- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.601
ayyy iwitt ya yazın yemek cok kolayy sebze cok fazlaaa hiç bişiy yoksaaa karpuz peynir ekmekk
ama cok yenilcekk sey varrr semizotu,kabak,patlıcan ,taze fasulye,barbunya kiii ben bayılırımmm vede cok sahane yaparımmm kocişim cok severrr ayyy öle işte kolerammm kısın daha zor vala yazınnn herseyiii baska güselll sıcaklar hariçççç
selam arkadaşlar.. Yeni katıldım aranıza.. 2003 yılından beri evliyim. Henüz bebek yok. Iki kez aşılama. Yüksek hormon prolaktin sonrasın da mikroadenom. 1 yıl kadar dostinex..
şimdilerde herşey iyi gibi. Geçen ay klomen sonrası betahcg 27 çıktı. 4 gün geçti adet. Ama sonrasında yine hüsran. Bu ay klomen yine ovitrella iğne. 21, günde progesteron 22,37 çıktı.. Ne olur acaba ? çok sabırsızlandım...
öncelikle aramıza hoşgeldin yazdıklarındaan ben bişey anlamadım sadece betahcg yi biliyorum umarım en yakın zamanda hamile kalırsın aramıza sende katılırsın umuutsuz olma sakın çok tehlikeli bişi o
tememmmmmmm bekliorummm
uyuslarr sizi sen nerde gördün neden ban göstertmio kendisini acepp cücümmm
Saol canım benim, Allah hepimize hayırlısını versin.
Subebeğiimmmm seninki gelmesin bu ay benimki herkes adına gelsin, siziinkiler gelmesin, önümüzdeki ay da benimki gelmesin, bi daha da hiç gelmesin, ama bana geldiler galibaaasusuyorum ondan dolayı.
Nerisonam' dan haber varmı kızlaaar, geçmişi okuyamadım sanki bi kaç gündür sesi çıkmıyor gibi, bulantıları çoktu nasıl oldu acabaa. Nerisonaaaammm duyarsan ses ver bak gelir evini bulur kapını çalarıımmm
yolladım tatlışşş
huhuuu52:
canlarrrr sizler napıyosunuz, ben uyuyodum ama kapı çaldı uyandım, böyle uyandırılınca başım ağrıyo:18: ilaç da alamıyorum:18::18:
canlarrrr sizler napıyosunuz, ben uyuyodum ama kapı çaldı uyandım, böyle uyandırılınca başım ağrıyo:18: ilaç da alamıyorum:18::18:
tatlımmmm geçmişi ben de okuyamıyorum tam olarak, eve gelince uyuyorum, sonra da kısa süreliğine giriyorum, neyse az kaldı tatileee, kısss gel çal kapımııı
bu arada ben sana yazdım canım ama ya sen görmedin ya da ben senin cevabını görmedim, hayırlısı olsun bebişim, önce midenle ilgilen, sağlık her şeyden önemli değil mi kuzum
tamamdır tatliş
ayyy cücüm bebişlerr gibisin maşallahhh tü tü tü 41,5 kere hemide güzeller güzeli cücüm benimkocişte yakışıklı ohh misler gibi yakışmışsınız sen nerelisin cücümm anladığım kadarı ile eşin mi urfalı olii bu durumda
Ay evet tatile cuma günü giriyorsun di mi tatlım, hadi hayırlı olsun şimdiden...Canım nerisonaamm görmedim yazdığınıı, midem neden ağrıyormuş öğrendim spastik kolon dedi doktor sinirsel bişimiş,bağırsaklardaki sinirler fazla hassaslaşıyormuş , ilaç verdi 15 güne rahatlarsın dedi, bu ilaçlar hamile kalsan bile etkilemez dedi, yani kalırsan bırakırsın ama bilmediğin sürede bişi olmaz 24 saatte kandan temizleniormuş, o yani canımmm. Bu arada benim döngü 36 gün olunca geçen ay 14 gün geriye gittimmi yımırtlama günü, önceki ve sonraki gün kaçmış, onu farkettik eşimle. Bu ay 30 gün çalışma var vallahi
geçmiş olsun snekimmm bak herşeyin başı sıkıntı,stress canımm
kısss snekim hergünnnmüü? bizim kıslarda bir laf vardır ''arabın çeşmesimi bu '' diyeeeeeeee
hem sperm kalitesi için 2 günde bir daha ii olmazmı canımm?:26:
kıss sen bizdende fena çıktın başımıza haaaaaaaaaaa
Kikiikiikikiiii yok kıııııızzz, şaka yaptım hergün hergüünnn olmazzz, bi şarkı vardı ya '' canım istiyorrr her gece her geceee, hamamcıı teyzeeeeBu arada KK ya bişi oldu açılmadı, tüm sayfalar açıldı da ona bişi oldu anlamadımm.
valla bende dedim fazla geldim attı beni diyeeeeeeeeeeeee
evet hergece her geceeeeeeeeee
onuda attılarrrrrrrrrrrrrrr haberinis olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım istiyor her gecee her geceeeeeeeeeeeeatı benii denislerreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bebişiiiim bakıyorum da bu şarkıyı tuttuuunnn,artık 16 ağustos itibari ile söylersin bol boolll :82:
Hepimiz bi postalandık demeeek geri alınıyoruz şimdii :86:
evet posta koydu bize kk ama neyseee
kıssımmmmmm 1 ağustostan itibaren koçiş yanımda benimmmmmmmmmmmmo zaman söylesem
Oooooooo o zaman söylersin minnoşşş,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?