- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.161
27 yaşındayım((( 4 yıl olcak haziranda evleneli...
günaydın kızlar...
günaydın kızlar...
canım ben bir ay test kullandımo ay kimyasal gebelik yaşadım..
sonra üstüne düşmedim iki ay şimdi tekrar test aldım kullanıcam bu ay...
çok güzel birşey bence çünkü hangi gün yumurtladığını biliyosun ve o günlerde çalışma daha sık olur...
İnşallah çalışacagım şekerim. Ben Aşılama yöntemini araştırmaya başladım arkadaşlar. Bizim burda bir hastane var belki bilirsiniz istanbul bahçelievlerde medical park hastanesi var.Orda istediğin bir doktorddan randevu alıyorsun ücretsiz sorularını soruyorsun işte sana ne yapman gerektiğini söylüyor. Ben yarın gidicem. Nasıl bir yol izlememiz gerek ögrenicem. Belki boşuna zaman kaybediyorumdur.
günaydın kızlar...
tatlım bence acele ediyosun. çünkü hamile kalabilisun ki sen. aşılamaya gerek varmıki :44:
günaydın canımm hoşgeldin :)
test ne nerden alıyorsun ve ne kadar
yumurtlama testi canım aynı gebelik testi gibi her akşam aynı saatde yapıyosun iki çizgiyi görmeye başlayınca çalışmalara başlıyosun...
ben geçen hafta aldım internetten 18 adet 16,50tl kargo ücretiyle 21 felan oluyo
eşimde öyle söylüyor ama ben artık beklemek istemiyorum. Beklemek daha dogru dimi sizcede.
eczanede satılmıyor mu canım
vardır canım ama 1 tanesi 5tl felan..
Ee sana en az15 tane lazım olsa..75tl felan geliyo sen bilirsin netten alıcam dersen aldığım adresi gönderirim..
Gitti gidiyodan aldım bende...
anaa ne o öyle bee
Herkese merhabalar....kolay gelsin kizlar...
yine kaynatmissiniz kac sayfa boyunca , ne guzellll
ne var ne yok??
cok sukur canimm, degisen bisey yok , hersey yolunda....hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın...
herkese merhabalar....kolay gelsin kizlar...
Yine kaynatmissiniz kac sayfa boyunca , ne guzellll
Ne var ne yok??
cok sukur canimm, degisen bisey yok , hersey yolunda....
bekliyorum iste..digerleri gibi..... ama sanirim bikac gune kalmaz adetim olacak :97:
Kızlaaar günaydınnn
Bugün çoook yoğun bir gün beni bekliyoooo
Bugün çok giremeyebilirim beni merak etmeyin öpüyorum hepiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?