- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.661
siz benim muhabbet kuşum olan namı diğer çenesi düşük limonumla tanışmışmıydınız bakim topik arkadaşlarım.....
günaydın berremm seni gördüğüme sevindimmmmm
inşallah hepinizin bu ay alırıs yalnız bırakmayın benii korkuyommm
yok diye biliyorum doktor kontrollerinden sonra tabi herşey normalse tabi daha sakince sevebilirss ben seviyom valla kocişimden asla vazgeçmem
günaydın cücüşümmm nassın bakam
kızlar günaydın dün hastanedeydim bhcg 411,47 değerim 4+5 günlük hamileyimmmmm yehuuuuuuuuuuuuuuuuu
hoşbuldum ballı lokmammmm nasılsınnn berrem
siz benim muhabbet kuşum olan namı diğer çenesi düşük limonumla tanışmışmıydınız bakim topik arkadaşlarım.....
limonuna söyle menun oldumçok sevimliiiii
ayyyyyyyyyy çok sevindim tatlım yaaa nasıl güzel bişi dimeee rabbim mutlu sağlıklı şanslı bebekler nasip etsin en son batın neydi senin
meyaba sayı tuşşş yiyim seni limoncuk
iyiyim tatlışımmmmmm bizim maviş uyutmadııı erkenden uyandım kahvaltı yaptım evin hereyerine yem dökmüşşş onu süpürdümm öle tatlış sen nasılsınnn bitanemmm
evet canım o yüzden hata verir çünkü oraya son adet tarihini yazman gerekiyo. haziranı yazsan zaten geçen yumurtlama günlerini gösterir. temmuz da henüz gelmediği için hesaplayamıyor. inşallah gerek kalmaz bu hesaplamalara. olurda temmuzda adet olursan da ağustos için tahmini adet tarihinden 14 gün öncesini hesaplayıp ona göre çalışmalarına bakarsın canım. ama rabbim bu ay sevindirsin seni de bu hesaplamalara gerek kalmasın. inşallah. benide benideeeee
sağol cnm çok teşekkür ederim çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin pazartesi günüde kesemi görmeye gitcem bhcg 1500 olmadan kese gözükmez dedi doktor cuma gel istersen dedi istersen kesin olsun pazartesiye bırak dedi pazartesi gitcem
kızlar günaydın dün hastanedeydim bhcg 411,47 değerim 4+5 günlük hamileyimmmmm yehuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydın berremm seni gördüğüme sevindimmmmm
21 mayıs tı canım geçen ay 3 gün gecikmişti batım
bende iyiyim canım benim. tatile nereye gitsem diye düşünüyorum
iyiyim çok şükür balım...
azıcık karnım ağırıyo ama geçer....:97:
sen napıyosun bakayım ne yemekler yapıcaksın diye sormıcam burda çünkülüm özenir hamişler msn yazarsın bebişim...
bu arada eşim bana balım der...
bende sana diyorum..
amin canım inşallah hepimiz kavuşalım bebişlerimize bu ay inşallahhhhhh :)))
canım tebrikler sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına...rabbim hepimize tez vakitte nasip etsin inşallah..
kızlar beni de ekler misiniz listeye bat 4 temmuz
oyyy cok sevindimm ya tebrik ederim canımmmm Allahım kucağına almayııı sağlıkla nasip etsinnnn
sağol cnm çok teşekkür ederim çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin pazartesi günüde kesemi görmeye gitcem bhcg 1500 olmadan kese gözükmez dedi doktor cuma gel istersen dedi istersen kesin olsun pazartesiye bırak dedi pazartesi gitcem
bende seni gördüğüme madamım....
nasılsın canım? bu arada limonun çokk tatlı...
kızlaaar benim de kuşum varrr maviii adı paşaaa :)) 1 ,5 aylk kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?