Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

iyiyim tatlışımmmmmm bizim maviş uyutmadııı erkenden uyandım kahvaltı yaptım evin hereyerine yem dökmüşşş onu süpürdümm öle tatlış sen nasılsınnn bitanemmm

hoşbuldum ballı lokmammmm nasılsınnn berrem

iyiyim çok şükür balım...
azıcık karnım ağırıyo ama geçer....:97:
sen napıyosun bakayım ne yemekler yapıcaksın diye sormıcam burda çünkülüm özenir hamişler msn yazarsın bebişim...

bu arada eşim bana balım der...
bende sana diyorum..

meyaba teyze yeme beni yoksa yeyim seni haaakafanı şişirirsem görersinn
meyaba sayı tuşşş yiyim seni limoncuk

off hiç sorma bende benimkini geceden başka odaya alıyorum yoksa sabahları odannıın kapısında başlıyo car car car
iyiyim tatlışımmmmmm bizim maviş uyutmadııı erkenden uyandım kahvaltı yaptım evin hereyerine yem dökmüşşş onu süpürdümm öle tatlış sen nasılsınnn bitanemmm

amin canım inşallah hepimiz kavuşalım bebişlerimize bu ay inşallahhhhhh :)))

canım tebrikler sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına...rabbim hepimize tez vakitte nasip etsin inşallah..

kızlar beni de ekler misiniz listeye bat 4 temmuz

ayyy niden gecmiş olsun tatlışşş
napıyım işte kahvaltı ettimmm öleee tv isliomm bi yandanda canlarımla sohbet ediyorummm
bilmiyommm ama bugün yemek yapmayı düşünmüyommmm ballı lokmam yaaaa yinede bana belli olmazz

sağol cnm mükemmel bişi bu yaaa

oyyy cok sevindimm ya tebrik ederim canımmmm Allahım kucağına almayııı sağlıkla nasip etsinnnn

amin canım çok şükür rabim dualarımı kabul etti babacığına babalar günü hediyesi oldu çok şükür rabbim herkesi yüzünü güldürsün

hayırlısı olsun canım benim. bebişini görde sevincin katlansın.

iyiyim bitanem koşturmaca valla işyerinde dinleniyorum ben genelde bu hafta 3 düğün var yandık koştur koşturlimonum benim bitane bi bi bi
bende seni gördüğüme madamım....
nasılsın canım? bu arada limonun çokk tatlı...

ohhhh ğaşalar gibide bakılıyordur o şimdi ayy küüçücük ne güsell ben limonu aldığımda 15 günlük filandı hayatında gördüğü ilk insan benim ben büyüttüm acaip konuşuyo çok bilmiş süperim o benim ya tam bi zekiyee sen yetiştiriyormusun eğitim var mı yanee
kızlaaar benim de kuşum varrr maviii adı paşaaa :)) 1 ,5 aylk kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…