Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyyy hoscakallll nıkım benimmmm bende seni öperimm kocamannnnnn
ayyy ben gelirimm kuru pilavaaa varım ama bide soğan isterimm

yok tatlım o kadar diil günde bir kere filan bi akıntı oluo bazende olmii
ben buna çok fazla inanıyorum kolerammm sen şimdi tığ gibi kalıcan çatlıcam ben sonra
güle güle bebişimmm

aynen yaa bende çok seviyorum. Herbişeyini hemde Yazın en güzel yemeği patetes salatası, karpuz ve peynir

nikitammm kocaman öptüm seniiiii

ayyy iwitt ya yazın yemek cok kolayy sebze cok fazlaaa hiç bişiy yoksaaa karpuz peynir ekmekk
ama cok yenilcekk sey varrr semizotu,kabak,patlıcan ,taze fasulye,barbunya kiii ben bayılırımmm vede cok sahane yaparımmm kocişim cok severrr ayyy öle işte kolerammm kısın daha zor vala yazınnn herseyiii baska güselll sıcaklar hariçççç

offffffffff beeeeeeeeee şimdi olsaqda bi semizotu salaatası yisek sarımsaklı ohhh mis miss

kıss minnoşşşşşşşşşşş ne akıntısıııııııııııııı herkesi sullar selllerrrrrrrrrrrr götürüyoo anacımmmmmmm
yok yaa herşeyden azar azar yemek lazım. O kadarda değil. Ben aslında çok hızlı kilo vermek istemiyorum. Yoksa çabuk alınıyo. Ama oturmuş bi kilom var benim. Ona dönsem yetçek. 58 kiloya bi düşsem
valla kuzen aldıysa herkes alabilir kanaatindeyimmm demek istediğim bu koleram herşeyden yiceksin kansız,vitaminsiz kalmıcaksın sonra ilaçlarla daha beter kilo alınıyor çünküü
bende bilemedeimm simdiii yapabilirmiyisss yaparısss bebüşş yaa ekmek 1 dilim yerissss herseyden az az sağlıklı seylerle beslenirissss yaparısss yaniii panik yok
kıs ben şimdide ekmek yemiyorummm bi kahvaltıdaa o kaaa

Amannn ekmek o kaaa faydalı bişi dil zaten yeme boşver tahıllı ekmekler filan al kendine tontiş ben öle yiyorum uzun zamandır tam tahıllı bir hafta dieğer hafta çavdarlı öle değişe değişe

Selam arkadaşlar.. Yeni katıldım aranıza.. 2003 yılından beri evliyim. Henüz bebek yok. İki kez aşılama. Yüksek HORMON PROLAKTİN sonrasın da MİKROADENOM. 1 yıl kadar DOSTİNEX..
Şimdilerde herşey iyi gibi. Geçen ay KLOMEN sonrası BETAHCG 27 çıktı. 4 gün geçti adet. Ama sonrasında yine hüsran. Bu ay KLOMEN yine OVİTRELLA iğne. 21, günde progesteron 22,37 çıktı.. Ne olur acaba ? Çok sabırsızlandım...

hadi nikimm byeeeeeee kuru pilav ben almasam olarmı????

yazın gözünü seveyimmmmm herşey varrrrr karnım acıktı zatennnnnnnn cucummmmmmm dime öyleeeee
Amannn ekmek o kaaa faydalı bişi dil zaten yeme boşver tahıllı ekmekler filan al kendine tontiş ben öle yiyorum uzun zamandır tam tahıllı bir hafta dieğer hafta çavdarlı öle değişe değişe

valla ben uzun zamandan beri yemiyorum ama pilav makarna yiyorummmmmmm daha kötüüüü

selamm canımmm ama ben bilmiyorumkiiiiii betahcg 27 çıkıp neden sonra hüsran?? düşükmü nasıl anlamadım canım? bu arada hoşgeldin aramıza

öncelikle aramıza hoşgeldin yazdıklarındaan ben bişey anlamadım sadece betahcg yi biliyorum umarım en yakın zamanda hamile kalırsın aramıza sende katılırsın umuutsuz olma sakın çok tehlikeli bişi o
tememmmmmmm bekliorummm
yolluyom canım cok gec yüklenioooo resim

uyuslarr sizi sen nerde gördün neden ban göstertmio kendisini acepp cücümmm
ben gördümmmmmmmmmmmm çok şekerrrrr

kıssss valla karnım acıktııııııı zatennnnnn off bide sarmısaklıııııııı hımmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…