Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

[sıze=3][/sıze]semizotu salatasına hayranımmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım aramıza hoşgeldin Inşallah en kısa zamanda tutar aşılaman da anniş olursunnn

aa kısmaaa madamımmmm agresiflik yokkk önce ben cucumu gördümmkiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tatlımmmm geçmişi ben de okuyamıyorum tam olarak, eve gelince uyuyorum, sonra da kısa süreliğine giriyorum, neyse az kaldı tatileee, kısss gel çal kapımııı
bu arada ben sana yazdım canım ama ya sen görmedin ya da ben senin cevabını görmedim, hayırlısı olsun bebişim, önce midenle ilgilen, sağlık her şeyden önemli değil mi kuzum

canlarrrr sizler napıyosunuz, ben uyuyodum ama kapı çaldı uyandım, böyle uyandırılınca başım ağrıyo:18: ilaç da alamıyorum:18::18:

Ay evet tatile cuma günü giriyorsun di mi tatlım, hadi hayırlı olsun şimdiden... Canım nerisonaamm görmedim yazdığınıı, midem neden ağrıyormuş öğrendim spastik kolon dedi doktor sinirsel bişimiş,bağırsaklardaki sinirler fazla hassaslaşıyormuş , ilaç verdi 15 güne rahatlarsın dedi, bu ilaçlar hamile kalsan bile etkilemez dedi, yani kalırsan bırakırsın ama bilmediğin sürede bişi olmaz 24 saatte kandan temizleniormuş, o yani canımmm. Bu arada benim döngü 36 gün olunca geçen ay 14 gün geriye gittimmi yımırtlama günü, önceki ve sonraki gün kaçmış, onu farkettik eşimle. Bu ay 30 gün çalışma var vallahi

ayyy yirim ben seniii o senin güselliğin meleğimmmm
ayy canım benim kocişte bende urfalıyıs ama benim ailem istanbulda ben istanbulda doğmuş büyümüşümm kocişin ailesi urfadaaa öle işte canım benimm

geçmiş olsun snekimmm bak herşeyin başı sıkıntı,stress canımm
kısss snekim hergünnnmüü? bizim kıslarda bir laf vardır ''arabın çeşmesimi bu '' diyeeeeeeee
hem sperm kalitesi için 2 günde bir daha ii olmazmı canımm?:26:
kıss sen bizdende fena çıktın başımıza haaaaaaaaaaa

Kikiikiikikiiii yok kıııııızzz, şaka yaptım hergün hergüünnn olmazzz, bi şarkı vardı ya '' canım istiyorrr her gece her geceee, hamamcıı teyzeeee Bu arada KK ya bişi oldu açılmadı, tüm sayfalar açıldı da ona bişi oldu anlamadımm.

valla bende dedim fazla geldim attı beni diyeeeeeeeeeeeee
evet hergece her geceeeeeeeeee

onuda attılarrrrrrrrrrrrrrr haberinis olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım istiyor her gecee her geceeeeeeeeeeee atı benii denislerreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

onuda attılarrrrrrrrrrrrrrr haberinis olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım istiyor her gecee her geceeeeeeeeeeee atı benii denislerreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bebişiiiim bakıyorum da bu şarkıyı tuttuuunnn, artık 16 ağustos itibari ile söylersin bol boolll :82:
Hepimiz bi postalandık demeeek geri alınıyoruz şimdii :86:

Son düzenleme:
Bebişiiiim bakıyorum da bu şarkıyı tuttuuunnn, artık 16 ağustos itibari ile söylersin bol boolll :82:
Hepimiz bi postalandık demeeek geri alınıyoruz şimdii :86:

evet posta koydu bize kk ama neyseee
kıssımmmmmm 1 ağustostan itibaren koçiş yanımda benimmmmmmmmmmmm o zaman söylesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…