- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.641
tamam canım çok sağol zaten 4,6,8,10,12,13,14. günler çalışma oldu bugün 16 ve regle kadar gün aşırı devam :)))) her anı değerlendirdim bu ay ama ilk deneme bakalım hayırlısı
ohhh hadi bakalım subebekle ben seni takdir ediyoruzo şimdi yk ama olsa kesin seni kutlardı biiz azimle çalışanları çooook seviyoruzz
kızlar günaydııııııınnnnnnnnnnnnn. nasılsınız bakalım?
çoook teşekkür ederimmm yeter ki bebiş gelsin de :))) Sen ve bebişin nasılsınız canım :))) genelde bakıyorum ama çok yazmıyorum buraya :))
evet hayatım yaa buluşamadık hakketen. Olsun buluşuruz nasılsa aynı şehirdeyiz
Arkadaşlar merhaba...Bende dün hamiş olduğumu öğrendim benide aranıza alırmısınızzzz
kızlar günaydııııııınnnnnnnnnnnnn. nasılsınız bakalım?
günaydın haticemmm canım ben,m ne mutlu sana maşallahhhhhh
teyzeleri kurban olsun ona
vay vay vay zeytincim seni erkenden görebilmek ne kaaa güzel bi bilsen gayet iyiyiz biz sen nasılsın tatlış
güzanydın zaytinim...ben iyiyim çok şükür sen ansılsın..?
:
evet ama bebiş geldikten sonrada gelsede yani gelmesede kocişleri sevgimizden yoksun bırakmak yok önce bizim mutluluğumuz sonra mutlu bebişler tamambizde iyiyiz herhalde bilmiyorumki sadece hamile olduğumu biliyorum cumartesi doktorumuza gidicez bakalım keseyi görcekmiyiz heyecanlıyım
canım yumurtlama tarihi birdahaki adet tarihini biliyorsa eğer o adet tarihinden 14 gün öncesine denk geliyor.hesaplama yaparken birdahaki adet olacağın tarihi baz alarak hesaplıyorsun. senin 27 günde bir oluyorsa adetin 14. günün en verimli gününe denk gelir. bu günden 3 gün önceden başlayıp 3 gün sonrasına kadar çok iyi değerlendirmen gerekir.
nasılsınız canlarımmmm gününüz aydın olsunnn
reçeliimmm balımmm hoşgeldin....
evet koleram buluşuruz tabiisi....
hoşgeldin canım..
güzanydın zaytinim...ben iyiyim çok şükür sen ansılsın..?
madamımmm günaydın hoşgeldin...
canım benim iyiyim çok şükür. sen nasılsın bebişin nasıl? dua ediyorum bu ay rabbim benide sevindirsin. bat a daha var gerçi. aman ne bileyim umut işte. subebek in bat ına az kaldı. 26 sı ya. inşallah onun olurda seviniriz beraber.
hayırlısı inşallah canım...gebe kaldığını öğrendikten sonra da devam etmenin sakıncası yok demi canım??
çok sağol canım.ben mayıs ayında hap bıraktım haziran ayında 2 gün önce regl oldum..temmuzdaki regl tarihimi malesef hesaplayamadım ama olsun zaten temmuzda hamile olurum inşallah...Temmuz ayı gelmediği için hata veriyor sanırım cnm :))
nasılsınız canlarımmmm gününüz aydın olsunnn
hayırlısı inşallah canım...gebe kaldığını öğrendikten sonra da devam etmenin sakıncası yok demi canım??
çok sağol canım.ben mayıs ayında hap bıraktım haziran ayında 2 gün önce regl oldum..temmuzdaki regl tarihimi malesef hesaplayamadım ama olsun zaten temmuzda hamile olurum inşallah...Temmuz ayı gelmediği için hata veriyor sanırım cnm :))
kızlar günaydın dün hastanedeydim bhcg 411,47 değerim 4+5 günlük hamileyimmmmm yehuuuuuuuuuuuuuuuuu
çok güzel bi haberrabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah da bebeğin analı babalı büyüsün. darısı tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?