dayımın eşi 25 kilo almıştı heryeri dokunsan patlıcak gibiydi hemde hiç yemek yiyemiyordu biraz peynir ekmek o kaaaa düşünün 25 kilo
doğum yaptı söndü şimdi maşallahı var incecik

ayyyy bende cok severim kolerammm patatesss salatasııı ya ya zaten ben patetesiii cok severim herseyiniiii kumpir,kızartması,yemeği,haşlamasııı bi sebzeninnnn herseyimiii güselll olurrr allahımmm

evet kizlar, vakit tamam ,gidiyorum
bugun atletikgünüydü oglusumun okulunda, topyekün bütün siniflar icin .
bakalim neler anlatacak ....hadiiin baay bayyy, yarin gorusuruz güzellerim benimmm....
onlar kendilerini bilirler
sizi öper ve herseyi kapatip cikar

aksama kuru pilav vaaaarrr, gel vatandassss......:82:

bende bilemedeimm simdiii yapabilirmiyisss yaparısss bebüşş yaa ekmek 1 dilim yerissss herseyden az az sağlıklı seylerle beslenirissss yaparısss yaniii panik yok

ayyyy bende cok severim kolerammm patatesss salatasııı ya ya zaten ben patetesiii cok severim herseyiniiii kumpir,kızartması,yemeği,haşlamasııı bi sebzeninnnn herseyimiii güselll olurrr allahımmm

aynen yaa bende çok seviyorum. Herbişeyini hemde Yazın en güzel yemeği patetes salatası, karpuz ve peynir

nikitammm kocaman öptüm seniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…