- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.621
azıcıkk temiz hava al yumoşunla oyna geçer nerisonammmmmmmm :89:
Ay evet tatile cuma günü giriyorsun di mi tatlım, hadi hayırlı olsun şimdiden...Canım nerisonaamm görmedim yazdığınıı, midem neden ağrıyormuş öğrendim spastik kolon dedi doktor sinirsel bişimiş,bağırsaklardaki sinirler fazla hassaslaşıyormuş , ilaç verdi 15 güne rahatlarsın dedi, bu ilaçlar hamile kalsan bile etkilemez dedi, yani kalırsan bırakırsın ama bilmediğin sürede bişi olmaz 24 saatte kandan temizleniormuş, o yani canımmm. Bu arada benim döngü 36 gün olunca geçen ay 14 gün geriye gittimmi yımırtlama günü, önceki ve sonraki gün kaçmış, onu farkettik eşimle. Bu ay 30 gün çalışma var vallahi
Selam arkadaşlar.. Yeni katıldım aranıza.. 2003 yılından beri evliyim. Henüz bebek yok. İki kez aşılama. Yüksek HORMON PROLAKTİN sonrasın da MİKROADENOM. 1 yıl kadar DOSTİNEX..
Şimdilerde herşey iyi gibi. Geçen ay KLOMEN sonrası BETAHCG 27 çıktı. 4 gün geçti adet. Ama sonrasında yine hüsran. Bu ay KLOMEN yine OVİTRELLA iğne. 21, günde progesteron 22,37 çıktı.. Ne olur acaba ? Çok sabırsızlandım...
günaydın kızlar.fazla geçmişi okuyamadım.nezamandırda giremiyorum.nasılsınız canlarım.kk posta koydu bize diye bir yazı okudum ne olduki:26::26:
bu arada kızlar bebekim 7 hafta 5 günlük doktorum sağlıklı dedi:)) allahım sağ salim kucagıma almayı nasip eder.su aralar sürekli uyuyorum kızlar.hiçbir sosyal faaliyetim kalmadı.işten eve bir gidiyorum direk yataga.yemekte yapamıyorum artık zaten , canım kocisim sağolsun birşeyler hazırlıyor.haftayada annemler geliyor.... mutluluktan kafayı bari yemesem
sizler nasılsınız kızlar hamişlerimiz ne durumda....
günaydın lolipop şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmm güneş ne güzel doğdu bugün pırıl pırıl bi hava var bursada
günaydın bonibonum benim...
evet bugün çok güzel hava....
sen nasılsın bakem ...?
napem güne kötü başladım aslında elemanın biriyle kavga ettim. nerdeyse çıkışını veriyodum. sonra bi arkadaşımın hamiş olduğunu duydum bütün keyfim yerine geldi
[ı]amann boşver koleram kimseciği kafana takma....
Sadece toka ve taç tak bebişimm..
Zatii bi buluşamadık seninlede...:97:[/ı]
günaydın güzel anneler anne adayları nasılsınız???listenize baktıkça içim açılıyor...bir sorum var
kızlar bu ay hamile kalamazsa diye yumurtlama dönemi hesaplayacağım internette ama hesaplamıyor.21 günden az 31 günden fazla ise kullanamazsınız hesaplayıcı diyor ama fazla değil ki 27 gün neden olmuyor.bi de siz bakar mısınız ya kafam karıştı
4 temmuz
7 haziran
12 mayıs
tarih gelmediği için mi hata veriyor anlamadım ki???
Ama haziran ve mayısı yazmayınc hasaplıyor..tarihler arasında 27 gün var neden olmuyor offffff
Bebişko son 3 adet tarihini hatırlıyormusun bakalım biliyorsan onları yaz 12 mayıstan öncekini yani
günaydın güzel anneler anne adayları nasılsınız???listenize baktıkça içim açılıyor...bir sorum var
kızlar bu ay hamile kalamazsa diye yumurtlama dönemi hesaplayacağım internette ama hesaplamıyor.21 günden az 31 günden fazla ise kullanamazsınız hesaplayıcı diyor ama fazla değil ki 27 gün neden olmuyor.bi de siz bakar mısınız ya kafam karıştı
4 temmuz
7 haziran
12 mayıs
tarih gelmediği için mi hata veriyor anlamadım ki???
Ama haziran ve mayısı yazmayınc hasaplıyor..tarihler arasında 27 gün var neden olmuyor offffff
Hesapladım tatlım ben bi site bozuk galiba bana da aynısını dedi diyorki 14 haziran ile 19 haziranı çok ii değerlendir:))))
canım mayıstan önceki de 14 nisan..onlarda sorun yok da temmuzdaki yumurtlama günlerimi hesalayamıyorum nedense..bu ay kalmazsam bakayım istedim ama temmuzdaki yumurtlama günlerimi hesaplamıyo..
çok sağol canım
evet canım haziranı değerlendirdik şükür :))) umarım olur da temmuza gerek kalmaz..temmuzu hesaplamıyor aceba temmuzdaki tarih henüz gelmedi diye mi((
Sakın bırakma sakınn belli olmazz ne zaman tutacağı canımcım bu akşamı da ii değerlendir tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?