- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.581
evet kizlar, vakit tamam ,gidiyorum
bugun atletikgünüydü oglusumun okulunda, topyekün bütün siniflar icin .
bakalim neler anlatacak ....hadiiin baay bayyy, yarin gorusuruz güzellerim benimmm....
onlar kendilerini bilirler
sizi öper ve herseyi kapatip cikar
aksama kuru pilav vaaaarrr, gel vatandassss...... :82:
yok canım benimmm almazsınnn zaten doktorun sana beslenme programı verir eğer kilo alımın cok olursa kii sanmıyorummm
ayyy hepimizinnn hayalii bu hayalimiz aynııı Allahım herkesinnn hayaliniii gerceklerstirsinnn inş.....
yaaa minnoş benimm cok akıntımm var günlük ped değiştirmekten anam ağladııı normal mii bu sen de böle bişiy oldumuuu:44:
amaaan o zaman hiç dert etme kuzum. Sağlıkve az kilolu hamilelik olcak inşallama. Sen yaşa gör madamım arkandan gelcem inşallama
heheheh :)) haftada 1 kilo verdim nikitam :)) iyi valla. Kahvaltımı normal yapıyorum zaten sabahları çok yiyemem. öğlen ekmek almıyorum hiç. Az yiyorum. Akşam 1 kase çorba. Ve patetes salatası yiyorum. Iyiyki patetes salatası denen bişey var çokta seviorum pul biberli limonlu oooh
evet kizlar, vakit tamam ,gidiyorum
bakalim neler anlatacak ....hadiiin baay bayyy, yarin gorusuruz güzellerim benimmm....
aynen yaa bende çok seviyorum. Herbişeyini hemdeYazın en güzel yemeği patetes salatası, karpuz ve peynir
nikitammm kocaman öptüm seniiiii
yok tatlım o kadar diil günde bir kere filan bi akıntı oluo bazende olmii
ben buna çok fazla inanıyorum kolerammm sen şimdi tığ gibi kalıcan çatlıcam ben sonra
güle güle bebişimmm
ben seni hala görmedimmm biliyormusun cücümmmm yaaa hani fotolarrr
ayyy iwitt ya yazın yemek cok kolayy sebze cok fazlaaa hiç bişiy yoksaaa karpuz peynir ekmekk
ama cok yenilcekk sey varrr semizotu,kabak,patlıcan ,taze fasulye,barbunya kiii ben bayılırımmm vede cok sahane yaparımmm kocişim cok severrr ayyy öle işte kolerammm kısın daha zor vala yazınnn herseyiii baska güselll sıcaklar hariçççç
ayyy yollamadımm dimii minnoş cok pardon valla simdii yolluyommm canımın içi evde bakarsın okişşşşş
kıss minnoşşşşşşşşşşş ne akıntısıııııııııııııı herkesi sullar selllerrrrrrrrrrrr götürüyoo anacımmmmmmmyok canım benimmm almazsınnn zaten doktorun sana beslenme programı verir eğer kilo alımın cok olursa kii sanmıyorummm
ayyy hepimizinnn hayalii bu hayalimiz aynııı Allahım herkesinnn hayaliniii gerceklerstirsinnn inş.....
yaaa minnoş benimm cok akıntımm var günlük ped değiştirmekten anam ağladııı normal mii bu sen de böle bişiy oldumuuu:44:
valla kuzen aldıysa herkes alabilir kanaatindeyimmm demek istediğim bu koleram herşeyden yiceksin kansız,vitaminsiz kalmıcaksın sonra ilaçlarla daha beter kilo alınıyor çünküüyok yaa herşeyden azar azar yemek lazım. O kadarda değil. Ben aslında çok hızlı kilo vermek istemiyorum. Yoksa çabuk alınıyo. Ama oturmuş bi kilom var benim. Ona dönsem yetçek. 58 kiloya bi düşsem
kıs ben şimdide ekmek yemiyorummm bi kahvaltıdaa o kaaabende bilemedeimm simdiii yapabilirmiyisss yaparısss bebüşş yaa ekmek 1 dilim yerissss herseyden az az sağlıklı seylerle beslenirissss yaparısss yaniii panik yok
kıss minnoşşşşşşşşşşş ne akıntısıııııııııııııı herkesi sullar selllerrrrrrrrrrrr götürüyoo anacımmmmmmm
Valla kuzen aldıysa herkes alabilir kanaatindeyimmm demek istediğim bu koleram herşeyden yiceksin kansız,vitaminsiz kalmıcaksın sonra ilaçlarla daha beter kilo alınıyor çünküü
Kıs ben şimdide ekmek yemiyorummm bi kahvaltıdaa o kaaa
hadi nikimm byeeeeeeeevet kizlar, vakit tamam ,gidiyorum
yazın gözünü seveyimmmmm herşey varrrrr karnım acıktı zatennnnnnnn cucummmmmmm dime öyleeeeeayyy iwitt ya yazın yemek cok kolayy sebze cok fazlaaa hiç bişiy yoksaaa karpuz peynir ekmekk
ama cok yenilcekk sey varrr semizotu,kabak,patlıcan ,taze fasulye,barbunya kiii ben bayılırımmm vede cok sahane yaparımmm kocişim cok severrr ayyy öle işte kolerammm kısın daha zor vala yazınnn herseyiii baska güselll sıcaklar hariçççç
Amannn ekmek o kaaa faydalı bişi dil zaten yeme boşver tahıllı ekmekler filan al kendine tontiş ben öle yiyorum uzun zamandır tam tahıllı bir hafta dieğer hafta çavdarlı öle değişe değişe
nereye yollicen tontişim nie evde bakıomm mail atsana kuzuş eve kaa nasıl beklim hem burdan bakim mailimdennn
ben gördümmmmmmmmmmmmben seni hala görmedimmm biliyormusun cücümmmm yaaa hani fotolarrr
offffffffff beeeeeeeeee şimdi olsaqda bi semizotu salaatası yisek sarımsaklı ohhh mis miss
ben gördümmmmmmmmmmmmçok şekerrrrr
kıssss valla karnım acıktııııııı zatennnnnn off bide sarmısaklıııııııı hımmmmmmmmmmm
Selam arkadaşlar.. Yeni katıldım aranıza.. 2003 yılından beri evliyim. Henüz bebek yok. İki kez aşılama. Yüksek HORMON PROLAKTİN sonrasın da MİKROADENOM. 1 yıl kadar DOSTİNEX..
Şimdilerde herşey iyi gibi. Geçen ay KLOMEN sonrası BETAHCG 27 çıktı. 4 gün geçti adet. Ama sonrasında yine hüsran. Bu ay KLOMEN yine OVİTRELLA iğne. 21, günde progesteron 22,37 çıktı.. Ne olur acaba ? Çok sabırsızlandım...
Selam arkadaşlar.. Yeni katıldım aranıza.. 2003 yılından beri evliyim. Henüz bebek yok. İki kez aşılama. Yüksek HORMON PROLAKTİN sonrasın da MİKROADENOM. 1 yıl kadar DOSTİNEX..
Şimdilerde herşey iyi gibi. Geçen ay KLOMEN sonrası BETAHCG 27 çıktı. 4 gün geçti adet. Ama sonrasında yine hüsran. Bu ay KLOMEN yine OVİTRELLA iğne. 21, günde progesteron 22,37 çıktı.. Ne olur acaba ? Çok sabırsızlandım...
yolluyom canım cok gec yüklenioooo resim
ben gördümmmmmmmmmmmmçok şekerrrrr
kıssss valla karnım acıktııııııı zatennnnnn off bide sarmısaklıııııııı hımmmmmmmmmmm
ayyy yirimm kıs ben seniiiii o senin tatlılığınnn minnoşşşş
ayyy dimeyinn yaa cok acıktım zateeeee
Ben gelllddiiiiiimmmmm, ama bişiler atıştıriimm önceeee... Çoook acıktııımmmm :79: :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?